Błyskotka Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 Zgadzam się :). Podobieństwo jest bardzo duże :). Quote
Falkaa Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 kavala napisał(a):A tobie spełniło się marzenie o tym azawakhanie? Niestety.. moja rodzina uważa że charty są "brzydkie" bo są "chude" :( Ale mi tak bardzo sie podobaja :loveu: Zawsze chciałam mieć też charta afgańskiego.. ale 'są "brzydkie" i "chude"' :( Jak narazie mam Sabinkę i kocham ją nad życie! :loveu: Oczywiście nie zapominając jeszcze o Psotce:loveu: i Nerusiu:loveu: Quote
kavala Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 Falkaa napisał(a):Niestety.. moja rodzina uważa że charty są "brzydkie" bo są "chude" :( Ale mi tak bardzo sie podobaja :loveu: Zawsze chciałam mieć też charta afgańskiego.. ale 'są "brzydkie" i "chude"' :( Mnie się afgany bardzo podobają tylko ponoć mają trudny charakter, są niezależne. Quote
Falkaa Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 kavala napisał(a):Mnie się afgany bardzo podobają tylko ponoć mają trudny charakter, są niezależne. Tak to prawda.. Ale dla mnie to nie problem :D Lubię pracować z psem :p Quote
kajtuu Posted July 20, 2011 Author Posted July 20, 2011 Tak przy okazji ja się czaję na charta :) Ja strrasznie kocham charty, są takie uczuciowe :) Quote
Falkaa Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 kajtuu napisał(a):Tak przy okazji ja się czaję na charta :) Ja strrasznie kocham charty, są takie uczuciowe :) kup saluki, kup saluki! :D Prooszę :loveu: :eviltong: a swoja drogą to podobają mi się jeszcze biało-rude podengo ibicenco :loveu::loveu: i afgany :loveu: Quote
kajtuu Posted July 20, 2011 Author Posted July 20, 2011 Niee, aż takich warunków to ja nie mam na saluki :( Ale koocham je za te uszy :loveu: Też muszę brać pod uwagę to pozwolenie. Ja jak już to whippeta :) Quote
Sheltii Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 To spokojne, posłuszne chętne do nauki psiaki - jakim jest Sarcia :lol: Z tym spokojem to bym nie była taka pewna :) Quote
Falkaa Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 kajtuu napisał(a): koocham je za te uszy :loveu: Ja jak już to whippeta :) uszy i ogonek :loveu: whippeta? :) ale niebieskiego :eviltong: najlepiej z białym noskiem i krawacikiem :loveu::loveu: Quote
polciuaa Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 [quote name='Falkaa']od dziecka byłam zakochana w pieskach i konikach :loveu: na 6 urodziny mama kupiła mi książkę "Rasy Psów" Evy Marii Krämer :) Byłam tak ucieszona że ją czytałam i czytałam .. W dzień w nocy o każdej porze :D Aż wkońcu praktycznie nauczyłam się tych wszystkich ras, zdjęć i ich opisów na pamieć :lol: zawsze jak ktoś nie wie jaka rasa, albo jaki charakter to pyta mnie :diabloti: No to się nachwaliłam :roll: Wyobraź sobie że podchodzi do ciebie 7-letnia dziewczynka i prosi : Ciociuu.. a kupiś mi na ulodzinki azawakha? :cool3: A cała rodzina <zonk> i nie wie o co chodzi :D po przeprowadzce mi ta ksiażeczka gdzieś zaginęła i nie mam pojęcia gdzie jest :niewiem: dokładnie! :thumbs: kurcze, ja teraz miałam problem z przypomnieniem sobei co to jest. :evil_lol: [quote name='Falkaa']Niestety.. moja rodzina uważa że charty są "brzydkie" bo są "chude" :( Ale mi tak bardzo sie podobaja :loveu: Zawsze chciałam mieć też charta afgańskiego.. ale 'są "brzydkie" i "chude"' :( Jak narazie mam Sabinkę i kocham ją nad życie! :loveu: Oczywiście nie zapominając jeszcze o Psotce:loveu: i Nerusiu:loveu: afgany i saluki. :loveu: uwielbiam jes. :loveu: Quote
kajtuu Posted July 21, 2011 Author Posted July 21, 2011 Tak sobie myślę, że jak będę chciała drugiego psa, to muszę sobie łóżko kupić, bo wtedy chyba już nie będzie miejsca na moim. :) Ja się teraz zastanawiam nad trzeba rasami : lagotto romagnolo, whippet lub grzywacz . Charcik włoski też jest cudny, ale mój tata należy do osób , które uczucia wyrażają, klepiąc. I mu się nie podobają :( [SIZE=2] Quote
Falkaa Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 Jejkuu jaka ona jest piękna :loveu::loveu: Ja to bym ci radziła whippeta albo greyhounda :) :cool3: Quote
darii_iia Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 Łaadniutka Sarcia. :loveu: Ja Ci bardzo polecam grzywacza. Tylko trzeba też lubić pielęgnację, pamiętaj. ;) A teraz porodziło się mnóstwo szczeniaczków na wakację. :) Quote
kajtuu Posted July 21, 2011 Author Posted July 21, 2011 Ja tyle mam propozycji ras ... :) Ale na zimę dopiero mama skontaktuje się z hodowcą. Quote
Falkaa Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 Albo zawsze też możesz połasić się na rasowego lapinporokoria :D:D Quote
kajtuu Posted July 22, 2011 Author Posted July 22, 2011 Wczoraj na wybiegu porobiłam mu mnóstwo słodkich zdjęć , daję kilka :) 'No męczą mnie i męczą ! ': Tak sobie słodko usnął :loveu: Quote
Błyskotka Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 Witam deszczowo :). Fajny ten mały zegar :). Quote
taxelina Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 http://images49.fotosik.pl/980/31a73f60480bfb8fmed.jpg smieszne! Quote
Recommended Posts