Jump to content
Dogomania

Moje zwariowane siersciuchy- Furia[*]- zgraja kociatych, TTB, sznup i stado kaukazów

Recommended Posts

Posted

[quote name='eria']Fotyyyyyy !!!!!!!![/quote]

Nie mam nowych:oops:

[quote name='Russellka']Nudno ci? A może budyń? :lol::D To wstawiaj nowe fotencje! :evil_lol:[/quote]

Nie lubie budyniu:eviltong:

[quote name='łapeczek']heheh ja tez jak cos uslysze dziwnego to ide luknac kuknac ;]
no moze i uzaleznienia ale musze sie obraniczac bo idzie wrzesien i szkola ;[
niestety bedzie nauka ;p[/quote]

nauka jest najwazniejsza:diabloti:

Ehhh smutno mi...wlasnie rozmawialam z Pania ktora musi oddac swojego cc, nie wyobrazam sobie co musi czuc w tej sutuacji:placz:

Posted

[quote name='łapeczek']oooooooooooooooo boze szkoda ....
a dlaczego wiesz moze musi go oddac ???

u mnie na osiedlu mieszka cobie CC sliczny jest ;][/quote]

Psina jest na naszej stronie adopcyjnej, wlascicielka bardzo go kocha i serce jej peka...ale nie ma wyjscia:-(
Mam nadzieje ze uda nam sie znaleźć dobry domek... ehhh

Posted

[quote name='łapeczek']ojejku skoda ;]
ale moze uda sie znalesc domek dla niego ;][/quote]

Udac to sie uda, CC chodliwe sa... najwazniejsze zeby trafic na DOBRY dom;)

[quote name='anetta']Furr z cieczką :mdleje:
Jak sobie radzisz z Preziem?[/quote]

"siad" "zostaw" "waruj" "siad" "siad" "k*** siad" itd przez 24/7:evil_lol: Musze sie produkowac co chwile, z sucza chodze nawet do WC, ona ma dosc zalotow i jak czarnuch za bardzo sie zblizy to atakuje, a nie sa to ataki ostrzegawcze... jedzie suka na powaznie:shake:

Posted

[quote name='agaciaaa']Gosiu a jak Twoje oko? Nie odkładaj tego! Bez oka trudniej Ci będzie pilnować psów :eviltong: ;)[/quote]

[quote name='eria']dzień dobry !!! no właśnie - co z okiem ?[/quote]

Wam to nie mozna nic powiedziec bo wykonczycie czlowieka jeczeniem:shake::evil_lol:
Pojde jak tylko sie uspokoii;)

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]Teraz macie Waruj :hmmmm: żeś znikniona :cool1:...z obiadem wpadłam :p[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

Teraz mam "przerywane picie kawy":evil_lol:

Prezes z Fura szaleja...Kidzia z terrorem wieszaja sie na firankach, Kidzia chciala polywac w toalecie wiec musialam ja wyprac bo pachniala niebardzo przyjemnie:lol: Zdiec nie mam:oops: ale dzisiaj ladna pogoda wiec moze cos uda sie zrobic...jak nie to jakies domowe chociaz beda:p

Posted

A zapomialam...

Juz wiem jak sie czula moja mama kiedy nie chcialam jesc...
Kupilam wczoraj 2 kroliki pieskom na obiadek... cieszylam sie jak idiotka ze udalo mi sie dostac taki kasek dla futerek:evil_lol::loveu:
Rzucilam...zlapaly...wypluly...powachaly....spojzaly sie wymownie i se poszly:roll:
Lezalo pare godzin, mialam nadzieje ze zglodnieja to zjedza...nie zjadly... wiec dalam kociatym...Terror ostentacyjnie sie odwrocil i poszedl grzebac w smietniku:evil_lol: Za to Kidziolka wpierdzielila polowe i padla...do dzisiaj sie z tym meczy. Naturalnie nie kroilam tylko rzucialm w calosci zeby sie pomeczyly zwierzaczki....bardzo zabawnie wyglada maly kotek latajacy po domu z wiekszym od siebie kawalkiem jedzenia:loveu:

Posted

[quote name='malawaszka']o matko :mdleje: i Kidzia takiego królika targa po domu??? :crazyeye:[/quote]

Nie pozwalam jej latac po mieszkaniu, wiec zajada sie wkuchni teraz:evil_lol:

[quote name='maciaszek']A fotki masz???? Zwłaszcza Kidzi z królikiem ;).[/quote]

Moge zrobic:diabloti::evil_lol:

Posted

[quote name='furciaczek']A zapomialam...

