Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bast, biegaj sobie po trawce, wyłudzaj smaczki, ile wlezie. Przekochane z ciebie psiątko.Pozdrowienia i głaski, kochany miśku.:loveu::loveu::loveu:

Posted

Ja też tam szybko nie pojadę, chyba że znowu coś wyskoczy. Może małą sunię trzeba będzie zawieźć bo nie mam pomysłu na inny dom tymczasowy.

Posted

[quote name='luka1']Ja też tam szybko nie pojadę, chyba że znowu coś wyskoczy. Może małą sunię trzeba będzie zawieźć bo nie mam pomysłu na inny dom tymczasowy.[/QUOTE]

o kurcze luka czyżby kolejna bida się pojawiła u ciebie ?

Posted

Kolejna? W tym tygodniu zaliczyła trzy suczki. Jedna jest u mnie - na miejsce Dizla, który wrócił i mieszka w salonie, druga poszła do przytuliska ale zamieszkała w mieszkaniu opiekunki psów i już tam zostanie, a trzecia mieszka na ulicy. Jutro chyba pojedzie do schroniska Azorek.

Posted

Dobrze , ze Dizel się znalazł , ulżyło, że nie włóczy się po Sochaczewie. ja pierdziele , co się dzieje czy to się nigdy nie skończy , ze ludzie wyrzucają psy ?/

Posted

Przepraszam za offa. Dziewczęta zajrzyjcie....

[url]http://www.dogomania.pl/threads/213063-M%C5%82odziutka-SHAGGY-quot-mieszanka-firmowa-quot-w-J%C3%B3zefowie.-Potrzebna-pomoc-w-og%C5%82aszaniu[/url]!

Posted

No to i ja pokażę swoją nową psinę, z którą nie mam co zrobić
[url]http://www.dogomania.pl/threads/213054-FINKA-czeka-przy-drodze-na-swoj%C4%85-szans%C4%99[/url]

Posted

Raczej nie ale troche osób będzie Bascik będzie miał wesoło napewno ;) Luka jakbyś chcaiła do Noska zawitać to możemy po Ciebie podjechać przy okazji ;) Jak coś to daj znać Czorci na komórę ;)