furciaczek Posted August 3, 2010 Author Posted August 3, 2010 Czarna chudzinka jest jakims mixem TTB, no ale zobaczymy co z niego wyrosnie jak przytyje:evil_lol: Straszna biegunke ma, jak mu nie minie po 2-3 dniach to trzeba bedzie przebadac koopke. Mial juz robiony przeglad, krew OK, mocz Ok- mocznik mial lekko podwyzszony (69) ale mozliwe ze to wynik zlego zywienia, biegunek i odwodnienia. Za jakis czas powtorzymy zeby zobaczyc czy sie unormowalo. [IMG]http://i26.tinypic.com/rwrm1y.jpg[/IMG] :loveu: Prziaty i Furciata maja sie dobrze, Puplcia ma kleszcza na czole...a byla zafrontilnowana jakies 3 tygodnie temu:angryy: Quote
Alicja Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 [quote name='sacred PIRANHA']fur on jest taki sam debil z facjaty jak Ty :-) pasują do na takie kretyńskei piesy hihihi[/QUOTE] :roflt: padłam Piranio ;) Ładnie wam razem ....wiem wiem ...powtarzam się :grins: Quote
Tengusia Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 ale chudzinka :( rozkoszna ma ta mordke :loveu: [url]http://i31.tinypic.com/2vl87mb.jpg[/url] Quote
furciaczek Posted August 6, 2010 Author Posted August 6, 2010 Kupki juz ma lepsze....co mnie strasznie cieszy bo te biegunki byly straszne. Dostal karme dla wrazliwocow i konga na zabicie nudy:evil_lol: I teraz pytanie...jak zmusic TZta do zmiany wody w akwarium??...mam nadzieje ze rybki i Stefan jakos dociagna do mojego powrotu:lol: Prezio i Fur maja sie dobrze...czyli tradycyjnie rozpierducha na ogrodzie, sasiedzi pochowani w domach:diabloti: Quote
Alicja Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 [COLOR=Navy][B]Zagrozić mu czymś ...:hmmmm: tylko czym ...[/B][/COLOR] Quote
malawaszka Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 [quote name='Alicja'][COLOR=Navy][B]Zagrozić mu czymś ...:hmmmm: tylko czym ...[/B][/COLOR][/QUOTE] no bo przecież nie tym, że przytarga następnego psa :errrr: Quote
furciaczek Posted August 6, 2010 Author Posted August 6, 2010 [quote name='Alicja'][COLOR=Navy][B]Zagrozić mu czymś ...:hmmmm: tylko czym ...[/B][/COLOR][/QUOTE] Przestane go ....karmic:diabloti: Ostatnio jak go zostawilam samego to jadl z psami....znaczy gotowal psom ryz i bral z tego torche dla siebie:evil_lol: Juz drugi tydzien leci jak sami zostali...psy pewnie nabiora cialka a TZ straci co nieco na wadze hihi Quote
furciaczek Posted August 6, 2010 Author Posted August 6, 2010 [quote name='malawaszka']no bo przecież nie tym, że przytarga następnego psa :errrr:[/QUOTE] Kota?? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Powaznie mowiac to limit wyczerpany na laaadnych pare lat:loveu: Quote
Alicja Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 myślisz że mu dieta zaszkodzi ?? chyba nie ;) ...no własnie to mu zagroź że przez następny miesiąc bedzie jadł z psami :diabloti: Quote
sacred PIRANHA Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 Fur powiedz mu że jak nie zmieni wody to ja sie zwale z Emi na miesiąc i będzie nam musiał gotować :-D Quote
Alicja Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 [quote name='sacred PIRANHA']Fur powiedz mu że jak nie zmieni wody to ja sie zwale z Emi na miesiąc i będzie nam musiał gotować :-D[/QUOTE] i nas zabierzesz ...nas ... Klockową , Grosie i Mnie :grins: zobaczysz ...zaraz zmieni wode ;) Quote
furciaczek Posted August 7, 2010 Author Posted August 7, 2010 Moze zaglosujecie na Prezia co? [url]http://www.dogomania.pl/threads/190271-Bazarek-fotograficzny-na-pomoc-psiakom-[/url]) nr 45:diabloti: Quote
agaciaaa Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 Gratuluję nowego domownika! Cudny jest tylko chudzinka straszna ;) Quote
