Agnie Koty Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 niestety, drań je wrzucił. widzialam jak te puszki rzucał, wmawiał mi potem że ja ...źle widziałam. Zwymyślałam dziada ale i tak pewnie jest niereformowalny. To był taki politykijący emeryt. I ...on był grzeczny. Wiem dlaczego, Kiwi się pewnie wystraszył. Quote
Agnie Koty Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 ale napadanie na takich idiotów nic nie da, muszę jednak zweryfikować swoje brutalne metody i mówić spokojnie. Wtedy do ich szarej masy zwanej mózgiem może coś trafić. Niedawno napadlam na faceta który bezczelnie wyjął z kieszeni śmieć i rzucił go na chodnik. TO działo się przed moim domem a nie zapominajcie że omiatacz nas porzucił. Teraz nie przegryzłabym mu gardła jeno przemawiałabym jak do osoby upośledzonej umysłowo. Quote
Puchatek Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Dawno, dawno temu jeszcze za studenckich czasów walczyłem z rzucającymi pety na ziemię nawet gdy 5m dalej był kosz. Tylko raz facet powiedział mi że mam rację i przeprosił. Za to kiedyś facet mi powiedział że jak mi się nie podoba ten pet na chodniku to mogę go podnieść i rzycić do kosza. Przyznam że ledwo powstrzymałem naturalny odruch walnięcia go w mordę. Tak nawiasem mówiąc widziałem kiedyś motto które jest niegłupie i warte przemyślenia: Nie dyskutuj z idiotą bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem" Quote
Agnie Koty Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 "Mądry ustępuje głupiemu. Smutna to prawda , umożliwia ona głupcom panowanie nad światem." Kurcze, Kiwi niedługo będzie miała cieczkę. Nie pytajcie po czym to rozpoznaję....... Quote
loozerka Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 ojej, to dorosła z niej kobieta juz.... Figa chyba jeszcze nie miała, a miała być starsza...i jest starsza... Agnieszka....po czym :cool1:? Quote
Agnie Koty Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 jutro przyjeżdżają Państwo z Warszawy obejrzeć Kiwi, ci, którzy mieszkają w centrum. O! Quote
loozerka Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 O!!! Supppppper :D Agnie- ktorzy znaczy sie? Pisalas o nich? Jakies wieksze dane indentyfikujące podaj !! juz wiem, to ci z ogłoszenia Figi :))) Fiska, przynies szczeście Kiwaskowi, mlecznej ;) siostrzyczce Quote
Agnie Koty Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 tak, to ci Państwo od Fiśki. Kiwka dziś szalała w parku. Amstaff był, byczek, że ho, ho. Ładnie się razem bawiły, Kiwi trochę była na początku onieśmielona ale jak zobaczyła że amstafek nie chce jej wgniatać w glębę to wdziecznie z nim biegala. Nie, żadnego podobieństwa do tej rasy w niej nie widzę. Państwo z pieskiem odeszli a Kiwi grzecznie do mnie przybiegła. Bardzo się pilnuje co mnie ogromnie cieszy. Quote
loozerka Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 to trzymac kciuki dzisiaj, a o ktorej szczególnie? Jak chcialabym, by Kiwaskowi sie udalo i by tym razem był to TEN DOM!! Quote
Jowita Poznań Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 tak, zeby Kiwusia tak dobrze trafila jak Fisia, dobrze by było. Trzeba dziewczyny dzis bardzo czarowac. Ale powiem Wam ze dobrze to wrozy skoro z Warszawy przyjezdzaja zobaczyc- to zawsze jakas fatyga wiec moze...:razz: ps. Maja mnie wykancza ;) jestem straszliwie niewyspana ;) Quote
Puchatek Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Nie przejmuj się to tylko 2-3 lata i będzie lepiej :evil_lol: Quote
loozerka Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Jowita, a ja Cie pociesze inaczej...teraz nie wysypiasz sie "fizycznie", a jak dziecko zaczyna zdobywać samodzielnosc często jest to niewysypianie psychiczne ;) Ciesz sie, ze na razie masz Majeczkę, nad którą całkowicie masz panowanie :D A co do uwagi Puchatka- życze Ci, by wersja była bardziej optymistyczna, ale np w moim wypadku pierwszą noc przespałam, gdy Asia miala ponad 2 lata.... Agnieszko, czekamy na wieści :)) Quote
