Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

[quote name='funia']Jadzia jest w Moim Psie czy nie ?[/QUOTE]

Jest, jest:)
[IMG]http://desmond.imageshack.us/Himg10/scaled.php?server=10&filename=p1110787.jpg&res=landing[/IMG]

[IMG]http://desmond.imageshack.us/Himg690/scaled.php?server=690&filename=p1110793.jpg&res=landing[/IMG]

Edited by Tola
  • Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kurcze, nie wiem jaki oni mają nakład, ale za nic w całym Zamościu nie mogłam znaleźć nawet jednego egzemplarza MP ;)
Tolu, miałaś rację, Liza wyszła niezbyt korzystnie :shake: Rolka też miewała lepsze ujęcia. Fanta powinna moim zdaniem mieć uszka w górze, wtedy wyglądała słodko. ;) Ale ona już ma dom i to nieważne. Moim zdaniem Jadźka i Saba mają najlepsze zdjęcia w tej gazecie. Najgorsze jest to, że nikt nie dzwoni...

Posted

Nie wiem czym kieruje się gazeta w wyborze tej jednej fotki, ale zarówno Liza jak i Rolka miały super zdjęcia...
U mnie tez cisza, ale z doswiadczenia wiem, ze na ten jedyny telefon mozna czekac długo.
Trzyłapka Tabsa DS wypatrzył w miesięczniku po 2 miesiącach:cool3:
Wciaz nie tracę nadziei...
Ja miałam tel tylko w sprawie Saby, ale pani wystarszyła się odległosci.

Posted

Zamowilam dla Jadzi pakiet ogloszen u CatAngel.Bedzie tego 130

tu ten bazarek [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/227014-Bazarek-130-ogłoszeń-)-Szybko-i-solidnie-Dochód-na-rzecz-kotów-wolnożyjących[/URL]

Czekam jeszcze na uzupelnienie danych do przelewu ale wyciskacz lez juz mozna pisac.

Funiu,masz jakis pomysl? Mnie krazy po glowie tytul: Juz nie placz Jadziu -znajde ci dom/albo cos w tym guscie.

Moze napisalabys od siebie jako wlascicielki hoteliku,ze np. masz pod opieka wiele psow i kazdy z nich jest kochany ale Jadzia ............i tu rozwiniecie tematu :cool3:

Mozna zalaczyc 6 fotek,wszystko wyjasnione w 1 poscie watku z ogloszeniami.

Wymiziaj Jadziule :lol:

Posted

Przelew za ogloszenia juz poszedl.
Dziewczyny,ktora z Was podesle do CatAngel tekst i fotki Jadziulki?Trzeba sie powolac na moj nick.
Ja nie dam rady,mala Niunia jutro ma operacje.

Posted

[INDENT] [COLOR=#ff0000][SIZE=4]Oto wątek potrzebującej pomocy Łezki. Szanse na życie dostała od Fundacji EMIR. My pomózmy Emirowi. [/SIZE][/COLOR]
[URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/227850-%C5%81ezka-szanse-na-%C5%BCycie-podarowa%C5%82a-jej-Fundacja-EMIR?p=19195768#post19195768"]http://www.dogomania.pl/forum/thread...8#post19195768[/URL]

Zajrzyjcie prosze na watek chorej na nuzyce Łezki. Jesli nie możecie pomóc finansowo zrozumiemy, prosimy chociaż o obecność na wątku.

[/INDENT]

Posted

Dzisiaj Jadzia pokaze sie pewnemu Panu mieszkajacemu w Rumii,a to za sprawa tego ogloszenia

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/227978-Spokojny-piesek-niewielkich-gabarytów-dla-starszej-osoby-Rumia[/URL]

Moze sie spodoba ,kto wie? ;) Trzymam kciuki :lol:

Posted

Poczytałam wątek, pan szuka spokojnej suczki. Jadzia do takich spokojnych raczej się nie zalicza, trzpiot z niej straszny, chociaż jak już się nacieszy człowiekiem uspokaja się ;) W domu jest grzeczna i strasznie przytulaśna :) Zobaczymy, pan ma trudny orzech do zgryzienia, dużo psiaków mu zaproponowano...Dzięki dusje, że trzymasz rękę na pulsie :)

• 2 weeks later...
Posted

Funia ma sporo nowych zdjęć, w wolnym czasie wstawi. Jadzieńka, moja kochana tancereczka miewa się świetnie :) Dokazuje na całego, często ją odwiedzam, wczoraj pół dnia przesiedziała na fotelu, który funia wytaszczyła sobie z domu. Jak na królewnę przystało, Jadzieńka od razu uznała, że to dla niej :evil_lol:

Posted

Pozwole sobie przypomniec, ze zakupione ogloszenia czekaja na tekst i foty :shake:
Niebawem strzeli 1 rocznica pobytu Jadzienki w hoteliku/ach/.
Niewiele juz osob tu zaglada, smutne ....... :-(

Posted

[quote name='dusje']Pozwole sobie przypomniec, ze zakupione ogloszenia czekaja na tekst i foty :shake:
Niebawem strzeli 1 rocznica pobytu Jadzienki w hoteliku/ach/.
Niewiele juz osob tu zaglada, smutne ....... :-([/QUOTE]
Dusje, nawet nie wiesz jak droga jest dla mnie Jadzia. Nie mam polotu do pisania tkliwych tekstów, chyba, że po paru piwach :evil_lol:. Funia ma teraz tak dużo zajęć, ale jutro do niej zadzwonię i postaramy się :)
Najgorsze jest to, że przez prawie rok nie było ani jednego telefonu w jej sprawie...:-(

Posted

Z funia rozmawialam,: dajcie mi Jadzie na bezplatny tymczas ale wesprzyjcie prosze groszem w razie powaznych spraw u weta.

12 Czerwca odeszla nasza kochana Nerunia - przezyla 16 lat i postanowila sobie odejsc :-( Trzy i pol miesiaca po smierci Tosienki

Jadzie pokochamy calym sercem i krzywda jej sie nie stanie.

Jesli jednak znajdzie sie dla niej dobry domek, to oczywiscie jak najbardziej, nie upieram sie.

PS Wspominalam funi o moim serduchu, troszke sie boje a dopiero w lipcu bede wiedziec na 100% co i jak ale jeszcze nie udaje sie w zaswiaty wiec jakby co to Jadzka moze przyjezdzac

Posted

Dusje :loveu: nie wiem co powiedzieć.....Tak strasznie się cieszę...Teraz się śpieszę, uciekam, wieczorem się odezwę. Ale mi poprawiłaś humor :multi: Zobaczysz jakie to cudo z tej Jadzieńki, zakochasz się od pierwszego wejrzenia :)

Ps. Bardzo mi przykro z powodu Twojej sunieczki Neruni...

Posted (edited)

Dusje, kochana, powiem Ci tak, po cichu marzyłam, że tak się stanie. Tak sobie myślę, że los tak zarządził, że u Ciebie zrobiło się trochę miejsca dla kolejnej pokrzywdzonej istoty. Jadzia jest bardzo mądrą suczką, obie z funią ciągle o tym mówimy. Jest bardzo zwinna i wydaje nam się, że jest okazem zdrowia, dużo już przeszła i jak dotąd wychodzi z opresji bez szwanku. Ale w życiu niczego nie można być pewnym, więc ja teraz powiem Ci, że jeżeli coś się stanie, to pomogę ile będę mogła. Nigdy nie zapomnę o Jadzi i pomogę ile dam radę. Dzisiaj funia z płaczem dzwoniła do mnie, że Jadzia już niedługo pojedzie do Belgii, ja jej mówię, czemu płaczesz? Przecież ona będzie miała tam raj :)Pewnie sama popłaczę się na pożegnanie, ale potem wiem, że będą zdjęcia i pochwały królewny, tancereczki :) Dusje, zobaczysz, jak ona tańczy kiedy zobaczy kochanego człowieka, tego nie da się opisać :) musisz potem nam napisać, że już wiesz o co chodzi ;)

Edited by handzia
Posted

Dziekuje Igam,dziekuje Handziu :lol:

Rozumiem,ze wszyscy sa ZA wiec pozostaje mi tylko dogadac sie z Funia w temacie przyjazdu tancereczki :razz:

Posted

Dusje - przykro mi z powodu Twojej drugiej suni...
To psie życie z nami trwa zdecydowanie za krótko.
A Jadzienka wygrała los na loterii - o lepszym domu nie mogliśmy marzyć:loveu:
Zyczę wspaniałych, długich chwil wspólnego szczęścia.

Posted

Czekamy na mojego szwagra ,który jedzie z Belgii w spr.słuzbowych i ma zabrać mojego męża z powrotem .I własnie Jadzia zabierze się z nimi .
Mój szwagier jest średnio słowny i zalatany więc czekamy jak bedzie już w Polsce Wtedy będe wiedziała kiedy mniej więcej wyrusza .Plan był na na 27 czerwca ale to termin ruchomy .Bedziemy w kontakcie .
Ja ze swojej strony cieszę się tak bardzo ,ze słów brakuje .Taki dom .......to marzenie dla kazdego stworzenia .
Dusje pamietaj ,ze w razie co pomogę jak tylko będę mogła .