Jump to content
Dogomania

Moje zwariowane siersciuchy- Furia[*]- zgraja kociatych, TTB, sznup i stado kaukazów

Recommended Posts

Posted

[quote name='furciaczek']Te tabletki to chyba jakies mocne sa bo przeszlo prawie expresowo... naszczescie nie trzeba bylo pchac w nia steryda znowu...[/quote]

no a w tych tabsach nie ma sterydu? bo jak tak szybko przechodzi to poedejrzane, no i te nawroty to też jak po sterydach właśnie - szybka ale chwilowa poprawa bez dotarcia do źródła :shake:

Posted

[quote name='furciaczek']Fur znowu spuchla:placz:
Myslalam ze juz OK ale patrze a ona dwa razy wiekszy pysk ma niz powinna miec:placz:[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]
osz kurde .....a ja tu wczoraj nawet nie zajrzałam :oops::oops:.....:glaszcze:

Gosiu ...a co to za lek....sprawdzałaś w necie :razz:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='malawaszka']no a w tych tabsach nie ma sterydu? bo jak tak szybko przechodzi to poedejrzane, no i te nawroty to też jak po sterydach właśnie - szybka ale chwilowa poprawa bez dotarcia do źródła :shake:[/quote]

Nie to napewno nie steryd...to jakies nowe leki antyalergiczne jesli dobrze zrozumialam (ten wet za szybko troche gada:roll:) podaje sie je tylko w przypadkach osterej Alergii...

[quote name='Alicja']
[B][FONT=Arial][COLOR=red]osz kurde .....a ja tu wczoraj nawet nie zajrzałam :oops::oops:.....:glaszcze:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Arial][COLOR=red]Gosiu ...a co to za lek....sprawdzałaś w necie :razz:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

Nie znam nazy leku, dostalismy 16 tabletek "gratis" od weta w nieorginalnym opakowaniu w celu przetestowania skutecznosci.
Niedlugo mamy wizyte i pewnie dowiem sie szczegolow.
Ciesze sie ze z nerkami, watroba i serduchem u sucza wsio OK.. podobno zdrowa jak kon jest sucz:loveu:
co nie zmienia faktu ze sie martwie...:-(

[quote name='Rudzia-Bianca']co z Wami ?[/quote]

A z reszta stada wszystko wporzadku:multi::loveu:
Kidzia i terror szaleja i sieja zniszczenie, Prezio jak to Prezio stara sie utrzymac porzadek w stadzie:loveu:
Ja tez zdrowa choc zalatana nieco...

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]qrde... ffstydze sie... Fur znów puchnie a ja nawet nie zajrzałam...

mam nadzieje że mi wybaczysz.... wiesz... świat mi sie wali i nie mam czasu nawet poczytać na bierząco :placz: no i ochota na dalsze działania minęła... cosmnie przerosło, nie śpie nie umie sie sqpić... teraz widze jak bardzo oddałam sie tym wszystkim bidom :-( nie mam własnego życia... wszystko co robie to z myślą o nich....

ale zajrze tu niebawem- mam nadzieje że z lepszymi wieściami :-(

wygłaskaj zwierzyniec i cmoknij sie w.... nochala :loveu:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[COLOR=DarkRed][B]Cze.............przeczytałam właśnie że Fur znowu puchnie:-(:-(

kurcze może jakies badanie na allegrie, zeby wiedzieć na co uczulona??

trzymaj się:loveu:
[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='Śnieżynka']Gdzie zdjątka czworonożnego Towarzystwa ??[/quote]

Nie ma:oops:

[quote name='Alicja'][COLOR=red][FONT=Arial][B]Bereczek :loveu::loveu::loveu:[/B][/FONT][/COLOR]
[B][FONT=Arial][COLOR=red]może to jakiś lek antyhistaminowy :hmmmm: [/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Arial][COLOR=red]dobrze że wyniki oki ....zaraz ulgło [/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]

Podejzewam ze tak, jakas antyhistamina to jest:loveu:

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]qrde... ffstydze sie... Fur znów puchnie a ja nawet nie zajrzałam...[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Arial][COLOR=blue]mam nadzieje że mi wybaczysz.... wiesz... świat mi sie wali i nie mam czasu nawet poczytać na bierząco :placz: no i ochota na dalsze działania minęła... cosmnie przerosło, nie śpie nie umie sie sqpić... teraz widze jak bardzo oddałam sie tym wszystkim bidom :-( nie mam własnego życia... wszystko co robie to z myślą o nich....[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Arial][COLOR=blue]ale zajrze tu niebawem- mam nadzieje że z lepszymi wieściami :-([/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Arial][COLOR=blue]wygłaskaj zwierzyniec i cmoknij sie w.... nochala :loveu:[/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]

