necianeta89 Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 [quote name='marmosia']Coś Ty, ciotka, niech się pomęczą :) Niech się połudzą, jaki to grzeczny piesek, jaki karny i usłuchany :)[/QUOTE] I tak muszę napisać instrukcje obsługi w sprawie dalszej rehabilitacji :) Quote
lolitamagda Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 Hi jestem przygotowana na to że Kornel będzie broił:) Nasz poprzedni pies też wiele narozrabiał zupełnie jak Kornel także nic strasznego:) Chyba każdy pies choćby nie wiem jaki był musi pokazać czasem swoje. Quote
necianeta89 Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 [quote name='marmosia']Pomaluj go na zielono :)[/QUOTE] buahaha:D a nie pastą się smaruje przypadkiem?:D Quote
marmosia Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 No dobra- zielona noc, biała pasta, czy to nie wszystko jedno :) Quote
necianeta89 Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 [quote name='marmosia']No dobra- zielona noc, biała pasta, czy to nie wszystko jedno :)[/QUOTE] nie znam się ;) nie bywałam na koloniach ;) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Powodzenia Kornelku! Zaciskamy kciuki! A Ty necianeta zaciskaj zęby, będzie dobrze! :) Quote
inga.mm Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 [quote name='necianeta89']nie znam się ;) nie bywałam na koloniach ;)[/QUOTE] duuużo straciłaś Quote
necianeta89 Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Kornel już na swoich nowych włościach. P. Madzia myślę, że tu zajrzy i coś napiszę. A mnie się w oku kręci łezka.... chlip. Quote
fochu Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 hymmm Kornel i Tosia tego samego dnia trafiły do nowych domków :) łączę się zatem w bólu po rozstaniu z tymczasem ;) I kciuki zaciskam za nowy domek Quote
lolitamagda Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 U nas wszystko w jak najlepszym porządku:) Wróciliśmy ze spaceru i Kornel teraz napalony chodzi, głupawki dostał:) rozgryzł już jedną zabawkę teraz męczy kość. Na dworze był grzeczny poznał już nowych kolegów:) Nie chce jeść tylko pokarmu który mu kupiłam muszę mu chyba go zmieszać z czymś. Quote
necianeta89 Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 [quote name='lolitamagda']U nas wszystko w jak najlepszym porządku:) Wróciliśmy ze spaceru i Kornel teraz napalony chodzi, głupawki dostał:) rozgryzł już jedną zabawkę teraz męczy kość. Na dworze był grzeczny poznał już nowych kolegów:) Nie chce jeść tylko pokarmu który mu kupiłam muszę mu chyba go zmieszać z czymś.[/QUOTE] Spokojnie. Jak do mnie trafił to też nie jadł. To stres i zmiana otoczenia. Przyzwyczai się i zacznie zjadać ;) a on potrafi pochłaniać ;) Quote
lolitamagda Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Też tak myślę:) ooo właśnie zaczął jeść :D Quote
necianeta89 Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 szczerze powiedziawszy to już się nie mogę doczekać wizyty poadopcyjnej ;) Quote
lolitamagda Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 hi możesz przyjechać kiedy będziesz chciała:) Kornel zboczeniec mały dobiera się do moich nóg :D Quote
necianeta89 Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 [quote name='lolitamagda']hi możesz przyjechać kiedy będziesz chciała:) Kornel zboczeniec mały dobiera się do moich nóg :D[/QUOTE] Nie pozwól mu ;) on chce poprostu Cie zdominować ;) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Cudownie czyta się takie zakończenia wątków, miód na serce :) Quote
lolitamagda Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 wiem wiem nie pozwalam mu jak pokazuje palca i mówię ze nie wolno to przestaje i robi słodkie oczka:) Quote
necianeta89 Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 [quote name='lolitamagda']wiem wiem nie pozwalam mu jak pokazuje palca i mówię ze nie wolno to przestaje i robi słodkie oczka:)[/QUOTE] no... nie daj się nabrać na te słodkie oczka... ;) on potrafi zawrócić w głowie :P Quote
marmosia Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Taaaa, te oczka :) Cudowne zakończenie :) Quote
reksio7 Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 beagle to mistrzowie żebrania i wspaniali aktorzy, a ja głupią wciąż sie na to nabieram. Quote
lolitamagda Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 Pewnie też będę się nabierać:) Kornel jest jak na razie bardzo grzeczny, lubi spacerować koło bloku bo nie ma zbyt dużego hałasu. Do dzieci już się troszkę przekonał, mnie nie opuszcza na krok:) W nocy oczywiście cała kanapa była jego. Teraz zresztą też bo uciął sobie drzemkę ze swoim panem :D Jak będę miała chwilkę na zrobienie zdjęć to podeśle. Quote
marmosia Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 W zajmowaniu większej części łóżek lub kanap to one przodują :) Nocą, koniecznie w poprzek :) Quote
Recommended Posts