furciaczek Posted July 13, 2009 Author Posted July 13, 2009 [quote name='malawaszka']no faktem jest, że nie powinno sie taki coś zdarzyć - zwłaszcza u osoby, która walczy z bezdomnością zwierząt, bo zwykle takie "wpadki" u "obcych" są równo objeżdżane i ludzi się potępia, ale stało się, no i tak jak mówisz - czemu ktoś nie napisze wprost co mysli... ehhh dzieci już są więc dbać trzeba, a potem Kidzia na sterylkę, dzieci dopilnować żeby też wysterylizowane zostały - i żeby mi to było ostatni raz :mad: :lol:[/quote] Ja doskonale zdaje sobie sprawe z tego ze kidziolow byc nie powinno, bylam wsciekla na siebie ze dopuscilam do takiej sytuacji, bylam wsciekla na TZta ze sie kategorycznie nie zgodzil na sterylke aborcyjna...a nie bede sterylkowac ciezarnej kotki ryzykujac rozpadem zwiazku..dla niego takie cos to morderstwo i zadne argumenty nie dociaraja:shake: Fakt moglam pomyslec szybciej i ciachnac ja zaraz jak roczek skonczyla...ale nie spieszylo mi sie skoro kot niewychodzacy, mieszkajacy na 4 pietrze w centrum miasta, zyjacy pod jednym dachem z kocurem kastratem:oops: Wkurza mnie tylko to ze za moimi plecami rozne dziwne historyjki sie pisze, przeciez wszystkim tym ktorzy mowia ze kidziolce to blad przyznaje racje, nie wiem po jaka cholere tworzyc teorie spiskowe...obcym sie mowi wszystko prosto w twarz...wiec co jakas inna do cholery jestem? Kidzioly sie urodzily...moja wina...ale skoro juz sa na tym swiecie to bede je kochac, dbac o nie, martwic sie, cieszyc ze zdrowo rosna i ze wyczyniaja rozne dziwne rzeczy... Kidzia jak tylk bedzie mozna idzie pod noz, ten ktory zostanie tez bedzie ciachniety jak tylko podrosnie a dwa pozostale pojda do domkow ktore bede miec na oku pod stala kontrola, tam gdzie mam pewnosc ze beda ciachniete. Nic wiecej zrobic nie moge...czasu nie cofne... W ramach zadosuczynienia bede kastrowac te stada kotow ktore sie palentaja po okolicy... Quote
sacred PIRANHA Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 w ramach zadoscuczynienia:cool3::cool3::cool3: kobieto kiedy Ty odpokutujesz swe winy:shake: wstaw foty najnowsze...:lol: tego malutkiego czarnego tyz, nie tylko twych uluboencow preguskow:eviltong: Quote
malawaszka Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 [quote name='sacred PIRANHA'] wstaw foty najnowsze...:lol: tego malutkiego czarnego tyz, nie tylko twych uluboencow preguskow:eviltong:[/quote] czarny chyba też jest pręguskiem tylko ma szerszą pręgę na grzbiecie - tak mi sięwydaje :cool3: Quote
sacred PIRANHA Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 potępiona sie wystraszyła wstawiania fot we własnej galerii:cool3: Quote
C&B Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Witamy się tu po raz pierwszy:multi: [url]http://i25.tinypic.com/2zxrpms.jpg[/url] Gdybym mogła, to bym go ci ukradła, bo kocham kociaste pręguski:loveu: Quote
anetta Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Stało się i się nie odstanie :cool1: Wstawiaj foty ;) Quote
Alicja Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz::razz:hey ...dogo działa ...dawaj tu do nas ;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
sacred PIRANHA Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 fur dopadło choróbsko potworne:shake: nie dowlokła się jeszcze do kompa:shake: może jutro...będe dzwonic to dam znać co i jak u niej:shake: Quote
Doginka Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 O matko Fur, mam nadzieję, że nie dopadła Cię ta wieprzówka:crazyeye: Zdrowiej nam szybciutko:loveu: Quote
Alicja Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Furciaczkowa zdrowiej :razz::razz: Co ja mam z tą bluzką poczynić :mad:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
furciaczek Posted July 29, 2009 Author Posted July 29, 2009 Ok, wrocilam:p Alu nooobluzke wystaw na bazarku, nie wiem kiedy bede w Pl teraz a rodzice maja 3 swiaty z ta moja babcia i na poczte pewnie nie beda chetnie leciec:roll: Quote
Alicja Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 [quote name='furciaczek']Ok, wrocilam:p Alu nooobluzke wystaw na bazarku, nie wiem kiedy bede w Pl teraz a rodzice maja 3 swiaty z ta moja babcia i na poczte pewnie nie beda chetnie leciec:roll:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] bluzka poczeka może na Ciebie co :razz::razz:, [/B][/COLOR][/FONT] Quote
furciaczek Posted August 19, 2009 Author Posted August 19, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B] bluzka poczeka może na Ciebie co :razz::razz:, [/B][/COLOR][/FONT][/quote] A serniczka tez dostane:diabloti::cool3: U nas po staremu...czyli wiecznie cos:lol: W zeszlym tygodiu o 1 w nocy Prezes postanowil obedrzec swoja tylna lapke ze skory i podciac sobie zyly, zostawil mi boskie czerwone wzorki na scianach i kanapie zanim zdazylam go dopasc i zatamowac jakos. Ten pies mnie wykonczy ktoregos dnia. Ladnie sie goi, niema zakazenia ale co sie najadlam strachu to sie najadlam:roll: Male paskudy sie rozlazly po domu i sieja zniszczenie...chyba wszystkie 3 zostana bo za cholere nie moge sie zdecydowac ktorego oddac:lol: Zapisalam sie do pewnej organizacji psiej, bede wozic psiaki do nowych domow, sprawdzac te domki i doradzac nowym wlascicielom jak sobie radzic z roznymi problemami itd...moze jakiegos tymczasa sobie sprowadze do domu:diabloti: ale to TZta musze najpierw oswoic z ta mysla albo poczekac az wyjedzie na kilka dni:evil_lol: Powinnam od razu odzyc bo ta bezczynnosc w kwestii pomocy adopcyjnym psom mnie dobija psychicznie:shake: Foty beda jak tylko nowego laptopa kupie, na tego nie mam jak fot zgrac:angryy: Quote
Rinuś Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 [I][B]Fajnie, że jesteś znowu z nami:loveu:[/B][/I] Quote
anetta Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 :evil_lol: Zawsze coś :evil_lol: Co ten Prezes nawyrabiał :shake: Dobrze że jest ok. Quote
Doginka Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Pies samobójca:crazyeye: Jaki miał powód?:cool3:........................:evil_lol: Quote
Alicja Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:pdostaniesz serniczka ...dostaniesz :calus:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Doginka Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Qrcze tu też o ciasteczkach gadają, a ja mam zapotrzebowanie na coś słodkiego:diabloti: Quote
malawaszka Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 [quote name='Doginka']Pies samobójca:crazyeye: Jaki miał powód?:cool3:........................:evil_lol:[/quote] no jak to jaki: [QUOTE]chyba wszystkie 3 zostana bo za cholere nie moge sie zdecydowac ktorego oddac[/QUOTE] :evil_lol: Quote
maciaszek Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 No tak... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts