Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jadziulek :loveu: Przejelam sie sugestia Owieczki i szukam innego miejsca,nie wiem czy uda mi sie znalezc ale staram sie dla ciebie, malenka :lol:

Czy ewentualnie moge liczyc na dobre dusze chcace dolozyc sie do kosztow utrzymania Jadzi ? Ja oferuje 150 zl i karme :lol: Na szczegolny odzew nie licze, jestes Brzydotus Pospolitus,na dodatek z kulawa lapina wiec jesli cud sie zdarzy, to bedzie swiadczyl o tym,ze sa jeszcze ludzie wielkiego serca i ze dostrzega w tobie cos wiecej niz pospolitosc.

Posted

dusje napisał(a):
Jadziulek :loveu: Przejelam sie sugestia Owieczki i szukam innego miejsca,nie wiem czy uda mi sie znalezc ale staram sie dla ciebie, malenka :lol:

Czy ewentualnie moge liczyc na dobre dusze chcace dolozyc sie do kosztow utrzymania Jadzi ? Ja oferuje 150 zl i karme :lol:

jeszcze tylko jakies 100 - 150 zł i Jadzia miała by super domowy hotelik :) Kto dorzuci ??!!!

handziu a moze zmienic tytuł wątku ?? Że szukamy domowego tymczasu dla maleńkiej Jadzi ? :) I ze brakuje tylko 150 zł stałych deklaracji ;) Ja się postaram porozsyłać watek i pozbierac deklaracje :) I jak sie uda to sukcesywnie wystawiac bazarki :)

Posted

dusje napisał(a):
Dzisiaj przelalam na konto Owieczki 150 zl za hotelik Jadziulki

A ja przelałam do Izy. Jak się rozlicze za Barta to podam bezpośrednie konto Izy bo to robota głupiego.

Posted

Cioteczki.
Załatwiłam sterylkę Jadziuni u mnie w klinice na SGGW po kosztach. Nie wiem tylko czy na ten poniedziałek czy nastepny. Jeśli nic się nie wydarzy z moim samochodem to przywiozę ją sama. Jadziunia ma zapewniony tygodniowy pobyt w klinice i calodobową opiekę weterynaryjną oraz kilka razy dziennie spacerki i zabawy ze studentami. Ja też będę do niej zaglądać jak mi czas pozwoli. Jadziunia będzie w ciepełku więc potem nie może wrócić do kojca :( dlatego błagam o szuknie jej jakiego domowego tymczasu mam nadzieje że zmieścimy się w 200 zł Do tego postaram się załatwić Jadzi prześwietlenie tej łapiny i konsultacje u specajlisty. Nie wiem ile to będzie kosztować na dzień dzisiejszy pewnie ok 150 zł max. Wszystko będzie zapisane na mnie więc mam nadzieje że nie zostawicie mnie z długami... :(

Posted

Dziekuje Owieczko,dziekuje Fiziu,dziekuje wszystkim ciotkom :lol:

Dobrze,ze sterylka bedzie i ze dzieki niej maluchna posiedzi sobie w ciepelku :lol: Na pewno znajdzie wielu fanow na SGGW,jest tak cudowna i przekochana :loveu: Kto wie, czy dzieki temu pobytowi nie znajdzie przypadkiem drugiej polowki juz na cale zycie? ;) Bardzo tego pragne :lol: Nadal nieustajace kciuki za Jadziulke-Moja Milosc :loveu:

Fiziu :lol: A moze dasz znac na FB,ze Jadzienka musi zmienic miejsce pobytu i ze na gwalt szukamy jej tymczasowego domku lub najlepiej DS? Bylabym Ci bardzo wdzieczna :lol: Pani Paulina tez pewnie zaglada do Jadziulki,moze jednak uda Jej sie przekonac rodzicow? Cuda sie zdarzaja i ja w to goraco wierze.

EDIT: przyszla mi do glowy taka mysl,zeby zrobic Jadzience plakacik z tym tekstem na Tablicy i z kolazem i powiesic w tym miejscu na SGGW,gdzie Jadzienka bedzie sobie odpoczywac po sterylce.

