Jump to content
Dogomania

Moje zwariowane siersciuchy- Furia[*]- zgraja kociatych, TTB, sznup i stado kaukazów

Recommended Posts

Posted

[quote name='furciaczek']Ja niec nie wiem:eviltong:[/quote]

Mów szybko, nie denerwuj! :diabloti::diabloti:

[quote name='furciaczek']No o to ze chyba bedzie nas wiecej:diabloti:[/quote]

to brzmi jakbyś była w ciąży :evil_lol::evil_lol: ale to psie stadko ma się powiększyć, więc......???? :mad:

Posted

No co wy :cool1:
Małpka beendzie :evil_lol: Furr pokazywała :evil_lol:

[quote]O nie haszczaki sa tylko na mojej glowie...wlasnie wrocilam od nich...3 godziny treningu...a psy wcale nie zmeczone...[/quote]
A to niezmordowane stworzenia :diabloti:
Powinno być 3h na jednego psa :diabloti:

Posted

Hej kobitko z przygodami!:loveu:
Dawaj no tego hindusa, zaraz mu po łangielsku przetłumaczę!:diabloti:Co za tłumok! Wiesz jak czytałam, to mi gały na wierzch wylazły i pierwsze moje skojarzenie to że facet ma paranoję. Ok, można się przez sekundę wystraszyć jeśli ktoś ogolnie boi się psów, można zrobić kroka w tył i nawet cichutko pisnąć, ale drzeć się i wiać po schodach?!:crazyeye:Lać mi się chce jak go sobie wyobraziłam! Ale wam współczuję serdecznie, narobił wiochy i zwiał :diabloti: a Was zostawił na pastwę sąsiadów i z wystraszoną Furcią.:oops: Jakiś psychiczny z lekka...

Gosia poka foty haszczaków!:cool3::multi::lol:

Posted

Nie bede nic mowic...zawsze jak sie wyklepie to niewychodzi...

U nas hmmm w miare OK...psy zdrowe, szczesliwe. kot dalej ma klejnoty ale juz niedlugo:diabloti: sasiedzi zaczynaja mnie baaardzo draznic, haszczaki mnie fizycznie wykoncza... pozatym to kawe pije:lol:

wieczorem moze dam foty:eviltong:

Posted

[quote name='furciaczek']Nie bede nic mowic...zawsze jak sie wyklepie to niewychodzi...

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]nic nie mów...mnie to ffcale nie interesi ... :roll::roll:[/B][/COLOR][/FONT]

U nas hmmm w miare OK...psy zdrowe, szczesliwe. kot dalej ma klejnoty ale juz niedlugo:diabloti: sasiedzi zaczynaja mnie baaardzo draznic, haszczaki mnie fizycznie wykoncza... pozatym to kawe pije:lol:

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]sąsiedzi są chyba wszędzie NAJ :loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

wieczorem moze dam foty:eviltong:[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]
czy u ciebie jest już wieczór?? :razz::razz: nooo daj te foty... daj popaszczeć na ciulałke :loveu::loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]
czy u ciebie jest już wieczór?? :razz::razz: nooo daj te foty... daj popaszczeć na ciulałke :loveu::loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:roll:....no wygląda na to że tak :eviltong:...[przecie są w innej strefie czasowej :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

przyszłam popatrzeć na krzywo spoglądające piesy :loveu::loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork']
[B][FONT=Arial][COLOR=blue]czy u ciebie jest już wieczór?? :razz::razz: nooo daj te foty... daj popaszczeć na ciulałke :loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

U mnie wieczor pozniej niz u was:eviltong:

[quote name='agaciaaa']No dobra nie mów :razz: tylko daj w końcu jakieś fotki! :loveu:[/quote]

[quote name='Doginka']Ja też czekam na fotki:loveu:[/quote]

Lenia mam:oops:

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:roll:....no wygląda na to że tak :eviltong:...[przecie są w innej strefie czasowej :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Arial][COLOR=red]przyszłam popatrzeć na krzywo spoglądające piesy :loveu::loveu::loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

Oczy bede musiala chyba wydrapac tym psom:diabloti:

[quote name='malawaszka']wowww trzymam :kciuki: żeby się udało!!![/quote]

:loveu::loveu:

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:hmmmm: był już ten wieczór :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Arial][COLOR=red]Berek prawie weekendowo :multi::loveu::multi:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

Nie wiem czy byl...niezauwazylam:lol:

Ach jak ja kocham sasiadow:loveu:
Wychodze z piesami sasiadka (ta na ktora sie patrza) stoi przy windzie, mowie jej grzecznie dziendobry...nieodpowiedziala kulturalnie... ominelam ja i poszlam schodami...piesy lataja na "psim polu"...jedzie policja konna, apsy wiadomo zaczely sie cos rzucac, dra sie jak opentane...widze leeeeeci sasiadka i krzyczy do wladzy ze psy takie i srakie, "widzi Pan jak szczekaja toz to trzeba uspic "itp....a Pan polcjant ze to raczej naturalne ze psy szczekaja tymbardziej ze konie....ze widuje te psy czesto i jakos nie zauwazyl agresji...baba sobie poklela pod nosem, panowie policjanci pytali cie co to za piesy...powiedzili ze bardzo ladne i se poszli:evil_lol:

Ja pije kawusie i zgrywam foteczki:diabloti:
Oszukali mnie w sklepie na 10f:placz: a ja goopia sie kapnelam dopiero w domu:angryy:

Posted

[quote name='furciaczek']U mnie wieczor pozniej niz u was:eviltong:

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]nooo domyślam sie... ale u nas zara bedzie drugi wieczór z kolei a tu jak nie było tak nie ma foteczek :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Ach jak ja kocham sasiadow:loveu:
Wychodze z piesami sasiadka (ta na ktora sie patrza) stoi przy windzie, mowie jej grzecznie dziendobry...nieodpowiedziala kulturalnie... ominelam ja i poszlam schodami...piesy lataja na "psim polu"...jedzie policja konna, apsy wiadomo zaczely sie cos rzucac, dra sie jak opentane...widze leeeeeci sasiadka i krzyczy do wladzy ze psy takie i srakie, "widzi Pan jak szczekaja toz to trzeba uspic "itp....a Pan polcjant ze to raczej naturalne ze psy szczekaja tymbardziej ze konie....ze widuje te psy czesto i jakos nie zauwazyl agresji...baba sobie poklela pod nosem, panowie policjanci pytali cie co to za piesy...powiedzili ze bardzo ladne i se poszli:evil_lol:

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]aaaaaaaaaaa... brawa dla sąsiadki!!!! :cool1: głupia krowa... super natomiast że policjanci normalni :multi::multi:

[/B][/COLOR][/FONT] Oszukali mnie w sklepie na 10f:placz: a ja goopia sie kapnelam dopiero w domu:angryy:[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]o masz...oszukiści . :mad:

witam cie furciaczkowa :multi::multi::loveu:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='furciaczek']Bo u mnie droga Magdaleno wieczory sa co 2 dni:eviltong:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]aaa rozumiem.... białe noce, zorze polarne... faaajnie w tym londku :loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='furciaczek']
Oszukali mnie w sklepie na 10f:placz: a ja goopia sie kapnelam dopiero w domu:angryy:[/quote]

[COLOR=DarkRed][B]a podobno................polacy to złodzieje:diabloti:

witaj Prezesowa!!!:razz:
[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]aaa rozumiem.... białe noce, zorze polarne... faaajnie w tym londku :loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

A jak:evil_lol:

[quote name='BeaC'][COLOR=darkred][B]a podobno................polacy to złodzieje:diabloti:[/B][/COLOR]

[B][COLOR=darkred]witaj Prezesowa!!!:razz:[/COLOR][/B]
[/quote]

Witaj:multi:

Macie dwie foteczki...

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images34.fotosik.pl/161/7c81a0f03acffdf5.jpg[/IMG][/URL]

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images31.fotosik.pl/161/eb90998de7bb0ddb.jpg[/IMG][/URL]

:eviltong:

Posted

[url]http://images34.fotosik.pl/161/7c81a0f03acffdf5.jpg[/url]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]nie dawaj psu angielskiego pieczywa bo ponoć ono zmutowane jakie i źle wpływa na TWARZ :cool1:[/B][/COLOR][/FONT]

[CENTER]:loveu::loveu::loveu:
[/CENTER]

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Red][B][url]http://images34.fotosik.pl/161/7c81a0f03acffdf5.jpg[/url]

a jaka Gburia Furia :loveu::loveu::loveu:

wszystko poczytałam .....chyba nie lubiam tysz angoli :diabloti:

:multi::multi::multi:i fajnie że już jest wieczór :evil_lol:
[/B][/COLOR][/FONT]