Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Laura Glowik
Pan Przemek jeździ na trasie Wawa-Zamość. Znalazłam go na stronie grupy Tu i tam...Przemek Niemczuk"

Napisze do tego pana, jak skocze zajecia ok. 13

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='fizia']Laura Glowik
Pan Przemek jeździ na trasie Wawa-Zamość. Znalazłam go na stronie grupy Tu i tam...Przemek Niemczuk"

Napisze do tego pana, jak skocze zajecia ok. 13[/QUOTE]
Dzięki wielkie :)

Posted

[quote name='Owieczka']A właśnie, ja gdzieś zapodziałam nr tel do funi czy ma ktos może jakis kontakt ?[/QUOTE]
Wyślę Ci zaraz. Owieczko wysłałaś mi na maila takie super rzeczy. Zrobię osobny bazarek dzisiaj, dołożę jeszcze dwie swoje rzeczy ;)

Posted

[quote name='handzia']Wyślę Ci zaraz. Owieczko wysłałaś mi na maila takie super rzeczy. Zrobię osobny bazarek dzisiaj, dołożę jeszcze dwie swoje rzeczy ;)[/QUOTE]

Dobrze handziu :) I dziękuję ze wystawisz ten bazarek :) Zawsze się cos uzbiera na te nasze dziewczynki. Trzeba pomyśleć do z szorstkimi siostrzyczkami :(

Posted

No to super, ja jeszcze nie dzwoniłam, bo nie wiem jak miałabym się umówić.
Może lepiej żeby np. Owieczka jakoś bezpośrednio się umówiła.

Byłoby super, a za zebrane pieniążki można kupić Jadzi jedzonko czy co tam będzie potrzebować

Posted

Ale sie dzieje u Jadziulki :multi: Zeby sie tylko udalo. Fiziu :lol: wielkie dzieki :Rose:

Handziu :lol: Jadziulek ma wor karmy u Izy ale pewnie nie uda sie jej zabrac ze soboa w droge :-( Czy moglabys jednak wspomniec Owieczce?

Posted

Cioteczki, wszystko już umówione, jutro Jadzieńka wraca na włości ;) Z karmą to nie wiem jak będzie. Za jakiś czas zobaczymy co będzie z dziewczynkami, może jakby jechały do Funi, to wtedy karma mogłaby przyjechać z nimi. A jeśli nie, to może będzie dla dziewczynek...Tzn, dla Fanty i Figi...

Posted

[quote name='fizia']Popatrzcie!!

Przemek N
Jadę jutro o 18-19 do Zamościa z pragi południe. Nie mam dostępu do internetu dlatego zostawiam numer kontaktowy do mnie: 664......

fiziu czy mogła byś swój post tak poprawić jak ja ? bo na forum to róznie bywa... Ja juz spisałam namiary :)

[quote name='dusje']Ale sie dzieje u Jadziulki :multi: Zeby sie tylko udalo. Fiziu :lol: wielkie dzieki :Rose:

Handziu :lol: Jadziulek ma wor karmy u Izy ale pewnie nie uda sie jej zabrac ze soboa w droge :-( Czy moglabys jednak wspomniec Owieczce?
ja się tu dwoje i troje żeby Jadziunię wyprawić bo wiem że masz ważniejsze sprawy teraz, a własnie jak tam Twoje psina sie czuje ? Strasznie mnie zmartwiłaś...

Owieczka doskonale pamieta o tym worku ale Jadzia jest w Wawie i ja też a worek karmy 80 km dalej :( Musiała bym zrobic dzisiaj 160 km żeby ten worek dostarczyć... Może po prostu zamówić Jadzi drugi żeby szybko dotarł do funi. No nie wiem jak to rozwiązać... :(
[quote name='handzia']Cioteczki, wszystko już umówione, jutro Jadzieńka wraca na włości ;) Z karmą to nie wiem jak będzie. Za jakiś czas zobaczymy co będzie z dziewczynkami, może jakby jechały do Funi, to wtedy karma mogłaby przyjechać z nimi. A jeśli nie, to może będzie dla dziewczynek...Tzn, dla Fanty i Figi... Też tak myślę ze to dobre rozwiązanie. Jeszcze ewentualnie po prostu przywioze ta karme do wawy po weekendzie i przekażę temu panu co jeżdzi żeby Wam podrzucił... Coś się wymyśli :)

Posted

Owieczko :lol: nie ma sensu jechac specjalnie po karme. Wspolnie cos uradzimy i bedzie dobrze.

Jakie koszty za pobyt Jadzienki w klinice od zeszlego piatku i za RTG? Prlzyznaje,ze jestem ostatno mocno zakrecona i wszystko mi sie miesza :oops:

Serdecznie Ci dziekuje kochana za opieke nad Jadzienka, za Twoje serduszko i wszelkie starania :buzi::Rose:
Co do Tosienki - czekamy na wyniki. Napisze,jak bede juz miala.Bardzo dziekuje za pamiec o malej.Wszystkim dziekuje :lol:

Jadziulku :loveu: badz grzeczna w drodze

Posted

Dusje, rozmawiałam z panem Przemkiem. Bardzo miły pan, bez problemu zgodził się przewieźć sunię bez kontenerka, powiedział, że ma pieska w domu i często go wozi samochodem:) Jadzia będzie jechała jak królewna prosto w objęcia Funi. A tutaj już będzie jej tylko cudownie. :)

Posted

[quote name='handzia']Dusje, rozmawiałam z panem Przemkiem. Bardzo miły pan, bez problemu zgodził się przewieźć sunię bez kontenerka, powiedział, że ma pieska w domu i często go wozi samochodem:) Jadzia będzie jechała jak królewna prosto w objęcia Funi. A tutaj już będzie jej tylko cudownie. :)[/QUOTE]

Jestem bardzo wdzieczna Panu Przemkowi i goraco Mu dziekuje za szlachetny gest :Rose:
Z pewnoscia nie bedzie ryzykowal z wyprowadzaniem Jadzi na postoju, bo to nasze kochane ADHD gotowe jeszcze wyruszyc w podroz dookola swiata gdy zew wolnosci zaswita w jej lepetynie :evil_lol:

Do cioci Funi zajedzie w sam raz ;) na kolacje wiec niech ciotka wyciaga zastawe po prababce i te srebrne sztucce, nie mowiac juz o przygotowaniu wykwintnego menu :lol:
Trzymam kciuki za jutrzejsza podroz.Cudnie sie ulozylo :loveu: