maciaszek Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 [quote name='furciaczek']W niemczech dostalam tel ze jakis idiota poszczul swojego asta na Prezia i go pogryzl...[/quote]Coooo ???? :crazyeye: Quote
agaciaaa Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Jesoo u was to naprawde- jak nie sraczka to urok :shake: Mam nadzieje, że z Preziem wszystko ok! [URL]http://i40.tinypic.com/rrqohj.jpg[/URL] super latająca Fureczka :lol: [URL]http://i43.tinypic.com/2dqr32o.jpg[/URL] :mdleje: :evil_lol: Quote
Doginka Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 :crazyeye:Kto kogo pogryzł - ast Prezia, czy Prezio asta?:razz: Quote
anetta Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 :crazyeye::mdleje: Przyłączam się do pyt. Doginki. Quote
furciaczek Posted March 28, 2009 Author Posted March 28, 2009 Wybaczcie ze tak ogólnikowo napisalam ale bylam nieprzytomna po podrozy:shake: Nie wdajac sie w szczegoly...idiota poszczul asta na Prezia, pies zaatakowal od tylu skoczyl preziowi na plecy, przewrocil go, czarnuch sie podniusl jakos i w tym momencie Fura zerwala doslownie asta z Prezesa...zal asta bo naprawde mocno go poszarpala:shake: Fura dala sie odwolac, puscila ale co z tego jak ast dalej atakowal...wlasciciela to powiesic za klejnoty normalnie:angryy: Prezio ma doopke pogryziona ale nic powaznego, Fur bez zadrapania...a ast...wyrwany kawalek miecha na lopatce, poszarpany pysk i glowa... Jakis czas temu pisali u nas w gazecie ze 3 ulice dalej jakis pies zagryzl greyhunda i ze rozwalili jakas meline w mojej dzielnicy gdzie psy do walk szkolili...nie spodziewalam sie ze i mnie cos podobnego moze spotkac.... Jak sobie pomysle ze ludzie puszczaja psy o takich "zdolnoscich" jak Fur czy TTB przecietny luzem i nie maja nad nimi kontroli albo co gorsza bawia sie w walki psow na ulicy to az mnie telepie...jak mozna byc takim debilem to nie wiem. Jestem dumna z Fur bo po pierwsze spelnila swoje zadanie...obronila czlonka swojego stada, gdyby nie ona to nie wiem ale Prezio jesliby przezyl to raczej by kiepsko wygladal...po drugie, dala sie odwolac dwa razy, pomimo ze jak puszczala to tamten pies dalej atakowal...3 raz juz trzeba bylo wsadzac jej lapy do pyska bo za cholere nic chciala puscic ale co sie dziwic...bronila sie ... A z drugiej strony zal mi tez tego psa...jak pomysle ze moja ciapowata sucza mogla zabic innego psa to mnie ciary przechodza...staralam sie zeby byla normalna i zeby nie stanowla zagrozenia, staralam sie niedopuszczac do tego typu akcji, marzylam o psie normalnym...teraz znowu masa pracy bo pewnie sie odbilo na psychice to zdarzenie ehhh Wlasciciel tamtego do chwili gdy Fur wkroczyla do akcji swojego psa nakrecal, jak zobaczyl ze ast niema jak sie bronic wlasciwie to stal i sie patrzyl jak jakis slup soli i Kuba musial kilka razy sie drzec zeby przyszedl i swojego psa szanownie zabral zanim sucz wpadnie w amok i puki ma szanse jakos ja trzymac....ludzie to sa k*** idioci....a ja ja sie z tym wszystkim zle czuje..... Quote
agaciaaa Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 Masakra :shake: że też tacy idioci chodzą po tym świecie. Dobrze, że Preziowi i Furci nic poważnego się nie stało. Szkoda tylko tego asta :roll: Quote
Alicja Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:shake:Qrdwa włos sie na głowie mi zjeżył ...masakra ... czyli wszędzie mieszkają gnoje ... kurna masz ty dziecko pecha jak cholera :shake: a tak na marginesie ....asta zal ...ale zobacz jakie ma gówniane życie przy takim idiocie ... pewnie na walki chciał chłopaczka wyszkolić jak mu sie atak na Prezia spodobał [/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] [url]http://i44.tinypic.com/o0caqu.jpg[/url] masiakla jaka fajna :loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
furciaczek Posted March 28, 2009 Author Posted March 28, 2009 [quote name='agaciaaa']Masakra :shake: że też tacy idioci chodzą po tym świecie. Dobrze, że Preziowi i Furci nic poważnego się nie stało. Szkoda tylko tego asta :roll:[/quote] Ja chce sie na wioche przeniesc zeby nie miec takich sytuacji wiecej:-( [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:shake:Qrdwa włos sie na głowie mi zjeżył ...masakra ... czyli wszędzie mieszkają gnoje ... kurna masz ty dziecko pecha jak cholera :shake: a tak na marginesie ....asta zal ...ale zobacz jakie ma gówniane życie przy takim idiocie ... pewnie na walki chciał chłopaczka wyszkolić jak mu sie atak na Prezia spodobał [/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] [URL]http://i44.tinypic.com/o0caqu.jpg[/URL] masiakla jaka fajna :loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Mam nadzieje ze pies nie skrzywdzi innego psa...nie wszyscy maja takie Fureczki ktore beda slabszego psiaka bronic:-( Jak juz odetchnelam i dowiedzialam ze ze moim furtom nic nie jest to pomyslalam o tym psie...no i se takiego Ozzulca zobaczylam przed oczami... Psa zal bardzo ale dla dobra wszystkich chyba najlepiej by bylo go uspic albo dac gdzies gdzie nie bedzie stanowil zagrozenia...ale jesli by tak rozumowac to i Fur trzeba by uspic bo wkoncu prawie go zagryzla i teraz pewnie bedzie trzeba uwazac w kontaktach z innymi psami... Dobrze ze tego nie widzialam bo pewnie gorzej bym znosila... Quote
Alicja Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Gosia , ale Fur nie zaatakowała , ona broniła sprowokowana ...a tamten ewidentnie był szczuty ... czasem trzeba na zimno przemyśleć pewne sprawy ... żal psiaka ...jasne ze żal ... mnie każdego żal ...ale przy takim właścicielu to nie wróże mu dobrego żywota :shake: Całe szczęście ze Twoje zdrowe :glaszcze:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
anetta Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 :shake::flaming: Brak słów na to wszystko :( Idiota :angryy: Trzymajcie się :glaszcze: Quote
Doginka Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Dobrze, że Furciakowa ma taką Furcię, która potrafiła sobie poradzić z astem:razz: Aż mi ciary po plecach chodzą, jak sobie pomyślę o moich sznupkach. U mnie to jest tak jak z Furcią - jak jakikolwiek pies atakuje Gordona, to Raper natychmiast idzie mu w odwet i odwrotnie, jak Rapcia atakują, to Gordon broni.:multi: Ale jakby trafili na takiego asta, to myślę, że z moich obrońców zostałby tylko TATAREK:placz: Niektórych doopków ciężko nazywać ludźmi:mad::angryy::cool3: Quote
Marta_Ares Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 ludzie to maja pomysly:angryy: :angryy: :angryy: Dobrze ze mialas Fur, ktora obronila Prezia:shake: u mnie tez byl taki agent co asmtafa swojego na Aresa szczul, jak tamten byl szczeniakiem:-( i w efekcie pies teraz strasznie sie szarpie do Aresa, staramy sie schodzic im z droig, bo nie chce tragedii :shake: :shake: :shake: Quote
furciaczek Posted April 2, 2009 Author Posted April 2, 2009 Wyjezdzajac mowilam "Nawet nie mysl o obcinaniu Prezesa" i co?? Prezio po fryzjerze:angryy::placz: A ja go wole kudlatego..... Quote
furciaczek Posted April 2, 2009 Author Posted April 2, 2009 [quote name='eria']ooooooooo nie Furciak! tak nie może być !!! CZAS WYMIENIĆ TZ NA NOWSZY MODEL co nie bedzie Prezia obcinać !!!!!!!!!!!!![/quote] Bede konfiskowac wszelkie maszynki, nozyczki, karty platnicze i gotowke coby do fryzjera psiego nie mogl isc... Kupie mu jakiegos Pudla to sie bedzie mogl artystycznie wyrzywac.... Quote
eria Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 [quote name='furciaczek']Wyjezdzajac mowilam "Nawet nie mysl o obcinaniu Prezesa" i co?? Prezio po fryzjerze:angryy::placz: A ja go wole kudlatego.....[/QUOTE] ooooooooo nie Furciak! tak nie może być !!! CZAS WYMIENIĆ TZ NA NOWSZY MODEL co nie bedzie Prezia obcinać !!!!!!!!!!!!! Quote
Alicja Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Ogolić TZta :grins:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
furciaczek Posted April 5, 2009 Author Posted April 5, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]Ogolić TZta :grins:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] A zeby bylo co ogolic:placz: Dojechalam wlasnie...oj jakie jaja byly w busie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Polskie spoleczenstwo nigdy mnie nie przestanie zadziwiac:lol: Sie naciesze futrami to opowiem:loveu: Quote
maciaszek Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 [quote name='furciaczek']Sie naciesze futrami to opowiem:loveu:[/quote]Sie ciesz i opowiadaj, bo ciekawość nas zżera! Quote
Alicja Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 [quote name='furciaczek']A zeby bylo co ogolic:placz: [FONT=Arial][COLOR=Red][B]no to :hmmmm: pomalować :grins:[/B][/COLOR][/FONT] Dojechalam wlasnie...oj jakie jaja byly w busie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Polskie spoleczenstwo nigdy mnie nie przestanie zadziwiac:lol: Sie naciesze futrami to opowiem:loveu:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]nacieszyłaś się już :razz::razz::razz::grins:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
rufusowa Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 ale mnie tu dawno nie było :roll: biedny Prezes....mam nadzieję, ze na Twoich psiakach mimo wszystko to wydarzenie nie odbije się negatywnie... a Fur jest dzielna i posłuszna - kochana dziewczynka :loveu: Preziol ma fajowy jęzor :loveu: mają z moim cos wspolnego [URL]http://images24.fotosik.pl/275/d6742d1634b77f89.jpg[/URL] opowiadaj co tam sie działo :cool3: Quote
agaciaaa Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Ale miałaś przygody w tym busie :crazyeye: :evil_lol: [quote name='furciaczek']Czy ktos chce foty moze??:razz:[/quote] Ja chce! :multi: Quote
furciaczek Posted April 8, 2009 Author Posted April 8, 2009 No sie nacieszylam...do tego stopnia ze pozbawilam Kidzie futerka:diabloti::evil_lol: Po pierwsze dlatego ze Terrorek jej troche powyrywal i wygladala jak obraz nedzy i rozpaczy a po 2 to to ze futerko Kidzi jest ulubionym futerkiem TZta...zemsta jest slodka jak to mowia:loveu::lol: A teraz relacja z busa: Wsiadam, szukam wolnego miejsca bo wyjatkowe tlumy jechaly....patrze patrze jest! no wiec czlapie sie tam...nagle moim oczom ukazuje sie dosc niepostykany w busach widok...najpierw pojawia sie noga zagradzajaca przejscie...patrze wyzej widze jakis oblesny nagi brzuch nalezacy do jakiegos goscia...podchodze krok blizej i moim oczom ukazauje sie cos naprawde tragicznego...naga, pijana w sztok kobita...cycki na wieszku, spodnie rozpiete...wsio widac tfu No nic siadam w rzedzie obok, jedno miejsce przed nimi, dowiaduje sie od sasiadki ze orgie odchodzily niezle....jedziemy jedziemy i nagle dostaje kopa w ramie...pijany gosciu sie rozpycha i wierzga nogami... jakis facet podszedl zrzucil mu teg nogi i cos tam stwierdzil...babeczka sie obudzila i dawaj litanie przeklenstw i epitetow na caly autobus... Ludziska zaczeli krzyczec ze dzieci sa w busie, zeby zamknela morde itd...co jeszcze bardziej babe pobudzilo do wyrazania swojej opini...w miedzy czasie partner tej pani wyladowal na podlodze i tez cos tam bredzil...Kierowca sie wkurzyl i stwierdzil ze dzwoni po policje i na najblizszym przystanku won z busa...i tak sobie jechalam otoczona, chamstwem...w sumie wiekszosc dialogow byla nieziemsko smieszna hihi ale nie bede ich tu przytaczac:lol: w Bydgoszczy Panstwo wysiedli...Pani ledwo co wystawila noge z busa i sie zesikala pod siebie...zal bylo patrzec:shake: Policja przyszla i na wytrzezwialke ich zawiozla...nie byli zadowoleni ale co poradzic... Dobrze ze w busie nie zrobila bo w takim smrodzie tyle godzin jechac:roll: Pozniej to nic ciekawego...3 kontrole celne...kioszmar bo trzeba bylo z walizami kilometry robic (a mamusia mnie zaopatrzyla tak ze hoho) myslalam ze ducha wyzione. Spac nie moglam bo sasiadka, bardzo mila Pani zreszta nadawala caaaaly czas, pod koniec trasy zgadalo sie ze i ja i ona z Ciecha i ze je corka to moja kumpela ze szkoly haha Czy ktos chce foty moze??:razz: Quote
rufusowa Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 :crazyeye: historia rodem z amerykańskiego filmu :cool1: ze tez ludzie na to pozwolili...aż dziw bierze.... no i ze kierowca takich zawianych wpuscil do busa dawaj foty :p Quote
furciaczek Posted April 8, 2009 Author Posted April 8, 2009 Podobno jak wsiedli byli normalni, pozniej wypili robili jazdy ale sie uspokoili...znaczy zasneli...no ale sie obudzili i to byl ich blad:evil_lol: [IMG]http://i44.tinypic.com/fbw3m9.jpg[/IMG] [IMG]http://i41.tinypic.com/1214sp4.jpg[/IMG] [IMG]http://i41.tinypic.com/2d7egp5.jpg[/IMG] [IMG]http://i39.tinypic.com/jptngk.jpg[/IMG] [IMG]http://i39.tinypic.com/iw69zl.jpg[/IMG] Quote
Recommended Posts