Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 276
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie, ona ogólnie grzeczna w ogrodzie jest, piłeczkę dostanie i jest szczęśliwa :)
A co do wykopków , to kret je robi, a najlepszym sposobem na walkę z kretami jest pies , bo czuje jego zapach i nie przychodzi. Czasem tylko wtargnie się w jakieś dziwne miejsca ;)

Posted

Witamy!
Rzeczywiście, gryzonie są bardzo mądre :) Kiedyś myślałam , że to małe i ciągle gryzie, ale kiedy dostałam Kajtka zaczęłam myśleć zupełnie inaczej.

Posted

o widzę rodaków z Zielonej Góry :) jak miło :) jeśli interesujecie się grzywkami to zapraszam we wrześniu na wystawę - będzie maaaaaasa grzywek
mizianko dla suni i chomiczka!

Posted

kajtuu napisał(a):
Dziękujemy ! :)
We wrześniu na wystawie będziemy w Zielonej na pewno.

super:) ja też będę z moją grzyweczką, zapraszam na mizianie ;)

Posted

dziekuje za zaproszenie:)
twój chomik po prostu przeuroczy!:) sara przesliczna:)

a ja polecam grzywacza ze schroniska. sama mam taką suczkę. rasa zrobiła sie modna i co rusz jakis grzywek laduje na ulicy:(

PS te dwa grzywacze ze zdjęcia w mojej galerii (pp i łysek) nie sa moje:) moja jest naga frania i czarna kundelka lola;)

Posted

kajtuu napisał(a):
A będzie ktoś na Zoobotanice we Wrocławiu z psem lub innym zwierzątkiem ?

na zoobotanice pewnie nas nie bedzie, ale będziemy na wystawie we wro we wrześniu:)

Posted

[quote name='Falkaa']Czyżbyś była jedną z nielicznych osób posiadających psa rasy Lapinporokoira? :)
Sara jest prześliczną suczką! I taką uśmiechniętą :)
http://img231.imageshack.us/img231/3791/img0772nm.jpg
Będziemy często wpadać :)

Wątpię :) Ale faktycznie podobna jest i wiem, że do schroniska podrzucono ją z czarnym braciszkiem . My też będziemy do was wpadać :)
Vilena, witamy !