Agnie Koty Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Kochane ciotki i wujku, nic z tego nie będzie. A rodzina fajna, Państwo sympatyczni i z klasą. Dzieciaki też. Aleee...Kiwa jest za duża, za silna, za szalona jak na takie mlode barki. A tereny gdzie mogłaby pobrykać są dość daleko. Desperacko nie zachęcałam bo wiecie że decyzja ważna... I sprawa poważna, żywy organizm w grę wchodzi. Chyba dzieci były nieco onieśmielone Kiwą, jej lizaniem i wciskaniem się. Quote
Agnie Koty Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Gdyby to była zrównoważona Figa, nie byłoby problemu... Quote
loozerka Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Ale zrównoważona Fisia z kolei bardzo duzo ruchu potrzebuje, wiec teren do wybiegania potrzebny ..:) Szkoda, ale cóz...jeszcze sie znajdzie ten własciwy domek :) Moze ze starszymi dziecmi, które beda chciały Kiwaska wybiegac, wyszalec z nim - w koncu Ninka nie wydaje sie być onieśmielona Kiwą, prawda? Quote
Puchatek Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 To może zróbmy machniom. Fiśka pójdzie do nich a Kiwi na miejsce Fiśki :diabloti: . Quote
loozerka Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Puchatku, niewątpliwie Hania wyściska Cie za ten pomysł racjonalizatorski :evil_lol: Quote
Agnie Koty Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 setna strona , cholera. I nic. A wiecie, Kiwi czuła po co ci Państwo przyszli tzn. czuła, że przyszli w jej sprawie. Trochę się na poczatku wypłoszyła i wskoczyła między stół a kaloryfer tj. miejsce gdzie się chowa jak jej wygrażam, :evil_lol: np.ryczę "nie wolno". Jak przychodzą do mnie znajomi i nieznajomi dla niej, to nie robi takich numerów... Quote
Lulka Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 Aga mogłabyś jej zrobić nowe zdjęcia? najlepiej na dworze, i przynajmniej jedno przy nodze, zeby było widać wzrost. I może możesz coś nowego o niej powiedzieć, dałabym nowe ogłoszenia wszedzie. buuuuuu ....biedna Kiwi....domku znalezc nie moze :-( Quote
Figa Bez Maku Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 [quote name='Puchatek']To może zróbmy machniom. Fiśka pójdzie do nich a Kiwi na miejsce Fiśki :diabloti: .[/QUOTE] Ja powiem tylko SPOKOJNIE: powtórzę Fizi co zaproponowałeś..... i nie wiem czy będziesz miał moralną odwagę spojrzeć w bezmiar jej smutnych ocząt pełnych wyrzutu.......... RĘCE PRECZ OD FIZI!!!!!!!!!!!!!!!!!:mad::angryy: :mad: :angryy: Oczywiście zdaję sobie sprawę z tego ,że nie każdy pies jest taki jak Figa:cool1: No cóż Agnie...:evil_lol: no cóż Puchatku:diabloti: :cool1: A poza tym Fizia ma już swoje pańcie i nawet pańcia.Proszę o tym nie zapominać:mad: Quote
Figa Bez Maku Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Skupmy się na szukaniu domku dla Kiwi.. bo Fizia ma już domek ( z nową łazienką zresztą) Quote
Puchatek Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 No cały czas to robimy. Każdy post winduje Kiwkę na pierwszą stronę Forum. Pewnie już wszyscy ją tu znają. Skoro nie znalazła jeszcze domku to chyba trzeba zastanowić się nad innymi kierunkami ekspansji. Rozumiem że jest na Allegro. Czy jest na innych psich stronach? Jak z ogłoszeniami w prasie i na słupach? W Grodzisku nie widziałem, może trzeba zrobić jakieś plakaciki i zacząć rozwieszać też w innych miastach. Przydałoby się rzeczywiście jakieś nowe zdjęcie i tak jak proponowała Lulka ze stojącym człowiekiem żeby widać było rozmiar. Plakat mogę zrobic jak będzie zdjęcie. Gorzej z wydrukowaniem bo mi drukarka kolorowa coś nawaliła, chyba że czarno-białe. Quote
Lulka Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 Na allegro jest cały czas i na adopcje.org - na innych portalach Agnie mowila ze dawala, z tym ze tych portali jest mnogo a mnogo moze przypomnij Agnie gdzie ona jest i jeszcze sie gdzies dorzuci. Ja daje jeszcze do wyborczej i do oferty. A z plakatami to super pomysl. Mozna tez w lecznicach powywieszac. Quote
Figa Bez Maku Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Puchatku zrób więcej to ja w wawie porozwieszam.. Niwykluczone ,że w ten weekend wreszcie przyjedziemy do grodziszcza.. ale Magda jeszcze skapuściała więc nie wiem Quote
Agnie Koty Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 w sobotę zrobię zdjęcia bo aparat przyjeżdża, nikt teraz nie dzwonił z Wyborczej. Dobra, idę wydrukować ogloszenia i rozwieszę je w lecznicach. Quote
Recommended Posts