Jump to content
Dogomania

Moje zwariowane siersciuchy- Furia[*]- zgraja kociatych, TTB, sznup i stado kaukazów

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicja']:glaszcze:

A jak TZ się ze stadem zwierząt i dobytkiem zabierze ?? :shock:[/QUOTE]

Dobytek kurierem, a zwierzaki samochodem:p
Kociate w duuzej klatce beda jechaly...sie zestresuja bidusie pewnie ehhh

[quote name='Agushka']Heeej Gosia. Ja próbuję się połapać w Twojej galerii ale zejdzie mi się pewnie z pół roku. Jestem sto lat za murzynami. Boję się aż wchodzić do znajomych bo tyle smutków :( U Ciebie wszystko w porządku mam nadzieję?[/QUOTE]

A tak Agus u mnie na szczescie wszystko dobrze, stado sie nieco rozroslo...mial byc szczeniaczek corsiaczka...ale jakos tak wyszlo ze sa dwa mniejsze psy i w sumie sie wszystko wyrownalo:evil_lol:

Posted

[quote name='furciaczek']TZ idzie jutro z Terorkiem do weta, bidus osowialy, ma tragiczne oczy, brak apetytu, siersc mu zaczela wypadac...nie wiem co mu jest:placz::placz:[/QUOTE]

:glaszcze: pewnie czuje zmiany i tęskni ....

Posted

On zawsze bardzo zle znosil moja nieobecnosc...ale nie az tak:shake:
Martwie sie o niego...moze cos zjadl, przytrul sie?? Nie wiem:-(

Kochane kocisko, przydupas moj...on wszedzie za mna lazi, zawsze...jak cien:loveu:

Nawet daje robic z siebie idiote chwilami:evil_lol:
[IMG]http://i51.tinypic.com/sfi147.jpg[/IMG]

A najczasciej to po prostu zawsze przy moim boku...o tak...
[IMG]http://i51.tinypic.com/2wn4tqs.jpg[/IMG]

Ehhh no, mam nadzieje ze nic powaznego i chwilowa jakas niedyspozycja:-(

Posted

Jak TZ go przywiezie to nagram moment jak z transportera wychodzi...zaloze sie ze jak mnie zobaczy to zacznie drzec jape niemlosiernie, przyleci malo sie nie zabije, wskoczy mi na klate obejmujac lapami za szyje...nastepnie bedzie prychal na kazdego kto zechce podejsc i mnie mu odebrac...zawsze ten sam cyrk odstawia duren:evil_lol:
Reszta kotow to ma raczej w glebokim powazaniu kto jest...byle zarcie dawal:lol:
Ciekawe co tez tam jutro u weta wyjdzie...chlopak zjadl chipsa i troche mieska przed chwila:loveu:
Za chipsy da sie pokroic...polozyc mu chipsy i jakies kocie przysmaki...wybierze chipsy...widac ze moj kot bo ja to glownie o chipsach zyje:lol:

Hekcine chyba po jutrze odbieram:cool3::multi::multi:

Posted

[quote name='furciaczek']Jak TZ go przywiezie to nagram moment jak z transportera wychodzi...zaloze sie ze jak mnie zobaczy to zacznie drzec jape niemlosiernie, przyleci malo sie nie zabije, wskoczy mi na klate obejmujac lapami za szyje...nastepnie bedzie prychal na kazdego kto zechce podejsc i mnie mu odebrac...zawsze ten sam cyrk odstawia duren:evil_lol:
[/QUOTE]
aż mi się łezka w oku zakręciła:loveu::loveu::evil_lol:

Posted

[quote name='fioneczka']oj biedny ciusiek ... on tęskni ... ale będzie dobrze ... jeszcze troszkę i będzie radocha jak trzeba

a zdjęcie ciuśka powalające :loveu:[/QUOTE]

A dziekuje, takie ot pstrykniecia zwykle:)

[quote name='agaga21']aż mi się łezka w oku zakręciła:loveu::loveu::evil_lol:[/QUOTE]

Taaak, mi tez sie lezka kreci w oku jak wbija swoje pazurki wskakujac na mnie:lol:

[quote name='malawaszka']hahaha KONIECZNIE to nagraj błagam - to musi być widok!!!!![/QUOTE]

Nagram, trzeba miec cos takiego na pamiatke...choc mialam gdzies juz taki filmik, postaram sie odszperac:p

Zaczyna mnie brac stres, zaczynam pisac jak wariatka...nie dosc ze Terror sie kiepsko czuje to jeszcze za dwa dni zaczne poznawac swoje nowe zwierzaki...i juz mnie skreca bo siedze i rozkminiam rozne wersje wydarzen, analizuje co zrobic jak to czy tamto...mysle nad tym jak sie beda zwierzaki zachowywac, jak tolerowac...co mi zniszcza i czym mnie wnerwia:evil_lol:

Czy w Pl mozna w sklepie normalnym zoo kupic flexi giant? czy trzeba na necie koniecznie zamawiac??

Posted

Biedny Terrorek. Z dwojga złego to chyba lepiej, żeby to tęsknota była. Tylko, żeby kurcze już tak mocno nie tęsknił, bo się zamęczy biedak :(. A Ciebie zestresuje do kwadratu.
Czekamy na wieści od weta.

Posted

Terrorek u weta juz nie byl osowialy, prychal, warczal, drapal i gryzl...czyli wsio w normie:evil_lol:
Ale badanka zrobione, czekamy na wyniki. W domu zaliczyl focha i sie do niekogo nie odzywa:lol:

Jutro o 17 odbieram z Ania Hekcine:multi::loveu:

Posted

skoro Terror sie wetowi postawil znaczy bedzie zyl az przyjedzie do ciebie, pewnie stres bo Tz tam pakuje a on nie ma ciebie i sie boi.
cekamy na wiesci jak Hektor sie ucieszyl no i dalsze opowiesci.powoli bo powoli ale zaczynacie sie zbijac w gromade , bedzie dobrze!!!

Posted

Taaak dzisiaj raczej nie pospie:evil_lol:

Furasia tak sie pieknie z panem bawila ze zerwala mu paznokcia...plakal mi bidak przez tel...niema co Fur to wyjatkowo delikatne futro:evil_lol:
Kot dalej focha ma...
Pan juz wode rybkom zmienic potrafi, czyli kolejny sukces wychowawczy zaliczylam:evil_lol::loveu:
Uparl sie ze chce Stefana do PL przywiezc tez...slimaka naszego, nie wiem jak on ma zamiar to wykonac:roll::lol:

Boszzz ja chce zeby bylo juz jutro godzina 17 nooo!! Nie moge uwiezyc ze za chwilke bede miec Hektorka...jakies to takie niewyobrazalne dla mnie:oops: