handzia Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Jadzieńka dostała od cioci Owieczki 15 zł z bazarku :loveu: Dziękujemy pięknie :) Na koncie Jadziulki jest 169,75 zł Quote
dusje Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 Jadziulek :loveu: Przejelam sie sugestia Owieczki i szukam innego miejsca,nie wiem czy uda mi sie znalezc ale staram sie dla ciebie, malenka :lol: Czy ewentualnie moge liczyc na dobre dusze chcace dolozyc sie do kosztow utrzymania Jadzi ? Ja oferuje 150 zl i karme :lol: Na szczegolny odzew nie licze, jestes Brzydotus Pospolitus,na dodatek z kulawa lapina wiec jesli cud sie zdarzy, to bedzie swiadczyl o tym,ze sa jeszcze ludzie wielkiego serca i ze dostrzega w tobie cos wiecej niz pospolitosc. Quote
Owieczka Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 dusje napisał(a):Jadziulek :loveu: Przejelam sie sugestia Owieczki i szukam innego miejsca,nie wiem czy uda mi sie znalezc ale staram sie dla ciebie, malenka :lol: Czy ewentualnie moge liczyc na dobre dusze chcace dolozyc sie do kosztow utrzymania Jadzi ? Ja oferuje 150 zl i karme :lol: jeszcze tylko jakies 100 - 150 zł i Jadzia miała by super domowy hotelik :) Kto dorzuci ??!!! handziu a moze zmienic tytuł wątku ?? Że szukamy domowego tymczasu dla maleńkiej Jadzi ? :) I ze brakuje tylko 150 zł stałych deklaracji ;) Ja się postaram porozsyłać watek i pozbierac deklaracje :) I jak sie uda to sukcesywnie wystawiac bazarki :) Quote
Agula99 Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 Jadziu pokazuj się!!! Nie dawaj się psinko!!! Quote
dusje Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 Dzisiaj przelalam na konto Owieczki 150 zl za hotelik Jadziulki Quote
Owieczka Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 dusje napisał(a):Dzisiaj przelalam na konto Owieczki 150 zl za hotelik Jadziulki A ja przelałam do Izy. Jak się rozlicze za Barta to podam bezpośrednie konto Izy bo to robota głupiego. Quote
Owieczka Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 Cioteczki. Załatwiłam sterylkę Jadziuni u mnie w klinice na SGGW po kosztach. Nie wiem tylko czy na ten poniedziałek czy nastepny. Jeśli nic się nie wydarzy z moim samochodem to przywiozę ją sama. Jadziunia ma zapewniony tygodniowy pobyt w klinice i calodobową opiekę weterynaryjną oraz kilka razy dziennie spacerki i zabawy ze studentami. Ja też będę do niej zaglądać jak mi czas pozwoli. Jadziunia będzie w ciepełku więc potem nie może wrócić do kojca :( dlatego błagam o szuknie jej jakiego domowego tymczasu mam nadzieje że zmieścimy się w 200 zł Do tego postaram się załatwić Jadzi prześwietlenie tej łapiny i konsultacje u specajlisty. Nie wiem ile to będzie kosztować na dzień dzisiejszy pewnie ok 150 zł max. Wszystko będzie zapisane na mnie więc mam nadzieje że nie zostawicie mnie z długami... :( Quote
fizia Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 Ogłaszam codziennie malutką na FB, musi się w końcu do Niej uśmiechnąć szczęście!! Quote
dusje Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 Dziekuje Owieczko,dziekuje Fiziu,dziekuje wszystkim ciotkom :lol: Dobrze,ze sterylka bedzie i ze dzieki niej maluchna posiedzi sobie w ciepelku :lol: Na pewno znajdzie wielu fanow na SGGW,jest tak cudowna i przekochana :loveu: Kto wie, czy dzieki temu pobytowi nie znajdzie przypadkiem drugiej polowki juz na cale zycie? ;) Bardzo tego pragne :lol: Nadal nieustajace kciuki za Jadziulke-Moja Milosc :loveu: Fiziu :lol: A moze dasz znac na FB,ze Jadzienka musi zmienic miejsce pobytu i ze na gwalt szukamy jej tymczasowego domku lub najlepiej DS? Bylabym Ci bardzo wdzieczna :lol: Pani Paulina tez pewnie zaglada do Jadziulki,moze jednak uda Jej sie przekonac rodzicow? Cuda sie zdarzaja i ja w to goraco wierze. EDIT: przyszla mi do glowy taka mysl,zeby zrobic Jadzience plakacik z tym tekstem na Tablicy i z kolazem i powiesic w tym miejscu na SGGW,gdzie Jadzienka bedzie sobie odpoczywac po sterylce. Co Wy na to, drogie ciotki? Tylko, kto umialby zrobic tak slicznosciowo i przeslac do Owieczki? :lol: Quote
