Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Monia jakie to piękne:loveu: na pewno będziemy mieć cudowny dzień - dziś piątek:multi:

Mam takiego łaciatego misia w sypialni i zawsze jest wojna która go będzie męczyć:evil_lol:hihi

No to dla Was też miłego dnia
[IMG]http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTR_Zh7UKqV8r_jYp9GUq9hLrf-wWT_z-ysjV3XwEhJD7w48Etz[/IMG]

Posted

Witam się z wieczora - dziś mega ciężki dzień był... nogi mi do dooooopki wchodzą:mdleje:

Zuziu pewnie, że zostało:loveu:

Daria nie wiem dlaczego:roll: ja widzę normalnie..

Dziś u nas takie wiatr, że nam w pracy meble z tarasu z 2 piętra poleciały na parking... Dobrze, że nikogo tam nie było, bo byłby trup:shake:

Posted

Witanko:lol: fajny filmik, tyle psów na jednym łużku:shake: jak by to moja znajoma widziała:crazyeye:, padła by i koniec by był baby:evil_lol: psy do budy i już....to jej motto życiowe.:mad:

Mzianki i buzianki dla maluszków kochaniutkich:loveu:, a tak na marginesie to chciałabym zobaczyć pięć bokserów skaczacych po łóżku:eviltong:

Posted

Hmmm a to nie jest tak że one zawsze do doopki wchodzą:eviltong:albo z doopki wychodzą czy jakoś tak..
Śliczne kryszynki:loveu:powtarzam sie:)

A ja bym chciała filmik z głosem:pbo chciałabym usłyszeć jak te chomiczki szczekają:loveu: