Jump to content
Dogomania

Moje zwariowane siersciuchy- Furia[*]- zgraja kociatych, TTB, sznup i stado kaukazów

Recommended Posts

Posted

[quote name='furciaczek']Narazie nic nowego...mloda nie puchnie na szczescie...

Cos na poprawe nastroju:loveu:
[URL="http://www.fotosik.pl"]http://images34.fotosik.pl/205/9adea168a49ee928.jpg[/URL][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]jaka AlKaida :loveu::loveu:

A wiesz że to moze być faktycznie na tle emocjonalnym ....te puchnięcie ...[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='eria']Alkaida powaliła Prezesa:diabloti::diabloti:[/quote]

Mowilam ze niebezpieczna jest:evil_lol:

Zapraszam wszytkich na bazarek:loveu:

[URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9871599#post9871599"][IMG]http://images33.fotosik.pl/184/9c7275a0f0d5eb91.png[/IMG][/URL]

I prosze o reklame:diabloti:

Posted

AlKaidka przepiekna :) słodkie maleństwo :) dzielnie sobie radzi z wielkopsami :)

Trzymam Fur za Psicę , straszna z niej chorowitka :(
uważaj z tym sterydem , powikłań może być od tego bez liku - serce, nerki, wątroba , osteoporoza :(
trzeba Fur zdiagnozować i wedy podjąc sensowne leczenie,
trzymam mocno za Was kciuki żeby weci szybko doszli co Fur dolega .

Posted

Chyba to "cos" przenieslo sie z sucza na mnie... poil twarzy mam spuchniete...boli jak cholera....mowic nie moge:placz:
Dobrze ze Furaszka nie puchnie:loveu:
Auccccc:placz::placz:
Zeby isc do dentysty musialabym do PL jechac...dwa razy taniej mnie wyjdzie:shake: A jade dopiero w wakacje:roll:

Posted

[quote name='furciaczek']Chyba to "cos" przenieslo sie z sucza na mnie... poil twarzy mam spuchniete...boli jak cholera....mowic nie moge:placz:
Dobrze ze Furaszka nie puchnie:loveu:
Auccccc:placz::placz:
Zeby isc do dentysty musialabym do PL jechac...dwa razy taniej mnie wyjdzie:shake: A jade dopiero w wakacje:roll:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]ty mnie już nie strasz :shake:...bo ja się tu nabawie jakieś Furciakofobii:razz:...ale u Ciebie to chyba zą[/B][B]b ...cooo:razz:[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Red][B]
póki co czekam na dobre wieści od Was obu ;):loveu: a gdzie tam ...od całej bandy;)[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]byłam tu wcześniej ale nie miałam czasu pisać... ale kciuki zaciśnięte cały czas.. nic ci nie doradze bo zupełnie nie znam sie na psowych chorobach alergiach.... mam nadzieje że badanka wykażą w czym problem:-( i trzymam :kciuki: najmocniej jak sie da.....:loveu:

[url]http://images34.fotosik.pl/205/9adea168a49ee928.jpg[/url]
buuuhahahaha... jakie oczy... [/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]ty mnie już nie strasz :shake:...bo ja się tu nabawie jakieś Furciakofobii:razz:...ale u Ciebie to chyba zą[/B][B]b ...cooo:razz:[/B][/COLOR][/FONT]
[B][FONT=Arial][COLOR=red]póki co czekam na dobre wieści od Was obu ;):loveu: a gdzie tam ...od całej bandy;)[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]byłam tu wcześniej ale nie miałam czasu pisać... ale kciuki zaciśnięte cały czas.. nic ci nie doradze bo zupełnie nie znam sie na psowych chorobach alergiach.... mam nadzieje że badanka wykażą w czym problem:-( i trzymam :kciuki: najmocniej jak sie da.....:loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Arial][COLOR=blue][URL]http://images34.fotosik.pl/205/9adea168a49ee928.jpg[/URL][/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Arial][COLOR=blue]buuuhahahaha... jakie oczy... [/COLOR][/FONT][/B][/quote]

