Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

rosnie rosnie jest nas wiecej tylko blondyny nie chca sie ujawnic :mad: :mad: moge byc prezesem ?? plooooooose jak nie to bede wice albo chociaz sekretarka ;) :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :cool3:

Posted

Gosia ja Cię zapisałam bez pytania. Nie poszczujesz mnie Furcią? :evil_lol::evil_lol:
Mogę jeszcze ewentualnie dostać w łeb za Gosię ale musze wyczuć co mogę a co nie :)

Posted

[quote name='furciaczek']olu i Luzio nieladnie tak wprowadzac cioteczki w blad :mad:
wezcie pod uwage ze ja np jestem blondynka i moge miec spiecie w muzgu jak zaczne intensywnie myslec, a wy mnie to tego zmuszacie:evil_lol:[/quote]

hehehehee blondi... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

[quote name='Agushka']
Luiza ja się cieszę, że Ty dziś z Olą rządzisz :) We dwie raźniej :lol:[/quote]

oj tak, nawet nie weisz ajk bardzo...

Posted

Usia stołek prezesa zajęty. Jest już u Furciaczka jeden, nie będziemy mu stanowiska zabierać a co do reszty, to proszę bardzo, bierz co chcesz - ja się nadaję na szeregowego jakiegoś :lol::lol::lol:

Posted

[quote name='Usia']rosnie rosnie jest nas wiecej tylko blondyny nie chca sie ujawnic :mad: :mad: moge byc prezesem ?? plooooooose jak nie to bede wice albo chociaz sekretarka ;) :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :cool3:[/quote]

hmmm najlepiej jak wszystkie bedziemy prezesami:eviltong: a na sekretarke wezmemy sobie jakas brunetke:eviltong:

[quote name='Agushka']Gosia ja Cię zapisałam bez pytania. Nie poszczujesz mnie Furcią? :evil_lol::evil_lol:
Mogę jeszcze ewentualnie dostać w łeb za Gosię ale musze wyczuć co mogę a co nie :)[/quote]

hehe Furcia to by cie na smierc zalizala i nawet szczuc bym nie musiala :)
a gosia moze byc, byle nie malgosia...

[quote name='Cerber']hehehehee blondi... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
[/quote]

a ty sie nie smiej bo nas jest wiecej

Posted

[quote name='furciaczek']
hehe Furcia to by cie na smierc zalizala i nawet szczuc bym nie musiala :)
[/quote]

to ja bardzo ale to bardzo chcę być zalizana na śmierć, jeśli przez Furcię to nawet zaraz :lol::lol::lol:

Posted

[quote name='Agushka']to ja bardzo ale to bardzo chcę być zalizana na śmierć, jeśli przez Furcię to nawet zaraz :lol::lol::lol:[/quote]

wyslalam ja juz poleconym:eviltong: tylko odeslij szybko :evil_lol:

Posted

To ja schodze na dół i czekam na mordziunię fafluniastą śliczniastą superastą :loveu::loveu::loveu:

A pochwalę Wam się jeszcze. Właśnie wygrałam bon rabatowy na obuwie hihi. Jest taka fajna stronka, oglądając reklamy można coś wygrać a najlepsze jest to, że dochód z tych reklam jest przekazany na pomoc dla dzieciaczków..

Posted

[quote name='Agushka']To ja schodze na dół i czekam na mordziunię fafluniastą śliczniastą superastą :loveu::loveu::loveu:

A pochwalę Wam się jeszcze. Właśnie wygrałam bon rabatowy na obuwie hihi. Jest taka fajna stronka, oglądając reklamy można coś wygrać a najlepsze jest to, że dochód z tych reklam jest przekazany na pomoc dla dzieciaczków..[/quote]

szczesciara jak jeszcze nigdy nic niewygralam:shake:

Posted

[quote name='furciaczek']
a ty sie nie smiej bo nas jest wiecej[/quote]

ja też jestem blondi ale ciemna.... a właściwie ciemnowłosa, bez skojarzeń proszę... :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong:

Posted

hihihi no proszę, teraz się ujawniają jak już klub jest :) ale blondi to blondi, może być i ciemna a co tam, witamy w klubie :lol::lol: Gosia chyba Prezes się zgodzi nie?

Posted

[quote name='Agushka']hihihi no proszę, teraz się ujawniają jak już klub jest :) ale blondi to blondi, może być i ciemna a co tam, witamy w klubie :lol::lol: Gosia chyba Prezes się zgodzi nie?[/quote]

prezes niema nic przeciwko :evil_lol:

[quote name='_ChiQuiTa_']No dobra cioteczki ja tez jestem blondi :evil_lol:
weście mnie do kluuubu :bigcool:[/quote]

skoro jestes blondynka to sie pytac nie musisz :)

Posted

o to spoko :D

[SIZE=3][SIZE=2]A tak apropo to chciałam tylko poinformować czy nie pamieta sie o fanklubie[/SIZE] [/SIZE]

[SIZE=5]NOCHALE RULESS ??[/SIZE]

no no Furciaczek chyba zapomniałaś co i Anylkaa też :mad: :lmaa: