Murka Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 Pojechała Marcia :) Wczoraj wieczorem przetrwała dzielnie kąpiel. Poradziłam sunię odrobaczyć na wstępie, bo odrobaczana była 3 miesiące temu (jutro planowaliśmy odrobaczać wszystkie psy, ale Mara się nie załapie :) ). Fotek tylko trzy, bo oczywiście przypomniałam sobie o zdjęciach jak już Mara była za bramą :) [IMG]http://img266.imageshack.us/img266/1336/marj.jpg[/IMG] [IMG]http://img189.imageshack.us/img189/9804/mar1u.jpg[/IMG] [IMG]http://img225.imageshack.us/img225/213/mar2m.jpg[/IMG] Quote
Agucha Posted January 13, 2012 Author Posted January 13, 2012 [URL]http://img225.imageshack.us/img225/213/mar2m.jpg[/URL] - Boże złoty, buroczka kochana jaka zawstydzona :loveu: Coś tam Maruśce zostało jeszcze z rzeczy, które miała? Czy wszystkie rozniosła? :lol: Quote
Ciucik Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 Murka wzięła bidę-maleńtasa w typie nie- wiadomo- co;) a wydała prawie zdecydowanie labradorka w rozmiarze XL. Śliczna przemiana:loveu: Quote
Murka Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 Jest kocyk, różowa zabawka gumowa i chyba zabawka sznurkowa (chyba, bo dopiero po wypraniu będę wiedziała czy to ta Marciowa czy inna ;) ). Jak chcecie, żeby to gdzieś wysłać (kocyk właśnie schnie po praniu :) ), to proszę o adres. Quote
Agucha Posted January 13, 2012 Author Posted January 13, 2012 [quote name='Murka']Jest kocyk, różowa zabawka gumowa i chyba zabawka sznurkowa (chyba, bo dopiero po wypraniu będę wiedziała czy to ta Marciowa czy inna ;) ). Jak chcecie, żeby to gdzieś wysłać (kocyk właśnie schnie po praniu :) ), to proszę o adres.[/QUOTE] Marcia dostanie pewnie nowe rzeczy a te może się jeszcze komuś przydadzą :) Zapytałam z ciekawości, chociaż z drugiej strony jakaś pierdoła ze "swojskim" zapachem by jej ułatwiła asymilację. P. Monika na pewno super się nią zajmie i Czarnucha nie będzie miała czasu tęsknić ;) Swoją drogą... [CENTER][SIZE=5] [COLOR=green]Bardzo chciałabym podziękować Murce za super opiekę nad Marą!:loveu:[/COLOR] [IMG]http://www.bizeo.pl/zdjecia/bukiet-frezji-645.jpg[/IMG] [SIZE=2]Ps. Na dług już zbieramy ;)[/SIZE] [/SIZE][/CENTER] Quote
lilo Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 Przepiękny Labek wyrósł z Marci. Dobrze że ma już swojego człowieka... Quote
mala_moni Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 Witam wszystkich zainteresowanych:-)Mara przespała spokojnie całą noc i z werwą pomagała nam przewozić ostatnie rzeczy. Nauczyła się wskakiwać do samochodu i coraz lepiej wychodzi nam bieganie na smyczy - trzeba przyznać, że jest bardzo pojętna i chętna do nauki. Jeszcze trochę niepewna ale popracujemy nad tym:-)A koty hmm nadal obrażone (chociaż nie wiem czym bardziej - przeprowadzką czy nową koleżanką), nie chcą zejść z szafy a Mara (Moria - tak będzie się nazywać) warczy i próbuje je ustawiać. Trzeba przejść więc przez ten etap aż dojdą do porozumienia kto gdzie rządzi i rodzinka będzie w komplecie. Znajomi i mój tato zachwyceni, z chłopcem ok 10-letnim złapała piękny kontakt więc jest SUUUUPER:) Pozdrawiam wszystkich :lol: Monika Quote
