Owieczka Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Qrcze ja też nie mogłam się dodzwonic do dujse ;/ ciagle jak by był tel wyłączony... Trzymam kciuki za sunię. Jadziunia ma naliczaną dobę w klinice 10zł już od piątku. Jadzia była w klinice ponad dwa tyg. z pełna opieką za free nie wiem dlaczego nie ma możliwości zdiagnozowania jej :( Ja nie bardzo mam jak wyrwać sie z pracy ale zrobię co w mojwj mocy żeby ja prześwietlić jak najszybciej bo będziemy pogrzebane żywcem ( tzn ja finansowo ) :( Quote
handzia Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Owieczko, jak to Ty? Powiedz ile i prześlę pieniądze, jest pare groszy na koncie. Dusje też nie pozwoli żebyś płaciła za Jadzię :) Quote
Owieczka Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 [quote name='handzia']Owieczko, jak to Ty? Powiedz ile i prześlę pieniądze, jest pare groszy na koncie. Dusje też nie pozwoli żebyś płaciła za Jadzię :)[/QUOTE] Kochane cioteczki :) Dziękuję :) Nie wiem jak będzie z tą jej nóżką i tym rtg :( Nie mogę wyrobić się z robotą w pracy i nie mam jak sama zorganizować wszystkiego, nie daję rady :( Quote
handzia Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 [quote name='Owieczka']Kochane cioteczki :) Dziękuję :) Nie wiem jak będzie z tą jej nóżką i tym rtg :( Nie mogę wyrobić się z robotą w pracy i nie mam jak sama zorganizować wszystkiego, nie daję rady :([/QUOTE] Owieczko, skoro nie dajesz rady to daj spokój na razie z tą nogą. Potem się zobaczy. Quote
Owieczka Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 [quote name='handzia']Owieczko, skoro nie dajesz rady to daj spokój na razie z tą nogą. Potem się zobaczy.[/QUOTE] Trzeba kombinować transport Jadzi. Handziu, czy mogę Cię poprosić o duży bazar na Jadzie i dziewczynki ?? Jesteś dobrą księgową i wspaniale prowadzisz bazarki :) A ja mam znowu ciuchland nowy i trochę dupereli :P Jeśli się zgadzasz to przypomnij mi swojego e-maila. :) Quote
handzia Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 [quote name='Owieczka']Trzeba kombinować transport Jadzi. Handziu, czy mogę Cię poprosić o duży bazar na Jadzie i dziewczynki ?? Jesteś dobrą księgową i wspaniale prowadzisz bazarki :) A ja mam znowu ciuchland nowy i trochę dupereli :P Jeśli się zgadzasz to przypomnij mi swojego e-maila. :)[/QUOTE] E tam z tą księgową to dałaś :oops::evil_lol:. Nie raz się machnęłam, ale jakoś mam nadzieję, ogarniam ;) Oczywiście, dawaj na mojego maila te duperele jak to nazwałaś ;) Ja dzisiaj robię jeszcze dwa bazarki. Zaraz jadę do Zadry też po fanty :) Mail [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] Quote
Tola Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 [quote name='handzia']E tam z tą księgową to dałaś :oops::evil_lol:. Nie raz się machnęłam, ale jakoś mam nadzieję, ogarniam ;) Oczywiście, dawaj na mojego maila te duperele jak to nazwałaś ;) Ja dzisiaj robię jeszcze dwa bazarki. Zaraz jadę do Zadry też po fanty :) Mail [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] [/QUOTE] Szkoda ze nie wiedziałam - mam tez trochę dupereli, podrzuciłabym:cool3: Mogę wysłac zdjęcia na pv, bo były juz raz wystawiane - a cenę ustalisz sama - ok? Quote
handzia Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 No pewnie, wysyłaj :) Zrobię jeden duży bazar i już :) Quote
