NATKA Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Witam się w piękne słoneczne piątkowe popołudnie :loveu: jak się miewją fafelki i brodacz? Quote
furciaczek Posted October 2, 2009 Author Posted October 2, 2009 [quote name='NATKA']Jeju ja chyba się rozpłyne ozorki dwa :loveu: [URL]http://i37.tinypic.com/11lnbma.jpg[/URL] Taką obstawę to ja też bym chciała mieć, cudne zdjęcie :lol: [URL]http://i37.tinypic.com/do17bn.jpg[/URL][/QUOTE] Tez uwielbiam te ozorki:loveu: [quote name='Rinuś'][I][B]nie widzę juz pierwszych 2 zdjęc z poprzedniej strony to bym Ci pokazała która...:roll:[/B][/I][/QUOTE] Nie dosc ze godzine sie zdiecia laduja to jeszcze znikaja:roll::shake: [quote name='eria'][url]http://i37.tinypic.com/do17bn.jpg[/url] Preziosłaaaaw :loveu::loveu: nooo ale potknięcia się o Furcię to gratuluję :evil_lol::evil_lol: Myślałam ,że to ja jestem miszczem jak nie widziałam i nadepnęłam ponad metrowego zaskrońca:evil_lol:[/QUOTE] Hahaha to ja wole sie potykac o sucz jednak:evil_lol: [quote name='NATKA']Witam się w piękne słoneczne piątkowe popołudnie :loveu: jak się miewją fafelki i brodacz?[/QUOTE] A witam witam:p Futrzaki maja sie dobrze, dobily reszte trwanika na ogrodzie ale zostalo im wybaczone:lol: Zbliza sie zima bo wszystkie kociate pchaja sie do wyra w nocy...robi sie ciasno bo Fur juz pod koldra gnije a Prezio na podusi:lol: Quote
NATKA Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 To teraz się witam wieczorową porą ;):evil_lol: Jaki ładniutki nowiutki avarcik ho ho ho :cool2: Quote
GameBoy Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 wlasnie mialam to samo pisac, ze super Fur na avacie wyglada:loveu: Quote
NATKA Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Furciaczek Ty na mnie że ja się obijam w galerii a Ty co :mad: gdzie zdjęcia unicestwionego przez futra trawnika :evil_lol: A tak po za tym to pozdrawiam wieczorowo ;) Quote
furciaczek Posted October 4, 2009 Author Posted October 4, 2009 Natka toc u mnie dawno takiego ruchu nie bylo i tylu fot:lol: Pozniej moze cos wygrzebie jeszcze :) Quote
NATKA Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Witam, witam wieczorowo :loveu: Toć Panna niech szuka, niech szuka i to intensywnie bo ja cierpliwa jestem bardzo ale jak nie będzie zdjątek to futrzaka na Twoją Furkę puszczę :evil_lol: Pozdrawiam cieplutko ;) Quote
Doginka Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 A ja to pękam ze śmiechu jak patrzę na miny Fur:evil_lol::loveu::evil_lol: Quote
furciaczek Posted October 7, 2009 Author Posted October 7, 2009 Czasu nie mam na wklejanie fot:eviltong: U nas nudy, deszcz pada od kilku dni, psy mi chate roznosza bo znudzone strasznie, koty zreszta tez niezla demolke uzadzaja:evil_lol: Ale suka i Pulpet to juz mnie tak wkurzyly ze szok normalnie. Dorwalam w sklepie miesko z nowozelandzkich! owiec, wygladalo genialnie...wiec lece do domu cala w skowronkach, byle szybko dac psiaczkom i kociaczkom tego rarytasa....Prezio zjadl, Teror zjadl, Kidzia zjadla, Pasztet zjadla...Puplet z wyrzutem spojzala i se poszla a Fur zlapala jednym zabkiem pomietolila i wyplula patrzac rowniez z wyrzutem i wielkim fochem wypisanym na pysku.... Naprawde zaczynam podejzewac ze Fur i Pulpet sa spokrewnione...dwie takie wolno myslace, molosowate i wybredne:evil_lol: I zeby bylo malo to TZ jeszcze sie obrazil ze psom takie mieso kupilam a o nim zapomnialam:evil_lol: Jak ja niecierpie deszczu:placz::placz::placz: Quote
eria Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 kupować psom mięso z nowozelandzkich owiec :roflt::roflt::roflt: Jak przeczytałam początek myślałam,że kupiłaś to dla Ciebie i TZ,a psy pewnie ukradły:evil_lol: jakie było potem zdziwienie :evil_lol: Quote
malawaszka Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 [quote name='eria']kupować psom mięso z nowozelandzkich owiec :roflt::roflt::roflt: Jak przeczytałam początek myślałam,że kupiłaś to dla Ciebie i TZ,a psy pewnie ukradły:evil_lol: jakie było potem zdziwienie :evil_lol:[/quote] hahahah to samo :lol::lol::lol: Quote
