fizia Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 Laura Glowik Pan Przemek jeździ na trasie Wawa-Zamość. Znalazłam go na stronie grupy Tu i tam...Przemek Niemczuk" Napisze do tego pana, jak skocze zajecia ok. 13 Quote
handzia Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 [quote name='fizia']Laura Glowik Pan Przemek jeździ na trasie Wawa-Zamość. Znalazłam go na stronie grupy Tu i tam...Przemek Niemczuk" Napisze do tego pana, jak skocze zajecia ok. 13[/QUOTE] Dzięki wielkie :) Quote
Owieczka Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 Dobrze tylko trzeba też zabrać nasze szorstkie siestrzyczki :( Fajnie by było jednym transportem tylko teraz gdzie One mają jechac ?? Quote
agusiazet Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 Co do transportu może Pati-S? To transport płatny! Quote
kkasiiiar Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 bazarek dla Jadzi :) : http://www.dogomania.pl/threads/219083-MEGA-BAZAR-cudnowne-ciuszki-torebki-i-inne-dla-Fanty-Figi-i-Jadzi.-do-15.12?p=18155882#post18155882 Quote
fizia Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 Napisałam do tego Pana, jak tylko odpisze, to dam znać Quote
Owieczka Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 [quote name='kkasiiiar']bazarek dla Jadzi :) : http://www.dogomania.pl/threads/219083-MEGA-BAZAR-cudnowne-ciuszki-torebki-i-inne-dla-Fanty-Figi-i-Jadzi.-do-15.12?p=18155882#post18155882 Ślicznie dziękujemy i zapraszamy !!! [quote name='fizia']Napisałam do tego Pana, jak tylko odpisze, to dam znać Dzięki wielkie, to czekamy na wieści :) Quote
Owieczka Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 [quote name='Szarotka']Podbije watek.[/QUOTE] Dziękujemy i witamy u Jadziuni :) Quote
Szarotka Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 Ciesze sie, ze Jadzia ma jechac do funi :):) Quote
Owieczka Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 [quote name='Szarotka']Ciesze sie, ze Jadzia ma jechac do funi :):)[/QUOTE] A właśnie, ja gdzieś zapodziałam nr tel do funi czy ma ktos może jakis kontakt ? Quote
handzia Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 [quote name='Owieczka']A właśnie, ja gdzieś zapodziałam nr tel do funi czy ma ktos może jakis kontakt ?[/QUOTE] Wyślę Ci zaraz. Owieczko wysłałaś mi na maila takie super rzeczy. Zrobię osobny bazarek dzisiaj, dołożę jeszcze dwie swoje rzeczy ;) Quote
Owieczka Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 [quote name='handzia']Wyślę Ci zaraz. Owieczko wysłałaś mi na maila takie super rzeczy. Zrobię osobny bazarek dzisiaj, dołożę jeszcze dwie swoje rzeczy ;)[/QUOTE] Dobrze handziu :) I dziękuję ze wystawisz ten bazarek :) Zawsze się cos uzbiera na te nasze dziewczynki. Trzeba pomyśleć do z szorstkimi siostrzyczkami :( Quote
fizia Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 Popatrzcie!! Przemek Jadę jutro o 18-19 do Zamościa z pragi południe. Nie mam dostępu do internetu dlatego zostawiam numer kontaktowy do mnie: Quote
handzia Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 :crazyeye: O kurcze, to trzeba dzwonić koniecznie. Zaraz skontaktuję się z Owieczką. Dzięki fizia :) Quote
fizia Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 No to super, ja jeszcze nie dzwoniłam, bo nie wiem jak miałabym się umówić. Może lepiej żeby np. Owieczka jakoś bezpośrednio się umówiła. Byłoby super, a za zebrane pieniążki można kupić Jadzi jedzonko czy co tam będzie potrzebować Quote
dusje Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 Ale sie dzieje u Jadziulki :multi: Zeby sie tylko udalo. Fiziu :lol: wielkie dzieki :Rose: Handziu :lol: Jadziulek ma wor karmy u Izy ale pewnie nie uda sie jej zabrac ze soboa w droge :-( Czy moglabys jednak wspomniec Owieczce? Quote
