agaciaaa Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 [quote name='Luzia&Funia']a kiedy to było??[/quote] dawno i nieprawda :eviltong: po staremu jeszcze zdawałam.. dobrze, że teraz zmienili. ja sie modliłam, żeby trzeci raz dziada nie dostać :roll: Quote
Luzia Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 [quote name='agaciaaa']dawno i nieprawda :eviltong: po staremu jeszcze zdawałam.. dobrze, że teraz zmienili. ja sie modliłam, żeby trzeci raz dziada nie dostać :roll:[/quote] a no to właśnie teraz na szczęście przepisy sie zmieniły;) Quote
agaciaaa Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 [quote name='Luzia&Funia']a no to właśnie teraz na szczęście przepisy sie zmieniły;)[/quote] ale niestety nie wszystkie na lepsze :cool3: ja sie ciesze, że zdążyłam po staremu. tylko ten dziad sie uczepił. ale widocznie dostał za swoje :evil_lol: wyglądał na takiego, któremu sie łapy kleją :roll: Quote
Luzia Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 [quote name='agaciaaa']ale niestety nie wszystkie na lepsze :cool3: ja sie ciesze, że zdążyłam po staremu. tylko ten dziad sie uczepił. ale widocznie dostał za swoje :evil_lol: wyglądał na takiego, któremu sie łapy kleją :roll:[/quote] a co Twoim zdaniem nie jest lepsze? :razz: Quote
agaciaaa Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 [quote name='Luzia&Funia']a co Twoim zdaniem nie jest lepsze? :razz:[/quote] np. kamery- ja bym sie zestresowała jeszcze bardziej :evil_lol: te wszystkie wnętrzności w samochodzie trzeba znać :cool3: ja nie musiałam :eviltong: chyba robimy malutkiego offa :diabloti: Quote
Luzia Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 [quote name='agaciaaa']np. kamery- ja bym sie zestresowała jeszcze bardziej :evil_lol: te wszystkie wnętrzności w samochodzie trzeba znać :cool3: ja nie musiałam :eviltong: chyba robimy malutkiego offa :diabloti:[/quote] ALe co nie podoba Ci si to e w razie kłamstwa egzaminatora w sprawie nie uczciwego oblania egzaminujący może udowodnić że ma rację?? A co do "wnętrzności" jest to również bardzo przydatne na przykład jak zepsuje Ci się samochód to możesz sprawdzić czy na przykład winą nie jest brak oleju właśnie zauważyłam :diabloti: Quote
lolka75 Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 a Gosisko:loveu: z banda:loveu: to gdzie sie podzialo:mad:??? Quote
agaciaaa Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 [quote name='Luzia&Funia']ALe co nie podoba Ci si to e w razie kłamstwa egzaminatora w sprawie nie uczciwego oblania egzaminujący może udowodnić że ma rację?? A co do "wnętrzności" jest to również bardzo przydatne na przykład jak zepsuje Ci się samochód to możesz sprawdzić czy na przykład winą nie jest brak oleju właśnie zauważyłam :diabloti:[/quote] to tylko teoria.. nieuczciwi i tak beda, znajdą sobie sposób. kamery to pic na wode. a dla mnie byłyby po prostu cholernie stresujące :eviltong: z wnętrznościami to niech Ci będzie, ale ja i tak sie ciesze że nie musiałam sie tego uczyć :lol: generalnie ciesze sie że zdążyłam po staremu przede wszystkim dlatego że w tym nowym egzaminem było mnóstwo zamieszania, niejasności itp. Gosia sie ucieszy :evil_lol: Quote
Luzia Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 [quote name='agaciaaa']to tylko teoria.. nieuczciwi i tak beda, znajdą sobie sposób. kamery to pic na wode. a dla mnie byłyby po prostu cholernie stresujące :eviltong: z wnętrznościami to niech Ci będzie, ale ja i tak sie ciesze że nie musiałam sie tego uczyć :lol: generalnie ciesze sie że zdążyłam po staremu przede wszystkim dlatego że w tym nowym egzaminem było mnóstwo zamieszania, niejasności itp. Gosia sie ucieszy :evil_lol:[/quote] Oj nie uwierz że nie kamery są tak skierowane że egzaminatorowi nie da się oszukać. Było ale teraz sie to wszystko usystematyzowało i funkcjonuje bardzo dobrze. A co do nauki to jest to bardzo łatwe wręcz banalne ;) Oj na pewno :evil_lol: Quote
Doginka Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 [quote name='Luzia&Funia']Raczej się to nie zdarza wręcz przeciwnie jest wymóg żeby zawsze był inny egzaminator[/quote] Losuje komputer i egzaminator może się powtórzyć:razz: [quote name='Luzia&Funia']a no to właśnie teraz na szczęście przepisy sie zmieniły;)[/quote] Raczej na lepsze:multi: Quote
agaciaaa Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 [quote name='Luzia&Funia']Oj nie uwierz że nie kamery są tak skierowane że egzaminatorowi nie da się oszukać. Było ale teraz sie to wszystko usystematyzowało i funkcjonuje bardzo dobrze. A co do nauki to jest to bardzo łatwe wręcz banalne ;) Oj na pewno :evil_lol:[/quote] Ja i tak nie wierze, że kamery wykluczają oszustwa. Nie wszystko sie dzieje w samochodzie. Mnie tato nauczył wnętrzności ;) a na egzaminie miałam jeden stres mniej :eviltong: Gośka, chodź na dogo bo Ci tu nagadamy :evil_lol: :diabloti: Quote
Luzia Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 [quote name='agaciaaa']Ja i tak nie wierze, że kamery wykluczają oszustwa. Nie wszystko sie dzieje w samochodzie. Mnie tato nauczył wnętrzności ;) a na egzaminie miałam jeden stres mniej :eviltong: Gośka, chodź na dogo bo Ci tu nagadamy :evil_lol: :diabloti:[/quote] A widzisz :eviltong: Mniej nie znaczy lepiej :diabloti: I to jeszcze o czym oj będzie miała lekturkę :evil_lol: [quote name='Doginka']Losuje komputer i egzaminator może się powtórzyć:razz: Raczej na lepsze:multi:[/quote] Ale jeśli tak się stanie możesz poprosić o zmianę :razz: Zgadzam się :cool3: Quote
agaciaaa Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 dobra koniec tematu bo Gośka sie zniechęci :evil_lol: Quote
Doginka Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 [quote name='Luzia&Funia']Ale jeśli tak się stanie możesz poprosić o zmianę :razz:[/quote] czy aby na pewno?:cool3: Quote
furciaczek Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 [quote name='lolka75']a Gosisko:loveu: z banda:loveu: to gdzie sie podzialo:mad:???[/quote] Lata jak goopie caly dzien od weta do weta :angryy: Jestem wyjatkowo wsciekla dzisiaj:angryy: Fur ma zapalenie ucha:shake: drapie sie do krwi, widac ze ja boli a te chamy nie chcieli nas nigdzie przyjac!!! Jeden akurat ma lunch time i ma wszytko w doopie inny zajety paleniem szlugi:angryy: Bylam chyba w 5 czy 6 lecznicach i w kazdej mi grzecznie badz mniej grzecznie odmowili:angryy: Ja nie wiem co za porypane miasto:shake: Pies sie meczy, popiskuje a oni to maja w doopie:angryy::angryy::angryy: Zostalam laskawie umowiona na jutro na 10... [quote name='agaciaaa']dobra koniec tematu bo Gośka sie zniechęci :evil_lol:[/quote] Zemszcze sie:diabloti: Quote
Luzia Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 [quote name='agaciaaa']dobra koniec tematu bo Gośka sie zniechęci :evil_lol:[/quote] A tam :diabloti: [quote name='Doginka']czy aby na pewno?:cool3:[/quote] Tak ;) Quote
Luzia Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 [quote name='furciaczek']Zemszcze sie:diabloti:[/quote] Na kim :siara: Quote
agaciaaa Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Co za beznadziejni weci :shake: mam nadzieje, że Furcia szybko wyzdrowieje.. wystarczy już tego chorowania :roll: [quote name='furciaczek']Zemszcze sie:diabloti:[/quote] :scared: Quote
Luzia Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Ale dlaczego nie chcieli jej przyjąć ?? :angryy: Quote
furciaczek Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 [quote name='Luzia&Funia']Ale dlaczego nie chcieli jej przyjąć ?? :angryy:[/quote] Bo to ze pies zwija sie z bolu, piszczy, drapie sie do krwi nie jest powodem do przyjecia bez wczesniejszego umowienia sie:angryy: Quote
eria Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 kurcze ale tam macie wetów :angryy::angryy::angryy: nie zazdroszczę Quote
furciaczek Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 [quote name='eria']kurcze ale tam macie wetów :angryy::angryy::angryy: nie zazdroszczę[/quote] Na wsi u ciotki moge zadzwonic do weta powiedziec ze pies ma sraczke i ten sie zjawi a tu:shake: No trafilo mnie..... Quote
lolka75 Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 [quote name='furciaczek']Na wsi u ciotki moge zadzwonic do weta powiedziec ze pies ma sraczke i ten sie zjawi a tu:shake: No trafilo mnie.....[/quote] niestety tu mamy to samo....umowic sie trzeba najpierw:angryy:...niedlugo zaczne sie umawiac na wizyte w kiblu:angryy:. Tu w kazdym urzedzie, biurze, u lekarza, weta, z nauczycielka bez umowienia nie zalatwisz nic. Biurokracja taka ze szlag by ja:angryy:..... A raz mi sie trafilo ze weszlam do weta bo nie mial ludzi akurat to pani asystentka kilka razy mi powtorzyla ze to nie ma tak zeby bez umowienia:shake:. Biedna Furieczka:-(....ucho to boli jak jasna cholera..... poglasiaj ja mocno. Ja wiem ze mojemu synowi pomagaja krople do nosa :roll: na bol ucha bo sie odtykaja trabki eustachiusza i jest ulga....ale z psinka to nie wiem jak jest. W kazdym razie mocno trzymam kciuki za poprawe..... Quote
PaulinaT Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 :crazyeye::crazyeye::crazyeye: kosmos jakiś :angryy: Quote
Doginka Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 [quote name='furciaczek']Bo to ze pies zwija sie z bolu, piszczy, drapie sie do krwi nie jest powodem do przyjecia bez wczesniejszego umowienia sie:angryy:[/quote] Ale doopków tam macie - vet to powinien być z zamiłowania a nie tak jak u Was:angryy: - biedna Furcia:placz: - nasza Karolina L. przyjęłaby Furcię i każdego innego psa nawet w środku nocy:razz: Quote
Recommended Posts