Lili8522 Posted January 7, 2012 Author Posted January 7, 2012 deer_1987 napisał(a):Jak tam psiaki? Psiaczki dobrze, rozrabiają coraz bardziej :evil_lol: Wiecie zauważyłam wczoraj że Lila ma dolną szczękę ma znacznie wysuniętą do przodu hehe :cool3: Śmieszny ten mój potworek ;) Quote
taxelina Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 Jakies nowe zdjecia by sie przydaly :razz: Quote
Lili8522 Posted January 7, 2012 Author Posted January 7, 2012 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Lili8522 Posted January 7, 2012 Author Posted January 7, 2012 [quote name='deer_1987']Jakies nowe zdjecia by sie przydaly :razz: Mówisz masz :lol: Mój mały dredzik po kąpieli :D A takie robi minki hihihi :evil_lol: Uploaded with ImageShack.us Chłopcy się bawią a ja spie :evil_lol: Uploaded with ImageShack.us Quote
kkasiiiar Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 Lila swietna !! te miny zabójcze:loveu: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 Ale piękne zdjęcia:loveu::loveu::loveu::loveu: Miły widok z rana - bo za oknem tragedia:roll: Quote
Lili8522 Posted January 9, 2012 Author Posted January 9, 2012 Dziękujemy za odwiedzinki :loveu: To prawda za oknami tragedia :placz: No to jeszcze coś na lepszy humor...:) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Lili8522 Posted January 9, 2012 Author Posted January 9, 2012 I na bazarek zaproszę: http://www.dogomania.pl/threads/220746-Poduszkowe-serca-breloczki-DUŻE-MAŁE-na-Waletnyki-i-CUDNY-Prezent-do-22.01?p=18355894#post18355894 Uploaded with ImageShack.us Quote
taxelina Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 http://img442.imageshack.us/img442/2753/dsc00168kg.jpg jaki piekny! Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 Ale przystojniak:loveu::loveu::loveu: Lili to prawie nie widać - taka bielutka:loveu: No cóż kaukaz to z Bastiego nie wyrośnie:diabloti: ale jest coraz piękniejszy:loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 Hej Lili :) Super zdjęcia! Jestem ciekawa, kiedy Bastiemu stanie drugie ucho:) Co do uczenia chodzenia na luźnej smyczy to miałam podobny problem z moim Gizmo, kiedy był młody ciągnął niemiłosiernie. Stara metoda, nie wiem jak to jest teraz z tymi pozytywnymi metodami ;) Po pierwsze tak jak ktoś wspomniał już wyżej - komenda "noga". Ustawiałam Gizmo przy lewej nodze i zaczęliśmy iść. Jak tylko wyrywał do przodu, ciągnęłam za smycz, żeby wyrównać go ze sobą powtarzając "noga". Gdy smycz była luźna a on szedł przy mnie od razu pochwały, smaki itp. Jest też drugi sposób, który wymaga jednak wiele cierpliwości zwłaszcza na początku ;) Za każdym razem kiedy pies pociągnie za smycz, Ty się zatrzymujesz i stoisz tak długo aż Basti nie poluzuje smyczy (czyli również stanie). Zaczynacie znowu iść, jeśli znów pociągnie - powtarzacie sytuację. W końcu pies zrozumie, że dalszy spacer jest możliwy tylko na luźnej smyczy - u mnie podziałało ;) Quote
Lili8522 Posted January 10, 2012 Author Posted January 10, 2012 Cześć Cioteczki Kochane, ale się tutaj ruch zrobił :sweetCyb::iloveyou: Basti robi się trochę ONkowaty ale ma zupełnie inne umaszczenie bo pychol ma czarny i jakieś plami na ogonku ma czarne... Ale żaden kaukaz to nie będzie :eviltong: Pineczrko co do starej metody to zaczełam z nim ją ćwiczyć jak idzie sam na spacerze to idzie dosyć znośnie... Ale ostatnio wzieliśmy i Lile i jego to szłam tak :painting::painting::painting: hahaha... Chodź wcale to nie śmieszne... On się przyduszał ale zbytnio się tym nie przejmował... Co to drugiem metody to tak trzeba mieć dużo cierpliwości ja jeszcze wyczytałam że jak pies ciągnie to trzeba stanąć, komenda 'siad' i jak sie uspokoi to iść jak znowu ciągnie to znowu siad... itd robiłam tak ale to chyba nie na moją cierpliwość.. :roll: A jak poszliśmy z Lilą i mu tak zrobiłam - mój TZ szedł z Lilusią a ja mu kazałam usiąść to dar się w niebo głosy :roll: Taka krzywda była... Więc stwierdziłam że nauka wtedy kiedy jest sam odnosi skutek... Jeszcze ciągle mojego TZ przekonuje do uczenia go bo jemu się nie che :roll:... Dzisiaj Basti usiadł obok mnie przy kawie :razz: I ćwiczyliśmy daj łapę i za każdym razem dostawał smaczka... Jak stwierdziłam że już ładnie daje łape to wróciłam do pracowania na laptopie to tylko czułam jak szturcha mnie nosem i daje łapę na kolano hihi :evil_lol: Basti to mądry psiak tylko jeszcze straszliwy dzieciuch i dzikusek :lol: Ps. co do drugiego ucha to mu chyba nie stanie... Na dodatek teraz oby dwa leżą :placz::placz::placz: Quote
