Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Czorcik']jest potwornie łakomy , wprost proporcjonalnie do swojej wielkości :)[/QUOTE]

To Kajtun powinien być ze 3 razy większy, sądząc po jego łakomstwie... ;)

Pozdrowienia dla królikobójcy - kawopijcy słodkiego! :)

Posted

[quote name='luka1']Kolejny miesiąc Bast spędza w Nosku, chyba za długo, przyzwyczaja się. Potencjalny domek chyba jednak go nie przygarnie. A szkoda.[/QUOTE]
o rety a liczyłam bardzo na to miejsce :(

Posted

Bas był nie ogłaszany - poza naszą lokalną prasą - bo ciągle nie był zdrowy. Teraz też coś z wątrobą jest nie tak, ale w pewnym wieku to chyba trzeba się liczyć z małymi problemami.

Posted

Można to w ogłoszeniu napisać , że ma pewne problemy ze zdrowiem i szuka troskliwego opiekuna, który będzie go leczył. Tak, żeby ktoś świadomie go wziął. Sa takie osoby, które wola starsze psy. My z mężem stwierdziliśmy że po pokoleniu naszych obecnych psów juz zawsze będziemy brali psie staruszki na dożywocie, bo to są najbardziej wdzięczne psy. W każdym bądź razie wracam dopiero w środę na dogomanią, jakbyście chciały jednak go ogłosić to proszę o zdjęcia i tekst z kontaktem na [email][email protected][/email]

Posted

No to jest ostatnio reguła panująca na dogo. Jeśli flaki nie wypadają, krew się nie leje to można jeszcze zainteresować ogół obrzucaniem oszczerstwami. I to jest cała dogomania. Na pewno nie ma co liczyć na pomoc - poza kilkoma osobami oczywiście.
Zauważyła też, że ostatnio robi sie wokół osób, które faktycznie pracują na rzecz zwierząt tzw smród. Przeglądałam kilka takich akcji i jest jasne - komuś zależy by zniechęcić ludzi prawdziwie zaangażowanych w działalność. Wydaje mi się, że robi się to po to by, swobodnie kręcić interes na psim i ogólnie zwierzęcym nieszczęściu.

Posted

[quote name='masza44']może niektórzy tak jak ja czytają często, piszą nie zawsze[/QUOTE]

tak ja też tak mam czytam codziennie , ale nie zawsze cos napisze .

A Bastiona pomiziam po całym ciałeczku od wszystkich

Posted

ja też czytam ale bardzo rzadko dopisuję na wątkach - no bo i po co? aby zrobić HOP?
Zastanawiam się nad przeniesieniem Basta do innego DT. Może macie na oku jakieś miejsce?

Posted

Czy Bastek załatwia się normalnie ?? znaczy czy nie popuszcza , czy nie siusia bezwiednie ??
bo tutaj
[url]http://www.dogomania.pl/threads/207214-Amstafy-z-przytuliska-w-Glinnie.-Ju%C5%BC-tylko-Dolar-siedzi-w-przytuliskowym-kojcu.?p=17683178#post17683178[/url]
ma mieć też usunięte prącie astuś