Co Wy na to, drogie ciotki? Tylko, kto umialby zrobic tak slicznosciowo i przeslac do Owieczki? :lol:

Posted

Ola164 (ta, która zrobila nam banerki)robi plakaty, zapytam ją :) A jak nie ona, to ŚWIAT też robi :)

Edit: Już mi Ola odpisała. Zrobi nam plakacik :) Potrzebuje do tego:
- tekst
- kontakt
- rozmiar w jakim ma być (po wydruku)
- ewentualne zastrzeżenia

Tekst, kontakt wiem, tylko rozmiar? A zdjęcia to ten mix? A może tekst też trzeba skrócić, bo na plakacie trzeba trochę krócej...

Posted

[quote name='handzia']Ola164 (ta, która zrobila nam banerki)robi plakaty, zapytam ją :) A jak nie ona, to ŚWIAT też robi :)

Edit: Już mi Ola odpisała. Zrobi nam plakacik :) Potrzebuje do tego:
- tekst
- kontakt
- rozmiar w jakim ma być (po wydruku)
- ewentualne zastrzeżenia

Tekst, kontakt wiem, tylko rozmiar? A zdjęcia to ten mix? A może tekst też trzeba skrócić, bo na plakacie trzeba trochę krócej...

Handziu, cudownie :multi: W Kolorze :lol::lol::lol: Na razie 1 egzemplarz dla SGGW

Na A4 albo jeszcze wiekszym zmiesci sie caly tekst i musi sie zmiescic, bo w nim zawarta cala prawda o Jadziulce i jej wlasna opowiesc o niej samej :cool3:

Link do filmiku jest juz w tekscie - on musi sie znalezc na plakacie i to nie ze wzgledu na autora lecz na kochana Jadzienke :loveu:

:loveu: Moze byc duzo wiekszy niz A4, ja pokryje koszt wydruku i wysylki do Owieczki :lol:

Kontakt niech zostanie do Owieczki - Owieczka potrafi opowiedziec o Jadziulce :lol: Poradzi sobie, a ze Jadzienka bliska Jej sercu wiec na pewno nie odmowi :lol:

[email protected] /ofca przez f - koniecznie!/ tel. 782-674-952

Dziunia Brzydotus Pospolitus Czlekolubis na Twoim Ekranie!Czy Zaskarbi Sobie Twoje Pokochanie?

Poznań Dodane przez Aneta 18:59, 07 Lis 2011

NastępnePoprzednie

Rodowód: Nie posiada

Witajcie Drodzy Internauci w Moim Fanklubie---------- To bym zmienila na:

Witajcie Drodzy Pracownicy i Studenci SGGW oraz Goscie odwiedzajacy te Szacowna Uczelnie !

Mam na imie Dziunia albo Jadziunia i licze sobie ok.5 lat, a to wcale nie tak duzo jak na moj gatunek.

Ciotki powiadaja,ze Brzydotus Pospolitus Czlekolubis to wcale nie taka straszna rzecz i ze Belmondo mial tak samo, a przeciez tlumy kobiet kochaly go i uwielbialy!
Mysle wiec sobie,ze ja tez znajde wielu wielbicieli no i tego jedynego,ktory odda mi swoje serce.

Kiepskie mialam zycie,nie ma czym sie chwalic.Bylam jeszcze dzieckiem kiedy trafilam do przytulku.Swojej dawnej rodzinie wybaczylam-niech im sie wiedzie jak najlepiej.

Niewiele pamietam z tego okresu, ale jak juz wspomnialam - mialam kiedys rodzine i dom,bo nieobca jest mi kanapa i kuchnia z ktorej dolatuja nieziemskie zapachy no i czlowiek do ktorego sie garne.W przytulku bylo mi bardzo zle:moi kumple gryzli mnie az do krwi a ja nie umialam sie bronic.Najfajniej bylo, gdy przychodzila wolontariuszka.Zawsze mnie poglaskala i tak cieplo do mnie mowila....Gdy odchodzila - wpadalam w rozpacz.Nie wierzylam,ze kiedys mnie zabierze w bezpieczne miejsce, bo ciagle byly pilniejsze przypadki.Czekalam jednak z nadzieja i doczekalam sie.Teraz mieszkam tymczasowo w klinice, ale dlugo tu nie moge pozostac.

Pomozcie mi znalezc juz moj domek i ukochana Pania na ktora czekam z biciem serca.
Nawet nie wyobrazacie sobie, jak bardzo pragne byc juz u siebie,miec dla siebie tylko moja Pancie i byc tylko dla niej, o kazdej porze dnia i nocy.

