inka33 Posted August 15, 2013 Posted August 15, 2013 [quote name='luka1']W przyszłym tygodniu ma przyjechać kopara i wyrównywać teren. Jedna ze znajomych zaoferowała pomoc i właściwie to ona ma robić ogrodzenie boksów. Po zrobieniu ogrodzenia zostaną przeniesione istniejące boksy i ustawione dwa nowe, które czekają na zrobienie ogrodzenia. Dopiero wtedy rozpatrzę sie gdzie i jak zorganizować dom dla Basta. Myślę, że jedna z zapasowych bud będzie dla niego dobra. Muszę poszukać pomysłu na wygodny kojec dla niego, taki żeby był zaciszny i dawał trochę ciepła. - może z płyt OSB? Może znacie jakieś projekty, widziałyście gdzieś przykłady - chętnie przyjmę podpowiedź.[/QUOTE] Łał, no to się szykuje...! :klacz: Quote
asiuniab Posted August 18, 2013 Posted August 18, 2013 [quote name='luka1']W przyszłym tygodniu ma przyjechać kopara i wyrównywać teren. Jedna ze znajomych zaoferowała pomoc i właściwie to ona ma robić ogrodzenie boksów. Po zrobieniu ogrodzenia zostaną przeniesione istniejące boksy i ustawione dwa nowe, które czekają na zrobienie ogrodzenia. Dopiero wtedy rozpatrzę sie gdzie i jak zorganizować dom dla Basta. Myślę, że jedna z zapasowych bud będzie dla niego dobra. Muszę poszukać pomysłu na wygodny kojec dla niego, taki żeby był zaciszny i dawał trochę ciepła. - może z płyt OSB? Może znacie jakieś projekty, widziałyście gdzieś przykłady - chętnie przyjmę podpowiedź.[/QUOTE] a może zapytać np. Lilutosi, albo Murkę, dziewczyny prowadzą hotele więc mają pewnie jakieś doświadczenie?? Quote
obiezyswiat75 Posted August 21, 2013 Posted August 21, 2013 przelałam na konto kwotę 170 zł z bazarku kulinaria. Proszę o potwierdzenie wpłaty na wątku bazarkowym [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/245967-Koniec-rozliczam-%29?p=21220129#post21220129[/url] Quote
luka1 Posted August 22, 2013 Author Posted August 22, 2013 Meldujęże pieniążki za bazarekwpłynęły na konto. ( swoją drogą muszę ugotować taką zupkę która jest warta tyle pieniędzy) :evil_lol: Quote
obiezyswiat75 Posted August 22, 2013 Posted August 22, 2013 A na wątku bazarkowym mozesz potwierdzić? Link wyżej wkleilam Quote
luka1 Posted August 22, 2013 Author Posted August 22, 2013 już potwierdzone. Jeszcze raz dziękuję!!!:loveu: Quote
sharka Posted August 22, 2013 Posted August 22, 2013 super poszedł bazarek :) ostatnio właśnie oglądałam cukinie w sklepie.. ale zupkę zrobię kalafiorkową :] pozdrowienia dla Baściska <:] Quote
luka1 Posted August 22, 2013 Author Posted August 22, 2013 dziś ktoś zadzwonił i pytał o Basta ?????? No, ciekawe - czekamy na rozwój wypadków. Quote
inka33 Posted August 22, 2013 Posted August 22, 2013 [quote name='luka1']dziś ktoś zadzwonił i pytał o Basta ?????? No, ciekawe - czekamy na rozwój wypadków.[/QUOTE] Z kciukami czekamy! :kciuki: Quote
Czorcik Posted August 22, 2013 Posted August 22, 2013 [quote name='luka1']dziś ktoś zadzwonił i pytał o Basta ?????? No, ciekawe - czekamy na rozwój wypadków.[/QUOTE] oooooo :D Luka czy w sobotę będę mogła odebrać ksiązki kupione kiedyś, kiedyś dawno temu na bazarku ? Quote
luka1 Posted August 22, 2013 Author Posted August 22, 2013 PEWNIE ŻE TAK. A właściwie czemu nie trąbiłąś że nie wysłane? Nie wiem jak to się stało, ale widocznie się zapomniało. Przepraszam. Quote
barb Posted August 22, 2013 Posted August 22, 2013 Kopiuję odpowiedź na ogłoszenie Basta na tablicy "witam, dzwonilem dzis do Pani w sprawie Basta, przeczytalem warunki umowy i powiem szczerze ze sa one nie we wszytskich punktach zrozumiale dla mnie. Np dlaczego do weterynarza trzeba akurat isc w kwietniu to nie bardzo rozumiem,wiec prosilbym o wyjasnienie." luka, czy dzwonił ktoś w jego sprawie ? Quote
