pinczerka_i_Gizmo Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 Hehe, Lili wygląda jak lew z tą czupryną ;) 35kg to wcale nie tam mało... Moja znajoma ma psa w typie DONa i waży tyle samo, a jest raz większy od mojego psa, który waży 22kg ;) Tak czy inaczej (póki co ;) ) będzie na pewno największy w Waszym stadku! A TŻta szkól wytrwale, niech się chłop uczy dobrych rzeczy :) Quote
Lili8522 Posted November 24, 2011 Author Posted November 24, 2011 Niby fajne ma te dlugie szkutki tylko popatrz Chiquita na to zdjęcie jak jest rozczochrana i wyobraź sobie że teraz wsadza ten łepek to miski pełniej wątróbki i ryżu? :roll: No i jak wygląda?... Hehe ja wiem jak :mad: Przydało by się ją myć po każdym posiłku i to tak porządnie... A to się tak nie da bo musze uważać na jej wielkie oczy i na plaskaty nos :roll: A na dodatek ona nienawidzi myć pychla... Zawsze się musze z nią użerać... Także nie wiem co zrobić z tym małym brudasem... Zresztą Necia wie bo widziała jej włosy na żywo są wszędzie gdzie trzeba i gdzie nie potrzeba też hihihi... Ja sama tego na pewno nie zrobię... Będziemy chyba musiały iść do fryzjera :evil_lol: Tylko czy zgodzi się obciąć sam pysio? Hmmm... Musze się jeszcze nad tym zastanowić...:roll: A jeszcze Wam coś napisze, co Kochany Bastuś zrobił :angryy: Tak więc... Rano Basti zesikał się w mieszkaniu to mój TZ na niego krzyknął że nie wolno itd. To Basti speszony wczołgał się pod kanapę gdzie też było trochę nalane i jak TZ do niego mówił żeby stamtąd wyszedł to on jak na złość czołgał się po tych sikach i wszystko wcierał w siebie :angryy::mad: On jest jakiś z innej bajki... a żeby było śmieszniej dodam że przed wczoraj był kąpany haha...:mad::roll: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 A no to jak Pancia daje takie smakołyki:evil_lol: A kucyczka jej nie robisz? To chociaż kuc i uszka zostaw, a sam dziubek na krótko? A Bastuś to naprawdę...:lol: daje czadu chłopak:evil_lol: Miłego dzionka życzymy;) Quote
Lili8522 Posted November 24, 2011 Author Posted November 24, 2011 Chiquita&DeeDee napisał(a):A no to jak Pancia daje takie smakołyki:evil_lol: A kucyczka jej nie robisz? To chociaż kuc i uszka zostaw, a sam dziubek na krótko? A Bastuś to naprawdę...:lol: daje czadu chłopak:evil_lol: Miłego dzionka życzymy;) Noooo takie smakołyki dostają dzieci moje :) Dostawały przedtem kurczaka ale wyobraźcie sobie że nim gardziły... :mad: Wieć przerzuciłam się na wątróbkę której nie znosze... No ale czego się nie robi dla dzieci... :cool3: I wcinają ją aż im się uszy trzęsą... :evil_lol: Kochana oczywiście że nie będzie miała całkiem 'łysej' główki... uszka i kuc zostaje... Tylko nie wiem jak będzie wyglądać... Poza tym nie ufam fryzjerom i się boję :roll: A co do kucyka to robie jej kucyka tylko włosy zaraz przy nosku nigdy mi się do niego nie mieszczą i zwisają na nosek... no i te włosy po bokach są zawsze najbardziej upaprane :eviltong: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 To razem ją obetnijmy:loveu: ja przycinałam parę dziubków;) A tak przycięta maltanka jest np na stronie dogszone - sklep z psimi akcesoriami i to mi się podoba;) Moje na kuraka mają uczulenie, ale ja im nie gotuję, wcinają suchą i animondę;) ale raczej suche, mamy dobrze dobrane i wszystko co potrzebują mają:) Poza tym po gotowanym dostają rozwolnienia:roll: Quote
Lili8522 Posted November 24, 2011 Author Posted November 24, 2011 Chiquita&DeeDee napisał(a):To razem ją obetnijmy:loveu: ja przycinałam parę dziubków;) A tak przycięta maltanka jest np na stronie dogszone - sklep z psimi akcesoriami i to mi się podoba;) Moje na kuraka mają uczulenie, ale ja im nie gotuję, wcinają suchą i animondę;) ale raczej suche, mamy dobrze dobrane i wszystko co potrzebują mają:) Poza tym po gotowanym dostają rozwolnienia:roll: Możemy spróbować :cool3: Ja ogólnie Lilusie sama obcinam jak już pisałam ale przy oczach mam małą traume bo ona ma takie wielkie to oczka i sobie wyobrażam najczarniejsze scenariusze :roll: Moje też wcinają suchą kiedy mi się nie chce gotować :cool3: Ale jak widze jak się cieszą kiedy dostają gotowane to warto trochę to przeboleć ;) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 Przeboleć gotowanie to ja mogę... ale obsrany dywan to już nie bardzo:diabloti: A one w 99% po gotowanym mają... rewolucję:roll: Możemy spróbować... będziemy bardzo uważać i zobaczymy co z tego wyniknie - ale mam nadzieję, że piękna fryzurka:loveu: Quote