Agucha Posted January 14, 2012 Author Posted January 14, 2012 [quote name='mala_moni']Witam wszystkich zainteresowanych:-)Mara przespała spokojnie całą noc i z werwą pomagała nam przewozić ostatnie rzeczy. Nauczyła się wskakiwać do samochodu i coraz lepiej wychodzi nam bieganie na smyczy - trzeba przyznać, że jest bardzo pojętna i chętna do nauki. Jeszcze trochę niepewna ale popracujemy nad tym:-)A koty hmm nadal obrażone (chociaż nie wiem czym bardziej - przeprowadzką czy nową koleżanką), nie chcą zejść z szafy a Mara (Moria - tak będzie się nazywać) warczy i próbuje je ustawiać. Trzeba przejść więc przez ten etap aż dojdą do porozumienia kto gdzie rządzi i rodzinka będzie w komplecie. Znajomi i mój tato zachwyceni, z chłopcem ok 10-letnim złapała piękny kontakt więc jest SUUUUPER:) Pozdrawiam wszystkich :lol: Monika[/QUOTE] No w koooońcu! Witamy serdecznie :loveu: Moria - bardzo ładne imię! Może to i lepiej, żeby stare życie porzuciła wraz z imieniem :) Na koty to ona pewnie mamrocze, bo nawet się z nią nie przywitały gagatki! :mad: Bardzo się cieszę, że wszystko ok i wszyscy Morię pokochali. Quote
mala_moni Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 Hehe no coś w tym jest, że się nie przywitały;-)nie przejmujemy się tym za bardzo, humorki kotkom przejdą jak zobaczą swój nowy drapak, który przyjdzie z Morii łóżkiem:-D Quote
Agucha Posted January 14, 2012 Author Posted January 14, 2012 [quote name='mala_moni']Hehe no coś w tym jest, że się nie przywitały;-)nie przejmujemy się tym za bardzo, humorki kotkom przejdą jak zobaczą swój nowy drapak, który przyjdzie z Morii łóżkiem:-D[/QUOTE] No to "wprowadzka" pełną gębą :lol: Teraz możecie zaszaleć hihi A jak Morcia z czystością? Stara się przynajmniej? Quote
Agucha Posted January 14, 2012 Author Posted January 14, 2012 Nie pamiętam czy już zapraszałam :oops::oops::oops: Tak więc.... zapraszam serdecznie na bazarek, który powstał głównie na potrzeby spłacenia długu Marusi: [url]http://www.dogomania.pl/threads/220667-FATA%C5%81ASZKI-na-d%C5%82ug-Mary-sterylk%C4%99-Lilly-M-B-%C5%9A-i-S.R.-09.01-22.01-22-00[/url] Quote
mala_moni Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 Wczoraj nie udało jej się z siku w poprzednim mieszkaniu, oczywiście tuż po przyjściu ze spaceru:evil_lol:a dziś rano pięknie dała Michałowi znać, że trzeba ją wypuścić na dwór i przez cały dzień nic, kręci się i popiskuje pod drzwiami kiedy musi wyjść, na spacerach dalej jeszcze jest tak zaaferowana, że przynosi wszystko do ogródka ale biorę to za znak, że czuje się na podwórku swobodnie:lol:Zaliczyłyśmy dziś godzinny spacerek w śniegu, trochę dziewczę zmęczyłam coby spokój był a jutro cały dzień nasz już bez jeżdżenia więc spróbujemy może oswoić park:-D Quote
mala_moni Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 a jak można licytować? ja tu nowa;)ten nieodżałowany kombinezon taki fajny, numer 28:) [quote name='Agucha']Nie pamiętam czy już zapraszałam :oops::oops::oops: Tak więc.... zapraszam serdecznie na bazarek, który powstał głównie na potrzeby spłacenia długu Marusi: [url]http://www.dogomania.pl/threads/220667-FATA%C5%81ASZKI-na-d%C5%82ug-Mary-sterylk%C4%99-Lilly-M-B-%C5%9A-i-S.R.-09.01-22.01-22-00[/url][/QUOTE] Quote
Agucha Posted January 14, 2012 Author Posted January 14, 2012 [quote name='mala_moni']Wczoraj nie udało jej się z siku w poprzednim mieszkaniu, oczywiście tuż po przyjściu ze spaceru:evil_lol:a dziś rano pięknie dała Michałowi znać, że trzeba ją wypuścić na dwór i przez cały dzień nic, kręci się i popiskuje pod drzwiami kiedy musi wyjść, na spacerach dalej jeszcze jest tak zaaferowana, że przynosi wszystko do ogródka ale biorę to za znak, że czuje się na podwórku swobodnie:lol:Zaliczyłyśmy dziś godzinny spacerek w śniegu, trochę dziewczę zmęczyłam coby spokój był a jutro cały dzień nasz już bez jeżdżenia więc spróbujemy może oswoić park:-D[/QUOTE] Czyli do przodu i zaczynamy ogarniać SWÓJ WŁASNY ogródek :lol: [quote name='mala_moni']a jak można licytować? ja tu nowa;)ten nieodżałowany kombinezon taki fajny, numer 28:)[/QUOTE] W