Dzwonilam do babci, powiedziala ze moze mnie przewialo bo kiedys jak bylam mala...no dobra mlodsza:lol:...mialam podobnie, zalecila plukanie w szalwii i rumianku...nie powiem przynosi ulge i nawet mam wrazenie ze odrobinie sie zmniejsza:loveu:
Dostalismy dla Fur nowe tabletki, rano troszke zaczela puchnac ale naprawde prawie sladu nie bylo, dostala tabletke i przeszlo
Poza tym...
Prezio okulal...skoczyl wczoraj z dosc duzej wysokosci i cos sobie chyba naciagnal:shake:
Mam inwazje pchel:angryy: przez Kidzie:roll:
A Terror ma sraczke:roll:
Auto sie rozkraczylo na srodku autostrady w srodku nocy...przegob od skrzyni biegow pekl...czekalismy na lawete od 3 w nocy do 11 rano:crazyeye:
tzn. TZ czekal a ja przed kompkiem szukalam firm ktore by go scholowaly, wszedzie pisalo ze 24/7 a jak dzwonil to albo nikt sie nie odzywal albo ze oni sie zastanowia czy przyjada:angryy:

Tak wiec jest cuuuudnie:evil_lol:

Posted

[quote name='eria']boszeeee ja tu chyba przestane przychodzić, jak nie urok to sraczka, zawsze coś jest nie tak :placz::placz:[/quote]

Czego ryczysz...ja pomimo tego wszytkiego mam bardzo dobry humor...ale to chyba efekt uboczny nadmiernej ilosci tabl przeciwbolowych:evil_lol:

Wiecie co...przez ta opuchlizne mam zajefajny ang akcent hihi

Kto chce zobaczyc moja wieelka twarz??:diabloti:

Posted

Jak sie rzucily od razu:evil_lol:

Prosze...mozecie sie smiac:evil_lol:

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images31.fotosik.pl/207/6af8c4273a8d1499.jpg[/IMG][/URL]

Lewa strona normalna...prawa nieco inna:lol:

Posted

Noooo, nie da się ukryć, że taka troszkę nieproporcjonalna jesteś :diabloti:, ale humorek rzeczywiście Ci dopisuje :). A zwierzaki nie są zdziwione wyglądem pani swojej ukochanej?

Posted

[quote name='furciaczek'] rano troszke zaczela puchnac ale naprawde prawie sladu nie bylo, dostala tabletke i przeszlo
Poza tym...
Prezio okulal...skoczyl wczoraj z dosc duzej wysokosci i cos sobie chyba naciagnal:shake:
Mam inwazje pchel:angryy: przez Kidzie:roll:
A Terror ma sraczke:roll:
Auto sie rozkraczylo na srodku autostrady w srodku nocy...przegob od skrzyni biegow pekl...[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]wiesz co?? ja chyba jak bede miała doła to bede tu zagladać... wiecznie jakieś niezbyt fajne nowinki... wtedy bede se mówić..... "klockowa- głowa do góry... zoba na funciakową... ta to ma przesrane" :diabloti:

a wogóle to odstaw te tablety :evil_lol::evil_lol:

i widziałam cie- opuchlizny nie :roll::cool1: witam :multi::loveu:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='maciaszek']Noooo, nie da się ukryć, że taka troszkę nieproporcjonalna jesteś :diabloti:, ale humorek rzeczywiście Ci dopisuje :). A zwierzaki nie są zdziwione wyglądem pani swojej ukochanej?[/quote]

Nie, chyba nie zauwazyly...za to TZ jak zobaczyl to malo na zawal nie zszedl:evil_lol:

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]wiesz co?? ja chyba jak bede miała doła to bede tu zagladać... wiecznie jakieś niezbyt fajne nowinki... wtedy bede se mówić..... "klockowa- głowa do góry... zoba na funciakową... ta to ma przesrane" :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Arial][COLOR=blue]a wogóle to odstaw te tablety :evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Arial][COLOR=blue]i widziałam cie- opuchlizny nie :roll::cool1: witam :multi::loveu:[/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]

Buhaha ciesze sie ze poprawaim Ci humora:evil_lol:
A co do przesrania...Kidzi wlazla do kuwety, wystawila doopke za kuwete i zrobila sliczna smierdzaca koope...aromacik taki ze hoho:roll:

[quote name='anetta']Ktoś chyba zły czar na was rzucił :roll:
Tyle nieszczęść...[/quote]

No sasiadka jakis czas temu rzucala przeklenstwa w moja strone i gadala ze Allah mnie pokarze za to ze moje psy sie patrza na jej dzieci:diabloti:
Biedula z tekstem ze ona winda nie moze teraz jezdzic bo wie ze psy tam byly...powiedzialam ze ma pecha bo i schodami czasem ide:evil_lol:

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]o dżisys .....Gosia ja zejde na zawał jak wleze raz jeszcze na dogo i zaś przeczytam co sie u was dzieje ......kurde a może Fur na pcheły uczulona tak jak Klocek :razz::razz:

zaraz tu zrobie na blogasie odczyńmo :mad::mad:
[/B][/COLOR][/FONT]