maciaszek Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Co za ^$*@%$**%*^$ :angryy: [quote name='ladySwallow']Poprosiłabym kasjerkę o wezwanie ochrony i policji i oskarżyłabym kobietę o naruszenie przestrzeni osobistej i napaść... Ludzie sobie na za wiele pozwalają.[/QUOTE] Zrobiłabym to samo. Posiedziałaby na komisariacie to następnym razem by panowała nad łapkami. Zażądałabym jeszcze odszkodowania, a po jego otrzymaniu oświadczyłam babsku, że w całości przeznaczam je na psy :diabloti:. Świat wariuje... Quote
Doginka Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 [quote name='ladySwallow']Poprosiłabym kasjerkę o wezwanie ochrony i policji i oskarżyłabym kobietę o naruszenie przestrzeni osobistej i napaść...[/QUOTE] Też bym tak zrobiła:roll: Babsko widać bezkarne się czuje:crazyeye: Quote
bira Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Tez kazala bym wezeac policje. Ludzie juz chyba calkiem powariowali... Quote
agaga21 Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 o matko! szok! a mówiłam ci ostatnio, że otaczają nas psychopaci i nawet nie wiemy gdzie i kiedy się na takiego można natknąć... gosia i ty tak stałaś spoliczkowana i nic??? a co na to ludzie w okół? kasjerka? ochrona? Quote
agnieszka32 Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 [quote name='agaga21']o matko! szok! a mówiłam ci ostatnio, że otaczają nas psychopaci i nawet nie wiemy gdzie i kiedy się na takiego można natknąć... gosia i ty tak stałaś spoliczkowana i nic??? a co na to ludzie w okół? kasjerka? ochrona?[/QUOTE] Dokładnie! na dogo też ich przecież nie brakuje. Ja bym babsztylowi oddała, za kudły ją i pyskiem o kasę :diabloti::angryy::angryy::angryy: Quote
malawaszka Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 [quote name='agnieszka32'] Ja bym babsztylowi oddała, za kudły ją i pyskiem o kasę :diabloti::angryy::angryy::angryy:[/QUOTE] :lol: istne szaleństtwo :lol: ja szczerze mówiąc nie mam bladego pojęcia co bym zrobiła - to chyba zależy na jaką fazę cyklu by trafiło :evil_lol: Quote
sacred PIRANHA Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 [quote name='malawaszka']:lol: istne szaleństtwo :lol: ja szczerze mówiąc nie mam bladego pojęcia co bym zrobiła - to chyba zależy na jaką fazę cyklu by trafiło :evil_lol:[/QUOTE] ja bez wzgledu na fazę cyklu bym oddała....to taki mój odruch:diabloti: dopiero później bym myślała co sie do diabła dzieje:evil_lol: Quote
furciaczek Posted February 7, 2012 Author Posted February 7, 2012 Pamietacie Promynie na poczatku?? [IMG]http://oi51.tinypic.com/mkk8j5.jpg[/IMG] [IMG]http://oi56.tinypic.com/24e0txj.jpg[/IMG] schudla przepieknie...az dumna z niej jestem ze sie udalo z barylki zrobic sportowca [IMG]https://lh5.googleusercontent.com/-EUPFyEo_QKI/Ty6AR58TuMI/AAAAAAAAJd4/soaeqd480ss/s640/IMG_8801.JPG[/IMG] [IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-jmtVZvMjGGs/Ty6C_3LU8sI/AAAAAAAAJeY/S66r-Ed_H9E/s640/IMG_8848.JPG[/IMG] :loveu::loveu: Tylko dalej nie wiem...wycinac tego guza czy nie wycinac:shake: Niby serducho pracuje ladnie po tych lekach ale tak sie boje tej narkozy ze nie wiem co zrobic:-( Quote
chita Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 piękna Promka (w koncu dziewczyna ariny:diabloti:), kurde nie wiem Gosia, wiesz jak to czasem jest z guzami jak sie ruszy..a rosnie to ? Quote
agnieszka32 Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 [quote name='chita']piękna Promka (w koncu dziewczyna ariny:diabloti:), [/QUOTE] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Promcia wygląda wspaniale!!! :loveu: Quote
