Cheritka Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 [quote name='furciaczek']Jak sie rzucily od razu:evil_lol: Prosze...mozecie sie smiac:evil_lol: Lewa strona normalna...prawa nieco inna:lol:[/quote] Nikt sie nie śmieje witam :loveu: A ja dzis mam kapiel i suszenie pudelka białego , kto chętny to zapraszam :cool3: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=78810[/URL] :multi::multi::multi: __________________ Quote
Doginka Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 [quote name='furciaczek']Dzwonilam do babci, powiedziala ze moze mnie przewialo bo kiedys jak bylam mala...no dobra mlodsza:lol:...mialam podobnie, zalecila plukanie w szalwii i rumianku...nie powiem przynosi ulge i nawet mam wrazenie ze odrobinie sie zmniejsza:loveu: Dostalismy dla Fur nowe tabletki, rano troszke zaczela puchnac ale naprawde prawie sladu nie bylo, dostala tabletke i przeszlo Poza tym... Prezio okulal...skoczyl wczoraj z dosc duzej wysokosci i cos sobie chyba naciagnal:shake: Mam inwazje pchel:angryy: przez Kidzie:roll: A Terror ma sraczke:roll: Auto sie rozkraczylo na srodku autostrady w srodku nocy...przegob od skrzyni biegow pekl...czekalismy na lawete od 3 w nocy do 11 rano:crazyeye: tzn. TZ czekal a ja przed kompkiem szukalam firm ktore by go scholowaly, wszedzie pisalo ze 24/7 a jak dzwonil to albo nikt sie nie odzywal albo ze oni sie zastanowia czy przyjada:angryy: Tak wiec jest cuuuudnie:evil_lol:[/quote] Nie no , chyba to babsko od windy Cię przeklęło:mad::mad::mad: - zrobimy kukiełkę i powbijamy szpileczki:evil_lol::evil_lol::cool3:;) Quote
clockwork Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 [quote name='Doginka']Nie no , chyba to babsko od windy Cię przeklęło:mad::mad::mad: - zrobimy kukiełkę i powbijamy szpileczki:evil_lol::evil_lol::cool3:;)[/quote] :multi::multi::multi: [CENTER][IMG]http://www.yelims.com/IPB/Invision-Board-France-596.gif[/IMG] [RIGHT]:diabloti: [/RIGHT] [/CENTER] Quote
Doginka Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 [quote name='clockwork']:multi::multi::multi: [CENTER][IMG]http://www.yelims.com/IPB/Invision-Board-France-596.gif[/IMG][/CENTER] [RIGHT]:diabloti:[/RIGHT] [/quote] Super emotka:evil_lol::razz: - to jutro kleimy;):cool3: Quote
Asia & Ginger Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 [B]Furciakowa[/B], a to nie czasem od zęba mądrości tak Ci spuchło? :-o Jak mi ząb mądrości rósł, to właśnie tak strasznie mi spuchła połowa twarzy i bolało jak cholera. :shake: Aż musiałam brać antybiotyk, bo samo nie chciało przejść. :shake: Dentystka kazała mi też płukać "jamę gębową" :evil_lol: jakimś specjalnym płynem. I powiem Ci, że przeszło szybko, a miałam już taki szczękościsk, że tylko kaszki mogłam jećć i to przez rurkę, bo w ogóle nie mogłam się rozdziawić. :evil_lol: A na opuchlizną super jest Altacet w żelu, tylko nie wiem czy tam u Was można to kupić. :roll: Quote
Alicja Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 [quote name='clockwork']:multi::multi::multi: [CENTER][IMG]http://www.yelims.com/IPB/Invision-Board-France-596.gif[/IMG] [RIGHT]:diabloti: [/RIGHT] [/CENTER] [/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:loveu::loveu:woo doo......robimy laleczki z wosku :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Doginka Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:loveu::loveu:woo doo......robimy laleczki z wosku :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Robimy robimy - trzeba ratować biedną Fur:diabloti::cool3: Quote
furciaczek Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 [quote name='agaciaaa']Nie wiem.. śmiać sie czy płakać :hmmmm: :evil_lol::evil_lol: Gosia, jakaś nierówna jesteś :diabloti: :evil_lol:[/quote] Ja sie smieje przez lzy:evil_lol: [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]o dżisys .....Gosia ja zejde na zawał jak wleze raz jeszcze na dogo i zaś przeczytam co sie u was dzieje ......kurde a może Fur na pcheły uczulona tak jak Klocek :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=red]zaraz tu zrobie na blogasie odczyńmo :mad::mad:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] hehe bedziecie czarowac:evil_lol: [quote name='Niki-lidka']hahah Sis ja juz zapomnialam jaka Ty paskudna:D:D:D teraz sobie przypomnialam:):):)[/quote] Jak zwykle mila i kulturalna:loveu: [quote name='Cheritka']Nikt sie nie śmieje witam :loveu: A ja dzis mam kapiel i suszenie pudelka białego , kto chętny to zapraszam :cool3: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=78810[/URL] :multi::multi::multi: __________________[/quote] Zaraz polece:loveu: Quote
furciaczek Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 [quote name='Doginka']Nie no , chyba to babsko od windy Cię przeklęło:mad::mad: - zrobimy kukiełkę i powbijamy szpileczki[/quote] [quote name='clockwork'] [CENTER][IMG]http://www.yelims.com/IPB/Invision-Board-France-596.gif[/IMG][/CENTER] [RIGHT]:diabloti:[/RIGHT] [/quote] Buhaha przestancie bo sie smiac nie moge:evil_lol: [quote name='Doginka']Super emotka:evil_lol::razz:- to jutro kleimy;):cool3:[/quote] [quote name='Asia & Ginger'][B]Furciakowa[/B], a to nie czasem od zęba mądrości tak Ci spuchło? :-o Jak mi ząb mądrości rósł, to właśnie tak strasznie mi spuchła połowa twarzy i bolało jak cholera. :shake: Aż musiałam brać antybiotyk, bo samo nie chciało przejść. :shake: Dentystka kazała mi też płukać "jamę gębową" :evil_lol: jakimś specjalnym płynem. I powiem Ci, że przeszło szybko, a miałam już taki szczękościsk, że tylko kaszki mogłam jećć i to przez rurkę, bo w ogóle nie mogłam się rozdziawić. :evil_lol: A na opuchlizną super jest Altacet w żelu, tylko nie wiem czy tam u Was można to kupić. :roll:[/quote] Nieee zab madrosci to inna bajka...wysrasta mi z drugiej strony...boooli ale nie jakos strasznie... [quote name='eria']hehehe genialna emota!![/quote] Noooo [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:loveu::loveu:woo doo......robimy laleczki z wosku :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [quote name='Doginka']Robimy robimy - trzeba ratować biedną Fur:diabloti::cool3:[/quote] Co ja bym bez was zrobila:loveu: Budze sie rano...macam po pysku..zle nie jest, nie boli prawie...przychodzi prezio sie przywitac...i jak mi nie przywalil z glowy w TO miejsce...az sie poryczalam z bolu...smialam sie przy okazji z tego ze rycze:lol:...ale myslalam ze zdechne... jestem bardziej spuchnieta...no coz zdaza sie... zadzwonilam do dentysty...nie jest zle 250f...aleee dopiero w czwartek:placz: Furciowa nie puchnie:multi::loveu: Mysle ze te nowe tabletki dzialaja:loveu: Prezina nie kuleje, kot trafia w kuwete:loveu: Quote
malawaszka Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 [quote name='furciaczek'] Furciowa nie puchnie:multi::loveu: Mysle ze te nowe tabletki dzialaja:loveu: Prezina nie kuleje, kot trafia w kuwete:loveu:[/quote] no nareszcie jakieś dobre wieści :loveu::loveu::loveu: Quote
eria Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 no najwazniejsze ze kot trafia w kuwete:evil_lol: Quote
anetta Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Hhhaah dokładnie, co by było gdyby nie wtrafiał :eek2::evil_lol: Emota zajefajna :lol::lol: Asia, nie jama gębowa tylko "gębofon" :roflt: Quote
agaciaaa Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 [quote name='furciaczek']Furciowa nie puchnie:multi::loveu: Mysle ze te nowe tabletki dzialaja:loveu: Prezina nie kuleje, kot trafia w kuwete:loveu:[/quote] No nareszcie :loveu: ale chyba bym nie uwierzyła, gdyby nie to, że dostałaś w pysk :eviltong: bo coś przecież musi być nie tak :evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]moje voo doo poskutkowało :multi::multi::loveu: nawet kot wali do kuwety :crazyeye::crazyeye::cool1: a na ząb to już ino zębolog- czary mary nie pomoże :shake::shake: bereczek FUNCIACZKOWA :multi::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:crazyeye::crazyeye:to gdzie ja z Tobą dziś klikałam .....:hmmmm: :roll:....wiem ....u CC :loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
lolka75 Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 czesc Gosica:loveu: dawaj jakies zdjecia.... stesknilam sie za ta banda slicznosci:loveu: Quote
clockwork Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]berek.... jak rzucona na Ciebie klątwa ??? bo nie wiem czy jeszcze męczyć tą lale [IMG]http://www.pic4ever.com/images/voodoodoll.gif[/IMG][/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]berek.... jak rzucona na Ciebie klątwa ??? bo nie wiem czy jeszcze męczyć tą lale [IMG]http://www.pic4ever.com/images/voodoodoll.gif[/IMG][/B][/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] :evil_lol::evil_lol::evil_lol:......tera bym się zlała :oops::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
lolka75 Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]berek.... jak rzucona na Ciebie klątwa ??? bo nie wiem czy jeszcze męczyć tą lale [IMG]http://www.pic4ever.com/images/voodoodoll.gif[/IMG][/B][/COLOR][/FONT][/quote] :roflt:....Magda masz zaciecie.......:evil_lol: Quote
BeaC Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 [COLOR=DarkRed][B]............witaj przeczytałam o twoim ............:cool1: pecha masz czy co??? dobrze ze się odwraca, chyba babki dobrze odczarowały:razz: a kot jak trafia do kuwety to już sukces jest:multi: Moja czarna franca(2 lata prawie) i KAŻDA :angryy::angryy::angryy: kuweta wydaje sie dla niej za mała................. bo albo nasra za..albo osra scianę:mad::mad::mad: trzymaj się ciepło i nie dawaj sie a z zebem to radze iść do denty...........bo to juz nic nie pomoże jak Ci gęba spuchła:razz: [/B][/COLOR] Quote
Alicja Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B][IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-451.gif[/IMG]cze Funciaczkowa [/B][/COLOR][/FONT] Quote
clockwork Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]:razz::razz: gdzie jesteś :placz::placz: nie lubiam ciszy u Ciebie :shake::shake: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]:razz::razz: gdzie jesteś :placz::placz: nie lubiam ciszy u Ciebie :shake::shake: [/B][/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Funciaczkowa znów będzie wszędzie ale nie tu :placz::placz:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Recommended Posts