Jump to content
Dogomania

Moje zwariowane siersciuchy- Furia[*]- zgraja kociatych, TTB, sznup i stado kaukazów

Recommended Posts

Posted

[quote name='furciaczek']Jak sie rzucily od razu:evil_lol:

Prosze...mozecie sie smiac:evil_lol:

Lewa strona normalna...prawa nieco inna:lol:[/quote]

Nikt sie nie śmieje
witam :loveu:
A ja dzis mam kapiel i suszenie pudelka białego ,
kto chętny to zapraszam :cool3:
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=78810[/URL]
:multi::multi::multi:

Posted

[quote name='furciaczek']Dzwonilam do babci, powiedziala ze moze mnie przewialo bo kiedys jak bylam mala...no dobra mlodsza:lol:...mialam podobnie, zalecila plukanie w szalwii i rumianku...nie powiem przynosi ulge i nawet mam wrazenie ze odrobinie sie zmniejsza:loveu:
Dostalismy dla Fur nowe tabletki, rano troszke zaczela puchnac ale naprawde prawie sladu nie bylo, dostala tabletke i przeszlo
Poza tym...
Prezio okulal...skoczyl wczoraj z dosc duzej wysokosci i cos sobie chyba naciagnal:shake:
Mam inwazje pchel:angryy: przez Kidzie:roll:
A Terror ma sraczke:roll:
Auto sie rozkraczylo na srodku autostrady w srodku nocy...przegob od skrzyni biegow pekl...czekalismy na lawete od 3 w nocy do 11 rano:crazyeye:
tzn. TZ czekal a ja przed kompkiem szukalam firm ktore by go scholowaly, wszedzie pisalo ze 24/7 a jak dzwonil to albo nikt sie nie odzywal albo ze oni sie zastanowia czy przyjada:angryy:

Tak wiec jest cuuuudnie:evil_lol:[/quote]
Nie no , chyba to babsko od windy Cię przeklęło:mad::mad::mad: - zrobimy kukiełkę i powbijamy szpileczki:evil_lol::evil_lol::cool3:;)

Posted

[quote name='Doginka']Nie no , chyba to babsko od windy Cię przeklęło:mad::mad::mad: - zrobimy kukiełkę i powbijamy szpileczki:evil_lol::evil_lol::cool3:;)[/quote]

[CENTER][IMG]http://www.yelims.com/IPB/Invision-Board-France-596.gif[/IMG]

[RIGHT]:diabloti:
[/RIGHT]
[/CENTER]

Posted

[quote name='clockwork']:multi::multi::multi:

[CENTER][IMG]http://www.yelims.com/IPB/Invision-Board-France-596.gif[/IMG][/CENTER]

[RIGHT]:diabloti:[/RIGHT]

[/quote]
Super emotka:evil_lol::razz: - to jutro kleimy;):cool3:

Posted

[B]Furciakowa[/B], a to nie czasem od zęba mądrości tak Ci spuchło? :-o
Jak mi ząb mądrości rósł, to właśnie tak strasznie mi spuchła połowa twarzy i bolało jak cholera. :shake:
Aż musiałam brać antybiotyk, bo samo nie chciało przejść. :shake:
Dentystka kazała mi też płukać "jamę gębową" :evil_lol: jakimś specjalnym płynem.
I powiem Ci, że przeszło szybko, a miałam już taki szczękościsk, że tylko kaszki mogłam jećć i to przez rurkę, bo w ogóle nie mogłam się rozdziawić. :evil_lol:
A na opuchlizną super jest Altacet w żelu, tylko nie wiem czy tam u Was można to kupić. :roll:

Posted

[quote name='clockwork']:multi::multi::multi:

[CENTER][IMG]http://www.yelims.com/IPB/Invision-Board-France-596.gif[/IMG]

[RIGHT]:diabloti:
[/RIGHT]
[/CENTER]
[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:loveu::loveu:woo doo......robimy laleczki z wosku :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:loveu::loveu:woo doo......robimy laleczki z wosku :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Robimy robimy - trzeba ratować biedną Fur:diabloti::cool3:

Posted

[quote name='agaciaaa']Nie wiem.. śmiać sie czy płakać :hmmmm: :evil_lol::evil_lol:

Gosia, jakaś nierówna jesteś :diabloti: :evil_lol:[/quote]

Ja sie smieje przez lzy:evil_lol:

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]o dżisys .....Gosia ja zejde na zawał jak wleze raz jeszcze na dogo i zaś przeczytam co sie u was dzieje ......kurde a może Fur na pcheły uczulona tak jak Klocek :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Arial][COLOR=red]zaraz tu zrobie na blogasie odczyńmo :mad::mad:[/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]

hehe bedziecie czarowac:evil_lol:

[quote name='Niki-lidka']hahah Sis ja juz zapomnialam jaka Ty paskudna:D:D:D
teraz sobie przypomnialam:):):)[/quote]

Jak zwykle mila i kulturalna:loveu:

[quote name='Cheritka']Nikt sie nie śmieje
witam :loveu:
A ja dzis mam kapiel i suszenie pudelka białego ,
kto chętny to zapraszam :cool3:
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=78810[/URL]
__________________[/quote]

