Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicja']Czy Bastek załatwia się normalnie ?? znaczy czy nie popuszcza , czy nie siusia bezwiednie ??
bo tutaj
[url]http://www.dogomania.pl/threads/207214-Amstafy-z-przytuliska-w-Glinnie.-Ju%C5%BC-tylko-Dolar-siedzi-w-przytuliskowym-kojcu.?p=17683178#post17683178[/url]
ma mieć też usunięte prącie astuś[/QUOTE]

z czego ja zauważyłam to sika i panuje nad tym, tzn wychodzi z boksu i sika , nie ma czegos takiego , że np jak stoi czy siada , ze się leje z niego

Posted

[quote name='masza44']poszła deklaracja za październik na Basta[/QUOTE]

bardzo dziękuję. Mam teraz bardzo mało czasu na internet. Gdy tylko uporam się z przeprowadzką wszystkie niedociągnięcia pouzupełniam.

Posted

[quote name='luka1']bardzo dziękuję. Mam teraz bardzo mało czasu na internet. Gdy tylko uporam się z przeprowadzką wszystkie niedociągnięcia pouzupełniam.[/QUOTE]

spokojnie luka, poukładaj sobie wszystko,
a sama widziałam , ze jeszcze kupę roboty masz

Posted

[quote name='Czorcik']z czego ja zauważyłam to sika i panuje nad tym, tzn wychodzi z boksu i sika , nie ma czegos takiego , że np jak stoi czy siada , ze się leje z niego[/QUOTE]

dziękuję za odpowiedź

Posted

Pieniążki doszły - dziękuję.
A tak sobie myślę, że Bast zniknął gdzieś i miłość do niego przepadłą. Nikt już nie pamięta o biednym okaleczonym psie. Nawet na zdjęciach go nie ma. Czy on w ogóle istnieje?

Posted

Ja o Baście pamiętam, ale jestem skazana tylko na info które wyczytam tutaj nic więcej raczej nie mogę oprócz gorącego kibicowania mu i myślenia o nim :(

Posted

Baściu, nie wszyscy o Tobie zapomnieli! :glaszcze:

Tylko niektórzy są bardzo zajęci, m.in.
poszukiwaniem Suni, która zgubiła się właścicielce i poszukiwaniem właściciela suni, która się znalazła...

Zajrzyjcie Bródnowscy wielbiciele Basta, proszę:
[url]http://www.dogomania.pl/threads/213017-Be%C5%BCowa-mikro-sunia-ZERWAŁA-SIĘ-ZE-SMYCZY!-Wawa-Bródno-szczeniak-już-w-DS!?p=17730731#post17730731[/url]

Posted

[quote name='masza44']i co jest możliwość zrobienia zdjęć? jakiś tekst? Niedobrze byłoby żeby siedział i siedział w hotelu, on potrzebuje swojego człowieka...[/QUOTE]

ja osobiście niewiem kiedy teraz będe w Nosku , ale spróbuję z Ania porozmawiać , kiedy będzie , zeby cykneła kilka pieknych fotek .Baście a dla Ciebie głaski. :)

Posted

przepraszam serdecznie za offa,
może ciotki się skuszą na jakiś fajny ciuszek!?
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/215889-Markowe-ciuszki-M-S-Zara-Solar-Promod-na-Saurona-do-23.10.?p=17781910#post17781910[/URL]

Posted

Waśnie uzupełniłam wpłaty. Nie mam jeszcze faktury za wrzesień. Saldo na dzień dzisiejszy wynosi 499,- ale faktura też jest na ok 450,-. Ten miesiąc mamy z głowy ale następny?:crazyeye:

Posted

Ja niestety większej deklaracji stałej dać nie mogę bo mój drugi hotelowicz Neruś też siedzi jeszcze dłużej w hotelu i mimo ogromnej ilości ogłoszeń jakoś z domku nici...Nie mam innego pomysłu jak ogłaszać Basta a nuż uda się znaleźć fajny DS...Z miesiąca na miesiąc niestety ( czego nie życze ale widze po wątkach z dogo) będzie gorzej, bo jak pies jest zaopiekowany, krew się nie leje to ludzie jakoś opuszczają wątek...Po części tez to rozumiem bo jak co rusz codziennie pojawiają się bidy którym trzeba na gwałt ratować życie... ale z drugiej strony potem człowiek zostaje sam z tym psem i rosną długi...ech