inka33 Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 [quote name='Czorcik']jest potwornie łakomy , wprost proporcjonalnie do swojej wielkości :)[/QUOTE] To Kajtun powinien być ze 3 razy większy, sądząc po jego łakomstwie... ;) Pozdrowienia dla królikobójcy - kawopijcy słodkiego! :) Quote
luka1 Posted September 11, 2011 Author Posted September 11, 2011 Kolejny miesiąc Bast spędza w Nosku, chyba za długo, przyzwyczaja się. Potencjalny domek chyba jednak go nie przygarnie. A szkoda. Quote
Czorcik Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 [quote name='luka1']Kolejny miesiąc Bast spędza w Nosku, chyba za długo, przyzwyczaja się. Potencjalny domek chyba jednak go nie przygarnie. A szkoda.[/QUOTE] o rety a liczyłam bardzo na to miejsce :( Quote
Czorcik Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 [quote name='necianeta89']królik już jest?[/QUOTE] królika na razie nie ma , jak pojadę do Noska to pogadam Quote
Czorcik Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 [quote name='masza44']A czy Baścik ma ogłoszenia?[/QUOTE] wydaje mi się , że na razie jeszcze nie miał , ale to chyba Luka będzie najlepiej wiedziała Quote
masza44 Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 po powrocie z urlopu ( w przyszłym tyg) kupiłabym mu pakiet ogłoszeń i zrobiłabym allegro wyróżnione co? Tylko poproszę niech ktoś ułoży ładny tekst i zdjęcia poproszę z numerem kontaktowym na [email][email protected][/email] Quote
luka1 Posted September 15, 2011 Author Posted September 15, 2011 Bas był nie ogłaszany - poza naszą lokalną prasą - bo ciągle nie był zdrowy. Teraz też coś z wątrobą jest nie tak, ale w pewnym wieku to chyba trzeba się liczyć z małymi problemami. Quote
masza44 Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Można to w ogłoszeniu napisać , że ma pewne problemy ze zdrowiem i szuka troskliwego opiekuna, który będzie go leczył. Tak, żeby ktoś świadomie go wziął. Sa takie osoby, które wola starsze psy. My z mężem stwierdziliśmy że po pokoleniu naszych obecnych psów juz zawsze będziemy brali psie staruszki na dożywocie, bo to są najbardziej wdzięczne psy. W każdym bądź razie wracam dopiero w środę na dogomanią, jakbyście chciały jednak go ogłosić to proszę o zdjęcia i tekst z kontaktem na [email][email protected][/email] Quote
luka1 Posted September 20, 2011 Author Posted September 20, 2011 Bastuś pokazuj się światu by świat nie zapomniał o tobie Quote
Czorcik Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 witaj Baście :) całe wieki u Ciebie nie byłam Quote
luka1 Posted September 21, 2011 Author Posted September 21, 2011 Właściwie to fani zniknęli. Jak zawsze zresztą. Quote
Czorcik Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 w sobotę postaram się odwiedzić Basta w Nosku :) też zauważyłam , ze jak się krew nie leje , to i fani się kończą Quote
luka1 Posted September 21, 2011 Author Posted September 21, 2011 No to jest ostatnio reguła panująca na dogo. Jeśli flaki nie wypadają, krew się nie leje to można jeszcze zainteresować ogół obrzucaniem oszczerstwami. I to jest cała dogomania. Na pewno nie ma co liczyć na pomoc - poza kilkoma osobami oczywiście. Zauważyła też, że ostatnio robi sie wokół osób, które faktycznie pracują na rzecz zwierząt tzw smród. Przeglądałam kilka takich akcji i jest jasne - komuś zależy by zniechęcić ludzi prawdziwie zaangażowanych w działalność. Wydaje mi się, że robi się to po to by, swobodnie kręcić interes na psim i ogólnie zwierzęcym nieszczęściu. Quote
misiadg Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 No ta cisza zaczyna być niepokojąca, że nie ma ukochanego domku :( Czorcik to pomiziaj Baścika ode mnie :loveu: Quote
masza44 Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 może niektórzy tak jak ja czytają często, piszą nie zawsze Quote
Czorcik Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 [quote name='masza44']może niektórzy tak jak ja czytają często, piszą nie zawsze[/QUOTE] tak ja też tak mam czytam codziennie , ale nie zawsze cos napisze . A Bastiona pomiziam po całym ciałeczku od wszystkich Quote
luka1 Posted September 22, 2011 Author Posted September 22, 2011 ja też czytam ale bardzo rzadko dopisuję na wątkach - no bo i po co? aby zrobić HOP? Zastanawiam się nad przeniesieniem Basta do innego DT. Może macie na oku jakieś miejsce? Quote
Czorcik Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 Luka1 masz przepełniona skrzynkę :( Quote
Czorcik Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 widziałam się dziś z Bastem, ale z niego kawał psa się zrobił :):) ale fajny jest , taki dumny :) Quote
Awit Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 I chętnie zjadał kęski parówki:-) Ładny jest. Quote
Alicja Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Czy Bastek załatwia się normalnie ?? znaczy czy nie popuszcza , czy nie siusia bezwiednie ?? bo tutaj [url]http://www.dogomania.pl/threads/207214-Amstafy-z-przytuliska-w-Glinnie.-Ju%C5%BC-tylko-Dolar-siedzi-w-przytuliskowym-kojcu.?p=17683178#post17683178[/url] ma mieć też usunięte prącie astuś Quote
feliksik Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 hej piesku - zdrówka życzę, żebyś znalazł domek ukochany Quote
Recommended Posts