Zaraz polece:loveu:

Posted

[quote name='Doginka']Nie no , chyba to babsko od windy Cię przeklęło:mad::mad: - zrobimy kukiełkę i powbijamy szpileczki[/quote]

[quote name='clockwork']

[CENTER][IMG]http://www.yelims.com/IPB/Invision-Board-France-596.gif[/IMG][/CENTER]

[RIGHT]:diabloti:[/RIGHT]

[/quote]

Buhaha przestancie bo sie smiac nie moge:evil_lol:

[quote name='Doginka']Super emotka:evil_lol::razz:- to jutro kleimy;):cool3:[/quote]

[quote name='Asia & Ginger'][B]Furciakowa[/B], a to nie czasem od zęba mądrości tak Ci spuchło? :-o
Jak mi ząb mądrości rósł, to właśnie tak strasznie mi spuchła połowa twarzy i bolało jak cholera. :shake:
Aż musiałam brać antybiotyk, bo samo nie chciało przejść. :shake:
Dentystka kazała mi też płukać "jamę gębową" :evil_lol: jakimś specjalnym płynem.
I powiem Ci, że przeszło szybko, a miałam już taki szczękościsk, że tylko kaszki mogłam jećć i to przez rurkę, bo w ogóle nie mogłam się rozdziawić. :evil_lol:
A na opuchlizną super jest Altacet w żelu, tylko nie wiem czy tam u Was można to kupić. :roll:[/quote]

Nieee zab madrosci to inna bajka...wysrasta mi z drugiej strony...boooli ale nie jakos strasznie...

[quote name='eria']hehehe genialna emota!![/quote]

Noooo

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:loveu::loveu:woo doo......robimy laleczki z wosku :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[quote name='Doginka']Robimy robimy - trzeba ratować biedną Fur:diabloti::cool3:[/quote]

Co ja bym bez was zrobila:loveu:

Budze sie rano...macam po pysku..zle nie jest, nie boli prawie...przychodzi prezio sie przywitac...i jak mi nie przywalil z glowy w TO miejsce...az sie poryczalam z bolu...smialam sie przy okazji z tego ze rycze:lol:...ale myslalam ze zdechne...
jestem bardziej spuchnieta...no coz zdaza sie...
zadzwonilam do dentysty...nie jest zle 250f...aleee dopiero w czwartek:placz:

Furciowa nie puchnie:multi::loveu: Mysle ze te nowe tabletki dzialaja:loveu:
Prezina nie kuleje, kot trafia w kuwete:loveu:

Posted

[quote name='furciaczek']
Furciowa nie puchnie:multi::loveu: Mysle ze te nowe tabletki dzialaja:loveu:
Prezina nie kuleje, kot trafia w kuwete:loveu:[/quote]

no nareszcie jakieś dobre wieści :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='furciaczek']Furciowa nie puchnie:multi::loveu: Mysle ze te nowe tabletki dzialaja:loveu:
Prezina nie kuleje, kot trafia w kuwete:loveu:[/quote]

No nareszcie :loveu: ale chyba bym nie uwierzyła, gdyby nie to, że dostałaś w pysk :eviltong: bo coś przecież musi być nie tak :evil_lol::evil_lol:

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]moje voo doo poskutkowało :multi::multi::loveu: nawet kot wali do kuwety :crazyeye::crazyeye::cool1: a na ząb to już ino zębolog- czary mary nie pomoże :shake::shake:

bereczek FUNCIACZKOWA :multi::loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]berek.... jak rzucona na Ciebie klątwa ??? bo nie wiem czy jeszcze męczyć tą lale [IMG]http://www.pic4ever.com/images/voodoodoll.gif[/IMG][/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]berek.... jak rzucona na Ciebie klątwa ??? bo nie wiem czy jeszcze męczyć tą lale [IMG]http://www.pic4ever.com/images/voodoodoll.gif[/IMG][/B][/COLOR][/FONT][/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:......tera bym się zlała :oops::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]berek.... jak rzucona na Ciebie klątwa ??? bo nie wiem czy jeszcze męczyć tą lale [IMG]http://www.pic4ever.com/images/voodoodoll.gif[/IMG][/B][/COLOR][/FONT][/quote]
:roflt:....Magda masz zaciecie.......:evil_lol:

Posted

[COLOR=DarkRed][B]............witaj
przeczytałam o twoim ............:cool1:

pecha masz czy co???

dobrze ze się odwraca, chyba babki dobrze odczarowały:razz:

a kot jak trafia do kuwety to już sukces jest:multi:

Moja czarna franca(2 lata prawie) i KAŻDA :angryy::angryy::angryy: kuweta wydaje sie dla niej za mała................. bo albo nasra za..albo osra scianę:mad::mad::mad:

trzymaj się ciepło i nie dawaj sie
a z zebem to radze iść do denty...........bo to juz nic nie pomoże jak Ci gęba spuchła:razz:
[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]:razz::razz: gdzie jesteś :placz::placz:

nie lubiam ciszy u Ciebie :shake::shake:
[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]Funciaczkowa znów będzie wszędzie ale nie tu :placz::placz:[/B][/COLOR][/FONT]