Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 856
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

paulinken napisał(a):
A czemu Maczka ma wrócić?

Biafra mówiła,że ani jedna ani druga nie rokuje. Wczoraj jednak rozmawiało z nią schronisko i zmieniła zdanie. Nadal chce opiekować się jedną i drugą(wierzę,że uda się złapać Dumkę)

Posted

Biafra pisze,że je ale bez szczególnego entuzjazmu a dni spędza na leżeniu
nie wiem czy Biafra ma teraz czas zajmować się nią, oby Dumka odnalazła się jak najszybciej a wszystko wróciło do normy!

Posted

dziewczyny..dawno mnie nie bylo...widze zmiany...:-)))))))))))niedoczytalam na szybko..wciaz deklaracje zbieramy????????ja deklarowalam na Dumke i Maczke po 50 zl na jedna...stracilam rachube kiedy sa te wplaty???????odpiszcie mi...:-)wraz z danymi na paypal,gdzie pamietam wplacalam:-)

Posted

[quote name='Kamila_s']dziewczyny..dawno mnie nie bylo...widze zmiany...:-)))))))))))niedoczytalam na szybko..wciaz deklaracje zbieramy????????ja deklarowalam na Dumke i Maczke po 50 zl na jedna...stracilam rachube kiedy sa te wplaty???????odpiszcie mi...:-)wraz z danymi na paypal,gdzie pamietam wplacalam:-)[/QUOTE]

poszło pw:)

Posted

[quote name='Secia']O nie wiedziałam, że takie mocne postanienie miała Biafra w sprawie Maczki. Co by tu zrobić, aby ośmielić obie sunie?[/QUOTE]

pisała o tym na wątku Dumki

oto jest pytanie.......co by tu zrobić....

• 2 weeks later...
Posted

Przesłałam deklarację za listopad i za grudzień. Z góry za 2 m-c bo nie wiadomo jak u mnie finansowo będzie przed świętami w styczniu więc wolę już teraz zapłacić, zeby dziewczyna miała pełną sumę z mojej strony .
Mam też jeden pakiet ogłoszeń jeśli Maczka potrzebuje to poproszę o PW podam swoje maila na fotki i treść ogłoszeń.

Posted

suślik napisał(a):
Przesłałam deklarację za listopad i za grudzień. Z góry za 2 m-c bo nie wiadomo jak u mnie finansowo będzie przed świętami w styczniu więc wolę już teraz zapłacić, zeby dziewczyna miała pełną sumę z mojej strony .
Mam też jeden pakiet ogłoszeń jeśli Maczka potrzebuje to poproszę o PW podam swoje maila na fotki i treść ogłoszeń.

dziękujemy suślik!
już piszę pw:)