Lili8522 Posted February 27, 2012 Author Posted February 27, 2012 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Lili8522 Posted February 27, 2012 Author Posted February 27, 2012 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Lili8522 Posted February 27, 2012 Author Posted February 27, 2012 Mój Króliczek :loveu: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Lili8522 Posted February 27, 2012 Author Posted February 27, 2012 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Lili8522 Posted February 27, 2012 Author Posted February 27, 2012 Ufffffffffff to tyle :) Zdjęcia Bastera na poprzedniej stronie :) Quote
taxelina Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 Cudne ma te uszy ten rudzielec :loveu: Quote
Lili8522 Posted February 27, 2012 Author Posted February 27, 2012 [quote name='Agucha'] :roflt::roflt::roflt::diabloti: Agucha... Ty się nie chichraj :mad: Deer :loveu: Quote
magdyska25 Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 Już kiedyś tu pisałam, że całkiem podobnie wyglądamy jak rano wstajemy, więc nie ma co się z psa śmiać ;) Quote
Agucha Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 [quote name='Lili8522']Agucha... Ty się nie chichraj :mad:[/QUOTE] [quote name='magdyska25']Już kiedyś tu pisałam, że całkiem podobnie wyglądamy jak rano wstajemy, więc nie ma co się z psa śmiać ;)[/QUOTE] Oj tam, oj tam :lol: :) Quote
magdyska25 Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 HA! wiedziałam! ;) Lilli- zostało mi kilka rzeczy na bazarki ale już nie wystawiam - z ogłoszeniowymi się teraz biję.... Podeślij mi dane swoje na pv to wyślę Ci- może się przydadzą... aaa i jeszcze jedno- 2 tyg temu wydałam wreszcie "swoją" Żabę ze schroniska! Quote
Lili8522 Posted March 3, 2012 Author Posted March 3, 2012 Tak, tak :D Ja tak właśnie wyglądam jak wstaje :D A jak to się mówi?... Jaka matka taka córka :D A powiem Wam hit myślałam że moja Lila żyje w swoim świecie i nigdy nie nauczy się żadnej komendy... Ale....... Jak zaczełam uczyć 'SIAD' mojego tymczasowicza Alfa to przy okazji ją też bo ciężko się od niej opędzić i wiecie co? UMIE! :multi::multi::multi::multi: Jestem z niej dumna :D Teraz robimy szkolenie w grupie 'DAJ GŁOS' :D Baster już wie o co chodzi a reszta małpuje :diabloti: Magda wyśle Ci dane, tylko nie wiem co ja zrobie z tymi rzeczami... z mojej szafy wszystko się wylewa dosłownie... :roll: Chyba muszę się przeprowadzić do mieszkania z większą ilością szaf :evil_lol: Quote
taxelina Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 Gratulacje! Psy duzo sie moga od siebie nauczyc, nawet tego zlego :razz: A uczysz z pomoca klikera? :) Quote
Lili8522 Posted March 3, 2012 Author Posted March 3, 2012 [quote name='deer_1987']Gratulacje! Psy duzo sie moga od siebie nauczyc, nawet tego zlego :razz: A uczysz z pomoca klikera? :)[/QUOTE] Oj tak, złego w szczególności :mad: Nie za pomocą klikera... Trzymam w ręce zabawkę i mówię 'daj głos' on siada daje łape... Ja mówię ' daj głos' i szczeka :D Ale szczeka tak smiesznie że sie idze poskladać... :D Quote
taxelina Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 Ja teraz wlasnie Milke ucze troche na Sherry znaczy sherry robi cos a milka od poczatku po niej papuguje :razz: tylko ze sherry tak kocha kliker ze z milka nie moge na niego pracowac :( Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 [quote name='Lili8522']Tak, tak :D Ja tak właśnie wyglądam jak wstaje :D A jak to się mówi?... Jaka matka taka córka :D A powiem Wam hit myślałam że moja Lila żyje w swoim świecie i nigdy nie nauczy się żadnej komendy... Ale....... Jak zaczełam uczyć 'SIAD' mojego tymczasowicza Alfa to przy okazji ją też bo ciężko się od niej opędzić i wiecie co? UMIE! :multi::multi::multi::multi: Jestem z niej dumna :D Teraz robimy szkolenie w grupie 'DAJ GŁOS' :D Baster już wie o co chodzi a reszta małpuje :diabloti: Ja też jestem dumna:loveu: [quote name='Lili8522']Oj tak, złego w szczególności :mad: Nie za pomocą klikera... Trzymam w ręce zabawkę i mówię 'daj głos' on siada daje łape... Ja mówię ' daj głos' i szczeka :D Ale szczeka tak smiesznie że sie idze poskladać... :D Pięknie, gratuluję efektów, u mnie nauka kończy się szybko:eviltong: Quote
Lili8522 Posted March 5, 2012 Author Posted March 5, 2012 Jak Wam się podoba nowy image mojej Malutkiej? :evil_lol: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Bgra Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 nie mogłam się powstrzymać żeby nie napisać jaka jest piękna:)ma przepiękne oczy,cała jest piękna!bardzo gustowna fryzurka:) a ten jęzorek...:) Quote
necianeta89 Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Cieszę się niezmiernie że Aga w końcu zmusiła się i ścięła lilce te okropne kudły! teraz ma piękne oczęta :loveu: chyba Ci ją ukradnę :P Quote
Lili8522 Posted March 6, 2012 Author Posted March 6, 2012 Bardzo się cieszę, że się podoba, to mnie utwierdza w przekonaniu że jednak dobrze zrobiłam obcinając Malutką :lol: Lila ma GPS-a także Necia z kradzieży nici bo i tak ją znajdę :evil_lol: hehehehe:diabloti: A powiem Wam jeszcze że to mała terrorystka wczoraj usiadła na Bastera i go dziabała a ten biedny leżał bez ruchu :roll: Ostatnio znów go na dywan nie chciała wpuścić kiedy się zbliżał to była awantura, ona potrafi go postraszyć a najśmieszniejsze jest to że on się jej boi :shake::evil_lol: A nie daj Boże jak ona śpi a on się zbliży... Strach się bać :diabloti: Quote
WeronikaM Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 http://img812.imageshack.us/img812/8856/p3050012.jpg pięknotka :razz: Quote
Lili8522 Posted March 7, 2012 Author Posted March 7, 2012 [quote name='WeronikaM']http://img812.imageshack.us/img812/8856/p3050012.jpg pięknotka :razz: Dziękujemy bardzo :loveu: I serdecznie witamy w Naszej galerii :loveu: ------------------------------------------------ Tak z innej beczki tych nieciekawych informacji Karolek vel Bąbel mój tymczasowicz wraca z adopcji... Quote
Recommended Posts