Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bo jakby myślała to by się zadekowała w domku w którym była i miałaby fajnie a tak znów się tuła "po obcych". Chyba że ma zamiar zasiedlić się na stałe u ... (pssst.). Któż to wie?

Posted

Nie ma takiego zamiaru, :angryy: . Ten dom musi znaleźć się do 28 kwietnia! Bo ja wyjeżdżam i nie mogę jej zabrać, buuuu. Ale nie traćmy nadziei. Czasami kiedy wszystko wydaje się beznadziejne, świeci światełko w tunelu.
Gdzies są ludzie którzy na nią czekają. Tylko jeszcze o tym nie wiedzą. Tak historia musi się skończyć jak u Fiśki i Shreka!

Posted

hm, zadzwonila do mnie pani w sprawie Figi. Tak, tak, Figi. A myślałam że usunęłam wszystkie ogłoszenia z netu. Wysłałam zdjęcia Kiwuni, bardzo możliwe, że się spotkamy pod koniec tygodnia bo cała rodzina musi ją obejrzeć. I prawidłowo. Państwo mieszkają w Warszawie, w centrum.

Posted

to byłby niesamowity zbieg okolicznosci :)w sumie pomyłka nie jest wielka- preguski obie są, podobienstwo jest spore, mimo pewnych róznic...mam nadzieje, ze cosik sie wyklaruje...:)
Agnieszko, a na dlugo wyjeżdzasz w tym maju?

Posted

hm, tak, adopcja Kiwi to z pewnością część bokiego planu czy kosmicznego oddziaływania, :evil_lol: .
Kiwi się podobała, dzieci podrośnięta, zobaczymy, może Kiwi tym razem nikt nie "wykiwi", khe, khe.
Loozi, mój wyjazd majowy, to jest właśnie ten wyjazd, na który mialam jechać w ferie. Krościenko nad Dunajcem, bodajże 28 kwietnia-4 maja czy coś w tym stylu. Oczywiście, jeśli Kiwa nie znajdzie domu to zostanie tu w G. z męską częścia rodziny. Ale wolalabym żeby nie zostawała gdyż ja im ...nie ufam.:mad:

Posted

wiem, że Twoje "ukochane Krościenko", zapamiętałam to dobrze!
A i mnie tam ciągnie. Ten Wąwóz Homole tak mi jakoś zapadł w serce.
Czekajmy na koniec tygodnia... Jedno mi tylko spędza sen z powiek, czy ona bedzie wybiegana....

Posted

bo jest cudownie...u nas dzisiejszy dzien to byla - taka pachnaca wiosna, uwielbiam tę pore roku, choć fizycznie to czesto jakies przesilenie czuje :) Ale bateryjki psychiczne mi ładuje na maksa :)
A jak Kiwasek wita wiosne? Widac choc po jej zachowaniu, ze to coś nowego?

Posted

chodzimy do parku i tam Kiwi dostaje przyspieszenia. Biega jak szalona , w przerwach rozdrapuje łapami ziemię jak jaki chłop pańszczyźniany.. Wariuje jakby dostawała kręćka zawrotnika, :evil_lol: . Ludzie jej nie interesują, nie podbiega do nich, alleluja.
Dzisiaj świeciło słońce i świeciła też Kiwi, jej sierść lśniła elegancko aż przyjemnie było patrzeć. Trochę kaczki ją wystraszyły a wiewiórka była niestety za szybka....
Ja też czuję wiosenne otępienie, otumanienie i odurzenie.

Posted

[quote name='Jowita Poznań']Kiwa tez czuje nadchodzaca wiosne ze tak biega :)

a tak poza tym czolem ciotki i wujkowie :lol:[/QUOTE]
Hmmm a pozwól ,że zapytam:mad:
co Ty tu robisz Jowita?
Czy pogoda ma felerek?:shake:
Biegnij z Majką na spacerek:mad:
Jak z wózeczkiem się przelecisz:evil_lol:
to i w deszcz słonko zaświeci:multi:
choć troszeczkę sie zasapiesz
to i Ty oddechu złapiesz:cool3:
A potem masz już z góry:multi:
i siądziesz do klawiatury:lol:
napiszesz o swoich dzieciakach:evil_lol:
o Majce i kociakach:loveu:

Posted

psiakość, niby jest nią zainteresowanie a jednak ludzi coś odstrasza. Chyba chodzi o mnie, :oops: . Naprawdę staram się byc miła. Choć wczoraj nakrzyczałan na starszego pana bo wrzucał śmiecie do rzeczki, :angryy: .

Posted

Agnieszko, Twoje zachowanie wymaga naprawde ogromnej przemiany, takich panow powinnas wspierac, pogłaskac po głowie, a poza tym przynajmniej zamachnąc sie z tym smieciem, zeby starszy pan sie nie przesilił, gdy odpady swoje będzie usuwał :angryy: