Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pan był z koleżanka i z dzieckiem takim myślę że około 2 latek , Bast zachowywał się bardzo przyzwoicie, on jest bardzo zrównoważony, ale zajęty był przede wszystkim typ co można do jedzenia wysępić.
Z tym, że ja byłam przy kawałku wizyty, bo musieliśmy śmigać wcześniej

Posted

[quote name='Czorcik']Pan był z koleżanka i z dzieckiem takim myślę że około 2 latek , Bast zachowywał się bardzo przyzwoicie, on jest bardzo zrównoważony, ale zajęty był przede wszystkim typ co można do jedzenia wysępić.
Z tym, że ja byłam przy kawałku wizyty, bo musieliśmy śmigać wcześniej[/QUOTE]

Mogli Państwo dać mu kawy chociaż... ;)

Posted

przypuszczam że decydują , gdyż mieli jeszcze gdzies jechać obejrzeć psiaki, wybrali sobie kilka i jechali zapoznać się z towarzystwem. Mam tylko nadzieję że przekażą czy zdecydowali się na jakiegoś innego zwierza.

Posted

[quote name='Czorcik']przypuszczam że decydują , gdyż mieli jeszcze gdzies jechać obejrzeć psiaki, wybrali sobie kilka i jechali zapoznać się z towarzystwem. Mam tylko nadzieję że przekażą czy zdecydowali się na jakiegoś innego zwierza.[/QUOTE]
hmmm, to no czekamy???

Posted

[quote name='obiezyswiat75']Pewno się Państwo nie zdecydowali na Basta skoro taka cisza tutaj?[/QUOTE]
Też jestem bardzo ciekawa co u Basta ?

Posted

Dzięki Czorcik, niestety ludzie nie odezwali sie. Ech, mam czarne wizje dzisiaj. Chyba trzeba będzie coś zapalić :p. Bast siedzi w hotelu i nic nie potrzfi go z niego wyciągnąć, Lorinka traci sponsora, Forest chyba wyleci z DT. Całe szczęście że z Barym się wyprostowało. Trochę mnie to kosztowało, ale niech tam. Grund, że pies ma w końcu dom.
Przydała by się jakaś pocieszka. :placz:

Posted

A przecież pieniądze szczęścia nie dają :shake: Gdyby tak na tych bazarkach domki można było znaleźć. Trochę mam doła ale jutro będzie lepiej.

Posted

[quote name='obiezyswiat75']hm...z bazarku książkowego będzie dla Basta jakieś 200 zł najmarniej
może to słabe pocieszenie, ale zawsze coś....[/QUOTE]

ładna kaska <:] cioteczka pięknie bazarkuje :)

Posted

[quote name='luka1']Dzięki Czorcik, niestety ludzie nie odezwali sie. Ech, mam czarne wizje dzisiaj. Chyba trzeba będzie coś zapalić :p. Bast siedzi w hotelu i nic nie potrzfi go z niego wyciągnąć, Lorinka traci sponsora, Forest chyba wyleci z DT. Całe szczęście że z Barym się wyprostowało. Trochę mnie to kosztowało, ale niech tam. Grund, że pies ma w końcu dom.
Przydała by się jakaś pocieszka. :placz:[/QUOTE]

przykro mi że się nie odezwali bo ludzie niczego sobie i z ogrooooomnym terenem :(

Posted

[quote name='inka33']Baścidło, jeszcze znajdziesz zupełnie swoje miejsce na Ziemi! :kciuki:[/QUOTE]

wiesz inka on czuje że już ma, kroczy po swoich włościach w Nosku jak lew

Posted

[quote name='Czorcik']wiesz inka on czuje że już ma, kroczy po swoich włościach w Nosku jak lew[/QUOTE]
Nigdy nie słyszałam o lwach pijających kawę... :hmmmm:
Oprócz zodiakalnych. ;)