furciaczek Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 [quote name='eria']Fotyyyyyy !!!!!!!![/quote] Nie mam nowych:oops: [quote name='Russellka']Nudno ci? A może budyń? :lol::D To wstawiaj nowe fotencje! :evil_lol:[/quote] Nie lubie budyniu:eviltong: [quote name='łapeczek']heheh ja tez jak cos uslysze dziwnego to ide luknac kuknac ;] no moze i uzaleznienia ale musze sie obraniczac bo idzie wrzesien i szkola ;[ niestety bedzie nauka ;p[/quote] nauka jest najwazniejsza:diabloti: Ehhh smutno mi...wlasnie rozmawialam z Pania ktora musi oddac swojego cc, nie wyobrazam sobie co musi czuc w tej sutuacji:placz: Quote
łapeczek Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 oooooooooooooooo boze szkoda .... a dlaczego wiesz moze musi go oddac ??? u mnie na osiedlu mieszka cobie CC sliczny jest ;] Quote
furciaczek Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 [quote name='łapeczek']oooooooooooooooo boze szkoda .... a dlaczego wiesz moze musi go oddac ??? u mnie na osiedlu mieszka cobie CC sliczny jest ;][/quote] Psina jest na naszej stronie adopcyjnej, wlascicielka bardzo go kocha i serce jej peka...ale nie ma wyjscia:-( Mam nadzieje ze uda nam sie znaleźć dobry domek... ehhh Quote
łapeczek Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 ojejku skoda ;] ale moze uda sie znalesc domek dla niego ;] Quote
anetta Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Furr z cieczką :mdleje: Jak sobie radzisz z Preziem? Quote
furciaczek Posted August 9, 2008 Author Posted August 9, 2008 [quote name='łapeczek']ojejku skoda ;] ale moze uda sie znalesc domek dla niego ;][/quote] Udac to sie uda, CC chodliwe sa... najwazniejsze zeby trafic na DOBRY dom;) [quote name='anetta']Furr z cieczką :mdleje: Jak sobie radzisz z Preziem?[/quote] "siad" "zostaw" "waruj" "siad" "siad" "k*** siad" itd przez 24/7:evil_lol: Musze sie produkowac co chwile, z sucza chodze nawet do WC, ona ma dosc zalotow i jak czarnuch za bardzo sie zblizy to atakuje, a nie sa to ataki ostrzegawcze... jedzie suka na powaznie:shake: Quote
agaciaaa Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Gosiu a jak Twoje oko? Nie odkładaj tego! Bez oka trudniej Ci będzie pilnować psów :eviltong: ;) Quote
Alicja Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Teraz macie Waruj :hmmmm: żeś znikniona :cool1:...z obiadem wpadłam :p[/B][/COLOR][/FONT] Quote
furciaczek Posted August 10, 2008 Author Posted August 10, 2008 [quote name='agaciaaa']Gosiu a jak Twoje oko? Nie odkładaj tego! Bez oka trudniej Ci będzie pilnować psów :eviltong: ;)[/quote] [quote name='eria']dzień dobry !!! no właśnie - co z okiem ?[/quote] Wam to nie mozna nic powiedziec bo wykonczycie czlowieka jeczeniem:shake::evil_lol: Pojde jak tylko sie uspokoii;) [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]Teraz macie Waruj :hmmmm: żeś znikniona :cool1:...z obiadem wpadłam :p[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Teraz mam "przerywane picie kawy":evil_lol: Prezes z Fura szaleja...Kidzia z terrorem wieszaja sie na firankach, Kidzia chciala polywac w toalecie wiec musialam ja wyprac bo pachniala niebardzo przyjemnie:lol: Zdiec nie mam:oops: ale dzisiaj ladna pogoda wiec moze cos uda sie zrobic...jak nie to jakies domowe chociaz beda:p Quote
furciaczek Posted August 10, 2008 Author Posted August 10, 2008 A zapomialam... Juz wiem jak sie czula moja mama kiedy nie chcialam jesc... Kupilam wczoraj 2 kroliki pieskom na obiadek... cieszylam sie jak idiotka ze udalo mi sie dostac taki kasek dla futerek:evil_lol::loveu: Rzucilam...zlapaly...wypluly...powachaly....spojzaly sie wymownie i se poszly:roll: Lezalo pare godzin, mialam nadzieje ze zglodnieja to zjedza...nie zjadly... wiec dalam kociatym...Terror ostentacyjnie sie odwrocil i poszedl grzebac w smietniku:evil_lol: Za to Kidziolka wpierdzielila polowe i padla...do dzisiaj sie z tym meczy. Naturalnie nie kroilam tylko rzucialm w calosci zeby sie pomeczyly zwierzaczki....bardzo zabawnie wyglada maly kotek latajacy po domu z wiekszym od siebie kawalkiem jedzenia:loveu: Quote
malawaszka Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 o matko :mdleje: i Kidzia takiego królika targa po domu??? :crazyeye: Quote
maciaszek Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 A fotki masz???? Zwłaszcza Kidzi z królikiem ;). Quote
furciaczek Posted August 10, 2008 Author Posted August 10, 2008 [quote name='malawaszka']o matko :mdleje: i Kidzia takiego królika targa po domu??? :crazyeye:[/quote] Nie pozwalam jej latac po mieszkaniu, wiec zajada sie wkuchni teraz:evil_lol: [quote name='maciaszek']A fotki masz???? Zwłaszcza Kidzi z królikiem ;).[/quote] Moge zrobic:diabloti::evil_lol: Quote
Guffi Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 [quote name='furciaczek']A zapomialam... Juz wiem jak sie czula moja mama kiedy nie chcialam jesc... Kupilam wczoraj [B]2 kroliki[/B] pieskom na obiadek... cieszylam sie jak idiotka ze udalo mi sie dostac taki kasek dla futerek:evil_lol::loveu: Rzucilam...zlapaly...wypluly...powachaly....spojzaly sie wymownie i se poszly:roll: Lezalo pare godzin, mialam nadzieje ze zglodnieja to zjedza...nie zjadly... wiec dalam kociatym...Terror ostentacyjnie sie odwrocil i poszedl grzebac w smietniku:evil_lol: Za to Kidziolka wpierdzielila polowe i padla...do dzisiaj sie z tym meczy. Naturalnie nie kroilam tylko rzucialm w calosci zeby sie pomeczyly zwierzaczki....bardzo zabawnie wyglada maly kotek latajacy po domu z wiekszym od siebie kawalkiem jedzenia:loveu:[/quote]Czy ja tu mam kogoś wypatroszyć?:mad: Quote
clockwork Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 [quote name='furciaczek'] Kupilam wczoraj 2 kroliki ............... ............. ............... .............. Za to Kidziolka wpierdzielila polowe i padla... [/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]zabiłaś kidzie ?? :placz::placz: dawa te foty :mad: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]zabiłaś kidzie ?? :placz::placz: dawa te foty :mad: [/B][/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:roflt: :roflt: :roflt: dawa foty :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
clockwork Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 [quote name='furciaczek'] Sliczna nowa fryzurka...choc oryginalna bardziej mnie sie podoba:loveu: [/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]i nie nowa tylko wyprana w perwolu :grins: :roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Rudzia-Bianca Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 wpadam na szybkie dobrywieczór, bo ostatniom zalatana strasznie , nie zazdroszczę Ci psich zalotów :( Quote
furciaczek Posted August 10, 2008 Author Posted August 10, 2008 [quote name='maciaszek']Zrób, zrób![/quote] [quote name='eria']gdzie te fotki ??:razz:[/quote] Nie bedzie:eviltong: [quote name='Guffi']Czy ja tu mam kogoś wypatroszyć?:mad:[/quote] Jesoo przepraszam:oops: to byl zajac... osobiscie jestem zatwardziala wegetarianka ale jesli chodzi o karmienie swoich psow staram sie dawac co najlepsze... [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]zabiłaś kidzie ?? :placz::placz: dawa te foty :mad: [/B][/COLOR][/FONT][/quote] Niestety nie udalo mi sie:diabloti: [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:roflt: :roflt: :roflt: dawa foty :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Zaara [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]i nie nowa tylko wyprana w perwolu :grins: :roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] tez musze kupic:evil_lol: [quote name='Rudzia-Bianca']wpadam na szybkie dobrywieczór, bo ostatniom zalatana strasznie , nie zazdroszczę Ci psich zalotów :([/quote] Zycze Ci wiecej wolnego czasu:loveu: Quote
furciaczek Posted August 10, 2008 Author Posted August 10, 2008 W zwiazku z sytauacja w stadzie, foty nieco inne niz tradycyjnie;) Morderstwo [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images24.fotosik.pl/264/a37dc1ab6d4830cf.jpg[/IMG][/URL] Ledwo zjadla i juz glodna [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images24.fotosik.pl/264/5eb8492e597bb51b.jpg[/IMG][/URL] Takie sa efetkty radosci sucza mojego:evil_lol: [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images34.fotosik.pl/341/60d7a08239e6ba98.jpg[/IMG][/URL] znudzonaaa [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images31.fotosik.pl/348/c27859e07f084a98.jpg[/IMG][/URL] :loveu: [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images31.fotosik.pl/348/f5db167dcadc2ed1.jpg[/IMG][/URL] Quote
eria Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Kidzia ma wzrok urodzonego mordercy :evil_lol: czego nie powiem o Furii - ona ma wzrok urodzonego ..mopsa :evil_lol: fota wspóla Terrora i Kidzi - > :evil_lol: Quote
Alicja Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:diabloti:banditen partizanen terroristen cuzamen do koopy :p [url]http://images31.fotosik.pl/348/f5db167dcadc2ed1.jpg[/url] fota z królikiem gdzie :hmmmm: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Recommended Posts