Lili8522 Posted April 25, 2012 Author Posted April 25, 2012 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Ja jestem taki cichy duszek... podglądam cały czas, ale się nie odzywam ;) To całkiem tak jak ja :roll: Ostatnio to nawet nie było tu po co zaglądać bo było głucha cisza ;) Quote
Lili8522 Posted April 26, 2012 Author Posted April 26, 2012 A mi śniło się dziś że wrócił do Nas Xedos... I tuliłam jego wielką czarną mordkę... :loveu: Ah ta tęsknota... :-( :candle: By lili8522 at 2011-09-05 Quote
Lili8522 Posted April 26, 2012 Author Posted April 26, 2012 phase napisał(a):On jest ciągle z Wami i przy Was.. :calus: Oj tak, na pewno czuwa i Nas pilnuje... :) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted April 26, 2012 Posted April 26, 2012 Lili8522 napisał(a):Oj tam oj tam... Wiesz o co mi chodzi... Nasz miłość kwitnie gdzie indziej :evil_lol: Ale postaram sie poprawić :D I dziękuję... Wiesz za co :loveu: O Ty... tak mnie udobruchać w sekundę?:loveu: Dziwne nikomu się nie udaje:iloveyou: Lepiej nie dziękuj, bo ja nic takiego nie zrobiłam:mad: Quote
Lili8522 Posted April 27, 2012 Author Posted April 27, 2012 Chiquita&DeeDee napisał(a):O Ty... tak mnie udobruchać w sekundę? :loveu: Dziwne nikomu się nie udaje:iloveyou: Lepiej nie dziękuj, bo ja nic takiego nie zrobiłam:mad: No widzisz! Ma się ten dar :cool3::cool3::cool3: :loveu: Ahhh... ciepło się na reszcie robi :multi: będzie trzeba pojechać nad wodę i zobaczyć co Nasz Kochany Basti na pływanie :cool3: W zeszłym roku Lila miała nauke pływania małpowaną od Xedika a teraz ona będzie Bastika uczyć :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jakoś tego nie widzę... Szczególnie jego największej bojączki na świecie chyba... :roll: Aż wstyd :roll: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted April 27, 2012 Posted April 27, 2012 A tam, będzie stał biedak na brzegu i wąchał kwiatki, a Pancia przez przypadek szturchnie... :evil_lol: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted April 27, 2012 Posted April 27, 2012 Tak, jesteś wyjątkowa:loveu::evil_lol: Biedny Basti:diabloti: już widzę jak będzie pływał:lol: Kup mu lepiej kapoczek, żeby się nie bał:D:D Quote
Lili8522 Posted April 27, 2012 Author Posted April 27, 2012 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):A tam, będzie stał biedak na brzegu i wąchał kwiatki, a Pancia przez przypadek szturchnie... :evil_lol: A raczej będzie patyki wąchał, kwiatki są beeee :evil_lol: Chociaż nie mówmy tak...... bo może Nas zaskoczyć a wtedy ja Was zdjęciami :diabloti: Chiquita&DeeDee napisał(a):Tak, jesteś wyjątkowa:loveu::evil_lol: Biedny Basti:diabloti: już widzę jak będzie pływał:lol: Kup mu lepiej kapoczek, żeby się nie bał:D:D Wcale nie jest biedny... on ma się bardzo dobrze aż za dobrze! Kupię mu kapoczek, rękawki i koło żeby się ładnie unosił :diabloti: Quote
Bgra Posted April 27, 2012 Posted April 27, 2012 w myśl zasady "maminki wszystkich plaskatych łączmy się!"wpadłam się przywitać:loveu: ostrzegam...wyrzucisz drzwiami,wejdę oknem:evil_lol: Lileczka prawdziwa Perełeczka:) Quote
Lili8522 Posted April 28, 2012 Author Posted April 28, 2012 Bgra napisał(a):w myśl zasady "maminki wszystkich plaskatych łączmy się!"wpadłam się przywitać:loveu: ostrzegam...wyrzucisz drzwiami,wejdę oknem:evil_lol: Lileczka prawdziwa Perełeczka:) Witamy witamy :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: i wcale nie wyganiamy :cool3: za miłe słowa dziękujemy i jak najbardziej musimy się łączyć! ;) necianeta89 napisał(a):ja ide z wami nad wode!! Taaaaaaaaakkkkkkkk???????????? :cool3: Kiedy? Może jutro? Też ma być ciepło :diabloti: Quote
Lili8522 Posted May 2, 2012 Author Posted May 2, 2012 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Lili8522 Posted May 2, 2012 Author Posted May 2, 2012 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Lili8522 Posted May 2, 2012 Author Posted May 2, 2012 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Lili8522 Posted May 2, 2012 Author Posted May 2, 2012 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Lili8522 Posted May 2, 2012 Author Posted May 2, 2012 Ha! A tak się z niego śmiałyście a woda mu nie straszna! Zdjęcia oczywiście robiła Necianeta :loveu: Dziękujemy :loveu: A teraz jeszcze trochę moich :) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Lili8522 Posted May 2, 2012 Author Posted May 2, 2012 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Bgra Posted May 2, 2012 Posted May 2, 2012 biała Perełeczka, oj tak mam do takich drobinek słabość,jest cudowna i taka radosna,a jęzorek jak jej oczka? a chłopczyk z roześmianym pysiem :loveu: tak mają raj na ziemi u Ciebie cioteczko Quote
Lili8522 Posted May 3, 2012 Author Posted May 3, 2012 phase napisał(a):Jakie uśmiechnięte, szczęśliwe psiule. :) Szczęśliwe baaardzo baaardzo :D:D:D Bgra napisał(a):biała Perełeczka, oj tak mam do takich drobinek słabość,jest cudowna i taka radosna,a jęzorek jak jej oczka? a chłopczyk z roześmianym pysiem :loveu: tak mają raj na ziemi u Ciebie cioteczko Dziękujemy za miłe słowa :loveu: Co do oczek to raz mruży je a raz nie wiem od czego to zależy :roll: przemywam je ostatnio często i widzę poprawę :) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 WOW, ale wodne zabawy;) Piękne zdjęcia :loveu: A Necia bez pieska była? Quote
Lili8522 Posted May 4, 2012 Author Posted May 4, 2012 Chiquita&DeeDee napisał(a):WOW, ale wodne zabawy;) Piękne zdjęcia :loveu: A Necia bez pieska była? Była z pieskiem, a jak! Tylko że....... hmmm nigdzie go tutaj nie ma :roll: i nie wiem dlaczego....... :roll::mad: ---------------------------------------------------- Dzisiaj z Lili jedziemy do weta bo z oczkami wydaje mi się coraz gorzej :roll::-( Quote
necianeta89 Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 Lili8522 napisał(a):Była z pieskiem, a jak! Tylko że....... hmmm nigdzie go tutaj nie ma :roll: i nie wiem dlaczego....... :roll::mad: bo to przecież nie jego galeria ;) jego galeria umarła śmiercią naturalną ;) Quote
Recommended Posts