Juz wiem jak sie czula moja mama kiedy nie chcialam jesc...
Kupilam wczoraj [B]2 kroliki[/B] pieskom na obiadek... cieszylam sie jak idiotka ze udalo mi sie dostac taki kasek dla futerek:evil_lol::loveu:
Rzucilam...zlapaly...wypluly...powachaly....spojzaly sie wymownie i se poszly:roll:
Lezalo pare godzin, mialam nadzieje ze zglodnieja to zjedza...nie zjadly... wiec dalam kociatym...Terror ostentacyjnie sie odwrocil i poszedl grzebac w smietniku:evil_lol: Za to Kidziolka wpierdzielila polowe i padla...do dzisiaj sie z tym meczy. Naturalnie nie kroilam tylko rzucialm w calosci zeby sie pomeczyly zwierzaczki....bardzo zabawnie wyglada maly kotek latajacy po domu z wiekszym od siebie kawalkiem jedzenia:loveu:[/quote]Czy ja tu mam kogoś wypatroszyć?:mad:

Posted

[quote name='furciaczek']

Kupilam wczoraj 2 kroliki ...............
.............
...............
..............
Za to Kidziolka wpierdzielila polowe i padla... [/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]zabiłaś kidzie ?? :placz::placz:

dawa te foty :mad:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]zabiłaś kidzie ?? :placz::placz:

[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:roflt: :roflt: :roflt:

dawa foty :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='furciaczek']

Sliczna nowa fryzurka...choc oryginalna bardziej mnie sie podoba:loveu:
[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]i nie nowa tylko wyprana w perwolu :grins: :roll:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='maciaszek']Zrób, zrób![/quote]

[quote name='eria']gdzie te fotki ??:razz:[/quote]

Nie bedzie:eviltong:

[quote name='Guffi']Czy ja tu mam kogoś wypatroszyć?:mad:[/quote]

Jesoo przepraszam:oops: to byl zajac... osobiscie jestem zatwardziala wegetarianka ale jesli chodzi o karmienie swoich psow staram sie dawac co najlepsze...

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]zabiłaś kidzie ?? :placz::placz:

[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

Niestety nie udalo mi sie:diabloti:

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:roflt: :roflt: :roflt:

dawa foty :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

Zaara

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]i nie nowa tylko wyprana w perwolu :grins: :roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

tez musze kupic:evil_lol:

[quote name='Rudzia-Bianca']wpadam na szybkie dobrywieczór, bo ostatniom zalatana strasznie ,
nie zazdroszczę Ci psich zalotów :([/quote]

Zycze Ci wiecej wolnego czasu:loveu:

Posted

W zwiazku z sytauacja w stadzie, foty nieco inne niz tradycyjnie;)

Morderstwo
[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images24.fotosik.pl/264/a37dc1ab6d4830cf.jpg[/IMG][/URL]

Ledwo zjadla i juz glodna
[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images24.fotosik.pl/264/5eb8492e597bb51b.jpg[/IMG][/URL]

Takie sa efetkty radosci sucza mojego:evil_lol:
[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images34.fotosik.pl/341/60d7a08239e6ba98.jpg[/IMG][/URL]

znudzonaaa
[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images31.fotosik.pl/348/c27859e07f084a98.jpg[/IMG][/URL]

:loveu:
[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images31.fotosik.pl/348/f5db167dcadc2ed1.jpg[/IMG][/URL]

Posted

Kidzia ma wzrok urodzonego mordercy :evil_lol: czego nie powiem o Furii - ona ma wzrok urodzonego ..mopsa :evil_lol:
fota wspóla Terrora i Kidzi - > :evil_lol:

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:diabloti:banditen partizanen terroristen cuzamen do koopy :p
[url]http://images31.fotosik.pl/348/f5db167dcadc2ed1.jpg[/url]

fota z królikiem gdzie :hmmmm:
[/B][/COLOR][/FONT]