Jump to content
Dogomania

Moje zwariowane siersciuchy- Furia[*]- zgraja kociatych, TTB, sznup i stado kaukazów

Recommended Posts

Posted

[quote name='furciaczek']Ma ktos w domu oswietlenie ledowe? Sprawdza sie to? Sie zastanawiam co w psiarni dac...roboty powoli sie do przodu posuwaja:loveu:
Tylko plytek ladnych znalezc nie moge:shake:[/QUOTE]
ja mam. same żarówki są dość drogie ale pobierają minimalną ilość prądu. światło dają podobne do halogenów. teraz do łazienki muszę dokupić żarówki bo się wypaliły i zwykłe halogeny ledowymi zastąpię.

Posted

[quote name='malawaszka']poka foty co już masz?[/QUOTE]

Niema co focic jeszcze :evil_lol:

[quote name='agaga21']ja mam. same żarówki są dość drogie ale pobierają minimalną ilość prądu. światło dają podobne do halogenów. teraz do łazienki muszę dokupić żarówki bo się wypaliły i zwykłe halogeny ledowymi zastąpię.[/QUOTE]

No tak wlasnie slyszalam ze calkiem dobre rozwiazanie to jest.

[quote name='wilczy zew']wychodzi na to,że w psiarni będzie jak w hotelu ***** :lol:[/QUOTE]

Jak dasz kase to zrobimy taki 5*:evil_lol:

Wczoraj pojechalam z psem Kuby, tym owczarkiem Oskarem na konsultacje neurologiczna...zasral mi tak samochod ze nie wiem jak to wypiore, wdeptal wsio w tapicerke, porozmazywal...masakra.
Biedak ma niedowlad tylnej lapki, kardiomiopatie, poczatki zacmy....dostalismy leki sterydowe i na serducho, mam nadzieje ze beda mu podowac:roll:

Posted

[quote name='furciaczek']
Wczoraj pojechalam z psem Kuby, tym owczarkiem Oskarem na konsultacje neurologiczna...zasral mi tak samochod ze nie wiem jak to wypiore, wdeptal wsio w tapicerke, porozmazywal...masakra.
Biedak ma niedowlad tylnej lapki, kardiomiopatie, poczatki zacmy....dostalismy leki sterydowe i na serducho, mam nadzieje ze beda mu podowac:roll:[/QUOTE]

O matko, współczuję... Ale mam pomysł - oddaj samochód do czyszczenia, niech się obcy ludzie martwią, jak to wyczyścić :diabloti::diabloti:

Posted

Do czyszczenia nie dam bo godzina bez samochodu dla mnie to katastrofa w obecym czasie....nienawidze remontow, wczoraj 2h na oswietleniowym dziale spedzilam, potem godzine szukalam odpowiednich listew wykonczeniowych bo zbraklo i mnie majstry wyslaly...dali mi instrukce dla blondynki...narysowali co mam kupic:evil_lol: Ale zgubilam karteczke i probowali mi telefonicznie wyjasnic...latam za tymi plytkami, za cholere nie moge sie zdecydowac:shake:
Mam lekko dosc, o 22 jestem juz nieprzytomna i zasypiam na stojaco normalnie...ale jeszcze pare tyg takiej meczarni, moze nie kojtne w tym czasie:evil_lol:
Zaraz jade wyslac jedna tymczaske do DS...jednego mniej ufff

Posted

[quote name='furciaczek']:
Mam lekko dosc, o 22 jestem juz nieprzytomna i zasypiam na stojaco normalnie...ale jeszcze pare tyg takiej meczarni, moze nie kojtne w tym czasie:evil_lol:
Zaraz jade wyslac jedna tymczaske do DS...jednego mniej ufff[/QUOTE]

hahah no wiesz nic dziwnego jak od 3 w nocy po watkach latasz:eviltong:

a kafelki bierz jakies praktyczne, takie co sie bedzie latwo sprzatac,( moj tz do pomieszczen gospodarczych chcial czarne coby brudu nie bylo widac:evil_lol:),

Posted

Gremlis za pare dni pojedzie do DS:) Mamusia- Prezes bedzie zrozpaczony:evil_lol:
Kupilam plytki podlogowe, jeszcze zostaly poszukiwania scennych...sprawilam sobie zajebiaszcza wycieraczke z pieskiem do psiarni:evil_lol: Patrzyli sie na mnie jak na idiotke w tym sklepie jak sie pytalam o skrzynke na listy z jakims psem czy cos:lol:
W piatek Misie zawoze do DS, w sobote Milan, Gremlis...pusto sie robi, ale to dobrze bede miec wiecej czasu i troszku sobie odetchne:p
Dach psiarni juz ocieplony, wiekszosc sufitu zrobiona i wylewka zrobiona na 1,5 boksu wiec jakos to do przodu idzie:loveu: Tylko te plytki cholerne znalezc a czasu coraz mniej na poszukiwania:shake:

Posted

Jak oni chca to skonczyc do konca lipca to ja jestem baletnica:evil_lol::evil_lol:
Powoli jakos to idzie, zle obliczyli powierzchnie dachu i zabraklo materialów wiec pare dni opoznienia jest...no ale to bylo do przewidzenia. W tym tygodniu okna przyjda, to tez juz jakiegos wygladu nabierze:loveu: Narazie niema co focic jeszcze:eviltong:
Maja sie tez zabrac za te zewnetrzne duze boksy, musze tylko nad zadaszeniem pokombinowac nieco, jakies podesty drewniane by sie przydaly... krzaczory przesadzic, przekopac bo tam trawa i wysypac paichu czy czegos. Potem jeszcze zostana tylko wybiegi te z tylu do zrobienia i bede mogla isc spac:evil_lol:
Ostatnio to moje ulubione zajecie...padam coraz wczesniej, zasypiam prawie natychmiast a kiedys to pare godzin kotlowania zanim mnie sen zmozy:p

O tu beda te dwa wieksze kojce...narazie jak widac tylko scianka dzialowa jest:lol:
[IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-4VxSzsgOHqw/Tg4MWIH7lzI/AAAAAAAAEMk/za-dTJ6YKaU/IMG_1115.JPG[/IMG]

Posted

Ostatnio to moje ulubione zajecie...padam coraz wczesniej, zasypiam prawie natychmiast a kiedys to pare godzin kotlowania zanim mnie sen zmozy:p
[/QUOTE]

hah mam to samo odkąd mieszkam na wsi - jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki zaniknęły problemy z zasypianiem :lol:

Posted

[quote name='malawaszka']hah mam to samo odkąd mieszkam na wsi - jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki zaniknęły problemy z zasypianiem :lol:[/QUOTE]

Z powodzeniem mozemy Wasiu zakladac kliniki leczące bezsennosc:lol:

Okna dzisiaj przyszly, przed chwila..oczywiscie nie takie jak chcialam...nie wiem czy kiedykolwiek uda mi sie cos zalatwic tak jak byc powinno:shake:

Posted

Okna dzisiaj przyszly, przed chwila..oczywiscie nie takie jak chcialam...nie wiem czy kiedykolwiek uda mi sie cos zalatwic tak jak byc powinno:shake:[/QUOTE]

dasz radę,jest z Ciebie bardzo dzielna niewiasta

Posted

Zagladnijcie czasem do CosCosia...mial byc corsiak no ale:evil_lol:

[url]http://www.dogomania.pl/threads/211400-*CosCos*-Pregowany-dzieciak-troszke-molosowaty-w-BDT-potrzebna-kasa-na-leczenie!!!?p=17281062#post17281062[/url]

Posted

Nawet nie wiedzialam ze Promka ma prawko, no ale nie bede jej przeciez zabraniac:evil_lol:

Scianki dzialowe prawie postawione, powoli zaczyna to wygladac tak jak powinno:multi:

Macie Prominencje (moja mama tak na nia wola, nie moze cos tej Promocji zapamietac:lol:)
[IMG]https://lh3.googleusercontent.com/-YXSNT3Gdsco/TiwwBlyseUI/AAAAAAAAEgM/FLsrw09Msuo/IMG_3729.JPG[/IMG]