NATKA Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 [quote name='furciaczek']Czasu nie mam na wklejanie fot:eviltong: U nas nudy, deszcz pada od kilku dni, psy mi chate roznosza bo znudzone strasznie, koty zreszta tez niezla demolke uzadzaja:evil_lol: Ale suka i Pulpet to juz mnie tak wkurzyly ze szok normalnie. Dorwalam w sklepie miesko z nowozelandzkich! owiec, wygladalo genialnie...wiec lece do domu cala w skowronkach, byle szybko dac psiaczkom i kociaczkom tego rarytasa....Prezio zjadl, Teror zjadl, Kidzia zjadla, Pasztet zjadla...Puplet z wyrzutem spojzala i se poszla a Fur zlapala jednym zabkiem pomietolila i wyplula patrzac rowniez z wyrzutem i wielkim fochem wypisanym na pysku.... Naprawde zaczynam podejzewac ze Fur i Pulpet sa spokrewnione...dwie takie wolno myslace, molosowate i wybredne:evil_lol: I zeby bylo malo to TZ jeszcze sie obrazil ze psom takie mieso kupilam a o nim zapomnialam:evil_lol: Jak ja niecierpie deszczu:placz::placz::placz:[/quote] Witam witam z samego rana ;););) A to wybredne stworzenia :mad: a tz jak tak bardzo ubolewał, to trzeba było mu odstąpić porcję Furki :evil_lol: Pozdrawiam i przesyłam dużo słoneczka, którego u mnie od wczoraj nie brakuje więc się chętnie podziele ;) Quote
furciaczek Posted October 8, 2009 Author Posted October 8, 2009 [quote name='eria']kupować psom mięso z nowozelandzkich owiec :roflt::roflt::roflt: Jak przeczytałam początek myślałam,że kupiłaś to dla Ciebie i TZ,a psy pewnie ukradły:evil_lol: jakie było potem zdziwienie :evil_lol:[/QUOTE] Przeciez ja od 13 lat zwierzatek nie jadam:evil_lol: [quote name='malawaszka']hahahah to samo :lol::lol::lol:[/QUOTE] :eviltong: [quote name='NATKA']Witam witam z samego rana ;););) A to wybredne stworzenia :mad: a tz jak tak bardzo ubolewał, to trzeba było mu odstąpić porcję Furki :evil_lol: Pozdrawiam i przesyłam dużo słoneczka, którego u mnie od wczoraj nie brakuje więc się chętnie podziele ;)[/QUOTE] A wiesz ze doszlo to slonce, juz nie pada:loveu: Jedziemy sie z psami rozerwac tam gdzie ostatnio....moze Bobek pojedzie z nami:diabloti: Quote
NATKA Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Super, że priorytet słoneczny nie zawiódł :multi: i udanego spacerku życze z potworami :evil_lol: Quote
furciaczek Posted October 9, 2009 Author Posted October 9, 2009 Kidzia sie zgubila, 2 noc jej niema:placz: Sasiedzi nie widzieli, w sklepie tez nikt nic nie wie....dzwonilam do okolicznych wetow i schronu...tez nic...martwie sie o nia, tyle tych przekletych lisow lata po nocach:-( Jutro ide plakatowac okolice....zwariuje chyba ehhh Quote
NATKA Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Ojeju :shake: trzeba wierzyć, że się odnajdzie!!! Quote
Alicja Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 [B][FONT=Arial]Furciaczku , Kidzia wróciła ??[/FONT][/B] Quote
malawaszka Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Fur! pewnie jej jeszcze nie wysterylizowałaś? To powiem Ci że ona wróci - W CIĄZY!!! po odchowaniu kociąt jak pozwoliłaś jej wychodzić na dwór to ruja przychodzi momentalnie -dlatego ja trzymam kocią mamę w pokoju i nie będzie wychodzić dopóki nie będzie wysterylizowana Quote
GameBoy Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 [quote name='malawaszka']Fur! pewnie jej jeszcze nie wysterylizowałaś? To powiem Ci że ona wróci - W CIĄZY!!! po odchowaniu kociąt jak pozwoliłaś jej wychodzić na dwór to ruja przychodzi momentalnie -dlatego ja trzymam kocią mamę w pokoju i nie będzie wychodzić dopóki nie będzie wysterylizowana[/quote] obys nie miala racji :shake: Kidziol wracaj! Quote
malawaszka Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 jak tylko Kidzia wróci (bo mam nadzieję, że wróci lada chwila) to nie ma na co czekać tylko sterylizować - kotki naprawdę bardzo szybko to załatwiają po odchowaniu kociąt :shake: Quote
furciaczek Posted October 10, 2009 Author Posted October 10, 2009 Ona ma sterylke na poniedzialek umowiona :placz: Jak mi cholera nie wroci na czas to przysiegam ze sama ja na stole kuchennym wyciacham:angryy: Zwiala jak TZ w nocy psy wypuszczal cholernica mala.... Ale kurde i tak sie martwie....tu wiecznie jakies lisy laza, ile razy przeganialam bo molestwaly kocine jakas pod moimi oknami...ehhh:-( Quote
malawaszka Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 jak zwiała podstępem to na 99% ruja - wróci jak znajdzie kawalera :mad: Quote
furciaczek Posted October 10, 2009 Author Posted October 10, 2009 [quote name='malawaszka']jak zwiała podstępem to na 99% ruja - wróci jak znajdzie kawalera :mad:[/QUOTE] No niech se uzyje ostatni raz.....byle wrocila:-( Bylam z psoawatymi w lesie....aparat zostal w aucie wiec fot nie bedzie:eviltong: Quote
malawaszka Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 dalej nie ma? masakra - oszalałabym chyba :shake: Quote
Recommended Posts