Tola Posted May 27, 2012 Posted May 27, 2012 (edited) [quote name='funia']Jadzia jest w Moim Psie czy nie ?[/QUOTE] Jest, jest:) [IMG]http://desmond.imageshack.us/Himg10/scaled.php?server=10&filename=p1110787.jpg&res=landing[/IMG] [IMG]http://desmond.imageshack.us/Himg690/scaled.php?server=690&filename=p1110793.jpg&res=landing[/IMG] Edited May 27, 2012 by Tola Quote
handzia Posted May 27, 2012 Posted May 27, 2012 Kurcze, nie wiem jaki oni mają nakład, ale za nic w całym Zamościu nie mogłam znaleźć nawet jednego egzemplarza MP ;) Tolu, miałaś rację, Liza wyszła niezbyt korzystnie :shake: Rolka też miewała lepsze ujęcia. Fanta powinna moim zdaniem mieć uszka w górze, wtedy wyglądała słodko. ;) Ale ona już ma dom i to nieważne. Moim zdaniem Jadźka i Saba mają najlepsze zdjęcia w tej gazecie. Najgorsze jest to, że nikt nie dzwoni... Quote
Tola Posted May 28, 2012 Posted May 28, 2012 Nie wiem czym kieruje się gazeta w wyborze tej jednej fotki, ale zarówno Liza jak i Rolka miały super zdjęcia... U mnie tez cisza, ale z doswiadczenia wiem, ze na ten jedyny telefon mozna czekac długo. Trzyłapka Tabsa DS wypatrzył w miesięczniku po 2 miesiącach:cool3: Wciaz nie tracę nadziei... Ja miałam tel tylko w sprawie Saby, ale pani wystarszyła się odległosci. Quote
handzia Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 Dusje, wpłynęło 200 zł od Ciebie. Dziękuję bardzo i wpłacam od razu funi, bo maj już się kończy. Na koncie zostaje [B]17,85 zł[/B] Quote
dusje Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 Zamowilam dla Jadzi pakiet ogloszen u CatAngel.Bedzie tego 130 tu ten bazarek [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/227014-Bazarek-130-ogłoszeń-)-Szybko-i-solidnie-Dochód-na-rzecz-kotów-wolnożyjących[/URL] Czekam jeszcze na uzupelnienie danych do przelewu ale wyciskacz lez juz mozna pisac. Funiu,masz jakis pomysl? Mnie krazy po glowie tytul: Juz nie placz Jadziu -znajde ci dom/albo cos w tym guscie. Moze napisalabys od siebie jako wlascicielki hoteliku,ze np. masz pod opieka wiele psow i kazdy z nich jest kochany ale Jadzia ............i tu rozwiniecie tematu :cool3: Mozna zalaczyc 6 fotek,wszystko wyjasnione w 1 poscie watku z ogloszeniami. Wymiziaj Jadziule :lol: Quote
handzia Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 Super dusje :) Dzięki, funia napisze na pewno fajny tekścik :) Quote
dusje Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 Przelew za ogloszenia juz poszedl. Dziewczyny,ktora z Was podesle do CatAngel tekst i fotki Jadziulki?Trzeba sie powolac na moj nick. Ja nie dam rady,mala Niunia jutro ma operacje. Quote
doris66 Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 [INDENT] [COLOR=#ff0000][SIZE=4]Oto wątek potrzebującej pomocy Łezki. Szanse na życie dostała od Fundacji EMIR. My pomózmy Emirowi. [/SIZE][/COLOR] [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/227850-%C5%81ezka-szanse-na-%C5%BCycie-podarowa%C5%82a-jej-Fundacja-EMIR?p=19195768#post19195768"]http://www.dogomania.pl/forum/thread...8#post19195768[/URL] Zajrzyjcie prosze na watek chorej na nuzyce Łezki. Jesli nie możecie pomóc finansowo zrozumiemy, prosimy chociaż o obecność na wątku. [/INDENT] Quote
dusje Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 Dzisiaj Jadzia pokaze sie pewnemu Panu mieszkajacemu w Rumii,a to za sprawa tego ogloszenia [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/227978-Spokojny-piesek-niewielkich-gabarytów-dla-starszej-osoby-Rumia[/URL] Moze sie spodoba ,kto wie? ;) Trzymam kciuki :lol: Quote
handzia Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 Poczytałam wątek, pan szuka spokojnej suczki. Jadzia do takich spokojnych raczej się nie zalicza, trzpiot z niej straszny, chociaż jak już się nacieszy człowiekiem uspokaja się ;) W domu jest grzeczna i strasznie przytulaśna :) Zobaczymy, pan ma trudny orzech do zgryzienia, dużo psiaków mu zaproponowano...Dzięki dusje, że trzymasz rękę na pulsie :) Quote
handzia Posted June 15, 2012 Posted June 15, 2012 Na konto Jadzieńki wpłacam [B]13,85 zł[/B] spadku po Fancie i Fidze. [B]Aktualny stan konta wynosi 31,70 zł[/B] Quote
Agula99 Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 Jadziu pozdrawiamy i ciągle za jakiś superancki domek kciukamy!! Quote
handzia Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 Funia ma sporo nowych zdjęć, w wolnym czasie wstawi. Jadzieńka, moja kochana tancereczka miewa się świetnie :) Dokazuje na całego, często ją odwiedzam, wczoraj pół dnia przesiedziała na fotelu, który funia wytaszczyła sobie z domu. Jak na królewnę przystało, Jadzieńka od razu uznała, że to dla niej :evil_lol: Quote
dusje Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 Pozwole sobie przypomniec, ze zakupione ogloszenia czekaja na tekst i foty :shake: Niebawem strzeli 1 rocznica pobytu Jadzienki w hoteliku/ach/. Niewiele juz osob tu zaglada, smutne ....... :-( Quote
Agula99 Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 Ja zawsze zaglądam, może czasami nic nie piszę, ale Jadzię uwielbiam i zawsze jej kibicuję!!! :) Quote
handzia Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 [quote name='dusje']Pozwole sobie przypomniec, ze zakupione ogloszenia czekaja na tekst i foty :shake: Niebawem strzeli 1 rocznica pobytu Jadzienki w hoteliku/ach/. Niewiele juz osob tu zaglada, smutne ....... :-([/QUOTE] Dusje, nawet nie wiesz jak droga jest dla mnie Jadzia. Nie mam polotu do pisania tkliwych tekstów, chyba, że po paru piwach :evil_lol:. Funia ma teraz tak dużo zajęć, ale jutro do niej zadzwonię i postaramy się :) Najgorsze jest to, że przez prawie rok nie było ani jednego telefonu w jej sprawie...:-( Quote
dusje Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 Z funia rozmawialam,: dajcie mi Jadzie na bezplatny tymczas ale wesprzyjcie prosze groszem w razie powaznych spraw u weta. 12 Czerwca odeszla nasza kochana Nerunia - przezyla 16 lat i postanowila sobie odejsc :-( Trzy i pol miesiaca po smierci Tosienki Jadzie pokochamy calym sercem i krzywda jej sie nie stanie. Jesli jednak znajdzie sie dla niej dobry domek, to oczywiscie jak najbardziej, nie upieram sie. PS Wspominalam funi o moim serduchu, troszke sie boje a dopiero w lipcu bede wiedziec na 100% co i jak ale jeszcze nie udaje sie w zaswiaty wiec jakby co to Jadzka moze przyjezdzac Quote
handzia Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 Dusje :loveu: nie wiem co powiedzieć.....Tak strasznie się cieszę...Teraz się śpieszę, uciekam, wieczorem się odezwę. Ale mi poprawiłaś humor :multi: Zobaczysz jakie to cudo z tej Jadzieńki, zakochasz się od pierwszego wejrzenia :) Ps. Bardzo mi przykro z powodu Twojej sunieczki Neruni... Quote
Igam Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 Trzymaj się Dusje :glaszcze: serduszko Dusje, bądź grzeczne ;) :) Quote
handzia Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 (edited) Dusje, kochana, powiem Ci tak, po cichu marzyłam, że tak się stanie. Tak sobie myślę, że los tak zarządził, że u Ciebie zrobiło się trochę miejsca dla kolejnej pokrzywdzonej istoty. Jadzia jest bardzo mądrą suczką, obie z funią ciągle o tym mówimy. Jest bardzo zwinna i wydaje nam się, że jest okazem zdrowia, dużo już przeszła i jak dotąd wychodzi z opresji bez szwanku. Ale w życiu niczego nie można być pewnym, więc ja teraz powiem Ci, że jeżeli coś się stanie, to pomogę ile będę mogła. Nigdy nie zapomnę o Jadzi i pomogę ile dam radę. Dzisiaj funia z płaczem dzwoniła do mnie, że Jadzia już niedługo pojedzie do Belgii, ja jej mówię, czemu płaczesz? Przecież ona będzie miała tam raj :)Pewnie sama popłaczę się na pożegnanie, ale potem wiem, że będą zdjęcia i pochwały królewny, tancereczki :) Dusje, zobaczysz, jak ona tańczy kiedy zobaczy kochanego człowieka, tego nie da się opisać :) musisz potem nam napisać, że już wiesz o co chodzi ;) Edited June 21, 2012 by handzia Quote
dusje Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 Dziekuje Igam,dziekuje Handziu :lol: Rozumiem,ze wszyscy sa ZA wiec pozostaje mi tylko dogadac sie z Funia w temacie przyjazdu tancereczki :razz: Quote
Tola Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 Dusje - przykro mi z powodu Twojej drugiej suni... To psie życie z nami trwa zdecydowanie za krótko. A Jadzienka wygrała los na loterii - o lepszym domu nie mogliśmy marzyć:loveu: Zyczę wspaniałych, długich chwil wspólnego szczęścia. Quote
funia Posted June 23, 2012 Author Posted June 23, 2012 Czekamy na mojego szwagra ,który jedzie z Belgii w spr.słuzbowych i ma zabrać mojego męża z powrotem .I własnie Jadzia zabierze się z nimi . Mój szwagier jest średnio słowny i zalatany więc czekamy jak bedzie już w Polsce Wtedy będe wiedziała kiedy mniej więcej wyrusza .Plan był na na 27 czerwca ale to termin ruchomy .Bedziemy w kontakcie . Ja ze swojej strony cieszę się tak bardzo ,ze słów brakuje .Taki dom .......to marzenie dla kazdego stworzenia . Dusje pamietaj ,ze w razie co pomogę jak tylko będę mogła . Quote
Recommended Posts