handzia Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 Ola164 (ta, która zrobila nam banerki)robi plakaty, zapytam ją :) A jak nie ona, to ŚWIAT też robi :) Edit: Już mi Ola odpisała. Zrobi nam plakacik :) Potrzebuje do tego: - tekst - kontakt - rozmiar w jakim ma być (po wydruku) - ewentualne zastrzeżenia Tekst, kontakt wiem, tylko rozmiar? A zdjęcia to ten mix? A może tekst też trzeba skrócić, bo na plakacie trzeba trochę krócej... Quote
dusje Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 [quote name='handzia']Ola164 (ta, która zrobila nam banerki)robi plakaty, zapytam ją :) A jak nie ona, to ŚWIAT też robi :) Edit: Już mi Ola odpisała. Zrobi nam plakacik :) Potrzebuje do tego: - tekst - kontakt - rozmiar w jakim ma być (po wydruku) - ewentualne zastrzeżenia Tekst, kontakt wiem, tylko rozmiar? A zdjęcia to ten mix? A może tekst też trzeba skrócić, bo na plakacie trzeba trochę krócej... Handziu, cudownie :multi: W Kolorze :lol::lol::lol: Na razie 1 egzemplarz dla SGGW Na A4 albo jeszcze wiekszym zmiesci sie caly tekst i musi sie zmiescic, bo w nim zawarta cala prawda o Jadziulce i jej wlasna opowiesc o niej samej :cool3: Link do filmiku jest juz w tekscie - on musi sie znalezc na plakacie i to nie ze wzgledu na autora lecz na kochana Jadzienke :loveu: :loveu: Moze byc duzo wiekszy niz A4, ja pokryje koszt wydruku i wysylki do Owieczki :lol: Kontakt niech zostanie do Owieczki - Owieczka potrafi opowiedziec o Jadziulce :lol: Poradzi sobie, a ze Jadzienka bliska Jej sercu wiec na pewno nie odmowi :lol: [email protected] /ofca przez f - koniecznie!/ tel. 782-674-952 Dziunia Brzydotus Pospolitus Czlekolubis na Twoim Ekranie!Czy Zaskarbi Sobie Twoje Pokochanie? Poznań Dodane przez Aneta 18:59, 07 Lis 2011 NastępnePoprzednie Rodowód: Nie posiada Witajcie Drodzy Internauci w Moim Fanklubie---------- To bym zmienila na: Witajcie Drodzy Pracownicy i Studenci SGGW oraz Goscie odwiedzajacy te Szacowna Uczelnie ! Mam na imie Dziunia albo Jadziunia i licze sobie ok.5 lat, a to wcale nie tak duzo jak na moj gatunek. Ciotki powiadaja,ze Brzydotus Pospolitus Czlekolubis to wcale nie taka straszna rzecz i ze Belmondo mial tak samo, a przeciez tlumy kobiet kochaly go i uwielbialy! Mysle wiec sobie,ze ja tez znajde wielu wielbicieli no i tego jedynego,ktory odda mi swoje serce. Kiepskie mialam zycie,nie ma czym sie chwalic.Bylam jeszcze dzieckiem kiedy trafilam do przytulku.Swojej dawnej rodzinie wybaczylam-niech im sie wiedzie jak najlepiej. Niewiele pamietam z tego okresu, ale jak juz wspomnialam - mialam kiedys rodzine i dom,bo nieobca jest mi kanapa i kuchnia z ktorej dolatuja nieziemskie zapachy no i czlowiek do ktorego sie garne.W przytulku bylo mi bardzo zle:moi kumple gryzli mnie az do krwi a ja nie umialam sie bronic.Najfajniej bylo, gdy przychodzila wolontariuszka.Zawsze mnie poglaskala i tak cieplo do mnie mowila....Gdy odchodzila - wpadalam w rozpacz.Nie wierzylam,ze kiedys mnie zabierze w bezpieczne miejsce, bo ciagle byly pilniejsze przypadki.Czekalam jednak z nadzieja i doczekalam sie.Teraz mieszkam tymczasowo w klinice, ale dlugo tu nie moge pozostac. Pomozcie mi znalezc juz moj domek i ukochana Pania na ktora czekam z biciem serca. Nawet nie wyobrazacie sobie, jak bardzo pragne byc juz u siebie,miec dla siebie tylko moja Pancie i byc tylko dla niej, o kazdej porze dnia i nocy. Nie jestem konfliktowa i wkomponuje sie w kazde wnetrze,czy to stylowe czy to moderne.Niewazne. Rzecz w tym,zebym mogla zamieszkac w czyims sercu na zawsze, bo to jest dla mnie najbardziej istotne.Nie umiem zyc bez milosci czlowieka,chce nia obdzielic caly swiat. Zachowuje czystosc,nie marudze,pojde za Toba wszedzie i daje Ci slowo,ze nie przyniose Ci wstydu. Moja ciocia Aneta zamartwia sie o moja przyszlosc i pyta:DDziunia,dlaczego ty nie jestes slitasnym yoreczkiem, bo znalazlabys domek w 5 minut. Mam nawet swoj filmik na YT i wogole ciocia sie bardzo wzrusza jak go oglada.Mnie