Oj ja wiem co teraz sie dzieje kochana...mam nadzieje ze Qdlaczek sie znajdzie...i ze TY jakos to sobie wsio poukladasz i zajzysz z usmiechem na ustach:loveu:

[quote name='BeaC'][COLOR=darkred][B]Cze.............przeczytałam właśnie że Fur znowu puchnie:-(:-([/B][/COLOR]

[B][COLOR=darkred]kurcze może jakies badanie na allegrie, zeby wiedzieć na co uczulona??[/COLOR][/B]

[B][COLOR=darkred]trzymaj się:loveu:[/COLOR][/B]
[/quote]

Napewno to nie alergia pokarmowa..na detergenty tez nie bo wszytkich sie pozbylam i sprzatam tylko wrzatkiem:roll: Zwirek tez odpada bo schowany w takim miejscu ze kot sie tylko przecisnie... ehhh

Posted

[url]http://www.allegro.pl/item347473569_sliczne_szeleczki_dla_pieskow_super_okazja_zamo.html[/url] podaj wymiar i na pewno uszyja dla furii:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='diabelkowa'][URL]http://www.allegro.pl/item347473569_sliczne_szeleczki_dla_pieskow_super_okazja_zamo.html[/URL] podaj wymiar i na pewno uszyja dla furii:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]

Nie no rewelka:evil_lol:

Posted

[quote name='diabelkowa'][URL]http://www.allegro.pl/item347473569_sliczne_szeleczki_dla_pieskow_super_okazja_zamo.html[/URL] podaj wymiar i na pewno uszyja dla furii:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]

[quote name='furciaczek']Nie no rewelka:evil_lol:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:już widzę Funciaczkową zapychającą z Gburią po mieście w takich szeleczkach :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja']
[B][FONT=Arial][COLOR=red]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:już widzę Funciaczkową zapychającą z Gburią po mieście w takich szeleczkach :evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

Sie nie zdziw:eviltong:

Jak zapiecia odpowiednio mocne mi zrobia to zamowie:diabloti:

Posted

[quote name='furciaczek']Sie nie zdziw:eviltong:

Jak zapiecia odpowiednio mocne mi zrobia to zamowie:diabloti:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:diabloti:...ty już mnie nie strasz ...co :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

Oj Gosiu, ale tu u Ciebie do nadrobienia miałam - raz dobrewieści, a raz trochę gorsze - widać moja qkiełka woodoo na jedno działa, a na drugie nie za bardzo - muszę chyba dodać qrzą łapkę:cool3::evil_lol:
Ale cieszę się, że humorek Ci dopisuje:multi::loveu:
Ja właśnie wróciłam z Teatru i jestem baaaaaaaardzo szczęśliwa, że tam byłam:cool2::cunao::cunao::cunao: - tego się nie da opisać:shake::crazyeye: Upiór w Operze w języku polskim i muzyka ta sama co w oryginale i aktorów dobrali podobnych:loveu:Chyba się zakocham w Raulu:diabloti::razz:
Ach, jutro idę załatwiać bilety i zrobię powtóreczkę:cool3::multi:;)
Dobranoc:p

Posted

Wiosna to taki czas kiedy przychodza mi do glowy najdziwniejsze pomysly....

Zal mi bylo wydac 50f na fryzjera...wiec kupilam sobie farbe nalozylam na wlosy...splukalam...:crazyeye:...widzac efekt kupilam druga farbe, nalozylam...splukalam...:crazyeye::crazyeye::crazyeye:...mam przepiekne zloto zolto rudo pomaranczowe wloski:loveu:

Czy to zycie nie jest piekne??

Posted

[quote name='furciaczek']Wiosna to taki czas kiedy przychodza mi do glowy najdziwniejsze pomysly....

Zal mi bylo wydac 50f na fryzjera...wiec kupilam sobie farbe nalozylam na wlosy...splukalam...:crazyeye:...widzac efekt kupilam druga farbe, nalozylam...splukalam...:crazyeye::crazyeye::crazyeye:...mam przepiekne zloto zolto rudo pomaranczowe wloski:loveu:

Czy to zycie nie jest piekne??[/quote]
To musi ciekawie wyglądać. :cool3: :evil_lol:

[quote name='eria']dawaj fote a nie opowiadaj:diabloti:[/quote]
Popieram, popieram. :cool3:

Posted

[quote name='furciaczek']Wiosna to taki czas kiedy przychodza mi do glowy najdziwniejsze pomysly....

Czy to zycie nie jest piekne??[/quote]
Poka włoski zanim znikniesz:cool3::evil_lol:

[quote name='malawaszka']kobieto! napisz co z Fur!!!![/quote]
No właśnie, to też zanim znikniesz:razz: