Rinuś Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 [I][B]Heloł??gdzie się podziewacie???????[/B][/I] Quote
Rudzia-Bianca Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 zaczynam się martwić , gdzie Wy jesteście ? :shake: Quote
Dorkaa Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B][IMG]http://www.yelims.com/IPB/Invision-Board-France-657.gif[/IMG]dzieśta som ......[/B][/COLOR][/FONT][/quote] pewnie w nowej pracy :cool3: Pozdrawiamy i odezwijcie się! :mad: Quote
clockwork Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]eee Funciakowa... nie sprzątaj już... wracaj.... nici z mojego wyjazdu do Londka i naszego spotkanka :placz::placz::placz:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
jbk Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Była Furciakowa - nie ma Furciakowej...... :placz: Quote
eria Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 wpadłam sie przywitac po tygodniowej nieobecności na dogo a przychodzi mi klamke pocałować i iść dalej :diabloti::diabloti: wracaj Furciakowa! Quote
Cheritka Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Odkurzamy i do nas zapraszamy :cool3: Quote
Alicja Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 :placz::placz:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:placz:gdzie jesteś [/B][/COLOR][/FONT] Quote
furciaczek Posted October 3, 2008 Author Posted October 3, 2008 Przepraszam ze tak zniknelam ale musialam sobie odsapnac troszke od wszystkiego... U nas wsio wporzadku, zwierzaki zdrowe pomimo kilku przygod:evil_lol: Prezina ma dwie dziury w uchu i jedna w faflu...bawil sie z Furasia i ich troche ponioslo:lol: Zdiec mialam duuuuzo bo jezdzilismy prawie codziennie do lasu...ale niestety TZ dorwal sie do mojego kompa co skonczylo sie formatem i utrata zdiec:angryy: ale cos tam jeszcze jest wiec jutro powklejam. Do PL jade..a raczej lece 10, wiec nie bedzie mnie znowu kilka dni... niestety tata mnie przekonal zeby leciec:placz: juz nie moge spac, chodze zdenerwoana jak nie wiem co i w ogole wariuje... Tesknilam za wami ciotki:loveu: Quote
agaciaaa Posted October 4, 2008 Posted October 4, 2008 No nareszcie sie odezwałaś! :loveu: Czekam na foty dziurawego Prezia :evil_lol: Quote
Rudzia-Bianca Posted October 4, 2008 Posted October 4, 2008 Alleluja, już miałam lecieć do Londka szukać Cię :cool3: Proszę nam tak nie znikać więcej , chociaż słówko że znikasz proszę napisać :mad: A samolot super sprawa- ja obleciałam :) i w dniu powrotu kupiłam następny bilet :evil_lol: Fur to naprawdę bezpieczniejsze niż bus Quote
sacred PIRANHA Posted October 4, 2008 Posted October 4, 2008 bezpieczniejsze moze i jest o ile pasazerowie sa normalni...Fur i samolot to mieszanka wybuchowa...paranoiczka mala bedzie panikowac i robic w gacie:) a wiesz co jest najgorsze Sis? ze z samolotu nie bedziesz mogla mi wyslac smsa ze juz umierasz:D napiszesz dopiero jak wysiadziesz ze umieralas:) Quote
maciaszek Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 Furciakowa wróciła :multi: :multi: :multi:. Quote
Alicja Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]po doopalonie dostaniesz :mad:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Rudzia-Bianca Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 [quote name='sacred PIRANHA']bezpieczniejsze moze i jest o ile pasazerowie sa normalni...Fur i samolot to mieszanka wybuchowa...paranoiczka mala bedzie panikowac i robic w gacie:) a wiesz co jest najgorsze Sis? ze z samolotu nie bedziesz mogla mi wyslac smsa ze juz umierasz:D napiszesz dopiero jak wysiadziesz ze umieralas:)[/quote] no to nie zazdroszczę współpasażerom :) a niektóre linie miały wprowadzić możliwośc korzystania z tel kom na pokładzie ale nie wiem które i od kiedy Quote
furciaczek Posted October 5, 2008 Author Posted October 5, 2008 [quote name='agaciaaa']No nareszcie sie odezwałaś! :loveu: Czekam na foty dziurawego Prezia :evil_lol:[/quote] Beda...za jakis czas:eviltong: [quote name='Rudzia-Bianca']Alleluja, już miałam lecieć do Londka szukać Cię :cool3: Proszę nam tak nie znikać więcej , chociaż słówko że znikasz proszę napisać :mad: A samolot super sprawa- ja obleciałam :) i w dniu powrotu kupiłam następny bilet :evil_lol: Fur to naprawdę bezpieczniejsze niż bus[/quote] Kurde to moglam nie wracac skoro mialas zamiar do mnie wpasc:evil_lol: Taaa bezpieczniejsze...spasc z kilkutysiecy metrow... ja sie nie dam przekonac hihi [quote name='sacred PIRANHA']bezpieczniejsze moze i jest o ile pasazerowie sa normalni...Fur i samolot to mieszanka wybuchowa...paranoiczka mala bedzie panikowac i robic w gacie:) a wiesz co jest najgorsze Sis? ze z samolotu nie bedziesz mogla mi wyslac smsa ze juz umierasz:D napiszesz dopiero jak wysiadziesz ze umieralas:)[/quote] Swiete slowa...paranoiczka w samolocie...wspolczuje pasazerom i obsludze... ojjj gdyby ktos zechcial sie ze mna poklucic w drodze o psy:loveu: zapomnialabym ze lece:lol: Bede Cie zasypywac zanim wsiade, chwile po tym jak wsiade i mam nadzieje jak wysiade...boje sie paaanicznie, wczoraj juz nie spalam w ogole:shake: [quote name='diabelkowa']furciaczkowa bierz pampersy ;)[/quote] Nie...musze sie upic, do tego lyknac garsc tabl uspakajajacych i poprosic kogos zeby mnie pierdzielnal w leb cobym przytomnosc stracila... [quote name='maciaszek']Furciakowa wróciła :multi: :multi: :multi:.[/quote] Tez sie ciesze:loveu: szkoda tylko ze dogo mi nie chce dzialac:angryy: [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]po doopalonie dostaniesz :mad:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] A po cio??:eviltong: Lece Was poodwiedzac:multi: Quote
eria Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 [QUOTE]ojjj gdyby ktos zechcial sie ze mna poklucic w drodze o psy:loveu: zapomnialabym ze lece:lol: [/QUOTE] to zagadaj najbardziej wrednie wyglądającego typka w samolocie na temat psów morderców i ciągnij dyskusję :evil_lol: Quote
Doginka Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 [quote name='furciaczek']Przepraszam ze tak zniknelam ale musialam sobie odsapnac troszke od wszystkiego... ...Tesknilam za wami ciotki:loveu:[/quote] My też tęskniliśmy:razz: Ładnie to tak znikać bez pożegnania? Wszyscy się martwili, że coś się stało:mad::razz: Dobrze, że już jesteś:multi: Quote
BeaC Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 [COLOR=DarkRed][B]wrócilaś?? fajnie ide nie czytałam bo czasu nie mam[/B][/COLOR]:diabloti: Quote
Recommended Posts