Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Puchatek napisał(a):
Skoro Figa przyjeżdża to rozumiem że też weźmie cyfraka. Musimy się umówić to zrobię zdjęcia celowo pod plakat.

Puchatku to czy przyjedziemy zależy od Sz. infekcji gnębiącej Madziejkę.

Posted

Agnie Koty napisał(a):
setna strona , cholera. I nic. A wiecie, Kiwi czuła po co ci Państwo przyszli tzn. czuła, że przyszli w jej sprawie. Trochę się na poczatku wypłoszyła i wskoczyła między stół a kaloryfer tj. miejsce gdzie się chowa jak jej wygrażam, :evil_lol: np.ryczę "nie wolno". Jak przychodzą do mnie znajomi i nieznajomi dla niej, to nie robi takich numerów...

Kiwi jest przerażona
bo to już setna strona
a nowi państwo niestety
powinni dawno poznać jej zalety:loveu:

Posted

tak, to nowa pani ale milczy.
Na innych wątkach piszemy o zjadaniu materii fekalnych etc. a ja wczoraj wieczorem poczułam, że Kiwunia ma świeży miętowy oddech. Taki o jakim trąbią reklamy. Okazało się, że coś jej strzeliło do pasiastego łebka i wzięła w obroty pastę do zębów. Pasta teraz dziwnie się wyciska, leci z niej kilkoma otworami naraz. :evil_lol: .

Posted

"A ja myślę Agnie ,że Kiwi chce Ci się przypodobać... Narzekałaś na fekalia ...to czuła ,że musi z tym coś zrobić"
Myślę że słowo CZUŁA jest tutaj bardzo wieloznaczne

Posted

To że pary to rozumiem ale z czego wnioskujesz że zakochane?
No z tą siłą to chyba nieco przesadzasz, ciut za mała jest żeby mieć TAKĄ SIŁĘ. Dusić się obrożą to każdy potrafi. To świadczy nie o sile a o determinacji.

Posted

każda para łasila się do siebie, stąd wnioskuję. :evil_lol: A Kiwi nie jest cherlakiem, kiedy ciągnie nieźle się namęczę. A ja tez cherlakiem nie jestem, :oops: . A ja cieszę się że nie musze siedzieć w charakterze półpary na ławce, to takie trywialne. Jak pisalam niejednokrotnie, mój romantyzm zamienił się w reumatyzm.