Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Igam']Jeśli ona grzeczniutka to nie powinno być problemu :) mieszkam w bloku bez windy, ale ona z chodzeniem po schodach chyba nie ma problemu?

Pytałam kolegę poznaniaka czy może będzie jechał w najbliższym czasie do Poznania.
Będzie, ale tylko do Wrześni w najbliższy piątek lub sobotę...[/QUOTE]

Ja najpierw muszę wiedzieć kiedy dokładnie będzie u mnie Anabelka bo to ona przywiezie z Zamościa Jadzię do Warszawy.
Ja też miałam nadzieje że znajomy znajomych będzie teraz jechał do Poznania ale niestety dopiero we wrześniu :( Mój TZ ma dużo znajomych pracujących w Warszawie a mieszkających w Poznaniu ale boję się pytać że mnie wyśmieje :oops: i niedługo zamknie w wariatkowie :cool3: bo już daje mi ostanio do zrozumienia że ja coś teges mam...:crazyeye: SZOK!
Nic idę myśleć dalej i Igam dziękujemy baaaardzo!!!!!!!!!!!!!

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Z Wrzesni do Poznania to juz tylko 50 km, moze Kate i Bea Bono przetrzymalyby Jadziulke do 6 sierpnia? Jadzia musialaby jednak jak najszybciej dotrzec do Wwy

Posted

[quote name='Igam']Jeśli ona grzeczniutka to nie powinno być problemu :) mieszkam w bloku bez windy, ale ona z chodzeniem po schodach chyba nie ma problemu?

Pytałam kolegę poznaniaka czy może będzie jechał w najbliższym czasie do Poznania.
Będzie, ale tylko do Wrześni w najbliższy piątek lub sobotę...[/QUOTE]

Jakby to była sobota może i by się udało. Kurcze idę molestować telefonicznie Anabelkę ;)

Posted

[quote name='romenka']Jakby to była sobota może i by się udało. Kurcze idę molestować telefonicznie Anabelkę ;)[/QUOTE]

Bardzo slusznie :cool3: Trzymam kciuki :lol:

Igam, a kolega moglby podjechac do Poznania?

Moze ewentualnie odezwie sie do handzi jedna babka z fejsa,ktora oferuje dowoz zwierza PKP z W-wy w dowolnym kierunku za zwrot kosztow?

Posted

jak pisałam kiedyś mialam na uwadze Jadzie w miom bazarku ...ale dopiero dzisiaj go rozliczylam i to chyba dobrze;) bo teraz jest potrzeba ,to nie dużo 24zł....do 30zł.zaokrąglę .

proszę o konto :) i potwierdzenie jak dojdą na wątku:
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/228996-rozliczamy-KOBIECY-ZAWRÓT-GŁOWY-szczebrzeszyńskA-NelkA-12-07[/URL]

Posted

[quote name='dusje']Igam, a kolega moglby podjechac do Poznania?[/QUOTE]

Niestety nie, bo on tam nocuje i z tamtąd potem wraca do Warszawy.

Patrzyłam na Gumtree - ogłaszają się ludzi, co prawda, żeby przewieźć człowieka, ale może i na zwierza ktoś by się zgodził?
np. "[I]Przewioze towar na trasie Warszawa- Zamość
Jak w tytule posiadam samochod osobowy Opel Astra.
Jezdze co tydzien w weekend.
Cena za usługe do uzgodnienia.
Prosze pisac na mail odpowiem lub oddzwonie.
Moge tez zabierac pasazerów gdyż jezdze sam.
Pozdrawiam:
Piotrek. "

[/I]latam i pytam po ludziach... koleżanka z Tomaszowa Lub. będzie do W-wy jechała, ale dopiero 9 sierpnia

Posted

Za kilka godzin wyjezdzamy. Bede trzymac kciuki i wierze,ze uda sie Jadziulke dowiezc.Przykro mi,ze juz nie bede mogla pomoc w poszukiwaniach transportu :-( ale jesli nie wypali dojazd Jadzi na spotkanie z Cromikowa to szukajcie dalej do Poznania,Gorzowa ,Wlk itd - przyjedziemy po mala.

Wszystkim dziekuje za dobre serduszko i chcec pomocy Jadziulce :loveu:

funiu, masz do mnie moj hol. nr wiec w razie czego wyslij sms.Najpozniej do czwartku przelacze na polska karte i od razu dam Ci znac :lol:

Do zobaczenia na watku :lol:

Posted

[quote name='romenka']Dusje nie odpuszczę ;) Ciągle myślę co zrobić...[/QUOTE]
Dziękujemy romenko .Ja cały czas modze i wydzwanaim po znajomych .Na razie bez efektu

Ps .Dusje szerokiej drogi kochana !!.Słyszymy sie niedługo .

Posted

[quote name='sonia71']jak pisałam kiedyś mialam na uwadze Jadzie w miom bazarku ...ale dopiero dzisiaj go rozliczylam i to chyba dobrze;) bo teraz jest potrzeba ,to nie dużo 24zł....do 30zł.zaokrąglę .

proszę o konto :) i potwierdzenie jak dojdą na wątku:
[URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/228996-rozliczamy-KOBIECY-ZAWR%C3%93T-G%C5%81OWY-szczebrzeszy%C5%84skA-NelkA-12-07"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/228996-rozliczamy-KOBIECY-ZAWRÓT-GŁOWY-szczebrzeszyńskA-NelkA-12-07[/URL][/QUOTE]
Już wysyłam :) Dzięki wielkie Soniu :)

Posted

Pan Przemek, który woził nam Jadzię do Wawy kiedyś już nie jeździ niestety, jest teraz za granicą...Zaraz zajrzę na fb i zobaczę czy dziewczyna coś odpisała.

Posted (edited)

Odpisała:

[B]W sobotę jadę z Warszawy do Poznania, mogę wziąć suńkę. Pociagiem o 11 najpewniej będę jechać. Dorzutka do biletu mile widziana[/B].

Jeśli chciałybyśmy skorzystać to do Wawy trzeba nam na gwałt. I pewnie jeszcze kogoś, żeby nam odebrał i dostarczył...

Edited by handzia
Posted

[quote name='romenka']To ona jedzie za swoją potrzebą czy za potrzebą suni?[/QUOTE]
Z tego co zrozumiałam, to raczej za swoją i szuka dorzutki do biletu. Skoro nie pyta, kiedy nam psuje, tylko podaje konkretną godzinę, to chyba dobrze zrozumiałam...
Może szukajmy transportu z Lublina, ja dowiozę tam Jadzię.

Posted

czyli transaport z Lublina do W-wy musiałby być w piątek? Żeby nie męczyć Jadzi całodniowym podróżowaniem.
Może jakaś znajoma studentka lub licealistka (tańsze bilety ;) ) by ją mogła do Warszawy dowieźć?

Posted (edited)

Jeszcze troche do wyjazdu to popisze sobie :cool3:

romenko,wybierasz sie do Gdanska Sobieszewa? Fajna miejscowosc i niedaleko do Gdanska na jarmark dominikanski,ktory chyba jeszcze trwa :cool3:

A jak z Anabelka? Nie dalaby rady dowiezc Jadzi do Wwy w piatek? W sumie dobrze by sie ulozylo:

Igam przenocowalaby u siebie Jadzie i moze moglaby dowiezc ja na Centralny do tej osoby oferujacej transport PKP?

W Poznaniu jest kilka osob oferujacych tymczas, miedzy innymi BeaBono,moze przetrzymalaby Jadzie do wyjazdu Cromikowej?

Igam,dasz rade zapytac? Prosze :lol: Ja, nawet jak wysle PW, to i tak nie odczytam odpowiedzi /wprawdzie biore ze soba kompa ale musze najpierw kupic modem i karte Playa a to moze potrwac i nie wiadomo jak to ustrojstwo bedzie dzialac/

Jesli nie - pojedziemy po nia do Poznania na dworzec i odbierzemy z rak tej pani. Mamy tam okolo 300 km w 1 strone ale Sobieszewo niewiele dalej ;) i tez do zalatwienia, jakby co, haha

Trzeba sie na cos zdecydowac bo obawiam sie, ze zdazymy juz wrocic do domu i dopiero wtedy znajda sie dogodne transporciki :megagrin:

Edited by dusje
Posted

Anabelka jeszcze nie wie kiedy :( Dam znać jak najszybciej!!!Ja jutro dowiem się kiedy będę wyjeżdżać do Sobieszewa w Gdańsku ale pewnie ok 12-stego. Dusje w razie czego masz mój telefon ja na playa mam za darmo ;) Co do jarmarku to raczej nie damy rady bo płyniemy do Bornholm właśnie z tego Sobieszewa (między nami mówiąc mam nadzieje że to wyjazd zaręczynowy ;))

Posted

Ja już powiem szczerze, trochę się pogubiłam ;) Z Lublina ktoś zabrałby Jadzię w piątek? Ja dowiozę panienkę, no i jeszcze muszę umówić się z panią Martyną, która jedzie w sobotę do Poznania, bo chyba ten transport wchodzi w grę...