Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Funia już wszystko wie i czeka niecierpliwie na Jadziulę ;)
Lepiej, żeby Pan Przemek jej nie wyprowadzał, bo ona wiercipięta jest. Mi zwiała na chwilę jak ją zabrałam ze schronu, ale cóż ja zwinna jestem jak gazela :evil_lol: i rzuciłam się na Jadziuchnę i udało mi się ją złapać. O minach przechodniów nie wspomnę :evil_lol:...
Pan Przemek lepiej niech nie ryzykuje. Owieczko uczul pana :)

Fiziu, bardzo, bardzo jeszcze raz Ci dziękuję.

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak wlasnie myslalam Handziu ale zle ujelam w poprzednim poscie -lepiej nie ryzykowac wyprowadzania.Mala skorzysta z toalety juz u Funi :lol: Trzymam za szczesliwy dojazd Pana Przemka i Jadziulki :lol:

Posted

Dziewczyny zabezpieczcie Funię w szeleczki i dodatkowo obróżkę, no i identyfikator koniecznie. Jestem uczulona teraz po wypadku naszej Blondi która pojechała do Warszawy i w ten sam dzień wyrwała sie z obroży i zginęła pod kołami samochodu. Mamy teraz w przytulisku na stanie parę szeleczek i wydajemy w nich pieski, potem ludzie odsyłają kiedy już na miejscu kupią swoje.

Posted

[quote name='Becia66']Dziewczyny zabezpieczcie Funię w szeleczki i dodatkowo obróżkę, no i identyfikator koniecznie. Jestem uczulona teraz po wypadku naszej Blondi która pojechała do Warszawy i w ten sam dzień wyrwała sie z obroży i zginęła pod kołami samochodu. Mamy teraz w przytulisku na stanie parę szeleczek i wydajemy w nich pieski, potem ludzie odsyłają kiedy już na miejscu kupią swoje.[/QUOTE]

Funia w psie szeleczki chyba nie wejdzie :evil_lol: a Jadziunia szeleczki ma od cioci owieczki , skórzane, mocne i dobrze dopasowane :P Adresówkę też jej dam , a co !

Posted

[INDENT][B]A ja zaprosze na bazar z torebkami i ciuchami w dużych rozmiarach[/B] [IMG]http://www.dogomania.pl/threads/216745-Bart-cudowny-psiak-potrzeba-deklaracji-i-jednorazowych-wplat-zeby-oplacac-hotelik/images/smilies/icon_smile.gif[/IMG]
[URL="http://www.dogomania.pl/threads/219083-MEGA-BAZAR-cudnowne-ciuszki-torebki-i-inne-dla-Fanty-Figi-i-Jadzi.-do-15.12"][COLOR=#4444ff]http://www.dogomania.pl/threads/2190...adzi.-do-15.12[/COLOR][/URL] [/INDENT]

Posted

Dziunia w drodze!! Niestety nasz mały pieron musiał przeżyć stresa bo jechała metrem i tramwajem ale w domu u pana Przemka pełna euforia :) Napiła sie i pojadła a teraz jadą już do Zamościa...

Posted

[quote name='Owieczka']Dziunia w drodze!! Niestety nasz mały pieron musiał przeżyć stresa bo jechała metrem i tramwajem ale w domu u pana Przemka pełna euforia :) Napiła sie i pojadła a teraz jadą już do Zamościa...[/QUOTE]

Kochana podrozniczka i jaka oblatana w stolycy :evil_lol: Owieczko, a kto wiozl Jadzienke publicznymi srodkami lokomocji? Ty? Pekam z ciekawosci ;):lol:

Podaj kochana koszty z kliniki

Posted

Dzwoniłam niedawno .Mieli wyjeżdzac koło 18,30 .Pan przesympatyczny !!
Jadzka pierwsza do nawiewania .Ruchliwa i szybka .W domu ok .
Jadzka czekam na Ciebie !!

Posted

Dzwoniłam niedawno .Mieli wyjeżdzac koło 18,30 .Pan przesympatyczny !!
Jadzka czekam na Ciebie !!

Posted

[quote name='funia']Dzwoniłam niedawno .Mieli wyjeżdzac koło 18,30 .Pan przesympatyczny !!
Jadzka czekam na Ciebie !![/QUOTE]

Pan Przemek Mikolaj :multi::multi::multi: Sprawil Jadzience cudowny prezent pod choinke :multi::multi::multi:

D Z I E K U J E M Y :multi::multi::multi: :Rose:

Posted

Jadzia już od 15 minut u mnie .Cudności !!!!Jak wysubtelniała:crazyeye:Myslałam ,ze podmieniona...Jadzia jest laska jak nie wiem co .
Biedula zagladała za panem ,który ją wiózł :roll:Poznałą ,ze dobry człowiek .
Zjadła kolacje ,napiłą się i lata po chałupie .
Pan wiozący powiedział ,ze przewiezie Fante i Figę .Za tydzień jedzie .......

Posted

[quote name='funia']Jadzia już od 15 minut u mnie .Cudności !!!!Jak wysubtelniała:crazyeye:Myslałam ,ze podmieniona...Jadzia jest laska jak nie wiem co .
Biedula zagladała za panem ,który ją wiózł :roll:Poznałą ,ze dobry człowiek .
Zjadła kolacje ,napiłą się i lata po chałupie .
Pan wiozący powiedział ,ze przewiezie Fante i Figę .Za tydzień jedzie .......[/QUOTE]

Kochane dziewczyny :loveu:

Nie ma slow by opisac jak bardzo bardzo sie ciesze :multi:

Jadziulek :loveu: kocham Cie i nie zostawie dopoki nie znajdziesz domeczku.