kombinezon w sumie od lopczątku nie do końca się mieścilam haha ale tak mi się podobal... że czekal na lepsze czasy. Jednak nie ma się co oszukiwać! ;) jak licytować? Wystaczy napisać na wątku bazarku co i za ile chcemy licytować. Później trzeba pilnować czy nikt nie zechce podebrać upatrzonego fantu, a jak ktoś przebije to wystarczy zaoferować wyższą kwotę :) Po zakończeniu bazaru - wysyłam Kupującym wiadomości z info co zakupili, łączny koszt zakupów + wysyłka. czekam na wpłatę i rozsyłam paczki :) Tak to wygląda po krótce ;) 1 Quote
kejt_s Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 Nasza mała Marusia ma wreszcie domek najlepszy na świecie...Agnieszka, Kasia - jesteście najlepsze! A nowej rodzinie Marusi przesyłam dużo, dużo pozdrowień! Quote
Agucha Posted January 14, 2012 Author Posted January 14, 2012 [quote name='kejt_s']Nasza mała Marusia ma wreszcie domek najlepszy na świecie...Agnieszka, Kasia - jesteście najlepsze! A nowej rodzinie Marusi przesyłam dużo, dużo pozdrowień![/QUOTE] [B]Kasiu[/B], bez Twojej pomocy nie byłoby tak kolorowo! Z tego miejsca chciałabym Ci bardzo podziękować! :Rose: :Rose: :Rose: Quote
kejt_s Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 Portret małej Marusi wisi na ścianie w Warszawie, ale mam nadzieję, że kiedyś naszą bohaterkę poznam na żywo w Lublinie. Agnieszko, to Ty maleństwo zgarnęłaś z ulicy, więc to wszystko dzięki Tobie - dziękuję za podziękowania i Tobie również dziękuję! Najważniejsze, że wszystko się tak dobrze skończyło... Quote
Agucha Posted January 14, 2012 Author Posted January 14, 2012 [quote name='kejt_s']Portret małej Marusi wisi na ścianie w Warszawie, ale mam nadzieję, że kiedyś naszą bohaterkę poznam na żywo w Lublinie. Agnieszko, to Ty maleństwo zgarnęłaś z ulicy, więc to wszystko dzięki Tobie - dziękuję za podziękowania i Tobie również dziękuję! Najważniejsze, że wszystko się tak dobrze skończyło...[/QUOTE] Obiecałaś kiedyś, że ją odwiedzisz tak więc teraz się nie wymigasz ;) Quote
kejt_s Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 Teraz już się nie wymigam...już się doczekać tego spotkania nie mogę :) Quote
holly101 Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 Wiecie, rzadko tu zaglądam.... Ech :( Ciężko Ale bardzo bardzo się cieszę że Marusia - Moria (pięknie!) ma taki cudowny dom... To moja największa ostatnia miłość*z całej dogomanii. Chcieliśmy ją mieć u siebie - życie pokazało że "chcieć" to nie znaczy "móc"... Strasznie dziękuję Murce, Agusi i wszystkim zaangażowanym w pomoc tej pięknej suni! Quote
kaskadaffik Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 Strasznie się cieszę, kibicowałam Maluchowi a teraz ma cudowny domek, supeeerrr!! Powodzonka dla Niej i Nowej Rodzinki :) Quote
Agucha Posted January 15, 2012 Author Posted January 15, 2012 [quote name='holly101']Wiecie, rzadko tu zaglądam.... Ech :( Ciężko Ale bardzo bardzo się cieszę że Marusia - Moria (pięknie!) ma taki cudowny dom... To moja największa ostatnia miłość*z całej dogomanii. Chcieliśmy ją mieć u siebie - życie pokazało że "chcieć" to nie znaczy "móc"... Strasznie dziękuję Murce, Agusi i wszystkim zaangażowanym w pomoc tej pięknej suni![/QUOTE] [B]Karolinko[/B], to właśnie Tobie chciałam bardzo, bardzo podziękować za wielką pomoc dla Marusi :Rose: Masz swój wielki wkład w szczęście tej suni! DZIĘKUJĘ :loveu: [img]http://www.wiolcia-nawojowa.pl/110-157-thickbox/bukiet-slubny-margaretki.jpg[/img] Quote
bico Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 Dziękujemy za dobre wiadomości z nowego domku Marci, teraz Mori:);) Quote
Recommended Posts