Agula99 Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 Zachęcam do podpisania tej petycji!!! Ten koszmar musi się skończyć! http://www.petycje.pl/petycja/5633/stop_mordowaniu_psow_na_euro_2012.html Quote
dusje Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 Ze tak powiem: trzymam mocno za Jadziulek :loveu: Od poczatku byla mowa o tym,ze rodzice Pani Pauliny nie chca przezywac ponownie odejscia psa i ja to rozumiem. Po smierci naszego Szczesciarza Lucky dlugo nosilam sie z mysla o kolejnej adopcji. Z jednej strony chcialam bardzo pomoc jakiejs sierocie a z drugiej wydawalo mi sie,ze jesli tak bedzie to niejako zdradze Lakusia :-( Duzo mnie to kosztowalo ale decyzja zapadla i nie zaluje. Mysle,ze kazdy z nas inaczej postrzega nowa adopcje,przez inny pryzmat. Z nadejsciem Gwiazdki wypowiem jedno zyczenie: Podaruj Gwiazdko Jadzience i siostrom najwspanialszy dom przepelniony miloscia i cieplem i nie zapomnij o Tosience -ona musi zyc. Quote
fizia Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 Pani Paulina wysłała mi zapytanie czy potrzebna jest pomoc finansowa dla Jadzi - napisałam, że każdy grosik się przyda :) W razie czego może podacie mi na PW numer konta dla Jadzi Witam a czy jeszcze przyda się jeszcze pomoc finansowa dla Jadzi. Super, że udalo się z transportem, ale jakby pani miała jakieś wieści, że trzeba wspomóc jakoś Jadzię w dt to proszę dawać znać. I w ogóle jeżeli bedzie mieć Pani jakieś informacje o niej to proszę pisać. Pozdrawiam ciepło Quote
handzia Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 Wpłynęło 70 zł z bazarku transportowego dla Jadzi od kkasiiiar :) Dziękujemy bardzo. Pewnie trzeba potwierdzić na tamtym wątku? Jadzieńka ma na swoim koncie 239,75 zł Quote
fizia Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 Handziu a mogłabyś podesłać mi numer konta? Pani Paulina prosiła, chciałaby coś wpłacić dla Jadzi. Quote
handzia Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 fizia napisał(a):Handziu a mogłabyś podesłać mi numer konta? Pani Paulina prosiła, chciałaby coś wpłacić dla Jadzi. Już przesyłam, podziękuj z całego serca pani Paulinie :) Quote
Agula99 Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 Jadziu jak zwykle zaglądam do ciebie!!! Liczę na ten domek!! Może jakaś świateczna niespodzianka :) Quote
Owieczka Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 Na Świeta Dziunia dostanie pare piłeczek i granatową chosteczkę z napisem " szukam domu" oraz uszko wedzone do gryzienia ;) funia juz odpowiednio wszystko rozdysponuje ;) Quote
handzia Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 Wpłynęło 25 zł od pani Pauliny, bardzo dziękujemy :) Jadzieńka ma na koncie 264,75 zł :) Quote
Owieczka Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 [quote name='handzia']Wpłynęło 25 zł od pani Pauliny, bardzo dziękujemy :) Jadzieńka ma na koncie 264,75 zł :) No to cudownie :) A ja mam rozliczenie: Sterylka, antybiotyk, karma, pobyt w klinice z opieką całodobową ok 3 tyg., rtg, konsultacja = 170 zł I jak mamy sie teraz odwdzięczyć ?? Bo słowo "dziękuję" to stanowczo za mało... :oops: Quote
handzia Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 Owieczko wszystko wyniosło 170 zł? :) Quote
Owieczka Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 handzia napisał(a):Owieczko wszystko wyniosło 170 zł? :) Tak Handziu :) Nasza dobra dusza tak załatwiła że za wszystko wyszło 170zł :) Quote
handzia Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 [quote name='Owieczka']Tak Handziu :) Nasza dobra dusza tak załatwiła że za wszystko wyszło 170zł :) Więc już robię przelewik na tą kwotę :) Myślałam, że wyjdzie sporo więcej, podziękuj dobrej duszy ;) Już pieniążki poleciały, na koncie Jadzieńki zostało 94,75 zł Quote
