Secia Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Emiś dziękuję za opiekę nad Dingusiem a Martce za to, że go wyciągnęła na te ostanie chwile, na słońce, na trawkę, na wolne powietrze......... Quote
martka1982 Posted September 7, 2011 Author Posted September 7, 2011 na konto Dingo wpłynęło dziś obiecane 100zł od cioteczki si_bcw po psiaku Neo. gdy rozliczę się z Emiś za wrzesień, przekażę to, co zostanie na jakiegoś innego konińskiego psa w potrzebie. wpiszę to tutaj rozmawiałam dziś z Emiś. Dingo odszedł szybko..... Quote
Redpit Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Dzięki FB go ujrzałem, dzięki FB taka smutna wiadomość :( :( :( Martko - dzięki Tobie miał Swego człowieka choć na koniec. Teraz na pewno spaceruje ze swoim panem... Emiś - dzięki za "Swego człowieka" :) Quote
ulka 1108 Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Dingusiu, staruszeczku kochany, śpij spokojnie, może spotkasz za Tęczowym Mostem moje ukochane staruszki Misiunię i Ernisia, bardzo tęsknię za nimi Quote
Syla Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Od soboty nie byłam na Dogo, nie wiedziałam, aż do teraz.Strasznie mi przykro, że odszedłeś Dingusiu [*] [*] [*] bardziej niż bardzo... Quote
martka1982 Posted September 14, 2011 Author Posted September 14, 2011 rozliczyłam się z Emiś, to co zostało czyli 406zł przechodzi na Kolczyka, który (jeśli uda mi się uzbierać deklaracje) pojedzie do Reni do dt zapraszam Was na jego wątek, mało tam ludzi, jeśli podniesiecie czasem, to bede bardzo wdzieczna http://www.dogomania.pl/threads/213905-Kolczyk-ma-12-lat-podupada-na-zdrowiu-czy-zako%C5%84czy-sw%C3%B3j-%C5%BCywot-w-schronie?p=17556359#post17556359 Quote
Emiś Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 Rozstanie z Dingiem było trudne :( Mimo, że był u nas krótko to zżyliśmy się ze sobą. Niby od początku było wiadomo, że to staruszek i długiego życia nie ma przed sobą, jednak miałam nadzieję, że będzie mu dane cieszyć się normalnym życiem trochę dłużej :( Odszedł szybko i spokojnie, na ukochanej kanapie, otoczony troską do końca, w miejscu, które poznał i w którym dobrze się czuł. Marta przelewy dotarły, dziękuję. Quote
Recommended Posts