Owieczka Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 [quote name='handzia']No pewnie, wysyłaj :) Zrobię jeden duży bazar i już :)[/QUOTE] Ja właśnie wysłałam chyba trzy e-maile poszły. Mam dodatkowe zdjęcia i mogę w razie co przesłać. Nie jest po kolei bo mam ponumerowane zdjęcia i do każdego numerka jest opis wiec nie zmieniałam bo musiała bym zmieniac opisy zdjęć a to strasznie dużo roboty. To czekam na linka z bazarkiem :) Quote
Owieczka Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Chciałam dowalić jeszcze ciuchy ale jest tego tyle że szok... trzeba oddzielny bazarek zrobić. Quote
dusje Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 [quote name='handzia']Owieczko, jak to Ty? Powiedz ile i prześlę pieniądze, jest pare groszy na koncie. Dusje też nie pozwoli żebyś płaciła za Jadzię :)[/QUOTE] Witajcie babeczki :lol: Oczywiscie,ze doloze pieniazki kochanej Jadzience.Na pewno wszystko bedzie w porzadku :lol: Bedzie mnie nieco mniej na dogo w zwiazku z nasza Tosienka,ktorej w piatek robiono biopsje :-( Czekamy z TZ na wyniki/wycinki zostaly wyslane do Niemiec/ a na razie pilnuje malutkiej bo gotowa wyskoczyc z koszulki i zepsuc tak sliczny szew :-( Owieczko,przerwalo nam,przepraszam.Pozniej juz nie mialam glowy do jakichkolwiek rozmow bo dobil mnie obraz USG u Tosienki :-( Dziekuje Wam za wsparcie duchowe, dziewczyny :lol: Fiziu :lol: urobienie mamy pani Pauliny to juz polowa sukcesu i miejmy nadzieje,ze pan tata zmieknie jeszcze przed swietami ;) Na pewno pokocha Jadzienke jak tylko ja pozna i jak otrzyma slodkie caluski od naszej kochanej laleczki :loveu: Byloby cudownie gdyby nasze marzenia spelnily sie jak najszybciej.Jadziulek ma miejsce u Funi w Zamosciu a teraz jeszcze jest w Wwie z ktorej tak niedaleko do Kielc. Pozdrawiam Was goraco :lol: Quote
moni12 Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 [quote name='Agula99']A my pozdrawiamy Jadzię!!! :)[/QUOTE] Dokładnie i ciotke Dusje , ze juz jest z nami! I oczywiście wiesz Dusje , ze za Tosienke Twoją trzymam kciuki. Quote
Owieczka Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Jadzia była dzisiaj zdiagnozowana. Dzwoniłam do pana dr. i okazało się że ma bardzo stare złamanie trzonu prawej kości udowej i uszkodzenie stawu biodrowego , wszystko się krzywo zrosło, można by się zastanowić nad operacją (amputacją głowy i szyjki prawej kości udowej) jednak nie mamy gwarancji że to coś pomoże i czy w ogóle poprawi sposób poruszania tą łapą. Uważam że nie ma co sobie głowy zawracać operacją :) Jadzia nie cierpi i podpoiera się na tej łapinie, śmiga jak szalona więc po co ją męczyć i dodatkowo stersować. Dzwoniłam do szpitala, Jadzia czuje się dobrze, ładnie się wybudziła podobno i wszystko ok. Teraz trzeba ją jak najszybciej zabierać bo zajmuje miejsce następnym psiakom a w szpitalu mają pełne ręce roboty. Czy ktoś juz coś myślał nad transportem ?? Czy możemy zmienić tytuł wątku że potrzebny transport W-wa - Zamość ?? nawet płatny !! Quote
funia Posted December 6, 2011 Author Posted December 6, 2011 Dzwoniłam do PAtiC koszt 350 -360 zł . Quote
fizia Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 No to Jadzia się pewnie nie zmartwiła, że nie musi się martwić kolejną operacją :) A powiedzcie proszę, bo jakoś się zagubiłam..Jadzia jedzie teraz do hoteliku? Kurcze 350 zł to strasznie dużo, może przez FB coś się uda znaleźć. Quote
