zerduszko Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 Kiepsko finanse stoją, niech już jedzie łobuzica do siebie ;) Quote
Agucha Posted January 7, 2012 Author Posted January 7, 2012 [CENTER][B]Jutro o 16:30 będą się ważyły losy Marusinego, potencjalnego domku...[/B] [B]Bardzo proszę trzymać mocno kciuki!!![/B] :roll: A tymczasem, biorę się za sklejanie bazarku na marusiny dług :oops: [/CENTER] Quote
Murka Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 Eeeee tam, nie ma się co nerwić, to będzie formalność :p To szykujemy się na poweekendowe wyprawianie Marci do domku :multi: Quote
Agucha Posted January 7, 2012 Author Posted January 7, 2012 [quote name='Murka']Eeeee tam, nie ma się co nerwić, to będzie formalność :p To szykujemy się na poweekendowe wyprawianie Marci do domku :multi:[/QUOTE] [B]Kasiu[/B], w poniedziałek rano wysyłam Ci priorytetem Umowy Adopcyjne podpisane już przeze mnie i z adnotacją o upoważnieniu Ciebie do przekazania Mary oraz miejscem na Twój podpis ;) Do czasu aż nie dojdą - Marcia musi czekać. Jeżeli dojdzie do podpisania - w co szczerze wierzę - bardzo proszę o odesłanie na mój adres :) Quote
Murka Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 Właśnie miałam pytać co z umową adopcyjną :) Ok, to czekamy na umowę :) Quote
Agucha Posted January 8, 2012 Author Posted January 8, 2012 Już po wizytacji. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Mara może się pomaleńku pakować! :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
zerduszko Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 Ty to umiesz budować napięcie! Super, tyle się bidula wyczekała. Quote
lilo Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 ooo super :) gratulacje ... dla Was Cioteczki i dla Marusi Quote
haliza Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 Fajnie, że wreszcie będzie u siebie, powodzenia malutka..... Quote
bico Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 Potwierdzam! Byłam wczoraj na wizycie i wg. mnie wszystko jest w porządku i Mara może już pakować manatki do nowego domku:) Quote
Agucha Posted January 9, 2012 Author Posted January 9, 2012 [quote name='bico']Potwierdzam! Byłam wczoraj na wizycie i wg. mnie wszystko jest w porządku i Mara może już pakować manatki do nowego domku:)[/QUOTE] Jeszcze raz bardzo Ci dziękuję :loveu: Quote
Murka Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 No przecież mówiłam :p Dzięki bico :loveu: To czekamy na umowę. P.Monika już do mnie dzwoniła, chcieli już dziś przyjechać po Marcię :razz: Quote
kejt_s Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 Wspaniałe wieści :). Murka, czy możesz proszę zrobić Marci kilka fotek zanim pojedzie do nowego domku? Tak na pamiątkę...Czekam na wieści i przesyłam Wam wszystkim dużo pozdrowień. Quote
Agucha Posted January 9, 2012 Author Posted January 9, 2012 [quote name='kejt_s']Wspaniałe wieści :). Murka, czy możesz proszę zrobić Marci kilka fotek zanim pojedzie do nowego domku? Tak na pamiątkę...Czekam na wieści i przesyłam Wam wszystkim dużo pozdrowień.[/QUOTE] Kasiu, ja liczę na całą fotorelację z przekazania! :) Quote
Agucha Posted January 10, 2012 Author Posted January 10, 2012 [B]Zapraszam na [COLOR=green]bazarek [/COLOR]m.in. [COLOR=red]na dług[/COLOR] Marusi.[/B] Podrzućcie chociaż czasem ;) [url]http://www.dogomania.pl/threads/220667-FATA%C5%81ASZKI-na-d%C5%82ug-Mary-sterylk%C4%99-Lilly-M-B-%C5%9A-i-S.R.-09.01-22.01-22-00[/url] Quote
Murka Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 Umowa dziś doszła :) Odbiór Marci przez Pańciów umówiony na piątek rano :) Quote
Agucha Posted January 11, 2012 Author Posted January 11, 2012 [quote name='Murka']Umowa dziś doszła :) Odbiór Marci przez Pańciów umówiony na piątek rano :)[/QUOTE] Boże... a już myślałam, że piszesz, że jeszcze nie dotarła... UFFF! No to stressing się zaczyna. Niepojęta radość, ale i świadomość że coś się kończy. Tyle sie naczekała Czarnucha kochana :loveu: Quote
bico Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 ...i jak tam dzisiejsza podróż do nowego domu..?:) Quote
Agucha Posted January 13, 2012 Author Posted January 13, 2012 No i Marusia już u siebie! Koty na razie obrażone i nie wychodzą, ale myślę że z czasem im przejdzie :lol: Czarnucha zwymiotowała w aucie, ale zaraz po wyjściu - załatwiła się, więc musiało ją pilić i dodatkowo stres się nałożył. Dostała kocyk a piękne posłanko już zamówione i przyjdzie na dniach :) Marcia była już u weta na przeglądzie, dostała piguły na robale - jest wszystko ok. Bardzo się cieszę, że już po wszystkim! [SIZE=4][COLOR=green] [/COLOR][/SIZE][CENTER][SIZE=4][COLOR=green] Pani Monice i jej mężowi - ogromnie dziękuję za przygarnięcie Marusi i dobre serducha :loveu: :loveu: :loveu: [img]http://bluerose.lublin.pl/img/p/99-192-thickbox.jpg[/img] [SIZE=3][COLOR=black]Ps. Obiecali zalogować się na dogo[/COLOR][/SIZE] ;) [/COLOR][/SIZE][/CENTER] Quote
bico Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 Super wiadomości!:multi::multi::multi: Oby dalej wszystko dobrze się układało:lol: Będziemy czekać na dalsze wieści;) Quote
Recommended Posts