Jump to content
Dogomania

Moje zwariowane siersciuchy- Furia[*]- zgraja kociatych, TTB, sznup i stado kaukazów

Recommended Posts

Posted

[quote name='NATKA']Jeju ja chyba się rozpłyne ozorki dwa :loveu:
[URL]http://i37.tinypic.com/11lnbma.jpg[/URL]
Taką obstawę to ja też bym chciała mieć, cudne zdjęcie :lol:
[URL]http://i37.tinypic.com/do17bn.jpg[/URL][/QUOTE]

Tez uwielbiam te ozorki:loveu:

[quote name='Rinuś'][I][B]nie widzę juz pierwszych 2 zdjęc z poprzedniej strony to bym Ci pokazała która...:roll:[/B][/I][/QUOTE]

Nie dosc ze godzine sie zdiecia laduja to jeszcze znikaja:roll::shake:

[quote name='eria'][url]http://i37.tinypic.com/do17bn.jpg[/url]
Preziosłaaaaw :loveu::loveu:

nooo ale potknięcia się o Furcię to gratuluję :evil_lol::evil_lol: Myślałam ,że to ja jestem miszczem jak nie widziałam i nadepnęłam ponad metrowego zaskrońca:evil_lol:[/QUOTE]

Hahaha to ja wole sie potykac o sucz jednak:evil_lol:

[quote name='NATKA']Witam się w piękne słoneczne piątkowe popołudnie :loveu: jak się miewją fafelki i brodacz?[/QUOTE]

A witam witam:p
Futrzaki maja sie dobrze, dobily reszte trwanika na ogrodzie ale zostalo im wybaczone:lol:
Zbliza sie zima bo wszystkie kociate pchaja sie do wyra w nocy...robi sie ciasno bo Fur juz pod koldra gnije a Prezio na podusi:lol:

Posted

Furciaczek Ty na mnie że ja się obijam w galerii a Ty co :mad: gdzie zdjęcia unicestwionego przez futra trawnika :evil_lol:

A tak po za tym to pozdrawiam wieczorowo ;)

Posted

Witam, witam wieczorowo :loveu:

Toć Panna niech szuka, niech szuka i to intensywnie bo ja cierpliwa jestem bardzo ale jak nie będzie zdjątek to futrzaka na Twoją Furkę puszczę :evil_lol:

Pozdrawiam cieplutko ;)

Posted

Czasu nie mam na wklejanie fot:eviltong:

U nas nudy, deszcz pada od kilku dni, psy mi chate roznosza bo znudzone strasznie, koty zreszta tez niezla demolke uzadzaja:evil_lol:

Ale suka i Pulpet to juz mnie tak wkurzyly ze szok normalnie. Dorwalam w sklepie miesko z nowozelandzkich! owiec, wygladalo genialnie...wiec lece do domu cala w skowronkach, byle szybko dac psiaczkom i kociaczkom tego rarytasa....Prezio zjadl, Teror zjadl, Kidzia zjadla, Pasztet zjadla...Puplet z wyrzutem spojzala i se poszla a Fur zlapala jednym zabkiem pomietolila i wyplula patrzac rowniez z wyrzutem i wielkim fochem wypisanym na pysku....
Naprawde zaczynam podejzewac ze Fur i Pulpet sa spokrewnione...dwie takie wolno myslace, molosowate i wybredne:evil_lol:
I zeby bylo malo to TZ jeszcze sie obrazil ze psom takie mieso kupilam a o nim zapomnialam:evil_lol:

Jak ja niecierpie deszczu:placz::placz::placz:

Posted

kupować psom mięso z nowozelandzkich owiec :roflt::roflt::roflt:

Jak przeczytałam początek myślałam,że kupiłaś to dla Ciebie i TZ,a psy pewnie ukradły:evil_lol: jakie było potem zdziwienie :evil_lol:

Posted

[quote name='eria']kupować psom mięso z nowozelandzkich owiec :roflt::roflt::roflt:

Jak przeczytałam początek myślałam,że kupiłaś to dla Ciebie i TZ,a psy pewnie ukradły:evil_lol: jakie było potem zdziwienie :evil_lol:[/quote]

hahahah to samo :lol::lol::lol:

Posted

[quote name='furciaczek']Czasu nie mam na wklejanie fot:eviltong:

U nas nudy, deszcz pada od kilku dni, psy mi chate roznosza bo znudzone strasznie, koty zreszta tez niezla demolke uzadzaja:evil_lol:

Ale suka i Pulpet to juz mnie tak wkurzyly ze szok normalnie. Dorwalam w sklepie miesko z nowozelandzkich! owiec, wygladalo genialnie...wiec lece do domu cala w skowronkach, byle szybko dac psiaczkom i kociaczkom tego rarytasa....Prezio zjadl, Teror zjadl, Kidzia zjadla, Pasztet zjadla...Puplet z wyrzutem spojzala i se poszla a Fur zlapala jednym zabkiem pomietolila i wyplula patrzac rowniez z wyrzutem i wielkim fochem wypisanym na pysku....
Naprawde zaczynam podejzewac ze Fur i Pulpet sa spokrewnione...dwie takie wolno myslace, molosowate i wybredne:evil_lol:
I zeby bylo malo to TZ jeszcze sie obrazil ze psom takie mieso kupilam a o nim zapomnialam:evil_lol:

Jak ja niecierpie deszczu:placz::placz::placz:[/quote]

Witam witam z samego rana ;););)

A to wybredne stworzenia :mad: a tz jak tak bardzo ubolewał, to trzeba było mu odstąpić porcję Furki :evil_lol:

Pozdrawiam i przesyłam dużo słoneczka, którego u mnie od wczoraj nie brakuje więc się chętnie podziele ;)

Posted

[quote name='eria']kupować psom mięso z nowozelandzkich owiec :roflt::roflt::roflt:

Jak przeczytałam początek myślałam,że kupiłaś to dla Ciebie i TZ,a psy pewnie ukradły:evil_lol: jakie było potem zdziwienie :evil_lol:[/QUOTE]

Przeciez ja od 13 lat zwierzatek nie jadam:evil_lol:

[quote name='malawaszka']hahahah to samo :lol::lol::lol:[/QUOTE]

:eviltong:

[quote name='NATKA']Witam witam z samego rana ;););)

A to wybredne stworzenia :mad: a tz jak tak bardzo ubolewał, to trzeba było mu odstąpić porcję Furki :evil_lol:

Pozdrawiam i przesyłam dużo słoneczka, którego u mnie od wczoraj nie brakuje więc się chętnie podziele ;)[/QUOTE]

A wiesz ze doszlo to slonce, juz nie pada:loveu:
Jedziemy sie z psami rozerwac tam gdzie ostatnio....moze Bobek pojedzie z nami:diabloti:

Posted

Kidzia sie zgubila, 2 noc jej niema:placz:
Sasiedzi nie widzieli, w sklepie tez nikt nic nie wie....dzwonilam do okolicznych wetow i schronu...tez nic...martwie sie o nia, tyle tych przekletych lisow lata po nocach:-(
Jutro ide plakatowac okolice....zwariuje chyba ehhh

Posted

Fur! pewnie jej jeszcze nie wysterylizowałaś? To powiem Ci że ona wróci - W CIĄZY!!! po odchowaniu kociąt jak pozwoliłaś jej wychodzić na dwór to ruja przychodzi momentalnie -dlatego ja trzymam kocią mamę w pokoju i nie będzie wychodzić dopóki nie będzie wysterylizowana

Posted

[quote name='malawaszka']Fur! pewnie jej jeszcze nie wysterylizowałaś? To powiem Ci że ona wróci - W CIĄZY!!! po odchowaniu kociąt jak pozwoliłaś jej wychodzić na dwór to ruja przychodzi momentalnie -dlatego ja trzymam kocią mamę w pokoju i nie będzie wychodzić dopóki nie będzie wysterylizowana[/quote]

obys nie miala racji :shake:

Kidziol wracaj!

Posted

Ona ma sterylke na poniedzialek umowiona :placz:
Jak mi cholera nie wroci na czas to przysiegam ze sama ja na stole kuchennym wyciacham:angryy: Zwiala jak TZ w nocy psy wypuszczal cholernica mala....
Ale kurde i tak sie martwie....tu wiecznie jakies lisy laza, ile razy przeganialam bo molestwaly kocine jakas pod moimi oknami...ehhh:-(

Posted

[quote name='malawaszka']jak zwiała podstępem to na 99% ruja - wróci jak znajdzie kawalera :mad:[/QUOTE]

No niech se uzyje ostatni raz.....byle wrocila:-(
Bylam z psoawatymi w lesie....aparat zostal w aucie wiec fot nie bedzie:eviltong: