tomcug Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 [quote name='Agucha']Witamy cioteczko Monisiu! :)[/QUOTE] A ja czekam na nr konta, Cioteczko.:mad::evil_lol::p Quote
Agucha Posted June 30, 2011 Author Posted June 30, 2011 [quote name='tomcug']A ja czekam na nr konta, Cioteczko.:mad::evil_lol::p[/QUOTE] O materdejo... przepraszam! Już ślę :) Quote
tomcug Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 I jak malutka będzie gotowa do adopcji to deklaruję zrobić pakiecik ogłoszeń.;):cool3::lol: Quote
Agucha Posted June 30, 2011 Author Posted June 30, 2011 [quote name='tomcug']I jak malutka będzie gotowa do adopcji to deklaruję zrobić pakiecik ogłoszeń.;):cool3::lol:[/QUOTE] Niezawodna cioteczka Tomcugowa :loveu::loveu::loveu: Ona generalnie już moglaby iść, ale do odpowiedzialnego, ciepłego i najlepsiejszego domku! :) Quote
tomcug Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 [quote name='Agucha']Niezawodna cioteczka Tomcugowa :loveu::loveu::loveu: Ona generalnie już moglaby iść, ale do odpowiedzialnego, ciepłego i najlepsiejszego domku! :)[/QUOTE] W każdej chwili mogę więc ogłosić, tylko proszę jakiś ładny tekścik (tutaj nie mam weny, niestety...) no i namiary dla chętnych. Dzisiaj ogłaszam Agacika i na razie mam przerwę, więc nie ma sprawy.:lol: Quote
haliza Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 Malutka jest cudna :loveu: a ludzie straszni :cool3: oby jej się poszczęściło :p Quote
Agucha Posted June 30, 2011 Author Posted June 30, 2011 [quote name='tomcug']W każdej chwili mogę więc ogłosić, tylko proszę jakiś ładny tekścik (tutaj nie mam weny, niestety...) no i namiary dla chętnych. Dzisiaj ogłaszam Agacika i na razie mam przerwę, więc nie ma sprawy.:lol:[/QUOTE] Moniś, na weekendzie coś pomyślę i Ci podeślę ;) [quote name='Niuni&Pupi']Zaznaczam... Biedna mała :([/QUOTE] Witamy serdecznie u Mary :) [quote name='haliza']Malutka jest cudna :loveu: a ludzie straszni :cool3: oby jej się poszczęściło :p[/QUOTE] Nie ma innej opcji - MUSI trafić najlepiej ;) Quote
2411magdalenka Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 witam Ciotki i ślicznotkę, od dzisiaj Mara jest z nami "w aptece" ;) wykorzystałam Wasz plakat.. może znajdzie się dom? :) bardzo bym chciała... kasiorki za dużo nie będzie, bo apteka dopiero 2-miesiąc "czynna" i dopiero się pozycjonujemy w necie i spamujemy etc. Także walczymy o klientów = zakupy = zysk... ale cosik zawsze młodej skapnie, a przede wszystkim ma dziewczyna reklamę :) czy ta stara rana została jakoś "zaopiekowana" ? na fotkach nie wygląda ciekawie.. Quote
Agucha Posted July 1, 2011 Author Posted July 1, 2011 [quote name='2411magdalenka']witam Ciotki i ślicznotkę, od dzisiaj Mara jest z nami "w aptece" ;) wykorzystałam Wasz plakat.. może znajdzie się dom? :) bardzo bym chciała... kasiorki za dużo nie będzie, bo apteka dopiero 2-miesiąc "czynna" i dopiero się pozycjonujemy w necie i spamujemy etc. Także walczymy o klientów = zakupy = zysk... ale cosik zawsze młodej skapnie, a przede wszystkim ma dziewczyna reklamę :) czy ta stara rana została jakoś "zaopiekowana" ? na fotkach nie wygląda ciekawie.. Bardzo, bardzo dziękuję! Rana raczej jest sucha. Wygląda na starszą i na moje oko - ziarnicuje się. Ma to obejrzeć wet. [quote name='tomcug']Przelałam dzisiaj grosik dla niuni.:p Monisiu - wielkie dzięki! Quote
Agucha Posted July 1, 2011 Author Posted July 1, 2011 Dziś doszły wpłaty dla Marusi. tomcug - 30zł :loveu: haliza - 70zł :loveu: Nie wiem co mam powiedzieć... zatkało mnie! Kochane - Halinko i Monisiu - brak mi słów, żeby wyrazić jak bardzo jestem Wam wdzięczna! Marusia ma na opłacenie 10 dni hotelikowania :multi::multi::multi: Quote
holly101 Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 Czy Marusia potrzebuje bazarku? Jestem w trakcie robienia i mogłabym ją dołączyć do dwójki bohaterów ;) Quote
Agucha Posted July 2, 2011 Author Posted July 2, 2011 [quote name='holly101']Do góry Malutka![/QUOTE] Do góry :) :) :) [quote name='tomcug']Dzień dobry.:p[/QUOTE] Dobry, dobry bo się pogoda znacznie poprawiła :) [quote name='Noemi1']Chociaż podniasę Marunię :)[/QUOTE] Aż! ;) [quote name='holly101']Czy Marusia potrzebuje bazarku? Jestem w trakcie robienia i mogłabym ją dołączyć do dwójki bohaterów ;)[/QUOTE] Marunia na razie ma tylko ten bazarek cegiełkowy. Mam w planie zrobić jakiś z fantami, ale czasu braknie :( Quote
holly101 Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 To w takim razie dopisuję Marunię do mojego bazaru i będę wdzięczna za podbijanie :) Jak skończę tworzyć to wrzucę linka ;) Quote
Agucha Posted July 2, 2011 Author Posted July 2, 2011 [quote name='holly101']To w takim razie dopisuję Marunię do mojego bazaru i będę wdzięczna za podbijanie :) Jak skończę tworzyć to wrzucę linka ;) holly, jesteś niemożliwa!!! DZIĘKUJĘ! Quote
Basia1244 Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 Jeśli potrzeba ogłoszeń -zapraszam na bazarek - dochód przeznaczony na utrzymanie i leczenie oneczki Emki http://www.dogomania.pl/threads/209418-Bazarek-og%C5%82oszeniowy-na-hoteik-dla-Emki-i-leczenie-Livii Quote
Agucha Posted July 2, 2011 Author Posted July 2, 2011 [quote name='Basia1244']Jeśli potrzeba ogłoszeń -zapraszam na bazarek - dochód przeznaczony na utrzymanie i leczenie oneczki Emki http://www.dogomania.pl/threads/209418-Bazarek-og%C5%82oszeniowy-na-hoteik-dla-Emki-i-leczenie-Livii Jeden wspaniały ANiołek Marusiowy już zaproponował zrobienie pakietu dla Marusi Quote
Agucha Posted July 2, 2011 Author Posted July 2, 2011 [quote name='Pliszka']śliczna dziewczynka! podnoszę![/QUOTE] Witamy u Marusi! :) :) :Rose: Quote
Osa Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 Agucha Ty to masz szczęście dziewczyno Tak to już jest - jeden nie chce widzieć a drugi zobaczy i w ciemnościach. Niedługo Kasia jeszcze coś podeśle. Quote
Recommended Posts