Lili8522 Posted November 24, 2011 Author Posted November 24, 2011 Chiquita&DeeDee napisał(a):Przeboleć gotowanie to ja mogę... ale obsrany dywan to już nie bardzo:diabloti: A one w 99% po gotowanym mają... rewolucję:roll: Możemy spróbować... będziemy bardzo uważać i zobaczymy co z tego wyniknie - ale mam nadzieję, że piękna fryzurka:loveu: Haha dwie artystki się dobrały :diabloti: Moje na szczęście nie mają rewolucji, ładne koooopki walą hihi ;) Właśnie wyczyścili michy ;) Dziś był kurczak dla odmiany po 2 tygodniach wątrobki i zjedli migusiem :D Kurcze a Lila to mi się wydaje strasznie gruba jak jej te włoski odrastają... Bo zawsze była cięta na 3 mm a teraz taki misio :D Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 Misio przytulasek:loveu: Hehehe artystki - fryzjerki:lol::diabloti: będzie się działo:evil_lol: A swoją drogą to z psiakami łatwiej się dogadać - nigdy nie powiedzą, że im się nie podoba:diabloti: Quote
Lili8522 Posted November 24, 2011 Author Posted November 24, 2011 Chiquita&DeeDee napisał(a):Misio przytulasek:loveu: Hehehe artystki - fryzjerki:lol::diabloti: będzie się działo:evil_lol: A swoją drogą to z psiakami łatwiej się dogadać - nigdy nie powiedzą, że im się nie podoba:diabloti: Właśnie psiaki nie powiedzą ale jak przyjdzie właściciel :mad::mad::mad: To może być gorąco :angryy::diabloti: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 :hmmmm::hmmmm::hmmmm: A kto jest właścicielem Lili:diabloti:? Chcesz mnie bić?:evil_lol: Quote
Lili8522 Posted November 24, 2011 Author Posted November 24, 2011 Chiquita&DeeDee napisał(a)::hmmmm::hmmmm::hmmmm: A kto jest właścicielem Lili:diabloti:? Chcesz mnie bić?:evil_lol: To było ogólnie :diabloti: A Lila to mały tester :diabloti: Czego ona nie miała na główce hihi ;) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 Ufff... bo już myślałam jak tu się jednak wykręcić...:D ze strachu...;) przed małym kaukazem :D hehehe Quote
Lili8522 Posted November 25, 2011 Author Posted November 25, 2011 I jeszcze trochę zdjęć :) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Lili8522 Posted November 25, 2011 Author Posted November 25, 2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us By lili8522 at 2011-11-25 By lili8522 at 2011-11-25 By lili8522 at 2011-11-25 Quote
Lili8522 Posted November 25, 2011 Author Posted November 25, 2011 [SIZE="5"]Pozdrawiamy i całusy przesyłamy :loveu: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 CUDOWNE!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu: Nic dodać - nic ująć:loveu: Quote
necianeta89 Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 Bastek najlepszy :D to jego spojrzenie i te uszy, normalnie umarłam ze śmiechu!!!!!!!!!!!!! Quote
magdyska25 Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 http://img708.imageshack.us/img708/7898/pb250016.jpg ALE POWAGA!!!:evil_lol: Quote
necianeta89 Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 Dziewczęta mogę ślicznie i skromnie poprosić o głos na mojego psiaka? Nr 6 - głosowanie nic nie kosztuje... :) http://www.dogomania.pl/threads/217513-G%C5%81OSUJEMY-!-fotoBazar-do-kalendarza-dogo!!!-do-03.12-g-23.00 DZIĘKUJE! Quote
Lili8522 Posted December 1, 2011 Author Posted December 1, 2011 Dzień Dobry Cioteczki! Bardzo się cieszę, ze do Nas zaglądacie :):loveu: Neciu oddałam głos na Twojego pupilka ;) W pierwszym poście stworzyłam 'mały kącik tymczasowiczów' czyli psów które były/są u Nas (jakby ktoś miał ochotę podglądnąć :)) :lol: Pozdrawiam cieplutko ja i moje dzieciaki :B-fly: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 Pozdrawiamy, ale nie całujemy, bo zarazki nam nie odpuszczają, ale Was uwielbiamy:loveu: Idę zobaczyć kącik :p Quote
Marcela1990 Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 Cześć sąsiadko :) śliczne masz psiaczki przeglądałam forum i przypadkiem zaglądałam tu i patrze a tu kumpela z podstawówki. Pozdrowienia i napisz co tam u Ciebie słychać. Współczuje utraty psiaka :( Quote
Recommended Posts