malawaszka Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 [quote name='furciaczek']Te tabletki to chyba jakies mocne sa bo przeszlo prawie expresowo... naszczescie nie trzeba bylo pchac w nia steryda znowu...[/quote] no a w tych tabsach nie ma sterydu? bo jak tak szybko przechodzi to poedejrzane, no i te nawroty to też jak po sterydach właśnie - szybka ale chwilowa poprawa bez dotarcia do źródła :shake: Quote
Alicja Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 [quote name='furciaczek']Fur znowu spuchla:placz: Myslalam ze juz OK ale patrze a ona dwa razy wiekszy pysk ma niz powinna miec:placz:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] osz kurde .....a ja tu wczoraj nawet nie zajrzałam :oops::oops:.....:glaszcze: Gosiu ...a co to za lek....sprawdzałaś w necie :razz:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
furciaczek Posted April 14, 2008 Author Posted April 14, 2008 [quote name='malawaszka']no a w tych tabsach nie ma sterydu? bo jak tak szybko przechodzi to poedejrzane, no i te nawroty to też jak po sterydach właśnie - szybka ale chwilowa poprawa bez dotarcia do źródła :shake:[/quote] Nie to napewno nie steryd...to jakies nowe leki antyalergiczne jesli dobrze zrozumialam (ten wet za szybko troche gada:roll:) podaje sie je tylko w przypadkach osterej Alergii... [quote name='Alicja'] [B][FONT=Arial][COLOR=red]osz kurde .....a ja tu wczoraj nawet nie zajrzałam :oops::oops:.....:glaszcze:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=red]Gosiu ...a co to za lek....sprawdzałaś w necie :razz:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Nie znam nazy leku, dostalismy 16 tabletek "gratis" od weta w nieorginalnym opakowaniu w celu przetestowania skutecznosci. Niedlugo mamy wizyte i pewnie dowiem sie szczegolow. Ciesze sie ze z nerkami, watroba i serduchem u sucza wsio OK.. podobno zdrowa jak kon jest sucz:loveu: co nie zmienia faktu ze sie martwie...:-( [quote name='Rudzia-Bianca']co z Wami ?[/quote] A z reszta stada wszystko wporzadku:multi::loveu: Kidzia i terror szaleja i sieja zniszczenie, Prezio jak to Prezio stara sie utrzymac porzadek w stadzie:loveu: Ja tez zdrowa choc zalatana nieco... Quote
Śnieżynka Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Gdzie zdjątka czworonożnego Towarzystwa ?? Quote
Alicja Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 [COLOR=Red][FONT=Arial][B]Bereczek :loveu::loveu::loveu: może to jakiś lek antyhistaminowy :hmmmm: dobrze że wyniki oki ....zaraz ulgło [/B][/FONT][/COLOR] Quote
clockwork Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]qrde... ffstydze sie... Fur znów puchnie a ja nawet nie zajrzałam... mam nadzieje że mi wybaczysz.... wiesz... świat mi sie wali i nie mam czasu nawet poczytać na bierząco :placz: no i ochota na dalsze działania minęła... cosmnie przerosło, nie śpie nie umie sie sqpić... teraz widze jak bardzo oddałam sie tym wszystkim bidom :-( nie mam własnego życia... wszystko co robie to z myślą o nich.... ale zajrze tu niebawem- mam nadzieje że z lepszymi wieściami :-( wygłaskaj zwierzyniec i cmoknij sie w.... nochala :loveu: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
BeaC Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 [COLOR=DarkRed][B]Cze.............przeczytałam właśnie że Fur znowu puchnie:-(:-( kurcze może jakies badanie na allegrie, zeby wiedzieć na co uczulona?? trzymaj się:loveu: [/B][/COLOR] Quote
furciaczek Posted April 15, 2008 Author Posted April 15, 2008 [quote name='Śnieżynka']Gdzie zdjątka czworonożnego Towarzystwa ??[/quote] Nie ma:oops: [quote name='Alicja'][COLOR=red][FONT=Arial][B]Bereczek :loveu::loveu::loveu:[/B][/FONT][/COLOR] [B][FONT=Arial][COLOR=red]może to jakiś lek antyhistaminowy :hmmmm: [/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=red]dobrze że wyniki oki ....zaraz ulgło [/COLOR][/FONT][/B] [/quote] Podejzewam ze tak, jakas antyhistamina to jest:loveu: [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]qrde... ffstydze sie... Fur znów puchnie a ja nawet nie zajrzałam...[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]mam nadzieje że mi wybaczysz.... wiesz... świat mi sie wali i nie mam czasu nawet poczytać na bierząco :placz: no i ochota na dalsze działania minęła... cosmnie przerosło, nie śpie nie umie sie sqpić... teraz widze jak bardzo oddałam sie tym wszystkim bidom :-( nie mam własnego życia... wszystko co robie to z myślą o nich....[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]ale zajrze tu niebawem- mam nadzieje że z lepszymi wieściami :-([/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]wygłaskaj zwierzyniec i cmoknij sie w.... nochala :loveu:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] Oj ja wiem co teraz sie dzieje kochana...mam nadzieje ze Qdlaczek sie znajdzie...i ze TY jakos to sobie wsio poukladasz i zajzysz z usmiechem na ustach:loveu: [quote name='BeaC'][COLOR=darkred][B]Cze.............przeczytałam właśnie że Fur znowu puchnie:-(:-([/B][/COLOR] [B][COLOR=darkred]kurcze może jakies badanie na allegrie, zeby wiedzieć na co uczulona??[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkred]trzymaj się:loveu:[/COLOR][/B] [/quote] Napewno to nie alergia pokarmowa..na detergenty tez nie bo wszytkich sie pozbylam i sprzatam tylko wrzatkiem:roll: Zwirek tez odpada bo schowany w takim miejscu ze kot sie tylko przecisnie... ehhh Quote
diabelkowa Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 [url]http://www.allegro.pl/item347473569_sliczne_szeleczki_dla_pieskow_super_okazja_zamo.html[/url] podaj wymiar i na pewno uszyja dla furii:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
furciaczek Posted April 15, 2008 Author Posted April 15, 2008 [quote name='diabelkowa'][URL]http://www.allegro.pl/item347473569_sliczne_szeleczki_dla_pieskow_super_okazja_zamo.html[/URL] podaj wymiar i na pewno uszyja dla furii:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] Nie no rewelka:evil_lol: Quote
Alicja Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 [quote name='diabelkowa'][URL]http://www.allegro.pl/item347473569_sliczne_szeleczki_dla_pieskow_super_okazja_zamo.html[/URL] podaj wymiar i na pewno uszyja dla furii:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] [quote name='furciaczek']Nie no rewelka:evil_lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] :evil_lol::evil_lol::evil_lol:już widzę Funciaczkową zapychającą z Gburią po mieście w takich szeleczkach :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
furciaczek Posted April 15, 2008 Author Posted April 15, 2008 [quote name='Alicja'] [B][FONT=Arial][COLOR=red]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:już widzę Funciaczkową zapychającą z Gburią po mieście w takich szeleczkach :evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Sie nie zdziw:eviltong: Jak zapiecia odpowiednio mocne mi zrobia to zamowie:diabloti: Quote
Alicja Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 [quote name='furciaczek']Sie nie zdziw:eviltong: Jak zapiecia odpowiednio mocne mi zrobia to zamowie:diabloti:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:diabloti:...ty już mnie nie strasz ...co :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
eria Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 myślę że Prezio powinien mieć takie niebieskie:diabloti: Quote
Doginka Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Oj Gosiu, ale tu u Ciebie do nadrobienia miałam - raz dobrewieści, a raz trochę gorsze - widać moja qkiełka woodoo na jedno działa, a na drugie nie za bardzo - muszę chyba dodać qrzą łapkę:cool3::evil_lol: Ale cieszę się, że humorek Ci dopisuje:multi::loveu: Ja właśnie wróciłam z Teatru i jestem baaaaaaaardzo szczęśliwa, że tam byłam:cool2::cunao::cunao::cunao: - tego się nie da opisać:shake::crazyeye: Upiór w Operze w języku polskim i muzyka ta sama co w oryginale i aktorów dobrali podobnych:loveu:Chyba się zakocham w Raulu:diabloti::razz: Ach, jutro idę załatwiać bilety i zrobię powtóreczkę:cool3::multi:;) Dobranoc:p Quote
diabelkowa Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 [quote name='furciaczek']Nie no rewelka:evil_lol:[/QUOTE] to jak? kupujesz ?:evil_lol: Quote
Junka Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Grr ja tez chciałam iść na upiora ale nie wypaliło :angryy: A tak wogóle cześć wszystkiem Quote
furciaczek Posted April 16, 2008 Author Posted April 16, 2008 Wiosna to taki czas kiedy przychodza mi do glowy najdziwniejsze pomysly.... Zal mi bylo wydac 50f na fryzjera...wiec kupilam sobie farbe nalozylam na wlosy...splukalam...:crazyeye:...widzac efekt kupilam druga farbe, nalozylam...splukalam...:crazyeye::crazyeye::crazyeye:...mam przepiekne zloto zolto rudo pomaranczowe wloski:loveu: Czy to zycie nie jest piekne?? Quote
Marta_Ares Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Gosiu slicznie napewno:loveu: :loveu: pokazuj fotki :eviltong: Quote
lolka75 Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 ja nie wiem Gosica:loveu: ze tak malo tu fotek:shake:.......:mad: dawaj futra:diabloti:!!!! Quote
Asia & Ginger Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 [quote name='furciaczek']Wiosna to taki czas kiedy przychodza mi do glowy najdziwniejsze pomysly.... Zal mi bylo wydac 50f na fryzjera...wiec kupilam sobie farbe nalozylam na wlosy...splukalam...:crazyeye:...widzac efekt kupilam druga farbe, nalozylam...splukalam...:crazyeye::crazyeye::crazyeye:...mam przepiekne zloto zolto rudo pomaranczowe wloski:loveu: Czy to zycie nie jest piekne??[/quote] To musi ciekawie wyglądać. :cool3: :evil_lol: [quote name='eria']dawaj fote a nie opowiadaj:diabloti:[/quote] Popieram, popieram. :cool3: Quote
furciaczek Posted April 17, 2008 Author Posted April 17, 2008 W zwiazku z tym ze za duzo mam teraz na glowie, nie mam czasu nawet was kochane cioteczki poodwiedzac:-( znikam na jakis czas... Quote
Doginka Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 [quote name='furciaczek']Wiosna to taki czas kiedy przychodza mi do glowy najdziwniejsze pomysly.... Zal mi bylo wydac 50f na fryzjera...wiec kupilam sobie farbe nalozylam na wlosy...splukalam...:crazyeye:...widzac efekt kupilam druga farbe, nalozylam...splukalam...:crazyeye::crazyeye::crazyeye:...mam przepiekne zloto zolto rudo pomaranczowe wloski:loveu: Czy to zycie nie jest piekne??[/quote] Poka włoski zanim znikniesz:cool3::evil_lol: [quote name='malawaszka']kobieto! napisz co z Fur!!!![/quote] No właśnie, to też zanim znikniesz:razz: Quote
Recommended Posts