barb Posted August 23, 2013 Posted August 23, 2013 [quote name='barb']Kopiuję odpowiedź na ogłoszenie Basta na tablicy "witam, dzwonilem dzis do Pani w sprawie Basta, przeczytalem warunki umowy i powiem szczerze ze sa one nie we wszytskich punktach zrozumiale dla mnie. Np dlaczego do weterynarza trzeba akurat isc w kwietniu to nie bardzo rozumiem,wiec prosilbym o wyjasnienie." luka, czy dzwonił ktoś w jego sprawie ?[/QUOTE] Pan napisał jeszcze kilkakrotnie, że jest zainteresowany Bastem ale zniechęcają go niektóre warunki umowy adopcyjnej. Quote
Czorcik Posted August 23, 2013 Posted August 23, 2013 [quote name='luka1']PEWNIE ŻE TAK. A właściwie czemu nie trąbiłąś że nie wysłane? Nie wiem jak to się stało, ale widocznie się zapomniało. Przepraszam.[/QUOTE] bo kiedyś tam napisałam że przy okazji wizyty w Nosku wpadnę po książki, a potem jakoś nie było okazji, moja wina Quote
luka1 Posted August 23, 2013 Author Posted August 23, 2013 Post 1708 , wczoraj napisałam, że był telefon. Bardzo konkretny. A umowa może faktycznie w kilku miejscach jest trochę za bardzo ścisłą, ale... Muszę przeczytać coz tym kwietniem bo przyznam nie pamiętam o co chodzi.:p:p Quote
obiezyswiat75 Posted August 23, 2013 Posted August 23, 2013 A że tak zapytam - co oznacza że konkretny był ten telefon? Quote
barb Posted August 24, 2013 Posted August 24, 2013 [quote name='obiezyswiat75']A że tak zapytam - co oznacza że konkretny był ten telefon?[/QUOTE] Pozwolę sobie skopiować ostatnią (wczorajszą)wiadomośc w sprawie Basta. Trzymam mocno kciuki. "prosze wpisac nazwe fundacji i warunki adopcji wszytsko tam pani znajdzie,wg mnie bardzo ostre to warunki i zniechecajace do adopcji,a nie bylby to moj pierwszy pies gdzie podpisywalem umowe. Na Bascie mi zalezy jutro jade go poznac. Jak zadzwonilem pani byla zdziwiona ze chce adoptowac Basta,bo czy mam swiadomosc ze stary,a mnie zupelnie to nie przeszkadza,zawsze wybieram starsze psy,ktore nie maja duzych szans. Mam suczke,kiedy ja adoptowalem miala 7 lat teraz ma juz prawie 20,to ostatnie jej dni,ale przezyla u nas i nowotwor i rozne dolegliwosci,jest sedziwa juz. Mysle ze i Bastowi byloby dobrze,ale zobaczymy jak bedzie czy uda sie go adoptowac" Quote
obiezyswiat75 Posted August 24, 2013 Posted August 24, 2013 Czyli dziś Pan jedzie go poznać? Fajnie by było jakby znalazł własny dom na stare lata... Quote
bakusiowa Posted August 24, 2013 Posted August 24, 2013 W sierpniu zasiliłam trochę skarpetę bastusiową. Z maila widać że to może być dobry domek. Niech Bastuś idzie do domku lecz jeszcze zostanie ten masakryczny dług do spłacenia. Quote
obiezyswiat75 Posted August 24, 2013 Posted August 24, 2013 Kolejny bazarek dla Basta - zapraszam :) [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/246525-King-Koontz-WORLD-WAR-z-darmow%C4%85-wys%C5%82ka-do-8-09-godz-20-00?p=21230275#post21230275[/url] Quote
luka1 Posted August 24, 2013 Author Posted August 24, 2013 No faktycznie może i trochę byłam zdziwiona, ale broń boże żebym powiedziała, że stary. NIE MA TAKIEGO POJĘCIA W ROZMOWACH O PSACH! Pies może być starszy ale nigdy stary. Mnie ten pan wydał się na TAK. Rozmowa była taka, że odniosłam wrażenie, ze wie o czym mówi, że zapoznał sie trochę z psem. Poprosiłam by umówił sie z "Noskiem" i poznał psa osobiście. Co zresztą dziś uczynił. A co do umowy - ma zapewnić psu bezpieczne warunki pobytu w nowym domu. Dla kogoś komu na psie zależy warunki są normalne. Zniechęcają do adopcji? nie sądzę. [URL]http://nero.egonet.pl/files/umowa_adopcyjna_psa.pdf[/URL] Quote
obiezyswiat75 Posted August 24, 2013 Posted August 24, 2013 Myślisz, że coś wyjdzie z tego domku? Quote
inka33 Posted August 24, 2013 Posted August 24, 2013 No to z :kciuki: pozostaję...! PS. I o co chodziło w tym kwietniem...? :hmmmm: Quote
Recommended Posts