furciaczek Posted July 5, 2011 Author Posted July 5, 2011 Ma ktos w domu oswietlenie ledowe? Sprawdza sie to? Sie zastanawiam co w psiarni dac...roboty powoli sie do przodu posuwaja:loveu: Tylko plytek ladnych znalezc nie moge:shake: Quote
agaga21 Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 [quote name='furciaczek']Ma ktos w domu oswietlenie ledowe? Sprawdza sie to? Sie zastanawiam co w psiarni dac...roboty powoli sie do przodu posuwaja:loveu: Tylko plytek ladnych znalezc nie moge:shake:[/QUOTE] ja mam. same żarówki są dość drogie ale pobierają minimalną ilość prądu. światło dają podobne do halogenów. teraz do łazienki muszę dokupić żarówki bo się wypaliły i zwykłe halogeny ledowymi zastąpię. Quote
wilczy zew Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 [quote name='furciaczek'] Tylko plytek ladnych znalezc nie moge:shake:[/QUOTE] wychodzi na to,że w psiarni będzie jak w hotelu ***** :lol: Quote
furciaczek Posted July 7, 2011 Author Posted July 7, 2011 [quote name='malawaszka']poka foty co już masz?[/QUOTE] Niema co focic jeszcze :evil_lol: [quote name='agaga21']ja mam. same żarówki są dość drogie ale pobierają minimalną ilość prądu. światło dają podobne do halogenów. teraz do łazienki muszę dokupić żarówki bo się wypaliły i zwykłe halogeny ledowymi zastąpię.[/QUOTE] No tak wlasnie slyszalam ze calkiem dobre rozwiazanie to jest. [quote name='wilczy zew']wychodzi na to,że w psiarni będzie jak w hotelu ***** :lol:[/QUOTE] Jak dasz kase to zrobimy taki 5*:evil_lol: Wczoraj pojechalam z psem Kuby, tym owczarkiem Oskarem na konsultacje neurologiczna...zasral mi tak samochod ze nie wiem jak to wypiore, wdeptal wsio w tapicerke, porozmazywal...masakra. Biedak ma niedowlad tylnej lapki, kardiomiopatie, poczatki zacmy....dostalismy leki sterydowe i na serducho, mam nadzieje ze beda mu podowac:roll: Quote
agnieszka32 Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 [quote name='furciaczek'] Wczoraj pojechalam z psem Kuby, tym owczarkiem Oskarem na konsultacje neurologiczna...zasral mi tak samochod ze nie wiem jak to wypiore, wdeptal wsio w tapicerke, porozmazywal...masakra. Biedak ma niedowlad tylnej lapki, kardiomiopatie, poczatki zacmy....dostalismy leki sterydowe i na serducho, mam nadzieje ze beda mu podowac:roll:[/QUOTE] O matko, współczuję... Ale mam pomysł - oddaj samochód do czyszczenia, niech się obcy ludzie martwią, jak to wyczyścić :diabloti::diabloti: Quote
wilczy zew Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 też wspólczuję myślę,że to niezły pomysł aby oddać do czyszczenia Quote
furciaczek Posted July 8, 2011 Author Posted July 8, 2011 Do czyszczenia nie dam bo godzina bez samochodu dla mnie to katastrofa w obecym czasie....nienawidze remontow, wczoraj 2h na oswietleniowym dziale spedzilam, potem godzine szukalam odpowiednich listew wykonczeniowych bo zbraklo i mnie majstry wyslaly...dali mi instrukce dla blondynki...narysowali co mam kupic:evil_lol: Ale zgubilam karteczke i probowali mi telefonicznie wyjasnic...latam za tymi plytkami, za cholere nie moge sie zdecydowac:shake: Mam lekko dosc, o 22 jestem juz nieprzytomna i zasypiam na stojaco normalnie...ale jeszcze pare tyg takiej meczarni, moze nie kojtne w tym czasie:evil_lol: Zaraz jade wyslac jedna tymczaske do DS...jednego mniej ufff Quote
chita Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 [quote name='furciaczek']: Mam lekko dosc, o 22 jestem juz nieprzytomna i zasypiam na stojaco normalnie...ale jeszcze pare tyg takiej meczarni, moze nie kojtne w tym czasie:evil_lol: Zaraz jade wyslac jedna tymczaske do DS...jednego mniej ufff[/QUOTE] hahah no wiesz nic dziwnego jak od 3 w nocy po watkach latasz:eviltong: a kafelki bierz jakies praktyczne, takie co sie bedzie latwo sprzatac,( moj tz do pomieszczen gospodarczych chcial czarne coby brudu nie bylo widac:evil_lol:), Quote
furciaczek Posted July 13, 2011 Author Posted July 13, 2011 Gremlis za pare dni pojedzie do DS:) Mamusia- Prezes bedzie zrozpaczony:evil_lol: Kupilam plytki podlogowe, jeszcze zostaly poszukiwania scennych...sprawilam sobie zajebiaszcza wycieraczke z pieskiem do psiarni:evil_lol: Patrzyli sie na mnie jak na idiotke w tym sklepie jak sie pytalam o skrzynke na listy z jakims psem czy cos:lol: W piatek Misie zawoze do DS, w sobote Milan, Gremlis...pusto sie robi, ale to dobrze bede miec wiecej czasu i troszku sobie odetchne:p Dach psiarni juz ocieplony, wiekszosc sufitu zrobiona i wylewka zrobiona na 1,5 boksu wiec jakos to do przodu idzie:loveu: Tylko te plytki cholerne znalezc a czasu coraz mniej na poszukiwania:shake: Quote
malawaszka Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 jakby Ci się za pusto zrobiło to wiesz - pisz - Gucia spakuję :errrr: Quote
wilczy zew Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 Biedny Preziolek a Gremlinek będzie tam miał swojego pieska? [quote name='malawaszka']jakby Ci się za pusto zrobiło to wiesz - pisz - Gucia spakuję :errrr:[/QUOTE] spakuj spakuj Quote
furciaczek Posted July 19, 2011 Author Posted July 19, 2011 Jak oni chca to skonczyc do konca lipca to ja jestem baletnica:evil_lol::evil_lol: Powoli jakos to idzie, zle obliczyli powierzchnie dachu i zabraklo materialów wiec pare dni opoznienia jest...no ale to bylo do przewidzenia. W tym tygodniu okna przyjda, to tez juz jakiegos wygladu nabierze:loveu: Narazie niema co focic jeszcze:eviltong: Maja sie tez zabrac za te zewnetrzne duze boksy, musze tylko nad zadaszeniem pokombinowac nieco, jakies podesty drewniane by sie przydaly... krzaczory przesadzic, przekopac bo tam trawa i wysypac paichu czy czegos. Potem jeszcze zostana tylko wybiegi te z tylu do zrobienia i bede mogla isc spac:evil_lol: Ostatnio to moje ulubione zajecie...padam coraz wczesniej, zasypiam prawie natychmiast a kiedys to pare godzin kotlowania zanim mnie sen zmozy:p O tu beda te dwa wieksze kojce...narazie jak widac tylko scianka dzialowa jest:lol: [IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-4VxSzsgOHqw/Tg4MWIH7lzI/AAAAAAAAEMk/za-dTJ6YKaU/IMG_1115.JPG[/IMG] Quote
malawaszka Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 [quote name='furciaczek'] Ostatnio to moje ulubione zajecie...padam coraz wczesniej, zasypiam prawie natychmiast a kiedys to pare godzin kotlowania zanim mnie sen zmozy:p [/QUOTE] hah mam to samo odkąd mieszkam na wsi - jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki zaniknęły problemy z zasypianiem :lol: Quote
furciaczek Posted July 19, 2011 Author Posted July 19, 2011 [quote name='malawaszka']hah mam to samo odkąd mieszkam na wsi - jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki zaniknęły problemy z zasypianiem :lol:[/QUOTE] Z powodzeniem mozemy Wasiu zakladac kliniki leczące bezsennosc:lol: Okna dzisiaj przyszly, przed chwila..oczywiscie nie takie jak chcialam...nie wiem czy kiedykolwiek uda mi sie cos zalatwic tak jak byc powinno:shake: Quote
wilczy zew Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 [quote name='furciaczek'] Okna dzisiaj przyszly, przed chwila..oczywiscie nie takie jak chcialam...nie wiem czy kiedykolwiek uda mi sie cos zalatwic tak jak byc powinno:shake:[/QUOTE] dasz radę,jest z Ciebie bardzo dzielna niewiasta Quote
furciaczek Posted July 19, 2011 Author Posted July 19, 2011 Zagladnijcie czasem do CosCosia...mial byc corsiak no ale:evil_lol: [url]http://www.dogomania.pl/threads/211400-*CosCos*-Pregowany-dzieciak-troszke-molosowaty-w-BDT-potrzebna-kasa-na-leczenie!!!?p=17281062#post17281062[/url] Quote
malawaszka Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 [quote name='furciaczek']Z powodzeniem mozemy Wasiu zakladac kliniki leczące bezsennosc:lol: [/QUOTE] hahaha pod warunkiem wyeksmitowania kundli :D Quote
agaga21 Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 śpisz i śpisz a jak nie śpisz to psiarnie nadzorujesz. to już wiem, dlaczego się ostatnio WCALE nie odzywasz ;) fajne kojce będą. duuuże :) Quote
furciaczek Posted July 24, 2011 Author Posted July 24, 2011 Dorobilam sie szofera :evil_lol::evil_lol: [IMG]https://lh4.googleusercontent.com/-N2yrEFKNDus/TiwnOCVnvlI/AAAAAAAAEf8/W7C6jiT2n7s/IMG_3874.JPG[/IMG] Quote
furciaczek Posted July 26, 2011 Author Posted July 26, 2011 Nawet nie wiedzialam ze Promka ma prawko, no ale nie bede jej przeciez zabraniac:evil_lol: Scianki dzialowe prawie postawione, powoli zaczyna to wygladac tak jak powinno:multi: Macie Prominencje (moja mama tak na nia wola, nie moze cos tej Promocji zapamietac:lol:) [IMG]https://lh3.googleusercontent.com/-YXSNT3Gdsco/TiwwBlyseUI/AAAAAAAAEgM/FLsrw09Msuo/IMG_3729.JPG[/IMG] Quote
Recommended Posts