Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 392
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='inga.mm']a smacznego pożyczyłaś mu?[/QUOTE]

Powiedziałam "Ej", zrobiłam smutne oczy i Kornel przeprosił wzrokiem po czym zszedł z łóżka i zaczął gryźć swoją kość.

Posted

No tak, wiadomo czemu gryzie wszystko. Zęby, stres i unieruchomienie.
Czego wiecej trzeba, żeby psiak odreagowywał? W zasadzie chyba i tak nadmiar niedogodności

Posted

[quote name='inga.mm']No tak, wiadomo czemu gryzie wszystko. Zęby, stres i unieruchomienie.
Czego wiecej trzeba, żeby psiak odreagowywał? W zasadzie chyba i tak nadmiar niedogodności[/QUOTE]

Niestety..

Ja ogólnie nie jestem przyzwyczajona do gryzącego wszystko psa.
Bo moje dotąd jakie miałam, NIGDY nic nie pogryzły. Nawet o tym chyba nie myślały ;)

Posted

[quote name='inga.mm']mój nieżyjący Akson w wieku ok. roku gryzł nawet meble[/QUOTE]

Straszne. Ja muszę pilnować Kornela bo jakby zabrał się za gryzienie kompletu skórzanego w salonie w domu by mnie zamordowali z zimną krwią :|

Posted

[quote name='inga.mm']mój nieżyjący Akson w wieku ok. roku gryzł nawet meble[/QUOTE]

To jeszcze nie tak źle, mój były tymczasowicz Reksio poobgryzał mi schody ;)

Posted

A no drzewienne... Że o krzesłach i fotelu nie wspomnę ;) Dobrze, że trafił do ludzi aktywnych, uprawiających sport i biega razem z nimi, bo chyba bym miała zwrot po pierwszym dniu...

Posted

Widok rzeczywiście byłby raczej niecodzienny ;)
A widziałyście ten wątek
[url]http://www.dogomania.pl/threads/192687-SZKODNIKI-czyli-doce%C5%84-zwierza-swego-bo-mog%C5%82a%C5%9B-mie%C4%87-gorszego[/url]
Tu dopiero można zobaczyć, jak pomysłowe są psiaki :)

Posted

[quote name='ataK']Widok rzeczywiście byłby raczej niecodzienny ;)
A widziałyście ten wątek
[url]http://www.dogomania.pl/threads/192687-SZKODNIKI-czyli-doce%C5%84-zwierza-swego-bo-mog%C5%82a%C5%9B-mie%C4%87-gorszego[/url]
Tu dopiero można zobaczyć, jak pomysłowe są psiaki :)[/QUOTE]

hahaha, dobry temat. Mój psiak nigdy niczego nie podryzł. Kornel też nie tak strasznie, ale ja go obserwuje ciągle więc nie może poszaleć :P

Posted

No tak. Byle do poniedziałku bo chyba oszaleje. Ja i on ;)

Zjada wszystko co mu się napatoczy pod pyszczek, skarpetki, pościel, prześcieradło, ubrania, pluszaki itp.

A dzisiaj przeszedł samego siebie. Wyszłam psiakami na ogród odebrać poczte, zaglądam do skrzynki, obracam się i co widzę? Kornela biegnącego sprintem przez cały ogród.
Nakrzyczałam troche na niego, że ma jeszcze wytrzymać. Ale mój czoko go podjudzał do zabawy to ten hop, zaczął skakać. Normalnie za karę chodzą osobno do toalety.

Obydwa właśnie siedzą obrażone. Kornel na łóżku, Czoko na fotelu. Foch jak nic.

Posted

[quote name='inga.mm']fajnie sobie masz[/QUOTE]

No:D ale i tak jest rozkoszny:D i pocieszy. Ma apetyt chłopak. Konia z kopytami by zjadł. Ale trzeba nad nim popracować ;) Zaczne jak ściągniemy gips ;) i nie ma zmiłuj się :P Do skutku ;)

Posted

[quote name='inga.mm']Kopyt nie dawaj, bo niestrawne. Konie należy chronić. Niech przejdzie na wegetarianizm[/QUOTE]

Powiem mu, ale to sie mu raczej nie spodoba, bo głupieje na widok mięsa ;)