Jump to content
Dogomania

Moje zwariowane siersciuchy- Furia[*]- zgraja kociatych, TTB, sznup i stado kaukazów

Recommended Posts

Posted

Czarna chudzinka jest jakims mixem TTB, no ale zobaczymy co z niego wyrosnie jak przytyje:evil_lol:
Straszna biegunke ma, jak mu nie minie po 2-3 dniach to trzeba bedzie przebadac koopke.
Mial juz robiony przeglad, krew OK, mocz Ok- mocznik mial lekko podwyzszony (69) ale mozliwe ze to wynik zlego zywienia, biegunek i odwodnienia. Za jakis czas powtorzymy zeby zobaczyc czy sie unormowalo.

[IMG]http://i26.tinypic.com/rwrm1y.jpg[/IMG]
:loveu:

Prziaty i Furciata maja sie dobrze, Puplcia ma kleszcza na czole...a byla zafrontilnowana jakies 3 tygodnie temu:angryy:

Posted

[quote name='sacred PIRANHA']fur on jest taki sam debil z facjaty jak Ty :-)
pasują do na takie kretyńskei piesy hihihi[/QUOTE]

:roflt: padłam Piranio ;)

Ładnie wam razem ....wiem wiem ...powtarzam się :grins:

Posted

Kupki juz ma lepsze....co mnie strasznie cieszy bo te biegunki byly straszne. Dostal karme dla wrazliwocow i konga na zabicie nudy:evil_lol:

I teraz pytanie...jak zmusic TZta do zmiany wody w akwarium??...mam nadzieje ze rybki i Stefan jakos dociagna do mojego powrotu:lol:

Prezio i Fur maja sie dobrze...czyli tradycyjnie rozpierducha na ogrodzie, sasiedzi pochowani w domach:diabloti:

Posted

[quote name='Alicja'][COLOR=Navy][B]Zagrozić mu czymś ...:hmmmm: tylko czym ...[/B][/COLOR][/QUOTE]

Przestane go ....karmic:diabloti:

Ostatnio jak go zostawilam samego to jadl z psami....znaczy gotowal psom ryz i bral z tego torche dla siebie:evil_lol:
Juz drugi tydzien leci jak sami zostali...psy pewnie nabiora cialka a TZ straci co nieco na wadze hihi

Posted

[quote name='malawaszka']no bo przecież nie tym, że przytarga następnego psa :errrr:[/QUOTE]

Kota??

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Powaznie mowiac to limit wyczerpany na laaadnych pare lat:loveu:

Posted

[quote name='sacred PIRANHA']Fur powiedz mu że jak nie zmieni wody to ja sie zwale z Emi na miesiąc i będzie nam musiał gotować :-D[/QUOTE]

i nas zabierzesz ...nas ... Klockową , Grosie i Mnie :grins:

zobaczysz ...zaraz zmieni wode ;)

Posted

[B][COLOR="#ff0000"]BLAGAM O POMOC, PANI JOLA- KOBIETA O OGROMNYM SERDUCHU- WLASCICIELKA NASZEJ ECI KTORA JUZ TAK WIELE PRZESZLA W SWOIM PSIM ZYCIU. STRACILI WSZYSTKO DOSLOWNIE WSZYSTKO...CALY DOM I DOBYTEK...WLASCICIELKA URATOWALA TYLKO ZWIERZAKI , SAMA ZOSTALA NAWET BEZ BUTOW
BLAGAM KOCHANI ROZSYAJCIE WATEK, POMOZCIE W TEJ DRAMATYCZNEJ SYTUACJI

[url]http://www.dogomania.pl/threads/147705-Ratunku!!-Stracili-wszystko-rodzina-eci-w-potrzebie!!-Blagamy-o-pomoc[/url]!![/COLOR][/B]

Posted

[quote name='agaga21']no w końcu sobie pooglądam diabły furciaczkowej!
oj, mam co nadrabiać.[/QUOTE]

Powodzenia:evil_lol::evil_lol:
Tu kochana ladnych pare lat mojego zycia jest...w sumie nuuuuda i nie warto nadrabiac:evil_lol:

Diblica milo Cie wiedziec:p

Posted

oglądam foty od końca. gdzieś mi się obiło, że miał być chłopak po tatusiu z del orte ale nie doczytałam, czy będzie czy juz nie aktualne. podejrzewam, że hektorek zajął jego miejsce ;)
kiedyś myslałam o kupnie cc właśnie z tej hodowli, potem jednak miłość do ttb przeważyła i dzieki temu adoptowaliśmy etnę.

jak to sie stało, że ja do was nigdy nie trafiłam?:crazyeye: nie raz przeglądałam fotoblogaski...ukrywałaś się chyba przede mną, przyznaj się:diabloti:

Posted

Dobrze podejzewasz, mial byc samczyk CC ale z Some Place Else:loveu: po psie z DO...ale no coz mam powiedziec, jak komus sie nie podoba ze nie ma to do Hektora z pretensjami niech idzie:evil_lol:

TZ zmienil wode...chyba sie przestraszyl wizyty Pirani, Alutki, Madzialeny i Grosi:diabloti::lol:
Przyjedziecie dziewczyny innym razem:eviltong:

Wymiana wody byla skomplikowana...musialam instrukcji udzielac telefonicznie....a dzisiaj biedak zadzwonil do mnie z pytaniem jak usmazyc kotleta:megagrin:

Posted

no i zaczęło sie tak: weź głęboki oddech, podejdz do kuchenki gazowej, postawi patelnie....myśl pozytywnie!
ja to mam jednak fuksa..wyjechałam na wakacje żeby sie zdystansować, żeby odetchnąć od codziennosci i nabrac wiateru hihi w żagle...jechałam z myślą "ok mam odetchnąć niby ale kolejny miesiac bez psa bedzie ciezki"...zajezdzam a tu wypada 7 owczarkow podhalańskich haha biały tabun futra:-)

Posted

jacie

gratuluję Ciotka! :multi:

będę zaglądać i obczajać jak Wam idzie socjalizacja...jak będzie lepiej niz u mnie, to już coś :evil_lol:

no niesamowite... nie sądziłam, że się dopsisz :evil_lol:

Posted

[quote name='furciaczek']Hekcia ulubiona rozrywka (jak skonczy sie pianka z konga) jest zjadanie drzwi...oby mu kiedys przeszlo...dom bez drzwi taki hmm malo fajny jest raczej:evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]
No to ma fajną zabawe hehe