asiuniab Posted August 25, 2013 Posted August 25, 2013 a wiadomo, jak przebiegło poznanie Pana z Bastem?? Quote
Czorcik Posted August 25, 2013 Posted August 25, 2013 Pan był z koleżanka i z dzieckiem takim myślę że około 2 latek , Bast zachowywał się bardzo przyzwoicie, on jest bardzo zrównoważony, ale zajęty był przede wszystkim typ co można do jedzenia wysępić. Z tym, że ja byłam przy kawałku wizyty, bo musieliśmy śmigać wcześniej Quote
inka33 Posted August 25, 2013 Posted August 25, 2013 [quote name='Czorcik']Pan był z koleżanka i z dzieckiem takim myślę że około 2 latek , Bast zachowywał się bardzo przyzwoicie, on jest bardzo zrównoważony, ale zajęty był przede wszystkim typ co można do jedzenia wysępić. Z tym, że ja byłam przy kawałku wizyty, bo musieliśmy śmigać wcześniej[/QUOTE] Mogli Państwo dać mu kawy chociaż... ;) Quote
obiezyswiat75 Posted August 26, 2013 Posted August 26, 2013 Litości - ktoś coś wie? :mdleje::mdleje::mdleje: Quote
bakusiowa Posted August 26, 2013 Posted August 26, 2013 [quote name='obiezyswiat75']Litości - ktoś coś wie? :mdleje::mdleje::mdleje:[/QUOTE] Na pewno namyślają się. Quote
Czorcik Posted August 26, 2013 Posted August 26, 2013 przypuszczam że decydują , gdyż mieli jeszcze gdzies jechać obejrzeć psiaki, wybrali sobie kilka i jechali zapoznać się z towarzystwem. Mam tylko nadzieję że przekażą czy zdecydowali się na jakiegoś innego zwierza. Quote
asiuniab Posted August 26, 2013 Posted August 26, 2013 [quote name='Czorcik']przypuszczam że decydują , gdyż mieli jeszcze gdzies jechać obejrzeć psiaki, wybrali sobie kilka i jechali zapoznać się z towarzystwem. Mam tylko nadzieję że przekażą czy zdecydowali się na jakiegoś innego zwierza.[/QUOTE] hmmm, to no czekamy??? Quote
obiezyswiat75 Posted August 31, 2013 Posted August 31, 2013 Pewno się Państwo nie zdecydowali na Basta skoro taka cisza tutaj? Quote
barb Posted August 31, 2013 Posted August 31, 2013 [quote name='obiezyswiat75']Pewno się Państwo nie zdecydowali na Basta skoro taka cisza tutaj?[/QUOTE] Też jestem bardzo ciekawa co u Basta ? Quote
luka1 Posted September 1, 2013 Author Posted September 1, 2013 Dzięki Czorcik, niestety ludzie nie odezwali sie. Ech, mam czarne wizje dzisiaj. Chyba trzeba będzie coś zapalić :p. Bast siedzi w hotelu i nic nie potrzfi go z niego wyciągnąć, Lorinka traci sponsora, Forest chyba wyleci z DT. Całe szczęście że z Barym się wyprostowało. Trochę mnie to kosztowało, ale niech tam. Grund, że pies ma w końcu dom. Przydała by się jakaś pocieszka. :placz: Quote
obiezyswiat75 Posted September 1, 2013 Posted September 1, 2013 hm...z bazarku książkowego będzie dla Basta jakieś 200 zł najmarniej może to słabe pocieszenie, ale zawsze coś.... Quote
luka1 Posted September 1, 2013 Author Posted September 1, 2013 A przecież pieniądze szczęścia nie dają :shake: Gdyby tak na tych bazarkach domki można było znaleźć. Trochę mam doła ale jutro będzie lepiej. Quote
sharka Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 [quote name='obiezyswiat75']hm...z bazarku książkowego będzie dla Basta jakieś 200 zł najmarniej może to słabe pocieszenie, ale zawsze coś....[/QUOTE] ładna kaska <:] cioteczka pięknie bazarkuje :) Quote
Czorcik Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 [quote name='luka1']Dzięki Czorcik, niestety ludzie nie odezwali sie. Ech, mam czarne wizje dzisiaj. Chyba trzeba będzie coś zapalić :p. Bast siedzi w hotelu i nic nie potrzfi go z niego wyciągnąć, Lorinka traci sponsora, Forest chyba wyleci z DT. Całe szczęście że z Barym się wyprostowało. Trochę mnie to kosztowało, ale niech tam. Grund, że pies ma w końcu dom. Przydała by się jakaś pocieszka. :placz:[/QUOTE] przykro mi że się nie odezwali bo ludzie niczego sobie i z ogrooooomnym terenem :( Quote
inka33 Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 Baścidło, jeszcze znajdziesz zupełnie swoje miejsce na Ziemi! :kciuki: Quote
Czorcik Posted September 6, 2013 Posted September 6, 2013 [quote name='inka33']Baścidło, jeszcze znajdziesz zupełnie swoje miejsce na Ziemi! :kciuki:[/QUOTE] wiesz inka on czuje że już ma, kroczy po swoich włościach w Nosku jak lew Quote
inka33 Posted September 7, 2013 Posted September 7, 2013 [quote name='Czorcik']wiesz inka on czuje że już ma, kroczy po swoich włościach w Nosku jak lew[/QUOTE] Nigdy nie słyszałam o lwach pijających kawę... :hmmmm: Oprócz zodiakalnych. ;) Quote
obiezyswiat75 Posted September 8, 2013 Posted September 8, 2013 na bazarku udało mi się uzbierać ponad 300 zł dla Basta :) Quote
barb Posted September 8, 2013 Posted September 8, 2013 [quote name='obiezyswiat75']na bazarku udało mi się uzbierać ponad 300 zł dla Basta :)[/QUOTE] Piękny wynik :lol: Quote
Recommended Posts