Rudzia-Bianca Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Fur wypchałaś kogoś z kolejki do maleńkiego szczeniaczka ???nie bądź taka tajemnicza :) miziaki dla czworonogów i pozdrowienia dla Was :) Quote
agaciaaa Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 [quote name='furciaczek']Ja niec nie wiem:eviltong:[/quote] Mów szybko, nie denerwuj! :diabloti::diabloti: [quote name='furciaczek']No o to ze chyba bedzie nas wiecej:diabloti:[/quote] to brzmi jakbyś była w ciąży :evil_lol::evil_lol: ale to psie stadko ma się powiększyć, więc......???? :mad: Quote
anetta Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 No co wy :cool1: Małpka beendzie :evil_lol: Furr pokazywała :evil_lol: [quote]O nie haszczaki sa tylko na mojej glowie...wlasnie wrocilam od nich...3 godziny treningu...a psy wcale nie zmeczone...[/quote] A to niezmordowane stworzenia :diabloti: Powinno być 3h na jednego psa :diabloti: Quote
AśkaK Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Hej kobitko z przygodami!:loveu: Dawaj no tego hindusa, zaraz mu po łangielsku przetłumaczę!:diabloti:Co za tłumok! Wiesz jak czytałam, to mi gały na wierzch wylazły i pierwsze moje skojarzenie to że facet ma paranoję. Ok, można się przez sekundę wystraszyć jeśli ktoś ogolnie boi się psów, można zrobić kroka w tył i nawet cichutko pisnąć, ale drzeć się i wiać po schodach?!:crazyeye:Lać mi się chce jak go sobie wyobraziłam! Ale wam współczuję serdecznie, narobił wiochy i zwiał :diabloti: a Was zostawił na pastwę sąsiadów i z wystraszoną Furcią.:oops: Jakiś psychiczny z lekka... Gosia poka foty haszczaków!:cool3::multi::lol: Quote
Atkaaaa Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 [quote name='agaciaaa']Mów szybko, nie denerwuj! :diabloti::diabloti: [/quote] No właśnie!!!:mad: Quote
diabelkowa Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 a tu nie chodzi o tego malego psiaka co fur kiedys wspominala ? affenpinscher? Quote
agaciaaa Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 No pewnie o małpke chodzi, ale pisała że są kolejki i narazie nic z tego :razz: a wygląda na to że coś sie zmieniło ;) Quote
Doginka Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Hej:hand: Jaka małpka????? Ja nic nie:shake: wiem:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
Rudzia-Bianca Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 prosze powiedziała coś i zniknęła , a my ty z ciekawości możemy sobie paść . Fur tak się nie robi , gadaj no co planujesz :) i pokazuj :) Quote
furciaczek Posted February 28, 2008 Author Posted February 28, 2008 Nie bede nic mowic...zawsze jak sie wyklepie to niewychodzi... U nas hmmm w miare OK...psy zdrowe, szczesliwe. kot dalej ma klejnoty ale juz niedlugo:diabloti: sasiedzi zaczynaja mnie baaardzo draznic, haszczaki mnie fizycznie wykoncza... pozatym to kawe pije:lol: wieczorem moze dam foty:eviltong: Quote
clockwork Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 [quote name='furciaczek']Nie bede nic mowic...zawsze jak sie wyklepie to niewychodzi... [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]nic nie mów...mnie to ffcale nie interesi ... :roll::roll:[/B][/COLOR][/FONT] U nas hmmm w miare OK...psy zdrowe, szczesliwe. kot dalej ma klejnoty ale juz niedlugo:diabloti: sasiedzi zaczynaja mnie baaardzo draznic, haszczaki mnie fizycznie wykoncza... pozatym to kawe pije:lol: [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]sąsiedzi są chyba wszędzie NAJ :loveu:[/B][/COLOR][/FONT] wieczorem moze dam foty:eviltong:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B] czy u ciebie jest już wieczór?? :razz::razz: nooo daj te foty... daj popaszczeć na ciulałke :loveu::loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
agaciaaa Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 No dobra nie mów :razz: tylko daj w końcu jakieś fotki! :loveu: Quote
Alicja Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B] czy u ciebie jest już wieczór?? :razz::razz: nooo daj te foty... daj popaszczeć na ciulałke :loveu::loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:roll:....no wygląda na to że tak :eviltong:...[przecie są w innej strefie czasowej :evil_lol::evil_lol::evil_lol: przyszłam popatrzeć na krzywo spoglądające piesy :loveu::loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
malawaszka Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 wowww trzymam :kciuki: żeby się udało!!! Quote
Alicja Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:hmmmm: był już ten wieczór :razz::razz: Berek prawie weekendowo :multi::loveu::multi:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
furciaczek Posted February 29, 2008 Author Posted February 29, 2008 [quote name='clockwork'] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]czy u ciebie jest już wieczór?? :razz::razz: nooo daj te foty... daj popaszczeć na ciulałke :loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] U mnie wieczor pozniej niz u was:eviltong: [quote name='agaciaaa']No dobra nie mów :razz: tylko daj w końcu jakieś fotki! :loveu:[/quote] [quote name='Doginka']Ja też czekam na fotki:loveu:[/quote] Lenia mam:oops: [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:roll:....no wygląda na to że tak :eviltong:...[przecie są w innej strefie czasowej :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=red]przyszłam popatrzeć na krzywo spoglądające piesy :loveu::loveu::loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Oczy bede musiala chyba wydrapac tym psom:diabloti: [quote name='malawaszka']wowww trzymam :kciuki: żeby się udało!!![/quote] :loveu::loveu: [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:hmmmm: był już ten wieczór :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=red]Berek prawie weekendowo :multi::loveu::multi:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Nie wiem czy byl...niezauwazylam:lol: Ach jak ja kocham sasiadow:loveu: Wychodze z piesami sasiadka (ta na ktora sie patrza) stoi przy windzie, mowie jej grzecznie dziendobry...nieodpowiedziala kulturalnie... ominelam ja i poszlam schodami...piesy lataja na "psim polu"...jedzie policja konna, apsy wiadomo zaczely sie cos rzucac, dra sie jak opentane...widze leeeeeci sasiadka i krzyczy do wladzy ze psy takie i srakie, "widzi Pan jak szczekaja toz to trzeba uspic "itp....a Pan polcjant ze to raczej naturalne ze psy szczekaja tymbardziej ze konie....ze widuje te psy czesto i jakos nie zauwazyl agresji...baba sobie poklela pod nosem, panowie policjanci pytali cie co to za piesy...powiedzili ze bardzo ladne i se poszli:evil_lol: Ja pije kawusie i zgrywam foteczki:diabloti: Oszukali mnie w sklepie na 10f:placz: a ja goopia sie kapnelam dopiero w domu:angryy: Quote
clockwork Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 [quote name='furciaczek']U mnie wieczor pozniej niz u was:eviltong: [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]nooo domyślam sie... ale u nas zara bedzie drugi wieczór z kolei a tu jak nie było tak nie ma foteczek :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Ach jak ja kocham sasiadow:loveu: Wychodze z piesami sasiadka (ta na ktora sie patrza) stoi przy windzie, mowie jej grzecznie dziendobry...nieodpowiedziala kulturalnie... ominelam ja i poszlam schodami...piesy lataja na "psim polu"...jedzie policja konna, apsy wiadomo zaczely sie cos rzucac, dra sie jak opentane...widze leeeeeci sasiadka i krzyczy do wladzy ze psy takie i srakie, "widzi Pan jak szczekaja toz to trzeba uspic "itp....a Pan polcjant ze to raczej naturalne ze psy szczekaja tymbardziej ze konie....ze widuje te psy czesto i jakos nie zauwazyl agresji...baba sobie poklela pod nosem, panowie policjanci pytali cie co to za piesy...powiedzili ze bardzo ladne i se poszli:evil_lol: [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]aaaaaaaaaaa... brawa dla sąsiadki!!!! :cool1: głupia krowa... super natomiast że policjanci normalni :multi::multi: [/B][/COLOR][/FONT] Oszukali mnie w sklepie na 10f:placz: a ja goopia sie kapnelam dopiero w domu:angryy:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]o masz...oszukiści . :mad: witam cie furciaczkowa :multi::multi::loveu: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
furciaczek Posted February 29, 2008 Author Posted February 29, 2008 Bo u mnie droga Magdaleno wieczory sa co 2 dni:eviltong: Quote
clockwork Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 [quote name='furciaczek']Bo u mnie droga Magdaleno wieczory sa co 2 dni:eviltong:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]aaa rozumiem.... białe noce, zorze polarne... faaajnie w tym londku :loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
BeaC Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 [quote name='furciaczek'] Oszukali mnie w sklepie na 10f:placz: a ja goopia sie kapnelam dopiero w domu:angryy:[/quote] [COLOR=DarkRed][B]a podobno................polacy to złodzieje:diabloti: witaj Prezesowa!!!:razz: [/B][/COLOR] Quote
furciaczek Posted February 29, 2008 Author Posted February 29, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]aaa rozumiem.... białe noce, zorze polarne... faaajnie w tym londku :loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] A jak:evil_lol: [quote name='BeaC'][COLOR=darkred][B]a podobno................polacy to złodzieje:diabloti:[/B][/COLOR] [B][COLOR=darkred]witaj Prezesowa!!!:razz:[/COLOR][/B] [/quote] Witaj:multi: Macie dwie foteczki... [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images34.fotosik.pl/161/7c81a0f03acffdf5.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images31.fotosik.pl/161/eb90998de7bb0ddb.jpg[/IMG][/URL] :eviltong: Quote
clockwork Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 [url]http://images34.fotosik.pl/161/7c81a0f03acffdf5.jpg[/url] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]nie dawaj psu angielskiego pieczywa bo ponoć ono zmutowane jakie i źle wpływa na TWARZ :cool1:[/B][/COLOR][/FONT] [CENTER]:loveu::loveu::loveu: [/CENTER] Quote
Alicja Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B][url]http://images34.fotosik.pl/161/7c81a0f03acffdf5.jpg[/url] a jaka Gburia Furia :loveu::loveu::loveu: wszystko poczytałam .....chyba nie lubiam tysz angoli :diabloti: :multi::multi::multi:i fajnie że już jest wieczór :evil_lol: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Recommended Posts