Nie jestem konfliktowa i wkomponuje sie w kazde wnetrze,czy to stylowe czy to moderne.Niewazne.
Rzecz w tym,zebym mogla zamieszkac w czyims sercu na zawsze, bo to jest dla mnie najbardziej istotne.Nie umiem zyc bez milosci czlowieka,chce nia obdzielic caly swiat.

Zachowuje czystosc,nie marudze,pojde za Toba wszedzie i daje Ci slowo,ze nie przyniose Ci wstydu.

Moja ciocia Aneta zamartwia sie o moja przyszlosc i pyta:DDziunia,dlaczego ty nie jestes slitasnym yoreczkiem, bo znalazlabys domek w 5 minut.

Mam nawet swoj filmik na YT i wogole ciocia sie bardzo wzrusza jak go oglada.Mnie tez lezka leci...nie powiem

http://www.youtube.com/watch?v=17SB7FlE-KA

A co ja poradze na to,ze owszem jestem slitasnym, ale Brzydotus Pospolitus Czlekolubis i ze kocham tak samo jak yoreczek? Pocieszam sie,ze na mnie moda nie przeminie,bo to wyjatkowy gatunek wierny az po grob i nie do zdarcia.

Jesli wiec jestes moim fanem i chcialbys dac mi na zawsze miejsce w swoim sercu i u boku Twojej rodziny w zacisznym domku - zadzwon lub napisz do cioci i uspokoj ja, bo w koncu osiwieje ze zmartwienia.

tel 782-674-952 lub [email protected]

No to lapina
Wasza kochajaca Dziunia

Mamy jeszcze takie kompozycje:

Posted

arabiansaneta napisał(a):
Ale co Wy jej wciskacie tą paskudę? Dla mnie ona jest śliczna! Te inteligentne oczy, ten uśmiechnięty pyś...

Jadziulek jest Najpiekniejsza Krolewna Na Swiecie :loveu: Warto wesprzec nawet zlotoweczka jej sterylke i hotelik :lol:

Posted

a ty Jadziulku wsrod nas i dla ciebie przeslanie Modlitwy. Bedzie dobrze, malenka :loveu:

[video=youtube;moE-s3tJWyI]http://www.youtube.com/watch?v=moE-s3tJWyI[/video]

Posted

Dopiero teraz zobaczylam - plakacik cudo :loveu: Bardzo dziekuje ciotce Oli? i Handzi za blyskawiczna robote.Co za majstersztyk :Rose: :lol:

Jak teraz zrobic, zeby wyslac Owieczce do powieszenia na SGGW? Moze 2 egzemplarze - 1 w miejscu przebywania Jadzienki i np 1 kolo recepcji,jesli taka tam jest.
Pozwola powiesic, jak myslicie?
Pomozcie mi prosze z ogarnieciem :lol:
Jadzienko - Moja Milosci, zobacz jak ciotki dzialaja :multi:

Posted

Dusje, kochaniutka mój TZ trochę w tej branży robi i wydrukowałby nam, tylko, mówi mi właśnie, że nie opłaca się przesyłać tego pocztą w tym formacie. Lepiej by było, zapłacić Owieczce i ona tam na miejscu wydrukuje. Co Ty na to? A raczej co Owieczka na to?

Posted

handzia napisał(a):
Dusje, kochaniutka mój TZ trochę w tej branży robi i wydrukowałby nam, tylko, mówi mi właśnie, że nie opłaca się przesyłać tego pocztą w tym formacie. Lepiej by było, zapłacić Owieczce i ona tam na miejscu wydrukuje. Co Ty na to? A raczej co Owieczka na to?

Myśle że dam radę :) Tylko musze zgrać ten plakacik na pendriva i poszuakć gdzie mogą mi to wydrukować. Dziś popytam :)
Dziunia już w klinice, pieknie cichutko, czyściutko i grzczniutko przejechała całą droge do Warszawy do kliniki. Jak zwykle jest radosna i upasiona :P Waży 7,8 kg !! Boi się śliskich posadzek ( chyba nigdy po czyms takim nie łaziła jak terakota) schody tez budzą w niej niepokój więc w bloku mieszkać nie mogła :) Teraz będe kombinować zeby tą noge jej prześwietlić jakoś i skonsultować. Trzymajcie kciuki bo o 14 Jadziunia ma być krojona ;/ Troszke się denerwuję :(