Funiu :lol: Pan Przemek spadl nam z nieba...wciaz nie moge uwierzyc....kochany Pan Przemek :loveu:
Wkrotce siostrunie beda dzieki niemu juz u Funi :lol:

Panie Przemku Kochany :lol:

Jesli czyta Pan ten post, prosze przyjac ode mnie , od nas wszystkich wyrazy podziekowania i szacunku.Tak rzadko dzisiaj mozna liczyc na bezinteresowna pomoc.

Z calego serca dziekuje za Panskie serce i zycze Radosnych i Spokojnych Swiat Panu i Panskiej Rodzinie :lol: Pomyslnosci w nadchodzacym Nowym Roku 2012 :lol:
Dziekuje, Panie Przemku.

Posted

Jesteśmy po nocce.Było ok .
Rano zapoznanie z terenem hoteliku i tu obserwując Jadzkę mozna dojść do wniosku ,ze czuje się jak u siebie .
Bieganinie nie ma końca ,skokom i zabawom .Jest pozytywnie nakręcona na wszysstko co ją otacza .Widzę w niej jednak zmianę .Jest spokojniejsza .Owszem ruchliwa ale nie tak jak w lecie jakby zwolniła troszkę.
Po za tym kochana ,kochana ,kochana .
MA spore płątki łupieżu i drapiue się.Pchełek nie widziałąm .
Apetyt średni ma ,ale to pewnie wrazenia .
Przybiega na zawołąnie lotem błyskawicy .Przyjaccielsko nastawiona do moich zwierzat i całej reszty .
Pomyślałam o zminie tytułu wątku i ogłoszęń .Trzeba ja ogłąszać jako kaleką JAdzie bo moze to przyiagnie dobrego człowieka .Wydaje mi się,ze JAdzia zatacza się troszkę na jedną strone jakby miała problem z utrzymaniem równowagi....Moze wynika to z tej nogi ?Nie wiem .W kazdym razie Jadzka fruwa jak stara .Na razie ,

Posted

dusje :) komunikacja miejska wiózł Jadzię pan Przemek. To przekochany człowiek i jakże miły !!! Słowo " dziękuję" to za mało dla tego człowieka. Ja niestety nie mogłam jej zawieźć :shake: wszystko było tak na wariata wczoraj że szok. Wpadłam po Jadzię do kliniki jak wariat, nawet wypisu nie wziełam tylko szybko na spacererek przed podróża i w drogę, na szczeście podrzucił mnie do metra mój kolega z pracy.

funiu, Jadzia przeszła sporo badań i była na obserwacji i konsultacjach u jednych z najlepszych specjalistów więc nie sądzę żeby miała coś z błędnikiem czy działo sie coś złego ale miej ją na oku, to starsza psina. Pamiętajmy że miała pogruchotaną łapke i wszystko jest tam krzywo pozrastane co powoduje krzywy chód a czasem nawet sztywnośc łapiny. Tym się nie przejmuj.

Wszystkie badania i wypis i koszty będę miała w przyszłym tyg , wtedy też podstępluję książeczkę ( bo Jadzia była szczepiona na wirusówki, sterylizowana i przebadana w szerz i wzdłuż ) i odeślę ją do funi.

Posted

Owieczko :lol: Pan Przemek jest niesamowity :multi:Super CZLOWIEK, ja wciaz nie moge uwierzyc w to szczescie :multi:

Funia :lol: Jak dobrze na serduchu :loveu: Dbaj o Jadziulek,ciotka dusje zapewni malenkiej dobre papu,jeszcze ustalimy co i jak ;) Wymiziaj moje serdenko :loveu: Kup jej prosze jakies pileczki,sznureczki a ja poprosze ciotke Muminkowa o zalatwienie na allegro kolejnej porcji wedzonych nozek wieprzowych dla niej i dla siostrzyczek.Nie trzeba ich zamrazac - moga sobie polezec nawet kilka miesiecy,tak pisze sprzedawca.

Posted

Odwiedziłam dzisiaj Jadzię u Funi :loveu: Po prostu musiałam tam pojechać, bo nie mogłam wytrzymać ;) Jadzia jest przekochana cwaniarka. Nie da sobie w kaszę dmuchać, na większe psy powarkuje, jeśli chcą ją zdominować. Wyszczuplała panna bardzo, w lecie była pulpetem, teraz jest laska pierwsza klasa...Funia dzisiaj gotowała psiakom ciepłe jedzonko, Jadzia wylizała miskę do czysta. Dzisiaj czuła się już panią na włościach ;) Szczęśliwa i bardzo lgnie do człowieka. Straszna przylepa. Jak usiadła na chwilę, to wołałam Funię, żeby popatrzyła na ten rzadko spotykany widok :evil_lol:

Posted

Niestety zdjęcia z wczoraj .Postaram się jutro o nowe .Padam na pysk ....Zasypiam .Wypiżdziło mnie tak na dworze ,ze nie wiem jak mi matka na chrzcie dała.....

[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/832/pc084488.jpg/][IMG]http://img832.imageshack.us/img832/3131/pc084488.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/710/pc084492.jpg/][IMG]http://img710.imageshack.us/img710/1783/pc084492.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

Posted

Dziewczyny :loveu: Dziekuje za foty i relacje. Jakaz piekna ta nasza Jadziulka :loveu: Dobrze ze sie obudzilam w srodku nocy,chyba intuicyjnie ;) No i taka niespodzianka :multi:
Cudo nasze kochane :multi: Spij slodziutko Jadziuniu :loveu: