furciaczek Posted November 24, 2006 Author Posted November 24, 2006 eh cioteczki co za dzien, zreszta edyta juz napisala :evil_lol: od razu jak sie dowiedzialam ze neta mi odcieli wzielam furcie i pobieglam uregolowac (hmm a do apteki jakos dojsc nie moglam :roll: ) weszlam do biura i wielkie poruszenia i panika na widok mojjej malutkiej... zglupialam i sie spytalam dlaczego wszyscy boaj sie mojego szczeniaczka :evil_lol: podszedl jeden pracownik i zaczal glaskac i tarmoscic furcie, mowie mu zeby lepiej tego nierobil bo ona nielubi...zero reakcji ze strony goscia.. ostrzegam drugi raz ze moze dziabnac...tarmosi dalej...widze ze furciakowa juz sie jezy...kolejne ostrzezenie...i po chwili facet ma rozwalona reke... zamieszanie jak jasna cholera... o dziwo ludzie zamiast na mnie wsiasc ze mam wsieklego psa to to tego goscia z pretensjami itp... ten ze na policje zglosi... przyszedl szef wspomnianego goscia i stwierdzil ze tu sie pracuje a nie glaszcze psy i jak zglosi to na policje to on z checia zostanie swiadkiem i potwierdzi ze kilka razy go ostrzegalam i ze on napastowal mi psa :p i dzieki mojej malutkiej weszlam bez kolejki obslozyli mnie szybko i milo nio ale rachunek i odsetki musialam juz zaplacic:eviltong: Quote
_ChiQuiTa_ Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 ta Twoja "malutka" to jest zuch dziewczynka... :Cool!: Quote
furciaczek Posted November 24, 2006 Author Posted November 24, 2006 nie zuch dziewczyna tylko zlosnica i furiatka:evil_lol: staram sie ja troche utemperowac ale przy jej charakterku to nielatwe niestety :shake: uparta jest sttrasznie Quote
_ChiQuiTa_ Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 a co ! niebedzie sobie dawala w kasze napluc i zaden oszolom niebedzie jej tarmosil :D Quote
eria Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 heh....facet nienormalny, ale w miejscach publicznych to ja bym psu, który święty nie jest, kaganiec zakładała:roll: Quote
Agushka Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Oj Gosia, żeby się Furci takie zachowania nie utrwaliły broń Boże... A facet swoją drogą idiota. Jak właściciel mówi nie to chyba wie, co mówi. Quote
Ola&Kora Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Gosiu, jeszcze do ciebie tylko na chwileczkę wpadam :p :p :p Ale już lece, wiesz dlaczego :diabloti: Bede wieczorkiem papa :* Quote
Alicja Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 [B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Gburia -Furia ;) [IMG]http://images2.fotosik.pl/260/f1f22b3e00b7c498.jpg[/IMG] [/I][/B] Quote
furciaczek Posted November 24, 2006 Author Posted November 24, 2006 [quote name='eria']heh....facet nienormalny, ale w miejscach publicznych to ja bym psu, który święty nie jest, kaganiec zakładała:roll:[/quote] wiesz furciakowa miala kaganiec, widzac jaki tlum jest w biurze i ile to moze potrwac spytalam czy bedzie komus przeszkadzac jak zdejme jej namordnik zeby sie nie darla (ona w kagancu strasznie piszczy jak jest w pomieszczeniu), i stanelam specjalnie z boku... [quote name='Agushka']Oj Gosia, żeby się Furci takie zachowania nie utrwaliły broń Boże... A facet swoją drogą idiota. Jak właściciel mówi nie to chyba wie, co mówi.[/quote] robie co tylko moge zeby sie nie utrwalaly, ostatnio spowrotem ja przekonywalam do ludzi na rowerach bo po tamtym zdazeniu warczala na kazdego dwukolowca... dorwalam jednego kolesia i prosilam zeby troche pojezdzil wokol nas:) [quote name='Ola&Kora']Gosiu, jeszcze do ciebie tylko na chwileczkę wpadam :p :p :p Ale już lece, wiesz dlaczego :diabloti: Bede wieczorkiem papa :*[/quote] wiem wiem ;) lec i baw sie dobrze :) Quote
Alynkaaa Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 [B][COLOR=red]hejhej:):):)[/COLOR][/B] [B][COLOR=red]kurcze ale mialas znow przygode z Furja...hehe ale wszystko sie dobzre konczy to dobzre:)[/COLOR][/B] [B][COLOR=red]ale przygody jak z filmu:)[/COLOR][/B] [B][COLOR=red][/COLOR][/B] [B][COLOR=red]a zdiatka swietne ...znow siem powtuzre ale sliczne mas zte swoje potffforaski:):loveu: :loveu: :loveu:[/COLOR][/B] Quote
Cerber Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 [IMG]http://images1.fotosik.pl/269/81dd5689c06993d9.jpg[/IMG] Ojej Prezesik to Tu jak szczeniaczek wyszedł... słodzkiutki...:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
siekowa Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 świetne psy :loveu: i fotki bardzo mi się podobają super super super galeria :) Quote
furciaczek Posted November 24, 2006 Author Posted November 24, 2006 witam asik u siebie w galeri:multi: alynkaaa wkoncu wrocilas:) luizko bo preziuch to jeszcze taki duzy szczeniak, przynajmniej z zachowania:evil_lol: Quote
Marta_Ares Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 HEJA:p wrescie udalo mi sie tu dotrzec:lol: oczywisice pelno zaleglosci ale pomalu nadrabiam:cool3: sliczne fotki:loveu: :loveu: [IMG]http://images1.fotosik.pl/269/81dd5689c06993d9.jpg[/IMG] cudoo :loveu: Quote
Agushka Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Gosia a gdzie Furciak na dobranoc hę? I nochal Prezesowy gdzie? Quote
furciaczek Posted November 24, 2006 Author Posted November 24, 2006 jakie dobranoc?? ja sie dopiero budze :evil_lol: za to jutro bedziesz miala agnieszko furci pod dostatkiem bo robimy sobie male dogomaniackie spotkanko;) biore tylko furcie... biedny prezesik sam zostanie w domciu:-( Quote
Agushka Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 No własnie wyczytałam że się wybierasz hasać po Włocławku :) Zazdroszczę. Z kim ja będę rano :user: Quote
Alynkaaa Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 [quote name='furciaczek']jakie dobranoc?? ja sie dopiero budze :evil_lol: za to jutro bedziesz miala agnieszko furci pod dostatkiem bo robimy sobie male dogomaniackie spotkanko;) biore tylko furcie... biedny prezesik sam zostanie w domciu:-([/quote] [B][COLOR=red]czemu Prezesik niet????????biedny w domQ..sam.....[/COLOR][/B] Quote
furciaczek Posted November 24, 2006 Author Posted November 24, 2006 a bo preziuch niebardzo sie nadaje na takie spotkania niestety:-( zreszta z dwoma psami tyle kilometrow to ciezko by bylo... agnieszko ale za to wieczorkiem zasypie cie fotkami:) Quote
Agushka Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 No to jedyna pociecha. Tylko dużo tych fotek zrób:mad::mad: :evil_lol::evil_lol: Quote
Ola&Kora Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Kurcze, Gosiu ty mi zawsze humor poprawisz!!! :*:*:*:*:* Już nie moge się jutra doczekać :p :p :p Quote
AśkaK Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Ale wam dobrze!:cool3: :lol: Spotkacie się większym stadkiem!:loveu: A ja tu co, sama jak palec zostaję!:placz: Nawet TZ jutro jedzie do Włocławka!:placz: [img]http://manu.dogomania.pl/emot/pozegnanie.gif[/img] Ale zaraz, zaraz...[IMG]http://manu.dogomania.pl/emot/027.gif[/IMG] JA WIEM! On się z Wami potajemnie umówił!:lmaa: ;) :evil_lol: Fotecki psepiękne. A ta moja ulubiona, pt. MÓJ MISIO KOALA.:loveu: :evil_lol: [URL="http://www.fotosik.pl/"][IMG]http://images4.fotosik.pl/224/918bada83b6316b1.jpg[/IMG][/URL] (A jaka obróżka tam z boku wisi.:cool3: Myślę żeby taką Rudemu kupić, jak pies ma ćwieki na sobie to jakoś tak wszystkie paniusie z małymi i zadziornymi psiakami zaczynają łukiem omijać.:evil_lol: Nie to, żebym coś przeciw małym szczekaczkom miała ;) , nasza Luśka sama przecież taka jest.:roll: :evil_lol: Tylko te panie czasem takie niefrasobliwe...podchodzi, piesek szczeka bo się boi a ta go ciągnie w stado większych bo "niech się pobawi". No i po takiej ostatniej "zabawie" Tz miał rozkwaszony przez malucha palec, a amstaffka znajomej łapę do szycia.:shake: Mały szczekacz oczywiście wyszedł bez szwanku, choć sam był sprawcą awantury. Kupię ćwieki, to będzie spokój.;) Sorki za długą dygresję, ale tak mi się temacik nasunął jak tą obrożę zobaczyłam.:p ) Quote
_ChiQuiTa_ Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Ale Wy to macie fajnie jakieś zjazdy spotkania z psiakami... a ja co... kisze w tym miescie... i jedynie nad wisle sie wybrac moge... :shake: :shake: Quote
Kamila Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Furciaczkowa-a gdzie ty jedziesz jutro? :crazyeye: Quote
Marta_Ares Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 hej Gosia mam pytanko czy Furia miala juz szczepienie na wscieklizne?? bo kierowca moze sie czepiac wiec jesli miala to pamietaj aby zabrac ze soba Quote
Recommended Posts