furciaczek Posted July 17, 2008 Author Posted July 17, 2008 No wkoncu mam czas zeby przysiasc... foty dam jakos pozniej:eviltong: Quote
Rinuś Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 [I][B]Furrrrrrrrr......ja pierfdziele ale Ci się zbiera!!!!!!!!!!!!![/B][/I] Quote
Doginka Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 To jakoś później się przeciąga:mad::mad::mad: Quote
malawaszka Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 :klacz: za stronkę!!! bardzo fajna :loveu: Quote
furciaczek Posted July 18, 2008 Author Posted July 18, 2008 Zasnelam przed kompem:placz::angryy: Quote
Rinuś Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 [quote name='furciaczek']Zasnelam przed kompem:placz::angryy:[/quote] [B][I]obudź się!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/I][/B] Quote
Inkaa Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 [quote name='anetta']Jak można zasnąć przed kompem? :haha:[/QUOTE] No wlasnie, rozumiem zasnać nad książkami, ale żeby przed komputerem? ;) Quote
BeaC Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 [COLOR=DarkRed][B]hej widziałam znowu urządzasz walki psów:razz::razz:[/B][/COLOR] Quote
Doginka Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 [quote name='anetta']Jak można zasnąć przed kompem? :haha:[/quote] Oj uwierzcie, że można - ja teraz prawie śpię:evil_lol::razz: Quote
furciaczek Posted July 18, 2008 Author Posted July 18, 2008 Jak widac mozna:evil_lol: Za pare godzin wyjezdzam...kumpela zadzwonila, jakies 2-3 mies temu znalazla rotka, niekt sie nie zglosil wiec zostal u niej...jak bylam tam jakis czas temu pieso suuuper:loveu: ale rozpiesila go chyba za bardzo i teraz sie biedula boi po domu chodzic:shake: Radzilam jej zeby skontaktowala sie ze szkoleniowcem czy behawiorysta ale ona sie boi ze zglosza to dalej i psa jej zabiora:roll: Na nic moje tlumaczenia ze tak sie nie zdazy... Nie wiem czy bede moga pomoc...chcialabym ale to moze przerosnac moje sily niestety...no ale jade...nie moge jej tak zostawic... Bede jutro wieczorem...no chyba ze nie przezyje:evil_lol: Znajac ja pewnie troche wyolbrzymia...to taki typ panikary ale z ogromnym serduchem dla zwierzakow:loveu: edit: jak mi sie nie chce jechac ;/ edit2: no i nie pojechalam :evil_lol:... jutro pojade... Quote
Asia & Ginger Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 [quote name='furciaczek']Jak widac mozna:evil_lol: Za pare godzin wyjezdzam...kumpela zadzwonila, jakies 2-3 mies temu znalazla rotka, niekt sie nie zglosil wiec zostal u niej...jak bylam tam jakis czas temu pieso suuuper:loveu: ale rozpiesila go chyba za bardzo i teraz sie biedula boi po domu chodzic:shake: Radzilam jej zeby skontaktowala sie ze szkoleniowcem czy behawiorysta ale ona sie boi ze zglosza to dalej i psa jej zabiora:roll: Na nic moje tlumaczenia ze tak sie nie zdazy... Nie wiem czy bede moga pomoc...chcialabym ale to moze przerosnac moje sily niestety...no ale jade...nie moge jej tak zostawic... Bede jutro wieczorem...no chyba ze nie przezyje:evil_lol: Znajac ja pewnie troche wyolbrzymia...to taki typ panikary ale z ogromnym serduchem dla zwierzakow:loveu: edit: jak mi sie nie chce jechac ;/ edit2: no i nie pojechalam :evil_lol:... jutro pojade...[/quote] :roflt: :roflt: :roflt: Super focie z walk psów. :cool3: :loveu: :p Quote
Alicja Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:hand: żyjesz :razz::loveu::loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Doginka Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 No i co? Przeżyłaś?:diabloti::razz: Zdaj nam relację jak wrócisz:loveu: Quote
Rinuś Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 [I][B]haha Furrrr.... gdzie te foty są?[/B][/I] Quote
furciaczek Posted July 19, 2008 Author Posted July 19, 2008 [quote name='Asia & Ginger']:roflt: :roflt: :roflt: Super focie z walk psów. :cool3: :loveu: :p[/quote] No co, ja niezdecydowana kobieta jestem:evil_lol: [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:hand: żyjesz :razz::loveu::loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Ledwo ale zyje:p [quote name='Doginka']No i co? Przeżyłaś?:diabloti::razz: Zdaj nam relację jak wrócisz:loveu:[/quote] Podejzewam ze latwiej by mi bylo z Rotkiem niz z tym cholernym serwerem:angryy: [quote name='Rinuś'][I][B]haha Furrrr.... gdzie te foty są?[/B][/I][/quote] Na drugim kompku:diabloti: Matko swieta jak ta Fur chrapie:shake: Quote
anetta Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 [quote name='furciaczek'] Za pare godzin wyjezdzam...kumpela zadzwonila,[...] edit: jak mi sie nie chce jechac ;/ edit2: no i nie pojechalam :evil_lol:... jutro pojade...[/QUOTE] [img]http://emoty.blox.pl/resource/18.gif[/img] Super, a znajoma tam pewnie zgrzyta zębami :evil_lol::evil_lol: Doginka, piszesz przez sen? :cool3::evil_lol: Quote
Doginka Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 [quote name='anetta']...Doginka, piszesz przez sen? :cool3::evil_lol:[/quote] Ja śpię, ale lunatykuję:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Furciaczkowa u mnie Potop Szwedzki - dużo fot;) Quote
furciaczek Posted July 20, 2008 Author Posted July 20, 2008 Jade...po drodze weruje notatki z zajec w razie gdyby cos mi umnkenlo... im blizej tym czesciej przez mysl mi przechodzi ze moze jednak tym razem nie panikuje tylko naprawde jest zle... zapalilam coby sie zrelaksowac... dzwonie...wchodze a pies sie na mnie rzucil...z radosci:evil_lol: cala obsliniona siadam na kanapie i rozmawiam. Pies warczy w 3 sytuacjach: 1. jak podchodzi do jego poslanka. 2. jak podchodzi do jednego z foteli. 3. jak podchodzi do pralki. Ok poslanko i fotel moge zrozumiec ale ta pralka mi spokoju nie dawala, nie pasowalo mi to do schematu... podchodze do fotela, Rotek ( tak ma na imie:lol:) zeby na wieszku i warkot... odprowadzilam go na drugi koniec pokoju, kazalam sie polozyc i zostac...co podchodzilam do fotela to szedl z zebami, wiec cierpliwe wracalam go na miejsce... to samo z poslankiem i pralka... z tym ze pralke zaczelam dokladnie ogladac bo widac bylo ze pies sie wkurza jak stajesz nie z przodu tylko z boku... okazalo sie ze ze pralka, pod poslankiem i w fotelu piesio mial swoje gryzaczki:diabloti: Chyba se kupie rotka:evil_lol: fajne misie:loveu: Quote
Rinuś Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 [I][B]nie czytałasm co napisałas, ale tam były chyba same pierdoły :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ide spać :loveu:[/B][/I] Quote
anetta Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Czyli co, problem rozwiązany? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts