Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='marmosia']Coś Ty, ciotka, niech się pomęczą :) Niech się połudzą, jaki to grzeczny piesek, jaki karny i usłuchany :)[/QUOTE]

I tak muszę napisać instrukcje obsługi w sprawie dalszej rehabilitacji :)

• Replies 392
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hi jestem przygotowana na to że Kornel będzie broił:) Nasz poprzedni pies też wiele narozrabiał zupełnie jak Kornel także nic strasznego:)
Chyba każdy pies choćby nie wiem jaki był musi pokazać czasem swoje.

Posted

U nas wszystko w jak najlepszym porządku:) Wróciliśmy ze spaceru i Kornel teraz napalony chodzi, głupawki dostał:) rozgryzł już jedną zabawkę teraz męczy kość.
Na dworze był grzeczny poznał już nowych kolegów:) Nie chce jeść tylko pokarmu który mu kupiłam muszę mu chyba go zmieszać z czymś.

Posted

[quote name='lolitamagda']U nas wszystko w jak najlepszym porządku:) Wróciliśmy ze spaceru i Kornel teraz napalony chodzi, głupawki dostał:) rozgryzł już jedną zabawkę teraz męczy kość.
Na dworze był grzeczny poznał już nowych kolegów:) Nie chce jeść tylko pokarmu który mu kupiłam muszę mu chyba go zmieszać z czymś.[/QUOTE]

Spokojnie. Jak do mnie trafił to też nie jadł. To stres i zmiana otoczenia. Przyzwyczai się i zacznie zjadać ;) a on potrafi pochłaniać ;)

Posted

[quote name='lolitamagda']wiem wiem nie pozwalam mu jak pokazuje palca i mówię ze nie wolno to przestaje i robi słodkie oczka:)[/QUOTE]

no... nie daj się nabrać na te słodkie oczka... ;) on potrafi zawrócić w głowie :P

Posted

Pewnie też będę się nabierać:) Kornel jest jak na razie bardzo grzeczny, lubi spacerować koło bloku bo nie ma zbyt dużego hałasu. Do dzieci już się troszkę przekonał, mnie nie opuszcza na krok:) W nocy oczywiście cała kanapa była jego. Teraz zresztą też bo uciął sobie drzemkę ze swoim panem :D Jak będę miała chwilkę na zrobienie zdjęć to podeśle.