Owieczka Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 [quote name='handzia']Więc już robię przelewik na tą kwotę :) Myślałam, że wyjdzie sporo więcej, podziękuj dobrej duszy ;) Już pieniążki poleciały, na koncie Jadzieńki zostało 94,75 zł Jak się bazarki pokończą to kasy troszkę przybędzie :) Podziekuje dobrej duszy na pewno ( juz jej paczkę Świateczna przygotowałam ;P ) Quote
dusje Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 Przed chwila przeslalam 147 euro dla siostr i Jadzi. Nie wiem jaki przelicznik w kazdym badz razie 100 e dla siostr i 47 dla Jadziulki za hotelik. Jesli po przeliczeniu dla Jadzi bedzie za malo - nadrobie ;) Pieniazki powinny trafic w ciagu 3 dni. Widze, ze juz mamy koszt pobytu i zabiegow Jadziulki na SGGW. Mialam pokryc ale handzia juz przelala.Czy w takim razie mam obrocic pieniadz i np. kupic dla Jadzi jakies puszki? Po swietach ciotka muminkowa zamowi na allegro wedzone wieprzowe nozki i dla Jadzi i dla siostr. Owieczko :lol: Serdecznie dziekuje za Twoj niesamowity wklad w dobro Jadziulki :loveu: Jestes kochana,bardzo bardzo dziekuje :cool3: Prosze, trzymajcie za Tosienke :-( Ona jest nasza wspolna-dogomaniacka, a dla mnie, dla naszej rodziny - Najpiekniejsza Krolewna na Swiecie. Najmadrzejsza sunia,ktora kilka lat temu stala sie czlonkiem naszej rodziny,,ktora zaszczycila nas swoja obecnoscia i przynaleznoscia do naszej rodziny, ktora obdarzyla nas szczesciem i oddala nam swoje serce. http://www.dogomania.pl/threads/28814-Slodka-czekoladka-na-zimowe-dni........juz-w-swoim-domku-rozrabia!!!/page53?highlight=slodka+czekoladka Quote
moni12 Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 Jadzieńko zaglądam i trzymam tez kciuki za Tosieńkę!!!!!!!! Quote
fizia Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 RADOSNYCH ŚWIĄT ORAZ ZDROWIA, UŚMIECHU I SAMYCH SZCZĘŚLIWYCH DNI W NOWYM ROKU!! Quote
handzia Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 Dusje, przyszły pieniądze od Ciebie. 637 zł dokładnie. Jak mam podzielić na dziewczyny i Jadzię? Bardzo Ci dziękuję :loveu: Quote
funia Posted December 23, 2011 Author Posted December 23, 2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
fizia Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 ooo proszę, ktoś tu dostał gwiazdkowy prezent :) Quote
dusje Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 [quote name='handzia']Dusje, przyszły pieniądze od Ciebie. 637 zł dokładnie. Jak mam podzielić na dziewczyny i Jadzię? Bardzo Ci dziękuję :loveu: To ja dziekuje,Funiu :lol: Dziewczynkom nalezy sie ta obiecana euro stowa czyli 437 zl a i widze ze Jadzienka tez sie zalapala :cool3: bo umowione 200 zl za nia /po starej znajomosci :cool3: / jest. No to jestesmy rozliczone :lol: Mizianka dla kochanych trzech panienek :lol: P,S. To nasza kochana Jadzienka az tak? Na salonach? Piekne fotki i jaka ona szczesliwa :loveu: Quote
funia Posted December 24, 2011 Author Posted December 24, 2011 Dusje to Handzia do Ciebie pisała:cool3: Roliczenie Jadzi Jadzia przyjechała 8 grudnia .LIczymy więc od 9 grudnia do 31 grudnia .A potem za cały miesiąc . Tak więc za grudzień wychodzi 184 zł do zapłaty . Quote
funia Posted December 24, 2011 Author Posted December 24, 2011 Kazdy psiak u nas jak potrafi zachowac się w domu i nie demoluje.... gosci w domu hotelikowym czesto . Jadzka oprócz tego ,ze prawie wlazła na drugą półkę do lodówki była grzeczna:evil_lol: Ps .A to ucho co ma na zdjęciu zabrała sama z otwarej szafki a ja jak wróciłąm z podwórka zastałam ją szczęsliwa na kanapie . Quote
Recommended Posts