Pegaza Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 Dzis sobie filmik juz zobaczylam i mi tez brakuje glosu piesow lub muzyki;) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted December 17, 2011 Author Posted December 17, 2011 Sabinko to musimy porozmawiać ze znajomą:mad::eviltong: Oj 5 boksiów na łóżku wyglądało by bosko:evil_lol::loveu: Dżoanno ja bym zostawiła głos - ale ja naprawdę mam specyficzny głos:evil_lol: to byłby zły podkład dla takich kochanych maluchów:roll: a nie umiem wstawić piosenki, bo zaraz mi YT marudzi coś po angielsku:diabloti: Cześć Zuziu:loveu: Deer Skarbie:buzi: mi było bardzo miło:loveu: Dzięki Monia :loveu: Pegazko, ale Ty wymagająca:evil_lol: hihih No więc jestem w pracy jeszcze, ale udało mi się dorwać komp;) W ten weekend śpimy u mojej Mami, bo jej TZ ma urodzinki - okrągłą 40, więc imprezka z 5 gremlinkami:loveu::loveu: będzie super:loveu::loveu: Quote
Casablanca Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 [quote name='Chiquita&DeeDee']Nie obraziła to byś się Ty, po moim komentarzu...:D:D: hahahahaha[/QUOTE] Hehehe :D:diabloti: Na pewno? :cool3::evil_lol: Quote
Oscar Patric Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 a więc przekaż od Nas wszystkiego najlepszego,dużo radości,zdrowia:) buziaczki zasyłamy:) Quote
Igiełka Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 Witamy Cioteczki :) Przyszłyśmy teraz tutaj troszkę odpocząć od przeglądu ozdób :eviltong::evil_lol: Quote
RUDA ZUZIA Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 [quote name='Chiquita&DeeDee']Sabinko to musimy porozmawiać ze znajomą:mad::eviltong: Oj 5 boksiów na łóżku wyglądało by bosko:evil_lol::loveu: Dżoanno ja bym zostawiła głos - ale ja naprawdę mam specyficzny głos:evil_lol: to byłby zły podkład dla takich kochanych maluchów:roll: a nie umiem wstawić piosenki, bo zaraz mi YT marudzi coś po angielsku:diabloti: Cześć Zuziu:loveu: Deer Skarbie:buzi: mi było bardzo miło:loveu: Dzięki Monia :loveu: Pegazko, ale Ty wymagająca:evil_lol: hihih No więc jestem w pracy jeszcze, ale udało mi się dorwać komp;) W ten weekend śpimy u mojej Mami, bo jej TZ ma urodzinki - okrągłą 40, więc imprezka z 5 gremlinkami:loveu::loveu: będzie super:loveu::loveu:[/QUOTE] Mam nadzieję(a nawet pewność) ,że impreza się udała:lol: no i myślę,że nie zapomniałaś zrobić fotek:mad::evil_lol: Quote
monia&nero Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 Poniedziałkowo się witamy i życzymy dobrej energii na cały tydzień:loveu::loveu::loveu::loveu:. Ale miałam dzisiaj sny brrrr. Śniły mi się czasy liceum brrrr Głaski dla trojaczków! Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted December 19, 2011 Author Posted December 19, 2011 Ewanko witam:loveu: Casablanko na pewno - w końcu starsza jestem nie?:evil_lol::diabloti::eviltong: Diamenciku przekazane dziękujemy:p Igiełko bardzo nam miło:loveu: Zuziu...:loveu: imprezka się udała bardzo:multi: Tylko mam jedną sprawę...:eviltong: aparatu nie zabrałam...:splat: wybacz :modla: bo ucieknę:scared::evil_lol: Monia dziękujemy:loveu: Ja nawet nie mogę pisać o moich snach, bo są okropne:roll: nie wiem skąd to się bierze? Zaraz jadę do Mami - trochę do zrobienia przed świętami mamy...:loveu: Quote
RUDA ZUZIA Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 Karygodny błąd:mad: Z trudem wybaczam:evil_lol::eviltong: Quote
taxelina Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 Tylko sie tam nie zapracuj przy sprzataniu :diabloti: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted December 19, 2011 Author Posted December 19, 2011 Zuziu jaka Ty jesteś dobra:loveu: Dziś zrobię jakieś foto;) a wczoraj mi Tz robił foty jak spałam z dziewuchami zbój:diabloti: Deer nie grozi:evil_lol::evil_lol: Quote
RUDA ZUZIA Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 Fotki jak śpisz z dziećmi - bezcenne :evil_lol: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted December 19, 2011 Author Posted December 19, 2011 Bezcenne - ale na bank ich nie zobaczycie :D hehehehe;) :P Quote
Igiełka Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 Witamy się :) i cierpliwie czekamy na wspólne foty :eviltong: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted December 19, 2011 Author Posted December 19, 2011 Haahahha, twarzy nie widać - Chiquitka mi śpi na twarzy :D Wiki na żebrach, a Dee koło brzuszka ;) Quote
RUDA ZUZIA Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 [quote name='Igiełka']Witamy się :) i cierpliwie czekamy na wspólne foty :eviltong:[/QUOTE] No właśnie.Szczególnie na tą z Chiquitą na twarzy :evil_lol: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted December 19, 2011 Author Posted December 19, 2011 Hehehe... ja tam uwielbiam tą pozycję:D ;) Quote
Pegaza Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 [quote name='Chiquita&DeeDee']Hehehe... ja tam uwielbiam tą pozycję:D ;)[/QUOTE] No ja juz zaczelas o pozycjach to Ci odpowiem na wczesniejsza Twoja wypowiedz ze nie ja jestem wymagajaca ino moj M :evil_lol: kuna sie zaczym wyobrazam Wy i ta Chichita na twarzy:diabloti: za wygodnie to chyba nie jest no ale podobno w tej sferze liczy sie pomyslowosc :diabloti: :evil_lol: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted December 19, 2011 Author Posted December 19, 2011 Teraz to już na bank nie pokaże - wstydzę się :D Może nie wygodnie, ale jaka miłość :D:D Quote
Igiełka Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 [quote name='Chiquita&DeeDee']Teraz to już na bank nie pokaże - wstydzę się :D Może nie wygodnie, ale jaka miłość :D:D[/QUOTE] nie masz czego wstydzić się hahha :evil_lol::evil_lol: Quote
Pegaza Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 Ramona daj te fotki..chce to zobaczyc..i poprosze o glos hehe Quote
monia&nero Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 ja też chcę te foty! Ja też:cool3: Quote
Recommended Posts