tez lezka leci...nie powiem http://www.youtube.com/watch?v=17SB7FlE-KA A co ja poradze na to,ze owszem jestem slitasnym, ale Brzydotus Pospolitus Czlekolubis i ze kocham tak samo jak yoreczek? Pocieszam sie,ze na mnie moda nie przeminie,bo to wyjatkowy gatunek wierny az po grob i nie do zdarcia. Jesli wiec jestes moim fanem i chcialbys dac mi na zawsze miejsce w swoim sercu i u boku Twojej rodziny w zacisznym domku - zadzwon lub napisz do cioci i uspokoj ja, bo w koncu osiwieje ze zmartwienia. tel 782-674-952 lub [email protected] No to lapina Wasza kochajaca Dziunia Mamy jeszcze takie kompozycje: Quote
arabiansaneta Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 Ale co Wy jej wciskacie tą paskudę? Dla mnie ona jest śliczna! Te inteligentne oczy, ten uśmiechnięty pyś... Quote
dusje Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 arabiansaneta napisał(a):Ale co Wy jej wciskacie tą paskudę? Dla mnie ona jest śliczna! Te inteligentne oczy, ten uśmiechnięty pyś... Jadziulek jest Najpiekniejsza Krolewna Na Swiecie :loveu: Warto wesprzec nawet zlotoweczka jej sterylke i hotelik :lol: Quote
dusje Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 a ty Jadziulku wsrod nas i dla ciebie przeslanie Modlitwy. Bedzie dobrze, malenka :loveu: [video=youtube;moE-s3tJWyI]http://www.youtube.com/watch?v=moE-s3tJWyI[/video] Quote
Agula99 Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 Jadziunia jest prze -cudowna!!! Na pewno ktoś ją wreszcie zauważy i pokocha!! Quote
handzia Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 Plakat dla Jadzi: http://img696.imageshack.us/img696/3984/jadzia5.jpg Quote
dusje Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 Na konto kkasiiiar przelalam 85 zl za karme Jadzienki, w tym 15 zl/dobrowolnie/ za karme Barta. Owieczka zamowila na allegro Bosch my ...za 139 zl 2 x 20 kg :lol: http://allegro.pl/bosch-my-friend-2x...913894980.html Quote
Agula99 Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 Super plakat, a ja odnowiłam Jadziuni ogłoszenia na gumtree, które kiedyś jej zrobiłam...Jadziu trzymaj się!!! Quote
dusje Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 Dopiero teraz zobaczylam - plakacik cudo :loveu: Bardzo dziekuje ciotce Oli? i Handzi za blyskawiczna robote.Co za majstersztyk :Rose: :lol: Jak teraz zrobic, zeby wyslac Owieczce do powieszenia na SGGW? Moze 2 egzemplarze - 1 w miejscu przebywania Jadzienki i np 1 kolo recepcji,jesli taka tam jest. Pozwola powiesic, jak myslicie? Pomozcie mi prosze z ogarnieciem :lol: Jadzienko - Moja Milosci, zobacz jak ciotki dzialaja :multi: Quote
handzia Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 Dusje, kochaniutka mój TZ trochę w tej branży robi i wydrukowałby nam, tylko, mówi mi właśnie, że nie opłaca się przesyłać tego pocztą w tym formacie. Lepiej by było, zapłacić Owieczce i ona tam na miejscu wydrukuje. Co Ty na to? A raczej co Owieczka na to? Quote
moni12 Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 Ja na dobry początek poczęstowałam się banerkiem Jadziuni. Quote
Owieczka Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 handzia napisał(a):Dusje, kochaniutka mój TZ trochę w tej branży robi i wydrukowałby nam, tylko, mówi mi właśnie, że nie opłaca się przesyłać tego pocztą w tym formacie. Lepiej by było, zapłacić Owieczce i ona tam na miejscu wydrukuje. Co Ty na to? A raczej co Owieczka na to? Myśle że dam radę :) Tylko musze zgrać ten plakacik na pendriva i poszuakć gdzie mogą mi to wydrukować. Dziś popytam :) Dziunia już w klinice, pieknie cichutko, czyściutko i grzczniutko przejechała całą droge do Warszawy do kliniki. Jak zwykle jest radosna i upasiona :P Waży 7,8 kg !! Boi się śliskich posadzek ( chyba nigdy po czyms takim nie łaziła jak terakota) schody tez budzą w niej niepokój więc w bloku mieszkać nie mogła :) Teraz będe kombinować zeby tą noge jej prześwietlić jakoś i skonsultować. Trzymajcie kciuki bo o 14 Jadziunia ma być krojona ;/ Troszke się denerwuję :( Quote
Recommended Posts