[email protected] Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 jakie fajne wieści a psiaki prześliczne ja sądzę że jak teraz uszko ochlapło to potem obydwa staną:eviltong: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 Kłapouszek będzie, a nie Basti:evil_lol: Cóż... lepszy byłby ten kaukaz:diabloti: ale niech będzie:eviltong: hihih Pojętny uczeń z niego:loveu: A to, że za Lilą biegł nie dziwne - w końcu kobietka i piękna do tego:loveu: Quote
Lili8522 Posted January 24, 2012 Author Posted January 24, 2012 [SIZE="5"]Poniedziałkowe nudyyy..........:mad: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us By lili8522 at 2012-01-23 [SIZE="5"]A oto winowajcy: Lila uważająca że absolutnie nic się nie stało.... a to że wygląda jak wygląda to zwykły przypadek hehe Uploaded with ImageShack.us I Basterek który zorientował się że to jednak źle że przesadzali kwiatka... By lili8522 at 2012-01-23 A moja tymczasowiczka siedziała zamknięta w salonie i tylko widziała jak jej się ziemia sypie przez szparę pod drzwiami hihihi Quote
magdyska25 Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 uuu chyba Lilii pierwsza wróciłaś do domu? ;) Ja miałam to szczęście, że zawsze druga, więc było już posprzątane HA! Potrzebujesz może ogłoszeń? Zrobiłam bazarek dla Leny- jest na bdt u Ulv- sunię czeka operacja za ok. 800 zł.- trzeba te pieniądze uzbierać. Nie mam już co sprzedawać więc swój pierwszy bazarek ogłoszeniowy zrobiłam: ZAPRASZAM!!! http://www.dogomania.pl/threads/221678-*Tanio-solidnie-szybko!-OG%C5%81OSZENIA-DLA-ZWIERZA-Lenka-z-BDT-Ulv-do-7.02.-godz.-20* Quote
[email protected] Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 łał ale jak była u nas Kaja to mój dom identyko wyglądał:oops: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 WOW:crazyeye: Teraz to się cieszę, że mam rozmiar xxs w domu:evil_lol: Miłego dnia:loveu: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 Co to za cisza??:mad: Co u Bastusia i Lili?:loveu: Remontu ciąg dalszy?:evil_lol: Quote
Lili8522 Posted February 1, 2012 Author Posted February 1, 2012 Cisz bo u Nas nic się nie dzieję :shake::evil_lol: A tak na prawdę to w zeszłym tygodniu dzieci jeszcze remontowały a jakże! Zgryźli 3 miski tym samym Basti nie ma z czego jeść :roll: Moja tymczowiczka Mila zrobiła też sajgon z poduszkami od legowisk... Gąbki z nich fruwały jak konfetti :angryy: A w sobotę jak mój TZ pojechał po Alfa który wrócił z adopcji to zjadła statek który znad morze przywieźliśmy a Nasze dzieci się tak bawiły że po drugiej stronie ulicy je było słychać... :angryy: I rozwaliły legowisko... Ręce opadają :cry::cry::cry: Basti rośnie jak na drożdżach trochę mu się przytyło :evil_lol: Uwielbia z mamusią chodzić na spacery a jak jeszcze wezmę piłkę i on może sobie poaportować to jest w 7 niebie :cool3: Dzisiaj mi się puścił z ptakiem, łobuz jeden :mad: Lila za to nie chce mi na pole wychodzić... 3 minuty i już ma paraliż łapek i do domu... Dzisiaj zrobiła siii i ciągneła mnie do domu no to idę wlazła po schodach na pół piętro i koooopa... Ehhh...:mad: Musze zdjęcia porobić :cool3::cool3::cool3: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 Hhahaha to nieźle macie:diabloti: Mówisz, że Bastek rośnie:loveu: słucha Cioci:evil_lol: będziemy mieli kaukaza:loveu: Moje też nie wychodzą:eviltong: Czekam na zdjęcia!!:loveu: Quote
Recommended Posts