Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='kakadu']to kamien z serca, ze operacja sie udala; a teraz, tradycyjnie czekamy na dalsze wiesci :)[/QUOTE]
operacja się udała, ale pies jest w bardzo złym stanie ogólnym. Lekarz ma nadzieję, że pies przetrwa, ale jego stan fizyczny jest katastrofalny. Właściwie niebezpieczeństwo jeszcze nie minęło. Co prawda nie powinno się pogorszyć bo nie ma źródła zakażenie i teraz ma szansę przeżyć. Myślę, że kilka dni kroplówek, właściwe żywienie, leki i pies stanie mocno na łapach - wierzę w to.

Posted

[quote name='luka1']BAST już po operacji. Doktor, który go operował załamał ręce. Czegoś podobnego na jawie nie widział. Cały członek był zgniły, plus tam coś jeszcze dookoła. Nie ważne - fakt że pies długo by nie pożył, a cierpiał na pewno okropnie. Przyczyny tego urazu doktor nie odgadł, być może pogryzienie, ale nie wyklucza jakiegoś mechanicznego działania - może ktoś mu to zrobił. Pies jest w/g opinii lekarza w [B]bardzo złym[/B] stanie - odwodniony, niedożywiony, osłabiony. Wyłysienia to wynik zaburzeń hormonalnych. Teraz po kastracji być może włos odrośnie. Nie ma choroby skóry.
Dziś jeszcze nie wrócił do domu, ale jutro mogę go odebrać. No i szukamy domu dla psiaka. Czy wróci do piwnicy?[/QUOTE]+

ja dorzucam 30zł stałych ( na początku lipca pierwsza wpłata jak wypłata przyjdzie ) byle tylko do DT znalazł

Posted

[quote name='luka1']Basia - czy tam wrócisz?[/QUOTE] Byłam tam od wczoraj 2 razy, nie ma go , no i widziałam 2 razy pędzący paciąg. Wiem, już, że został wyrzucony z auta jakiś czas temu. Mam też innego, młodziaka błądzacego po lasach, widzianego to tu to tam. Gdyby psy nie były tak przerażone , byłby już u mnie, bo wiejska społeczność zna mój telefon i dzwoni i wymaga i wyzywa.

Posted

słuchaj czy można zamieścić w pierwszym poście , jakie są wpływy finansowe dla tego psa, no wiesz wpłaty jednorazowe , ile jest stałych i jakie koszta zostały poniesione i jakie jeszcze w przybliżeniu będą , to by nam dało jakiś obraz jak Bast stoi finansowe. Wiadomo przecież , ze on w piwnicy nie może zostać

Posted

Wasnie wróciłam do domu. Za chwilę zrobię rozliczenie. Przepraszam, ale od godz 5 jestem poza domem. Wczoraj nie było wpływów więc nie wstawiałam.

Posted

[quote name='luka1']Wasnie wróciłam do domu. Za chwilę zrobię rozliczenie. Przepraszam, ale od godz 5 jestem poza domem. Wczoraj nie było wpływów więc nie wstawiałam.[/QUOTE]

też pewnie styrana jesteś , od świtu do nocy kupa roboty

Posted

Faktura VAT:

[url]http://imageshack.us/photo/my-images/838/skanowanie0020.jpg/[/url]

Karta informatyczna wizyty:
[url]http://imageshack.us/photo/my-images/19/skanowanie0022j.jpg/[/url]
[url]http://imageshack.us/photo/my-images/89/skanowanie0023a.jpg/[/url]

Posted

[quote name='Czorcik']też pewnie styrana jesteś , od świtu do nocy kupa roboty[/QUOTE]

Dosłownie - kupa kupa:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='luka1']Wasnie wróciłam do domu. Za chwilę zrobię rozliczenie. Przepraszam, ale od godz 5 jestem poza domem. Wczoraj nie było wpływów więc nie wstawiałam.[/QUOTE]

Nie ma pośpiechu, ale dobrze, żeby było!

Posted

Pozwolicie że będę robiła wpisy raz dziennie. Pół dnia byłam po psa, drugie pół zajmowałam się psiakami. Teraz idę zjeść śniadanie.

Posted

[quote name='luka1']Pozwolicie że będę robiła wpisy raz dziennie. Pół dnia byłam po psa, drugie pół zajmowałam się psiakami. Teraz idę zjeść śniadanie.[/QUOTE]

Pozwolimy, ale to pora na kolację, tak na marginesie:)