anetta Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 [quote name='furciaczek']Wiecie ze wczoraj zostalam spoliczkowana w sklepie za to ze kupilam mieso dla psow..normalnie dostalam w pysk!:crazyeye: Kupilam w markecie 40kg zeby nie jezdzic co pare dni bo mi moj dostawaca od jakiegos czasu w kulki leci...stoje juz przy kasie i wyladowuje te reklamowki. Babka stojaca za mna zagaduje...ojoj ile mieska to pewnie do przedszkola albo do szkoly dla dzieci...ja sie odwracam i mowie ze dla psiakow...nie zdazylam sie zorientowac jak dostalam liscia w twarz i mnie babsko zaczelo od najgorszych wyzywac...bo dzieci z glodu umieraja a ja dla burasow takie rzeczy kupuje...tych ludzi juz kompletnie powalilo:shake: Od teraz bede chyba mowic ze to wszystko dla mnie bo lubie miesko:evil_lol:[/QUOTE] :crazyeye: niemożliwe :crazyeye: rany...ale tak po prostu dostałaś ręką w twarz??!! nie mieści mi się to w głowie :crazyeye: I Ty się odwróciłaś od niej, zapłaciłaś i poszłaś?? Ja pier.... ale by we mnie się zagotowało. Szok!! To samo bym zrobiła co LadySwallow i Doginka. Promka wygląda super :multi: Widać że schudła. A masz jakieś zdjęcie z boku robione? Quote
Doginka Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Ale Promcia wychudzona - biedaczysko - zagłodziłaś ją:roflt: Pięknie wygląda:loveu: Quote
Vectra Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 i od razu przypomina psa :diabloti: [url]http://oi56.tinypic.com/24e0txj.jpg[/url] Quote
Doginka Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 [quote name='Vectra']i od razu przypomina psa :diabloti: [url]http://oi56.tinypic.com/24e0txj.jpg[/url][/QUOTE] Wcześniej to była opasła spaślanka:roflt: Quote
Tekla64 Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 ja jestem ciekawa czy was tyz zasypalo? i moze prosba o troche zdjec bo jakos dawno wszytskich nie widzielismy Quote
furciaczek Posted February 17, 2012 Author Posted February 17, 2012 W tym roku zaspy nam nie straszne...odpowiednie autko mamy:diabloti: Szkoda tylko ze autko stoi w warsztacie, pierwsze zastepcze sie zepsulo...i wczoraj drugie, tak wiec jestesmy uziemieni. Jest wesolo:evil_lol: Quote
furciaczek Posted March 2, 2012 Author Posted March 2, 2012 Aaaa jakie fajne kaloszki sobie zamowilam...takie do -70 stopni:diabloti: Szkoda tylko ze zima sie konczy:evil_lol: Quote
malawaszka Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 noo ja tez chcę zobaczyć bo do następnej zimy muszę się lepiej przygotować niż do tej co była :D Quote
Doginka Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 Przybyłam szybko, bo też chciałam zobaczyć kaloszki;-) Quote
anetta Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 Poka, poka :))) Ja swoje kupiłam w Decatlonie i baaardzo się przydały :p To jest idealne obuwie na pogodę jaką mieliśmy. Quote
furciaczek Posted March 3, 2012 Author Posted March 3, 2012 To Wam pokaze jak przyjda bo zamawialam w sklepie, nie na necie....doczekac sie nie moge, moze jeszcze troche polatam przed wiosna hihi Quote
furciaczek Posted March 14, 2012 Author Posted March 14, 2012 Ostatnio zaczelismy wiecej z sasiadami rozmawiac...i bardzo ale to bardzo tego zaluje:evil_lol: Sie dowiedzialam kto komu truje kury i dalczego, kto komu nie mowi dziendobry, kto jest wariatem a kto nie...kazdy na kazdego gada...historii od groma i jeszcze troche:evil_lol: Wczoraj natomiast sie dowiedzielismy ze w naszym domu sie jeden gosc powiesil:diabloti: Mialam przekichany wieczor bo Jakub lekko spanikowal...dom chcial juz sprzedawac i po sadach sie ganiac:evil_lol: Dzisiaj nieco lepiej ale pewnie przez jakis czas bede miec wesolo:lol: Guz Promysiowy zaczal sie powiekszac, wczoraj wieczorem taki nabrzmialy...opuchniety...dzisiaj do weta i sie chyba umawiamy na zabieg...okropnie sie boje, nie najmlodsza i serduszko chore:-( Quote
Recommended Posts