handzia Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Tak, to dużo w naszej sytuacji... Może uda się coś wykombinować... [B] [/B] Chciałam jeszcze zaprosić na dwa bazarki dla zamojskich dziewczynek, w tym dla Jadzieńki :smile: Kubraczkowy [URL="http://www.dogomania.pl/threads/218997-Kubraki-i-smaczki-dla-psiak%C3%B3w.-Zapraszamy-na-bazarek-%29-Do-30.12-do-godz-22.00?p=18148493#top"]http://www.dogomania.pl/threads/2189...p=18148493#top[/URL] Szalikowy [URL="http://www.dogomania.pl/threads/219008-Najmodniejsze-w-tym-sezonie-szaliki-kominy-zapraszam-do-30.12-do-godz.-22.00"]http://www.dogomania.pl/threads/2190...do-godz.-22.00[/URL] Quote
Owieczka Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 [quote name='fizia']No to Jadzia się pewnie nie zmartwiła, że nie musi się martwić kolejną operacją :) A powiedzcie proszę, bo jakoś się zagubiłam..Jadzia jedzie teraz do hoteliku? Kurcze 350 zł to strasznie dużo, może przez FB coś się uda znaleźć.[/QUOTE] Sprawa wygląda tak, że musimy Jadzie zabrać do końca tygodnia !!!! Ona i tak siedziała w klinice ponad dwa tyg. Kasa tak czy siak leci za jej pobyt i nie może zostać dłużej :( Jeśli czegoś nie wymyślimy będę zmuszona zabrać Jadzię do Izy gdzie wyląduje w boskie na betonie z dwoma innymi psami ( bo reszta boków jest już zlikwidowana ) :( Ruszmy się bo nic dobrego z tegogo nie wyniknie. Quote
kkasiiiar Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 Bazarek transportowy dla Jadzi :) [URL="http://www.dogomania.pl/threads/219087-Pom%C3%B3%C5%BC-dojecha%C4%87-Jadzi-z-kliniki-do-hoteliku-inaczej-nie-ma-szans-na-lepsze-zycie%21?p=18156491#post18156491"]http://www.dogomania.pl/threads/219087-Pom%C3%B3%C5%BC-dojecha%C4%87-Jadzi-z-kliniki-do-hoteliku-inaczej-nie-ma-szans-na-lepsze-zycie!?p=18156491#post18156491[/URL] tylko potrzebuje pomocy w rozsyłaniu :modla::modla::modla: Quote
Owieczka Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 [quote name='kkasiiiar']Bazarek transportowy dla Jadzi :) [URL="http://www.dogomania.pl/threads/219087-Pom%C3%B3%C5%BC-dojecha%C4%87-Jadzi-z-kliniki-do-hoteliku-inaczej-nie-ma-szans-na-lepsze-zycie%21?p=18156491#post18156491"]http://www.dogomania.pl/threads/219087-Pom%C3%B3%C5%BC-dojecha%C4%87-Jadzi-z-kliniki-do-hoteliku-inaczej-nie-ma-szans-na-lepsze-zycie!?p=18156491#post18156491[/URL] tylko potrzebuje pomocy w rozsyłaniu :modla::modla::modla:[/QUOTE] Kasiu kochana [B]DZIĘKUJĘ !!!!!!!!!!!!!!!!!!! [/B] Cioteczki to rozsyłamy :) Quote
handzia Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 Oczywiście, rozsyłamy :) Dzisiaj całą noc nie spałam przez dziewczynki... Quote
Owieczka Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 Jak daleko mamy z Kielc do Zamościa ?? Quote
fizia Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 Ja tez zaczynam rozsyłać. A może jeszcze jakimś cudem znajdzie się inny, tańszy transport.. Quote
fizia Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 ok. 250 km [url]http://www.odleglosci.pl/odleglosci.php[/url] Quote
fizia Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 to przy spalaniu 8l/100 km, przy cenie 5,60 zł - powinno się zmieścić w kwocie 250 zł za 500 km przy 10l/100 - 280 zł ps. a na wydarzeniu Jadzi na FB ktoś napisał: Jolanta Rycej a pod zamościem jest psina bezdomna. od miesiąca mieszka na smietniku! Quote
Recommended Posts