furciaczek Posted August 8, 2010 Author Posted August 8, 2010 [B][COLOR="#ff0000"]BLAGAM O POMOC, PANI JOLA- KOBIETA O OGROMNYM SERDUCHU- WLASCICIELKA NASZEJ ECI KTORA JUZ TAK WIELE PRZESZLA W SWOIM PSIM ZYCIU. STRACILI WSZYSTKO DOSLOWNIE WSZYSTKO...CALY DOM I DOBYTEK...WLASCICIELKA URATOWALA TYLKO ZWIERZAKI , SAMA ZOSTALA NAWET BEZ BUTOW BLAGAM KOCHANI ROZSYAJCIE WATEK, POMOZCIE W TEJ DRAMATYCZNEJ SYTUACJI [url]http://www.dogomania.pl/threads/147705-Ratunku!!-Stracili-wszystko-rodzina-eci-w-potrzebie!!-Blagamy-o-pomoc[/url]!![/COLOR][/B] Quote
diabelkowa Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 dawno mnie tu nie bylo, takie zmiany ja gratuluje wszystkiego :)))) Quote
agaga21 Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 no w końcu sobie pooglądam diabły furciaczkowej! oj, mam co nadrabiać. Quote
furciaczek Posted August 10, 2010 Author Posted August 10, 2010 [quote name='agaga21']no w końcu sobie pooglądam diabły furciaczkowej! oj, mam co nadrabiać.[/QUOTE] Powodzenia:evil_lol::evil_lol: Tu kochana ladnych pare lat mojego zycia jest...w sumie nuuuuda i nie warto nadrabiac:evil_lol: Diblica milo Cie wiedziec:p Quote
agaga21 Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 oglądam foty od końca. gdzieś mi się obiło, że miał być chłopak po tatusiu z del orte ale nie doczytałam, czy będzie czy juz nie aktualne. podejrzewam, że hektorek zajął jego miejsce ;) kiedyś myslałam o kupnie cc właśnie z tej hodowli, potem jednak miłość do ttb przeważyła i dzieki temu adoptowaliśmy etnę. jak to sie stało, że ja do was nigdy nie trafiłam?:crazyeye: nie raz przeglądałam fotoblogaski...ukrywałaś się chyba przede mną, przyznaj się:diabloti: Quote
furciaczek Posted August 10, 2010 Author Posted August 10, 2010 Dobrze podejzewasz, mial byc samczyk CC ale z Some Place Else:loveu: po psie z DO...ale no coz mam powiedziec, jak komus sie nie podoba ze nie ma to do Hektora z pretensjami niech idzie:evil_lol: TZ zmienil wode...chyba sie przestraszyl wizyty Pirani, Alutki, Madzialeny i Grosi:diabloti::lol: Przyjedziecie dziewczyny innym razem:eviltong: Wymiana wody byla skomplikowana...musialam instrukcji udzielac telefonicznie....a dzisiaj biedak zadzwonil do mnie z pytaniem jak usmazyc kotleta:megagrin: Quote
sacred PIRANHA Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 no i zaczęło sie tak: weź głęboki oddech, podejdz do kuchenki gazowej, postawi patelnie....myśl pozytywnie! ja to mam jednak fuksa..wyjechałam na wakacje żeby sie zdystansować, żeby odetchnąć od codziennosci i nabrac wiateru hihi w żagle...jechałam z myślą "ok mam odetchnąć niby ale kolejny miesiac bez psa bedzie ciezki"...zajezdzam a tu wypada 7 owczarkow podhalańskich haha biały tabun futra:-) Quote
rufusowa Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 jacie gratuluję Ciotka! :multi: będę zaglądać i obczajać jak Wam idzie socjalizacja...jak będzie lepiej niz u mnie, to już coś :evil_lol: no niesamowite... nie sądziłam, że się dopsisz :evil_lol: Quote
chita Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 no i przybywam spozniona,, fur jak moglas mi linka wczesniej nie podeslac:mad: idem czytac od konca :cool3: Quote
furciaczek Posted August 14, 2010 Author Posted August 14, 2010 Hekcia ulubiona rozrywka (jak skonczy sie pianka z konga) jest zjadanie drzwi...oby mu kiedys przeszlo...dom bez drzwi taki hmm malo fajny jest raczej:evil_lol::evil_lol: Quote
Paulina_mickey Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 [quote name='furciaczek']Hekcia ulubiona rozrywka (jak skonczy sie pianka z konga) jest zjadanie drzwi...oby mu kiedys przeszlo...dom bez drzwi taki hmm malo fajny jest raczej:evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] No to ma fajną zabawe hehe Quote
Recommended Posts