Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

GoniaP napisał(a):

Tak, już do tego doszłam Rytko, tylko nic nie pisałam, bo dnia na wszystko nie starcza ;)

Ale chyba dobrą wiadomością jest to, że po niecałym tygodniu podawania maści, oczy Misieńki wyglądają troszkę lepiej, mam nadzieję, że tak jest faktycznie i nie jest to moje złudzenie...

zesz Ty zawsze dojdziesz szybciej niz ja;)

pokaż zdjęcia nowe...ona wygląda na taka sympatyczna, taka sunia łagodna zaluje,ze nie moge jej dac dt .

• Replies 56
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

i jak u Misi ? nadal nie ma dt ? Jeśli tak to może napiszcie do mrowa23, bo miała mieć zarezerwowane miejsce dla jednego psa, ale zaginął, a po za tym już jednym się zajmujemy. Cena u niej to 12 zł za dobę z karmą.

Posted

Dzisiaj Misia pojechała do domu tymczasowego. Niestety okazało się, że Misia, jak antylopa, przeskakuje dość wysoki płot. Ze względu na tą okoliczności, mimo najszczerszych chęci, nie mogła zostać w tym domu i niestety, musiała wrócic do schroniska.

Dopóki nie znajdziemy dla Misi domu tymczasowego z odpowiednio wysokim płotem, będziemy kontynuować jej leczenia na miejscu w schronisku. Misia ma nadal zakrapiane oczka, a przy okazji zakrapiania jest wyprowadzana przez nasze wolontariuszki na spacery.

Misia jest cudowna,bardzo łagodna i serdeczna. Nadaje się na podwórko z wysokim płotem. Kiedy jest w domu to piszczy i skomli,więc chyba lubi być na powietrzu.

Będąc w domu tymczasowym zainteresowała się meczem w telewizji i ogladała. Na spacerze była bardzo grzeczna, nie ciągnęła na smyczy, nie reaguje na szczekające psy za płotami, ani na biegające koty. Ładnie wsiada do samochodu . Daje się czesać.

• 3 weeks later...
Posted

Misię w końcu udalo się wyciągnąc ze schronu.
Przypomnę, że już raz pojechała do dt, ale przeskakiwała płot i uciekała.
Dziewczyna chyba zrozumiała, że daleko tak nie zajdzie i poszla po rozum do glowy.
Misia od piątku jest wdt u wolotariuszki fundacji.
Jest przekochana i w trzy dni wszystkiego sie nauczyła,
Gdzie siusiu i kupki, ż mebli sie nie niszczy, że ludzie jak wychodzą to wrocą i nie ma potrzeby, żeby szczekać,
no i na spacerach jak się ją spuści ze smyczy to pięknie wraca ;-)
Uff..no to trochę odetchnęliśmy.
Leczenie kontynuujemy.