handzia Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 Cioteczki, wszystko już umówione, jutro Jadzieńka wraca na włości ;) Z karmą to nie wiem jak będzie. Za jakiś czas zobaczymy co będzie z dziewczynkami, może jakby jechały do Funi, to wtedy karma mogłaby przyjechać z nimi. A jeśli nie, to może będzie dla dziewczynek...Tzn, dla Fanty i Figi... Quote
Owieczka Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 [quote name='fizia']Popatrzcie!! Przemek N Jadę jutro o 18-19 do Zamościa z pragi południe. Nie mam dostępu do internetu dlatego zostawiam numer kontaktowy do mnie: 664...... fiziu czy mogła byś swój post tak poprawić jak ja ? bo na forum to róznie bywa... Ja juz spisałam namiary :) [quote name='dusje']Ale sie dzieje u Jadziulki :multi: Zeby sie tylko udalo. Fiziu :lol: wielkie dzieki :Rose: Handziu :lol: Jadziulek ma wor karmy u Izy ale pewnie nie uda sie jej zabrac ze soboa w droge :-( Czy moglabys jednak wspomniec Owieczce? ja się tu dwoje i troje żeby Jadziunię wyprawić bo wiem że masz ważniejsze sprawy teraz, a własnie jak tam Twoje psina sie czuje ? Strasznie mnie zmartwiłaś... Owieczka doskonale pamieta o tym worku ale Jadzia jest w Wawie i ja też a worek karmy 80 km dalej :( Musiała bym zrobic dzisiaj 160 km żeby ten worek dostarczyć... Może po prostu zamówić Jadzi drugi żeby szybko dotarł do funi. No nie wiem jak to rozwiązać... :( [quote name='handzia']Cioteczki, wszystko już umówione, jutro Jadzieńka wraca na włości ;) Z karmą to nie wiem jak będzie. Za jakiś czas zobaczymy co będzie z dziewczynkami, może jakby jechały do Funi, to wtedy karma mogłaby przyjechać z nimi. A jeśli nie, to może będzie dla dziewczynek...Tzn, dla Fanty i Figi... Też tak myślę ze to dobre rozwiązanie. Jeszcze ewentualnie po prostu przywioze ta karme do wawy po weekendzie i przekażę temu panu co jeżdzi żeby Wam podrzucił... Coś się wymyśli :) Quote
dusje Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 Owieczko :lol: nie ma sensu jechac specjalnie po karme. Wspolnie cos uradzimy i bedzie dobrze. Jakie koszty za pobyt Jadzienki w klinice od zeszlego piatku i za RTG? Prlzyznaje,ze jestem ostatno mocno zakrecona i wszystko mi sie miesza :oops: Serdecznie Ci dziekuje kochana za opieke nad Jadzienka, za Twoje serduszko i wszelkie starania :buzi::Rose: Co do Tosienki - czekamy na wyniki. Napisze,jak bede juz miala.Bardzo dziekuje za pamiec o malej.Wszystkim dziekuje :lol: Jadziulku :loveu: badz grzeczna w drodze Quote
handzia Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 Dusje, rozmawiałam z panem Przemkiem. Bardzo miły pan, bez problemu zgodził się przewieźć sunię bez kontenerka, powiedział, że ma pieska w domu i często go wozi samochodem:) Jadzia będzie jechała jak królewna prosto w objęcia Funi. A tutaj już będzie jej tylko cudownie. :) Quote
dusje Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 [quote name='handzia']Dusje, rozmawiałam z panem Przemkiem. Bardzo miły pan, bez problemu zgodził się przewieźć sunię bez kontenerka, powiedział, że ma pieska w domu i często go wozi samochodem:) Jadzia będzie jechała jak królewna prosto w objęcia Funi. A tutaj już będzie jej tylko cudownie. :)[/QUOTE] Jestem bardzo wdzieczna Panu Przemkowi i goraco Mu dziekuje za szlachetny gest :Rose: Z pewnoscia nie bedzie ryzykowal z wyprowadzaniem Jadzi na postoju, bo to nasze kochane ADHD gotowe jeszcze wyruszyc w podroz dookola swiata gdy zew wolnosci zaswita w jej lepetynie :evil_lol: Do cioci Funi zajedzie w sam raz ;) na kolacje wiec niech ciotka wyciaga zastawe po prababce i te srebrne sztucce, nie mowiac juz o przygotowaniu wykwintnego menu :lol: Trzymam kciuki za jutrzejsza podroz.Cudnie sie ulozylo :loveu: Quote
Recommended Posts