Gosiapk Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 (edited) [quote name='Agnieszka Co.']świetne stadko - bez powozu wspólny spacer byłby wyzwaniem :) A Krówka jest szczeniakiem czy bije rekord minaturowości w swojej rasie? Wygląda jak lemurek :)[/QUOTE] Masz rację, bez chiwozu zabranie towarzystwa na plażę w wakacje byłoby mało możliwe :) Już sam spacer do plaży nadwyrężał siły stada. :) Edited February 16, 2012 by Gosiapk Quote
Agnieszka Co. Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 [quote name='Gosiapk']Już sam spacer do plaży nadwyrężał siły stada. :) .[/QUOTE] Ja myślałam raczej o nadwyrężonych Waszych siłach :) Ja też mam mało zdjęć moich psiaków - albo ja nie umiem im zrobić dobrego zdjęcia, albo psy ciągle w ruchu - większość fotek wychodzi nieostro i małociekawie. Quote
Gosiapk Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 (edited) [quote name='Agnieszka Co.']Ja myślałam raczej o nadwyrężonych Waszych siłach :) Ja też mam mało zdjęć moich psiaków - albo ja nie umiem im zrobić dobrego zdjęcia, albo psy ciągle w ruchu - większość fotek wychodzi nieostro i małociekawie.[/QUOTE] :) W przypadku moich chiłek, to nie siły mogą być nadwyrężone, a kręgosłup szyjny ;) bo trzeba ciągle głowę na wszystkie strony obracać, aby sprawdzić, czy żadna z koleżanek się gdzieś nie zawieruszyła :) Edited February 16, 2012 by Gosiapk Quote
Agnieszka Co. Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 (edited) Między innymi: [INDENT][INDENT][URL="http://www.dogomania.pl/threads/210954-Ma%C5%82e-ADHD...-czyli-%C5%9Bwiat-wg-Chiquity-Deedee-Wiki-i-ich-przyjaci%C3%B3%C5%82-)?p=18021156&viewfull=1#post18021156"][COLOR=#4444ff]http://www.dogomania.pl/threads/2109...1#post18021156[/COLOR][/URL] [/INDENT] [URL="http://www.dogomania.pl/threads/210954-Ma%C5%82e-ADHD...-czyli-%C5%9Bwiat-wg-Chiquity-Deedee-Wiki-i-ich-przyjaci%C3%B3%C5%82-)?p=18131916&viewfull=1#post18131916"][COLOR=#4444ff]http://www.dogomania.pl/threads/2109...1#post18131916[/COLOR][/URL] [/INDENT] Edited January 13, 2012 by Agnieszka Co. Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted January 14, 2012 Author Posted January 14, 2012 Monia po chiłki jadę do Warszawki :) ok 800km w obie str;) Aguś telefon mi padł, a wróciłam do domu o 22:roll: Ja też się namęczę nad zdjęciami, ale trzeba być cierpliwym i ciągle w gotowości:loveu: Gosiu!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Padłam!!!:loveu::loveu::loveu::loveu: Musisz przyjechać na chi - party obowiązkowo:grins: One są prześliczne! Już bym je popuczyła :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Napisz nam jak do Ciebie trafiły i w ogóle pisz o nich :loveu: Szczerze - Krówkę to bym od razu do kieszonki kradła:diabloti: Małą chyba też... tak myślę...:eviltong: Także wracasz z 3... ale nie płacz:loveu: Już się nie mogę doczekać więcej zdjęć i opowieści - teraz to Ci nie dam spokoju:oops::oops: Quote
Vilena Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']Monia po chiłki jadę do Warszawki :) ok 800km w obie str;)[/QUOTE] Ojej, a kiedy jedziesz? Bo wiesz... ja szukam transportu dla Matiego do Wawy... ;) Quote
Gosiapk Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 [quote name='Agnieszka Co.']Między innymi: [INDENT][INDENT][URL="http://www.dogomania.pl/threads/210954-Ma%C5%82e-ADHD...-czyli-%C5%9Bwiat-wg-Chiquity-Deedee-Wiki-i-ich-przyjaci%C3%B3%C5%82-)?p=18021156&viewfull=1#post18021156"][COLOR=#4444ff]http://www.dogomania.pl/threads/2109...1#post18021156[/COLOR][/URL] [/INDENT] [URL="http://www.dogomania.pl/threads/210954-Ma%C5%82e-ADHD...-czyli-%C5%9Bwiat-wg-Chiquity-Deedee-Wiki-i-ich-przyjaci%C3%B3%C5%82-)?p=18131916&viewfull=1#post18131916"][COLOR=#4444ff]http://www.dogomania.pl/threads/2109...1#post18131916[/COLOR][/URL] [/INDENT][/QUOTE] Piękne są te zdjęcoa Lusi i Dyzia w drugim linku. Te oczka Dyzia takie wzruszające. A Lusi coś wypatrywała przez okno chyba, bo taka napięta laska i wyczekująca, a jednocześnie jakby słuchała co się za nią dzieje :) Lubię takie mordki słodnie. Quote
Gosiapk Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 (edited) [quote name='Chiquita&DeeDee'] Gosiu!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Padłam!!!:loveu::loveu::loveu::loveu: Musisz przyjechać na chi - party obowiązkowo:grins: One są prześliczne! Już bym je popuczyła :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Napisz nam jak do Ciebie trafiły i w ogóle pisz o nich :loveu: Szczerze - Krówkę to bym od razu do kieszonki kradła:diabloti: Małą chyba też... tak myślę...:eviltong: Także wracasz z 3... ale nie płacz:loveu: Już się nie mogę doczekać więcej zdjęć i opowieści - teraz to Ci nie dam spokoju:oops::oops:[/QUOTE] To bardzo miłe :) Dziękuję. Przyglądam się Twojej DeeDee i myślę, ze może być spokrewniona z moją Malunią. Sa baaardzo podobne (kształt głowy i ciałka, umaszczenie, włos, skłonność do jedzonka :) ) Powiadasz, że wróciłabym z 3 po wizycie u Ciebie? Hmm... chyba jestem strasznie zajęta i nie mam czasu na wizyty :eviltong: 800km w jeden dzień?! O rany, będziesz wykończona. Jedziesz dzisiaj, czy jutro? Edited February 16, 2012 by Gosiapk Quote
Agnieszka Co. Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 [quote name='Vilena']Ojej, a kiedy jedziesz? Bo wiesz... ja szukam transportu dla Matiego do Wawy... ;)[/QUOTE] Romi o 11 była już na trasie. Quote
Agnieszka Co. Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 [quote name='Gosiapk']Piękne są te zdjęcoa Lusi i Dyzia w drugim linku. Te oczka Dyzia takie wzruszające. A Lusi coś wypatrywała przez okno chyba, bo taka napięta laska i wyczekująca, a jednocześnie jakby słuchała co się za nią dzieje :) Lubię takie mordki słodnie.[/QUOTE] Cieszę się, że Ci się podobają. Oba są ze schroniska, Lusi nie ma jednego oka i połowy tylniej łapki - ale twarda jest i w ruchu praktycznie nie widać, że jest "wybrakowana". Uwielbiam moje psy - mają miłe charaktery i lubią pieszczoty. Quote
Gosiapk Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 (edited) [quote name='Agnieszka Co.']Cieszę się, że Ci się podobają. Oba są ze schroniska, Lusi nie ma jednego oka i połowy tylniej łapki - ale twarda jest i w ruchu praktycznie nie widać, że jest "wybrakowana". Uwielbiam moje psy - mają miłe charaktery i lubią pieszczoty.[/QUOTE] Biedna Lusinka. Ale najważniejsze, że sobie nic z tego nie robi :) Moja Misieńka też ślepulka. Edited January 14, 2012 by Gosiapk Quote
Pegaza Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 R ja licze na fotki tych czilek;) a swoje dziewczyny zabierasz ze soba albo ida do babci? heh Quote
FredziaFredzia Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 Wracaj szybko! I daj znać jak chiłki. :) Swego czasu (jak Eris miał ze 2 lata i przed Erisem jakiś czas) byłam nakręcona na chi, ale koniecznie długowłosą jasnokremową suczkę. Ewentualnie czekoladkę - ale w tamtym czasie chi były "nowością", także takie wytyczne było ciężko znaleźć, no i cena też nie była zachęcająca. Quote
Paulinka10 Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 No to dzisiaj sie tymczasowo stadko powiekszy;) Pogoda tragiczna,daj znać jak podróż........i czekamy na fotki oczywiście:) Quote
monia&nero Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 Rami mam nadzieję, że dotarłaś bezpiecznie. Daj znać jak podróż i cziłki Quote
Vilena Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 [quote name='Agnieszka Co.']Romi o 11 była już na trasie.[/QUOTE] Aha... to szkoda... ;) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted January 14, 2012 Author Posted January 14, 2012 JESTEŚMY:multi: Jejku tyle się działo, że szok!!:-o Ale dojechaliśmy szczęśliwie - 2 śnieżyce nas dopadły:roll: Jechała z nami maltaneczka i 2 chiłki ;) Maltaneczka wysiadła w Pszczynie i już grzeje doooopkę w domku:loveu: Do "mojego DS" trafiła rudo/biała chiłka... już sobie podobno urobiła miejsce w łóżku:evil_lol: Beżowa sunia pojechała to Agusi:loveu: No, a my w domciu:loveu: Dziewczyny zadowolone - bo w końcu są u siebie:eviltong: Jechały z nami, zapoznały się z psiakami Mshume:loveu: no i ogóle było super - dużo wrażeń, na posty odpowiem później, bo padam;) Quote
Agnieszka Co. Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 Ja już Wam w nocy nie zdołałam zdać relacji bo najpierw musiałam zapoznać stado, potem konieczna była kompiel małej bo zapachem zabijała. Gdy już byłam "odrobiona" była awaria dogo. Teraz piszę na szybko bo lecę do kościoła. Malutka (Tequila) jest przekochana. Chodzi za mną krok w krok, bardzo dobrze się odnalazła w nowym otoczeniu. Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted January 15, 2012 Author Posted January 15, 2012 Deer dziękujemy :loveu: droga szeroka, śnieżna, ale się udało ;) Zuziu, żałuj, że Cię tam nie było... było szaleństwo - kilkanaście psiaków i szał totalny :loveu: Vilenko jak pisałaś to ja już byłam w trasie ;) Cieszę się, że Mati ma/będzie miał domek;) Pegazko nie było jak się ogarnąć ze zdjęciami - było straszne zamieszanie, kilkanaście psiaków trzeba było rozdzielić w podróż i już było po 18... a ja w Wawie, więc spieszyliśmy się i nie mam fotek..:roll: Dziewczynki były z nami :multi::multi: Fredziu chiłki i maltanka już się zadomawiają i z tego co mi wiadomo, to całkiem nieźle im to wychodzi:D Ja jestem zakochana w tej rasie... choć mam też inne typy (2 - dog i staffik), ale mogę sobie pozwolić tylko na maluszki;) Paulinko, stadko się nie powiększa, bo już każdy w swoim domku:cool3: podróż jak już pisałam... a na focie nie było czasu :placz: Gosiu... :loveu: Dee jest maleńka, ma 1kg (teraz 1,1kg ale ma schudnąć:roll:), dlatego jest taka nietypowa..pokurczona ciut i zołza straszna:eviltong: hiehiehie Mikrówcia jest śliczna, liczę na więcej zdjęć całej 5 :razz: A Ty masz hodowle czy wszystkie z jakąś przeszłością? Nieeee... wrócisz z 5... tylko 2 będą pluszowe:evil_lol::evil_lol: hihihih powiedz, że masz czas:calus::calus: heheheh Czemu napisałaś, ze Misieńka śleputka? 800km, zawitałam w Wawie i wróciłam do domciu i gdyby nie te śnieżyce to było by cudnie;) Aguś Twoje maluchy są cudowne, mówiłam to już i myślę, że chi - party będzie rewelacyjne:multi::multi::multi: Cieszę się, że malutka się zadomowiła szybko!! :loveu: ma śliczny kolor nietypowy dość;) Tequila - ładnie;) Quote
taxelina Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 Ciekawe jaka droga bedzie w piatek - sobote :razz: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted January 15, 2012 Author Posted January 15, 2012 Ponoć ma sypać teraz już śnieg;) Quote
Recommended Posts